Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
válasz Stirbi #23388 üzenetére
érted papa ,játék közbe az ipse veri a gépére mien szépen világit meg hogy vannak benne a harisnyázott táp kábelek
mindenki nem veri rá , csak aki műterembe viszi hogy lefotózza mien szépen néz ki
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Brae
őstag
Egyelőre bőven kiszolgál ez az X2, ami nem mindennapi darab, ugyanis 1.064V-al primestabil 2400Mhz-en és így nagyon-nagyon keveset eszik, X4-ből is majd valami hasonló darabot szeretnék kifogni, ami nem lesz egyszerű.
Nem célom felkerülni sehova, a funkcionalitás az elsődleges nálam. Neon, Led, UV aktív csilivili, "gémer ízlésvilág" nagyon távol áll tőlem.z00li Stirbi Örülök, hogy Nektek tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Brae
őstag
"Értem. De ha 100% terhelést nem nagyon értem"
Nincs idle állapot. Rengeteg videót konvertálok mpeg2-be, mikor meg nem, akkor a BOINC megy és a rosetta@home-ot számoltatom.
"Így vga-nélkül matricákkal sok kábellel szerintem elég kevés az esély"
Mire?
"Vinyót megfordítanád már jobb lenne"
Nem lehet megfordítani, mert nem fér el a kábel a ventilátortól, meg nem is értem az miért lenne jó, így tökéletes a hűtése.
-
Brae
őstag
A házikó már lassan 7 éves és jópár cucc járt benne, így gyűltek össze a matricák, nem volt szívem kidobni őket.
VGA meg nem hiányzik, mert a minimális fogyasztásra gyúrok, ugyanis 24/7-be megy a gép 100%-ra terhelve (így 75W a fogyasztás), játszani meg nem szoktam és tökéletesen elégedett vagyok az integrált HD3200-al. -
viktor82
őstag
Ide is felteszem a pc-m képeit remélem megfelel a pcstyle elvárásainak!
PC vizhűtésem[ Szerkesztve ]
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
gepetto86
tag
válasz Gery15 #23353 üzenetére
Aha.Azokat hátrarakod és kész.
Mint itt az enyémen.
Nekem mondjuk a matt jobban tetszik amint láthatod.Az enyém sincs még kész de nem sok van már hátra.Igényes a festés.Mivel csináltad?.A barátnőm korlátoz a munkafolyamatban.Gépellenes lett mióta ezt csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
Köszönöm mindenkinek. Am [link]
Krisinto: Apukám karosszérialakatos és a műhelybe fújták le nekem.
gepetto86: A sata kábelekre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Gery15
addikt
Mára elkészültem a festéssel.
Ilyen volt
És ilyen lett
[link]HyperX
-
pincehely
addikt
válasz Laraxior #23341 üzenetére
Símán lehet, mert köztudott, hogy a Samsungok félremérnek negatív irányba.
Vagy csak egyszerűen máshol van a szenzor rajtuk?!
Mondjuk nekem van egy samuF3 500gb, mindig 35-40fok között mozog, és egy éve semmi baja-mondjuk nem is rendszermegy róla.http://kefetemap.deviantart.com/
-
TomiLi
addikt
Más: Valaki nem tud nekem segíteni? Aki estleg szétvágott egy házat és maradtak belőle alkatrészek.. Konkrétan egy ATX méretű kiszerelhető alaplapi tálcára lenne szükségem.. (alumínium)
Köszönöm szépen!
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
válasz jakobinus #23340 üzenetére
Köszönöm!!!
Nem pont az, de így már megtaláltam! Amit én keresek, az besajtolható anya!
(Nekem ez azért tetszik jobban, mert kisebb helyet foglal.... - meg aztán a sajtolást meg tudom oldani ingyen, míg a behuzó szegecs anyához kellene egy 10k-s szerszám is)Szóval köszönöm!!!
Bogyorisz
-
Laraxior
titán
válasz Krisinto #23339 üzenetére
majdnem...HD750LJ ugyanis 750es mint írtam
nem házban tárolom őket,3 darab van egymás felett,köztük egy centi réssel,oldalról pedig egy 12es fújja a levegőt nekik...két 750es volt RAID0-ban.... tegnapi restart után már akadozott a Windows... új win az 1TB-osra,RAID0 szétkap és lám az egyiknek a kondíciója83%,jópár hibás szektorral
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
TomiLi
addikt
Nem tudja valaki, hogy ezeknek a lemezbe szerelhető anyáknak mi a hivatalos neve?
Esetleg, hogy hol lehet venni ilyet? Lian házakban van ilyen.
Még annyit, hogy kell ezeket a lemezbe rögzíteni?Köszönöm!
Bogyorisz
-
törölt tag
ha minden jól megy, nem sokára, külön tőlem is lesz meglepetés.
-
Gerisz
addikt
-
Herooo
csendes tag
Vmi csini bekapcsológombot nem tudjátok hol lehetne szerezni? Külföldi fórumon olyat láttam ami fém, és a gombot körbeveszi egy világító gyűrű.
-
viktor82
őstag
-
oPalRx7
aktív tag
válasz viktor82 #23305 üzenetére
wooow. a por nemszámit, a gép viszont nagyon ott van
nálam quietdrive-on belül főtt volna meg (WD black), de aláraktam egy 12es s-flexet. igy 40 fok körül van (fölötte egy green szélárnyékba 42 fokkal) ráadásul csak "keverősen" kap levegőt, nem frisset kintről.
[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
válasz AndrewTdi #23316 üzenetére
Mig a házban voltak első 12cm-es ventil 30fok körül tartotta öket ,de mióta bejőtt ez a meleg fent nagyon melegszenek!bentre tudnák felfogatni 1 9cm-es ventilt ,de az is csak meleg levegőt sziv ,de biztos segitene pár fokot,majd holnap kipróbálom!
-
viktor82
őstag
Köszönöm mindenkinek!
krisino a hdd-k nem foglalnak a házban helyet ,de kell valami megoldás találnom a hűtésre az egyik felső ventil gondoltam,hogy elég lesz ,de tévedtem 44-46 fokos a wd black!
-
viktor82
őstag
Én is rászántam magam ,hogy feltöltsek pár képet a gépemről!
PC
Kicsit poros,de nem volt idöm a portalanitásra![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Garanciális Fractal Design ION+ SFX-L 650W 80 PLUS Gold
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Be Quiet! Dark Rock TF (1gen)
- SilverStone 850W Gold Moduláris Tápegység
- Cooler Master V1100 SFX 1100W Platinum SFX / ITX Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest