- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forceman
tag
válasz albert8 #25976 üzenetére
Ja én, de nem tudom hogy a külsejét le lakkoztam-e. Lehet hogy fényesen jobban nézne ki.
És még valami: a ventirácsok helyét kivágom, és piros rácsot rakok oda. [link] csak azt nem tudom hogy árulnak-e pirosat. Ha nem meg majd én lefestem.
A kábeleket meg majd leharisnyázom pirosra valamikor.Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
-
-
Forceman
tag
válasz gooool #25973 üzenetére
Leszedhetem a hosszabbítót de akkor a ház előlapi panelja nem megy, a gép elindul, de a panel süket, és ki/be se tudom kapcsolni. Ha valamivel szét tudnám szedni a hosszabbítót akkor át tudnám rakni azt a kicsi kábelt a táp csatijárta.
A molex 4-pines nélkül még nem próbáltam, azt mondták(még jó régen) hogy nem baj az ha rá van kötve. Meg most amikor sokadszorra szedtem szét észrevettem egy feliratot: [sli, Xfire] na most gondolom akkor ez nem kell .
Szóval kell valami amil szét tudom szedni a 24-pines csatlakozót.Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
gooool
őstag
válasz Forceman #25972 üzenetére
Hal!
A festés nagyon jó lett.
De:
Az alaplapi 24pines hosszabbítót,mint már előttem is mondták iktasd ki,mert csúnya és anélkül is elér a kábel oda.
Illetve a lapra azt a molex csatit nem kell rákötnöd,így anélkül kicsit még rendezettebbnek hat majd a cuccos.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Forceman
tag
Fekete gépház:
[link]
Jó?Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
KAMELOT
titán
válasz FireKeeper #25682 üzenetére
jól néznek ki itt a gépek....csak szerintem elég sok a régi gép....mármint celeron meg ilyenek vannak ott....habár tudom valakinek az is elég arra hogy netezzen.
2008 év végéig nekem is 550 pentium volt 128MB rammal és 64MB ATi kártyával. + XP volt benne.....arra hogy neteztem és office-t használtam nagyon is elég voltV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
CoDWaW07
őstag
-
JanR
addikt
válasz Gerisz #25964 üzenetére
Miert tartasz a viztol? Egy ideig en is magyaraztam magamnak, hogy nem-nem, de egyre tobb ismerosom epitette ki maganak es nagyon meg vannak vele elegedve. Raadasul az egyik spanom pont egy i7 920-ra dobta fol, mint az enyem es 15 fokot dobott neki. Annyi kulonbseggel, hogy neki nem IFX-e volt, hanem TRUE 120-a.
-
JanR
addikt
válasz Gerisz #25962 üzenetére
Az milyen huto? Ha jol latom akkor passziv. Az egy 5870-et huvosen tud tartani?
Szeretnem, hogy minel halkabb legyen a gep Persze ha borsos ara van egy ilyen hutonek, akkor mar inkabb be is vizezem azzal a lendulettel. Mennyire jo a gyari hutoje egy ilyen 5870-nek? Mert a 4870-nel nem panaszkodtam, mivel ejszaka 25% es hangja nincs a ventinek, napkozben jateknal meg 35-40%, de akkor meg ugysem hallom.[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Na, jelenleg ebben a fazisban van a gep A honap vegen lesz idom ra es elkezdek vele foglalkozni. Egy CM 690 II Advanced-et gondoltam hazikonak, abban szepen elferek, mert a procit szeretnem bevizezni (termeszetesen csakis a citromos bubis felmoso vizzel), a VGA meg cseres (vagy a batmobil lesz ott egy fizikszes valamivel, vagy egy GTX460 - melyikre van latvanyosabb huto? Egyenlore leg, kesobb szeretnem a VGA-t is vizezni).
-
Forceman
tag
Na emberek kész lett a gép, kívül belül fekete, egész nap ezen dolgoztam. De megérte
Egyenlőre csak egy TT Cylco lett berakva a felső venti helyére, de sajna nagyon hangos . Valószínűleg a proci hűtőbordájának való ütközése váltja ki.
(szerelés közben kihúztam 2 usb-t és amikor mindent visszaraktam nem voltak sehol, most hol lehetnek? )
Addig is itt egy esti kép:
[link]Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
albert8
veterán
Király a lapod hogy megtartja ezt a sok fémet
hőelvezetés nagyon jóFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
python1
veterán
Na jó éjt mindenkinek!A moddingolók Istene legyen veletek!Holnap itt vagy ott
-
python1
veterán
válasz Stirbi #25955 üzenetére
Igen ott van a hdd a medhajtó alatt,plexiből csináltam neki egy lapot amire rá csavaroztam gumi alátétekkel.A kábelek meg az 5"25-ös hely mögött és az oldallap között kapott helyet.Egyébbként én is nyitottan hagytam a házat azért festettem le feketére.Természetesen ennél is ki vannak reszelve a venti helyek.Azért a jobb oldali oldallapot vissza tenném,talán jobb lenne a szellőzésed is.
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz python1 #25954 üzenetére
hát elég nekem a gyári harisnya, a kábeleket ennél jobban nemtudtam elrejteni, 2x6 pin megy vga-ra, ugye ottvannak a hdd-k, dvd iro, ventikábeleket se tudtam hova elrejteni. amit eltudtam dugni az ott van az 5,25 ös helyen , most mondjuk igy használom a gépet oldallapok nélkül
-
-
python1
veterán
válasz albert8 #25949 üzenetére
Látni fogjátok!Igérem!Ja és ne felejtsetek ám kérni tanácsokat,segítséget ,a tudok segítek bárkinek.Szivesebben adok mint kapok!Most a legközelebbi gép egy Codegen lessz bikásítva a nevét meghazuttolva csak azért,hogy lássák mit lehet kihozni egy ilyen cucc-ból.
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Köszi!!!Lessz még benne jó pár igérem,másik gpu val meg a déli hídra is visszamegy a hőcsöves.Még lessz 3 gép!Természetesenn nem gyáriak!De csak szépen lassan,de minden meg lessz képesítve meg dokumentálva.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Nagyon tiszta ,brutál bordák
respect for python 1[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Zodicus
senior tag
-
python1
veterán
válasz GabN73 #25942 üzenetére
Én is!Hisz erről szól az egész modding téma,hogy mindenkivel meg lehessen osztani a tanácsokat,jókat ,rosszakat.Főleg tetszést nyílvánítani.Meg kell tanulnunk a másikat is becsülni és elfogadni,hogy más mint mi.Így lehet csak előre jutni ebben a témában,nem pedig csak egyhelyben ácsorogni!Itt a 21-dik század küszöbén ne hogy ne legyen már az ember egyedi vagy saját gondolatai ötletei!
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
-
python1
veterán
válasz Gerisz #25937 üzenetére
Most hírtelen ezt tudtam.Ez egy modósított NB-hűtő,TX2-es proci hűtővel.Osztom a véleményed én is.A tengeren túl egy kicsit másképp megy!Nem fikázzák egymást, hanem magára az egyedi megoldásokra törekednek és figyelnek:Ezt kellene végre meg érteni sok embernek,hogy van más is mint a bolt-ban megvásárolt ezközök,elemek.Még van mit tanulnunk és kell is sokat.De bővül a tábor!Ez jó! Köszi gerekek!!! Nagyon jól esik!Másik totyikban fikáztak folyton
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Értelmét nem látom új topik létrehozásának, mert jobb nem lesz. Inkább módosítsuk, hogy beleférjen a házmodding megbeszélése is. Én szeretem látni ki hogyan építgeti a gépét, érdekel a téma.
Nehéz dolog lesz ez, mert egyre "szétszórtabb" a PH!, nem ez a topik kezdte, de ha ezen kell példát statuálni és utána jobb lesz akkor hajrá! Én már minden 10-ik hozzászólásom írom csak be (vagy azt se) mert a többit gépelés után kitörlöm és megyek külföldi oldalakat olvasgatni! Eddig PH!-t olvastam a szabadidőmben is, mert nagyon sok okosság van, volt és remélem lesz is, de ami mostanában megy....Python1: Ez nagyon baba! Még képeket!
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Lehessen képeket mutatni, modding meg szépítés tanácsokat megosztani, meg "jajjdeszép"-ezni a képeket. Más nem is kell
-
JanR
addikt
Cim + elso hsz. modositasa - nalam ez a nyero, vagy talan meg az, hogy ez archiv es egy ujabb, jobban atgondolt cimmel uj topicot nyitni. Jo kozosseg ez es a hazmoddig is baromi jo tema, surun olvasom, nem szeretnem ha ennek vege lenne
-
Eddie141
senior tag
Én nem töröltetném az egészet. Véleményem szerint így jó ahogy van. Igazán sok ötletet meríthettem, és naponta egy pár perc szórakozást mindig nyújt, hogy átlapozgassam a beszélgetéseket, és megnézegessem az újdonságokat, amiket linkeltek. Illetve ha nem létezne a topik azon része, amelyet pont kifogásoltok, most nem tudnék kábel-harisnyázni, illetve egy csomó dologgal lenne kevesebb a repertoárom. Szerintem nagyon hasznos a totyik létezése, és véleményem szerint maradnia kellene. Ha a név változik, illetve az első Hsz, az még nem is akkora gond. De ha megszűnik, az elég nagy űrt hagy maga után.
Én kifejezetten élveztem a bemutatókat, melyeket napról napra követhettünk nyomon lépésenként. A nagyon off dolgokat természetesen lehetne törölni.
Tehát a véleményem tömören:
-maradjon úgy ahogy van, némi szűréssel, de közel sem akkorával, mint amit javasoltok. Csak gondoljatok beleAzt nagyon nem értem, hogy miért szúrt ennyire szemet pont ez a topik, amikor van ennél sokkal szemetelőbb is, és ezerszer haszontalanabb is...
-
LW
őstag
válasz #65675776 #25917 üzenetére
http://phlc.atw.hu
Csak neketek, csak most, csak tőlem.Hihetetlen, hogy még mindig itt tart totyik. Gánytopikban jobban érzem magam, ez túl "sznob" (csak viccelek).
Ha D1rect rendelése rám eső része ideérkezik karácsonyra, tolok egy igazi ON képsorozatot.
-
aero.
veterán
Én meg arra szavazok, hogy maradjon minden a helyén. Miért lenne jó egy új? Ott nem ugyanazt csinálnánk, mint most?
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz #65675776 #25917 üzenetére
Javaslom ( egy a remélhetőleg majd sok közül), hogy a héten a topik sorsát illető hsz-ek alapján döntsd el a továbbiakat, és rövid idő alatt tegyetek pontot a végére, mert ez már így egy kicsit langyos víz.
Abban egyetértek,- és talán lehet hogy az elsők között voltam, aki ebben a topikban mutatta be napról napra a gépem átalakulását, - hogy ezt külön blogban lehessen csak bemutatni, itt pedig a hivatkozási linket beszúrni egy témához passzoló hsz-keretén belül.
Teljesen áttekinthetetlen már a topik. Jómagam is legtöbször az avatar alapján választom ki, hogy mit olvasok el.Remélem többen is véleményt nyílvánítanak, az # 1.hsz-t pedig tudtommal már elkezdték heggesztgetni.
Javaslat 2: ezt a topikot szőröstül bőröstül betenni az archívumba és egy közösségileg elfogadott címmel megnyitni az újat.
-
W.
tag
Nekem valószínű fura a véleményem, de mindkét oldal mellett szól érv.
Ha most tolnánk egy resetet a topicra, törlődne minden hsz. és újra lenne írva az egész forgatókönyv, az idő és munka lenne valaki számára, feltéve ugye ha valaki elvállalja.
Viszont a hsz.ek törlése nem tűnik annyira rossz elgondolásnak, hiszen manapság kikopott a visszaolvasás ill. visszakeresés fogalma, mindenki újra kérdez, így egyszerűbb neki.Viszont, ha azon múlik, hogy ne legyen a topic folyamatos moderátori helyrerakásokkal tele, akkor azt mondom kezdésnek bővítsük ki a kezdő hsz.-t úgy, hogy az esetleges off topic hsz.ek miatt ne kapjunk figyelmeztetést, el tudtuk és szerintem a későbbiekben is el fogjuk tudni intézni magunk között, az extrém esetekre természetesen modit hívnánk, mint eddig.
Remélem sikerül rendes megoldást találni, kár lenne ha ez a társaság feloszlana.
-
UdVi86
aktív tag
Igen, én is azt mondom, hogy nem szabad szétválasztani a kettőt. Aki megteheti, hogy drága holmikat vesz a gépbe, az tegye (te is, meg én is megtenném, ha tudnám). Aki meg szeret barkácsolni, az barkácsoljon. A végeredmény a lényeg, hogy egy szép gép szülessen, amit szívesen mutat meg másnak is az ember.
És ez lehet a topik témája, hogy hogyan jutottál el addig és mi lett a végeredmény.
Off vége. Témába vágó hsz.-al jövök legközelebb.
-
zalman90
őstag
válasz jones965 #25921 üzenetére
az más ami ide tartozik és off ba teszik szerintem, de ezek a hsz.-ek nem ide tartoznak szvsz.... 2 napa alatt ennyi off
az összes offolos hsz.t törölni kéne elöször szerintem
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
zuchy
őstag
válasz jones965 #25921 üzenetére
Pontosan. Az első hsz-t fel kell újítani, de a többi maradjon. Aki meg cseverészni szeretne a témában, annak ott ennek a topiknak az OFF része.
Hatalmas viták is kialakulnának ilyen szétvágásból az tuti. (mármint a: legyen az egyéni kreatív munka, vagy drága pénzen vett alkatrész)(#25923) zalman90: Rá kell szólni, hogy ne gyűjtse a hsz-eket. Tényleg ennyit ér egy virtuális kitüntetés?
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
jones965
Modder
Amennyiben valamilyen formában szétválogatásra kerülnének a gépek ( legyen az egyéni kreatív munka, vagy drága pénzen vett alkatrész), máris diszkriminatív módon viselkednének azok, akik ezt így gondolják.
Miért ne maradhatna meg ez a topik annak, ami. Ami pedig nagyon off, na azt kell moderálni.
Gondolom valamilyen megfontolásból csak bekerült a hozzászólások menüben az az off gombocska. -
stikyo
tag
Szerintem bele kellene fogalmazni az alapelvekbe, hogy: lehet félkész masinákról is tárgyalni, de ne minden egyes harisnyázott kábelről kerüljön fel fotó, csak komolyabb stációkról. Továbbá a topic minőségét javíthatná, ha stúdiófotózásról is lennének források. Ha lesz időm, keresek én is, nekem is jól jönne..
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
-
-
joi29
őstag
válasz #65675776 #25901 üzenetére
Az a helyzet, hogy vannak azok akik sok pénzért drága házat és
alkatrészeket vesznek amiből ugye eleve szép lesz a vég termék
és utána azzal hencegnek.
Meg vannak azok akik a kreativitásukat használják arra, hogy maradandót
és másoknak is tetsző házat alkossanak vagy egyedi módosítást
hajtsanak végre a gépükön, ami minőségét tekintve nem gány.
Na ezt a kettőt kellene valahogy egybe önteni vagy szétválasztani ebben
a topicban. -
törölt tag
válasz jones965 #25911 üzenetére
Mivel a topic sorsáról tettem fel kérdést a topic lakóinak, ezért erre itt kell válaszolni. És jó lenne ha a topiclakók minél nagyobb arányban véleményt nyilvánítanának.
Amit javasolnék: gatyába kellene rázni a #1 hsz-t. Meghatározni benne miről is szól a topic (a jelenlegi szerint a maga a házmodding nem témája, csak a kész művek bemutatása). Működjenek a linkek. Mindez viszont nem az én dolgom, nektek kell ezt megtennetek.
-
UdVi86
aktív tag
Sziasztok! Tudom én is hogy nem lehetne offolni, de mégis megtenném egy ötlet erejéig.
Lehetne valami olyan a topik címe, hogy: Modding (vagy Házmodding ahogy pincehely írja): tippek, munkafolyamatok, g(k)épgaléria . Mert kb. erről szól ez a topik és jól is van így. Első hsz-ba meg bekerülhetne harisnyázásról egy leírás, meg egyebekről.
Igaz van gány topik, de az azért nem kábelharisnyázásról szól illetve htpc modding topik, ahol inkább videólejátszókat alakítanak át, tehát az is kicsit másról szól.[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
vmi combó megoldás kéne (bár ez csak az én véleményem) ezt kiegésziteni (mert ebben igazad van, hogy leginkább olyanról szól a topic, amiről a cimben szó sincs) és a gőz-ben zárni azt a valamit.
itt volt egy frankó közösség, néha megszaladtak az offok, de úgy gondolom, egyben voltak/vannak nem sz*r gépek is bemutatva. -
jones965
Modder
Erre a hsz-re lehet itt reagálni?
A moderátorok álltal kiírt (?!) szabály szerint nem. Tehát ha itt teszem meg, az off-nak minősül, viszont ha máshol, az meg pláne.
Privátot nem igazán akarnék ez ügyben írni, ezért megteszem itt, vállalva a következményeket.Az idejárók többsége akkor már ha valamit kérdez, vagy ír a számítógép építése-átalakítása ( moddingolása) kapcsán, az máris off-nak számítana? Változik a világ, változnak az igények, holott az első hsz szerintem tartalmazza azt is, hogy ne csak azok linkeljék be a gépüket, akik a pc-style oldalán szeretnék viszont látni, hanem bárki, aki meg szeretné osztani a nagyérdeművel, hogy is néz ki a gépe.
Amennyiben a modiknak ez szúrja a szemét, akkor tényleg inkább érdemes törölni a topikot.
Azon nem tudom elgondolkodtatok-e, hogy ezzel a reakcióval esetlegesen számos ember kedvét veszitek el az idejárástól, és a tapasztalatok megosztásától.
Bár mindíg jönnek új arcok, és ezáltal új színfolt kerül elő, ami talán majd illeszkedni fog az általatok szabott előírásokra és elképzelésekre.
Nem szeretnék én ezzel szócsatába bocsájtkozni, mert valószínűsíthetőleg másak az elképzeléseink és az értékrendünk. De ez így helyes. Aki a szabályokat létrehozza, az köteles azok betartását felügyelni. A másik oldalon pedig ezt vagy tudomásul veszik, vagy keresnek más játszóteret.
Na ezek közé fogok én hamarosan tartozni. -
törölt tag
Töröljem a hsz-ok felét, vagy egészítsem ki a topic címét? (Így nézne ki: Házmodding: hogy is néznek ki a gépeink? [www.pc-style.hu] (Az offolás minden formában tilos!)
A topic már inkább foglalkozik magával a moddinggal, mint a "mutasd meg mid van" kérdéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest