- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokad
senior tag
-
csokad
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #24286 üzenetére
még egyik sincs csak a látszat kedvéért hogy mit hova de már betugtam a 8pineset a 6pines pci-e-t meg a 24pineset is
már csak a netet kéne valahogy eljuttatnom egyik asztaltól a másikig xdd. am a ramomat be kell majd állítani BIOS-ban, (még nem tudom hogykelll majd rájövök xd ) azt win telepítés előtt vagy után állítsam be?
-
csokad
senior tag
sziasztok. azért itt is megkérdezem bár tudom hogy off
[link] így van most az asztalon a gép. ezt akarom elindítani, nem lesz semminek sem baja ugye?
jó lesz így? a videókártyát alátámasztottam mert elhúzta a hűtője.
-
-
Krisinto
őstag
válasz
Tothgera30 #24280 üzenetére
Ramos topik
[inkább itt rendezzük le] -
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tothgera30 #24239 üzenetére
Az van rendesen. Bár az "eladó" rovatban ez annyira nem látszik, de remélem, amikor venni akarok, akkor majd én is tudok alkudni.
#24238: az még messze van. Egyelőre csak nézelődök...de nem sietek.
-
-
csokad
senior tag
válasz
Tothgera30 #24272 üzenetére
dejó legalább neked....
-
Örömhír van, Szerdára megjön az alaplapom, Csütörtökön pedig már be is szerelhetem
.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tatabánya #24265 üzenetére
Csak azt nem fogom soha megérteni, aki tisztában van azzal, hogy mennyi kábel kell neki, miért nem vesz moduláris tápot?
Gari nem számít, bármi baja lenne esetlegesen, sztem azért számítana...
Nah mindegy, kinek a pap, kinek a paplan... Kodagánynál nem a használat időtartamával van baj, hanem a ráírt és a leadott teljesítmény közötti %-os aránnyal.
-
tatabánya
senior tag
válasz
kelzsoca #24262 üzenetére
garancia nem számít meg tudom oldani ha gondja lesz. nem szétkaszabolva van, csupán felesleges dolgok lettek esztétikusan eltávolítva. 2 vinyonál+dvdnél többet nem hiszem hogy használni fogok, ezért felesleges 6 molex és 6 sata táp. mondjuk a házból(xigma asgard) is ki van minden szedve, csak a bekapcs kábele van, se reset, se ledek
-
tatabánya
senior tag
válasz
hackeeeee #24254 üzenetére
én egyszerűen levágtam a nem használt kábeleket a CX400ról is 1db molex szár maradt egy csatival (ezeket úgyse használom). satából is az utolsó csatirésztől megszabadultam, 4 eszköznél szintén nem lesz több bent a jövőben sem. ezek eredményeként megszabadultam a feleslegesen logó részektől
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ragadozó #24253 üzenetére
Én úgy oldottam meg 1 részét, hogy oda betoltam pár kábelt, mert a vinyókhoz nem raktam ventit, vagyis kiszedtem, ami meg lehet, az meg ment a táp mellé, meg a táp tetejére. Az oldallap mellé is be lehet tolni pár kábelt, attól bőven rácsukódik az oldallap.
V
Én vettem vágókorongot is, csak nem visz rá a lélek, hogy megcsináljam.. Na meg ugye szét kéne hozzá szedni a vasat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ragadozó #24249 üzenetére
Ilyen házikóm van Nekem is. Én imádom.
Tervezem megcsinálni benne majd a kábelvezetést, csak nem jutok el odáig soha, hogy kivágdossam az alaplapi tálcát.
Ezt javaslom neked is, esetlegesen, érdemes benne megcsinálni. Bár Nekem egész értelmesen sikerült elpakolnom a haszontalan kábeleket.
Ha a vinyóknál nincs oldalt ventid, oda is lehet dugosgatni.
-
-
válasz
TazLeacher #24236 üzenetére
Én a második házunkat már legalább 2 éve árulom, de annyira pénztelenség van hogy mindenki csak albérletbe kéri, vagy épp olyan származású az illető hogy családi pótlékól venné, és 20-an költöznének be
.
-
W.
tag
válasz
TazLeacher #24236 üzenetére
Várjuk a képeket.
-
zH.
senior tag
üdv
tegnap megint szétszedtem a gépet. vinyót beraktam végre a normális helyére ,illetve megpróbáltam a ventiket is elhelyezni. csak a cpu ventit fordítva raktam fel és most idle 50-60fok. mostmár közelebb van a másik ,és az is szívja ,de hiába.szétszedem megint ,20fokkal alacsonyabb hőmérsékleteim vannak úgy.
képek ITT találhatóak.
semmi neon nincs a gépembe ,csak a fényeket variáltam. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tothgera30 #24235 üzenetére
Bő 1 éve árulom a lakást, és úgy néz ki végre elment, tehát költöznék. Így most lesz mire költeni ill. mivel az időt tölteni.
-
válasz
TazLeacher #24233 üzenetére
Hát megáll az ész
.
-
Krisinto
őstag
Na...végre június van
Jöhet az újabb 2 gép a pc-stylera -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tothgera30 #24157 üzenetére
Nem, egészen biztos, hogy nem. Most találtam magamnak újabb hobbit. Úgy néz ki költözöm...
-
válasz
pincehely #24230 üzenetére
Szerintem szedd le hígító és körömlakkleomló kombóval, majd törlöd tisztára, és jöhet az újrafestés. De most legalább 2-3 percig folyamatosan fejjel lefelé tartott spray-t rázd fel, legjobb addig csinálni, míg nem érzed hogy kellőképpen mozog benn a golyó és a festék. Utána végezhetsz egy tesztfújást valami lemezre, hogy mégis hogyan teríti a felületet, azután meg mehetsz a házikó oldalára, szép óvatos egyenletes kézmozdulatokkal befested, hagyod 10 percet (bár én 15 percet mindig adok neki) száradni, és mehet a második réteg, azután így tovább (mindig vársz hogy száradjon a festék, mivel ha korábban ráfújod, felpúposodik, vagy megfolyik), ahány réteget fel akarsz vinni.
-
GabN73
addikt
csiszolás után tudok ajánlani egy kis szilikon lemosót.Mindenre használtam eddig amit fújtam,és sose lett semmi baja! Először áttörlöd vele majd egy száraz törlőkendővel(lehetőleg ne olyannal ami ontja magából a szöszt)
vagy nem ráztad fel eléggé a festéket (ha dobozos fújós cuccal csináltad)
-
dabadab
titán
Visszatérhettek a szokásos témákhoz, kojote véglegesen eltávozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest