- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz kelzsoca #25067 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de konkrétan ez egy olyan ház ami nincs hétezer forint, mégis felkerült az oldalra. Ha csak 20k feletti házakkal lehet felkerülni, akkor az egyrészt minimum sajnálatos, másrészt szemétség. Nem tudom egy olcsóbb házból szerinted miért ne lehetne olyat kihozni amivel fel lehet kerülni...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Krisinto
őstag
válasz kelzsoca #25067 üzenetére
Ha olyat tud belőle kihozni mint stikyo akkor nincs vele gond.De ha nincs is akkora "tehetsége" hozzá,lefesteni és a tápkábeleket harisnyázni nem nagy cucc,csak idő és pénzigényes.
De ahogy hallottam kaparja a festéket a HDD-rőlSonec:
Átmeneti házikónak elég a szekrény is ,feleslegesen veszed meg,ha rá 1-2 hónapra lecseréled...[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz kelzsoca #24984 üzenetére
Nekem még sose volt, gondolom a drágább darabok azért jobb minőségűek. A V3 black asszem 10 körül van újonnan, tehát nagy csodát nem szabad várni...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
törölt tag
válasz kelzsoca #24944 üzenetére
az odd-vel egyetértek, de a power led-et szerintem felesleges harisnyázni, bár az igaz, hogy nem tart sok ideig... a lényeg, hogy szinte alig látszik. nekem sincs beharisnyázva, mert szintén alig látszik.
gaben: lenne egy kérdésem... a ventilátorszabályzóba hol megy a molex és a ventilátorkábelek? néztem az összes képet, de egyszerűen nem látom. a másik oldalon van egy lyuk, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
válasz kelzsoca #24870 üzenetére
Köszönöm!
Ez az egy kiszemelt SFX táp, vagy még ez...
A legjobb lenne, ha valaki egy gyárilag sfx táppal szerelt házából szeretné száműzni magát a tápot. (volt példa itt ph.-n, csak lemaradtam)Amit linkeltem MDPC-s Lian házat, abban az ATX táp mellett éppen elfért egy nagyobb hőcsöves cpu hűtő. Hát az újabb lapokban beljebb van a cpu tokozás, így már nem férnek el egymás mellett. Vagy a cpu hűtőből kell faragni, vagy egy sfx táp. Utóbbi jobban tetszene...
És milyen Lian lesz az új kiválasztott?
Bogyorisz
-
gooool
őstag
-
pincehely
addikt
válasz kelzsoca #24568 üzenetére
]Gondolod?
Fater itthon 2 autót is átfestett a kompresszor-festékfújónkal.
Eddig egyik se pattogott le, vagy kopott meg.
Lehet tőle kellett volna eredetileg is tanácsot kérnem?
Mondjuk azt hiszem mikro kérdeztem tőle valamit arra ez volt a válasz: nagyon jó az szürkén is ahogy van, mitől jobb a fekete???hülye vagy már megint??[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
tatabánya
senior tag
válasz kelzsoca #24262 üzenetére
garancia nem számít meg tudom oldani ha gondja lesz. nem szétkaszabolva van, csupán felesleges dolgok lettek esztétikusan eltávolítva. 2 vinyonál+dvdnél többet nem hiszem hogy használni fogok, ezért felesleges 6 molex és 6 sata táp. mondjuk a házból(xigma asgard) is ki van minden szedve, csak a bekapcs kábele van, se reset, se ledek
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz kelzsoca #23601 üzenetére
Nem is az a baj, hogy megfolyna meg lyukad azt kibírom üvegszál ftw. De néha nem akar összekapni, máskor meg mint az őrült úgy tolja neki. Komplett kerítést meg ajtót már hegesztettem, de ehhez tényleg jobb lett volna mondjuk valami más, de így maradt
Egyébként a külső box teljes egészében újrahasznosított "green" anyag. Szerverház váza, és a két régi gépház oldala[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
glspeter1
őstag
válasz kelzsoca #23267 üzenetére
A kéket csak kíváncsiságból tettem be a piros mellé, hogy mennyivel is erősebb a fénye. De csak piros lesz benne, a neoncsővel együtt, majd kicserélem. Az occo cpu hűtőt nem akarom lecserélni, kicsinek kicsi de veri a sok 8-10ezres böszmeségeket. A kábeleket viszont nem igen tudom hol elvezetni, mivel annyi van mint a dög.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
pincehely
addikt
válasz kelzsoca #22612 üzenetére
Úgy lehet, hogy túl vastag.
Tényleg, baromi vastag.
Majd ha hazaérek dobok fel képet róla.
Esélytelen feltenni az oldallapot, ha ott a kábel. Ha odateszem, hogy behúzzam a helyére, az alsó, és felső kis pántok még csak a közelében sem vannak azoknak a lyukaknak, amibe bele kéne passzolniuk.
Jó fél-1 cm-et eláll az oldallap.Amúgy Be quiet Dark Power Pro 600 a táp.
Itt lejjeb görgetve van egy kép róla.
[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
plejik
addikt
válasz kelzsoca #18704 üzenetére
Nem soka kék neon.2db van csak benne.Csak sajna nem egy drága fényképező ,és nem csinál olyan képeket amilyenekt szeretnék.(advent)"Élőben" teljesen átlagosak a neon fényei.De ki is lehet őket kapcsolni.Mindent belehetne harisnyázni.De ha elbaszok valamit akkor meg leshetek..És azt nem szeretném.Kábeleket ennél jobban eltünteni sem tudom.Csak ha lenne valami fasza takarólemez.Mind1 nem keseredek el ha nem kerül fel.Ez még úgysem a végleges formája.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz kelzsoca #18468 üzenetére
Max a kádba tudom betenni, többre nem telik.
Henk: Csak az a probléma, hogy nem tudom eldönteni melyik a fontosabb, mert mindkettő ugyanolyan lényeges most, kompromisszum meg csak a Noctua hülye ventijei miatt kéne, de még a fekete ventilátorok se dobnák föl.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
zuchy
őstag
válasz kelzsoca #17969 üzenetére
Én haverral rendeltem e-bay-ról kb 1000 forintért 50db erős fényű ledet előtét ellenállással együtt. Abból van 8db beépítve a gépembe. A neon számomra túl fényes...
Mondjuk jó lett volna megcsiszolni a lencse részét a lednek, hogy jobban szórja a fényt, de így se rossz.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
-
Tomi_Sci
őstag
válasz kelzsoca #17343 üzenetére
Hát valaki itt a PH!-n csinált egyszer bútorlapból PC-t, annál csak szebbet tudnék elképzelni
Tag lettem vazeee
BTW : Honnan rendeltetek nagy mennyiségben harisnyát? Valaki nem akar most beszállni?
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Zefír
őstag
válasz kelzsoca #17333 üzenetére
Nos akkor ez is elvetve
Amit te linkeltél abba viszont tényleg itx es lap kell,20k + most ha lecserélem alapomat akkor vagy 40be kerülne a dolog:/ Áh nagyon drága. Na meg nem is lenne jó, mert nem integrált cpus lapot vennék, és akkor a procci hűtő nem férne el
Egyébként alig kisebb mint a mostani házam és egy ATXes lapnak is belekel h férjen.Zsömi.
Nem plexizek, nem tetszik[ Szerkesztve ]
-
UdVi86
aktív tag
válasz kelzsoca #17326 üzenetére
Annyira valóban nem, csak én 15k-ból szeretném kihozni az egészet. És ugye a vágás mellett még az anyag kb. 4k (1500x750 1,5mm-es aluminium tábla), a festés meg 2k, valamint a gombok + sín az alaplaptálcához ~1k. Bár lehet rá tudok szánni 20k-t és akkor náluk vágatom. De először beszélek a Woldem Kft-vel, hátha olcsóbban megcsinálják.
-
Tomi_Sci
őstag
-
rlazol
veterán
válasz kelzsoca #17096 üzenetére
sajnos a most is csavarral van megoldva és nem igazán néz ki jól, nem hiszem, h a szegecselés ezen segítene.
illetve
meg szeretnék egy kis tartólemezt a nagy luk alá, h tudjak csinálni egy fiók/szerűséget a kábeleknek...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Zefír
őstag
válasz kelzsoca #17021 üzenetére
Nekem tökéletes!
rlazol Fejcsd ki
Tomi_Sci De ha az embernek nincsen szüksége a több anyagra?!
babicsbalu Egyébként, simán csinálhatta volna kisebbre a lianli ha már oda kivitte a tápot. Pl ha a táp függőlegesen van és alulra teszi a DVD írót akkor sokkal kisebb lenne a ház.
-
Voyage
aktív tag
válasz kelzsoca #16909 üzenetére
Mégis, a silverstone házamba merek fogadni, hogy abba a cm házikóba hamarabb fog rezegni bármelyik vinyó, vagy venti, és magasabb lesz a hőfok, mint a ss-ben.
Amúgy felsőkat háznak néz ki, de nem az. Elég ránézni a vinyó sinekre, a 10.000-res házaihoz is ilyet ad, és ott se ér semmit.Milyen vinyód van?
Én főleg ezért is adtam el mindkét cm házamat, a seagate, meg a samsung úgy rezgette a házat, hogy haltam meg tőle, kivettem, rátettem egy szivacsra, kuss volt rögtön, de úgy meg melegedett. Pláne, hogy most tervezek valamikor 2x2TB-t még pluszba...[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
plejik
addikt
válasz kelzsoca #16897 üzenetére
Az kemény!Mekkor állat ház.De nem olcsó a "kicsike".Egynek mindnképpen jegyzem.A legjobban megtetszőt veszem.Aki pedig ajánlotta kap egy csokit.
Csak fekete belső kéne a kicsikének.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
jones965
Modder
válasz kelzsoca #16879 üzenetére
Ezért nem szabad álltalánosítani.
Konkrétan kell megnevezni a típust, hogy az esetleges potenciális vásárlókat segítsük ezekkel az infókkal.(#16880) aero. -amennyiben az én tapasztalatomat elhiszitek, akkor bátran kijelenthetem, hogy igen minőségi anyagból és körültekintően vannak megépítve ezek a full tower házak.
Még ha a felhasználó nincs is megelégedve a ház kínálta szerelhetőséggel az egyéni igényei alapján.Ezért van a casemod.[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz kelzsoca #16754 üzenetére
Jó,ezeket találtam kifogásnak ,de az a tény,hogy Mo-on nem kapnék 13K-ért Seasonic szintű moduláris tápot,illetve 7K-ért zsír új Scythe Mugen 2 rev.2-őt.Ez arra ösztönzött,hogy amcsiból rendeljek.Érthető?
Sztem ennyi pénzt megér,főleg úgy,hogy több emberrel együtt rendelek és kevesebb lesz a pk.Zefír:Igen,mivel anyum pénze van a házban,most törlesztgetem vissza. De tervezem egy olcsó használt gép vásárlását,amin megtanulok harisnyázni,festeni,stb.,utána nekiállok a mesterművemnek is.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz kelzsoca #16751 üzenetére
A Corsair-rel a ventivezérlés miatt van bajom,na meg,hogy nem moduláris,illetve kevesebb rajta a csati.Továbbá az,hogy mást is rendelek a táp mellé.(Garis probléma meg remélem nem lesz,majd imádkozom)
Zefír:A táp nekem is korrektnek tűnik.A házat nem festhetem le,szülői tiltás miatt. Viszont ha sok lesz a pk.-e az amcsiból való vásárlásnak,akkor itthon veszek mindent,de azért reménykedek.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest