- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gepetto86
tag
Sata kábelre hány milis harisnyát szoktatok tenni?
Lassan csak ilyen dolgok vannak hátra -
gepetto86
tag
Hétvégén megpróbálom én is összedobni már a gépet.Már idegesít hogy nincs rá időm.
Hétvége csak a gépről szól majd
Egy kérdés:Egy aprilia hűtő jó lenne vízhűtéshez? -
gepetto86
tag
Újra a ringben.Kezd elfajulni a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Technikai K.O.!
-
gepetto86
tag
válasz Gery15 #23353 üzenetére
Aha.Azokat hátrarakod és kész.
Mint itt az enyémen.
Nekem mondjuk a matt jobban tetszik amint láthatod.Az enyém sincs még kész de nem sok van már hátra.Igényes a festés.Mivel csináltad?.A barátnőm korlátoz a munkafolyamatban.Gépellenes lett mióta ezt csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
És a súlya se lenne semmi.Szó szerint semmi.
-
gepetto86
tag
A hátsó perforált lemez is alu és már hegeszteni is tudom.
Szerintetek milyen lenne egy simán lakkozott alu ház amin a hegesztések is láthatók? -
gepetto86
tag
Új őrültség jutott az eszembe.Csinálok egy alu házat.
Ez mondjuk a nyár témája lesz.A vázat 2-es lemezből csináloma burkolatot meg 1-esből. -
gepetto86
tag
Akkor folytatom ugyan ezzel a lendülettel.
Lesz még munka vele rendesen.Legalább 10 éves gépház volt. -
gepetto86
tag
Na fél úton tartok a gépházzal.Most tényleg mondjatok véleményt.
Ház -
gepetto86
tag
Úgy érzem ki vagyok rekesztve
Na mind1 majd ha kész lesz felrakom a képeket. -
gepetto86
tag
Én is flexel szoktam vágdosni.Utána a fúróhoz van köszörűkövem és azzal dolgozom át a felületet.[link]
Erről valami vélemény? -
gepetto86
tag
Az lenne még a kérdésem hogy ha az előlap elejére is ilyen rácsot raknék akkor az gáz lenne?Ja és az üres 5.25 helyekre is.
-
gepetto86
tag
Próbálkoztam egy gépházon.Véleményeket kérek.Tudom hogy nem tökéletes de hát kezdésnek jó.[link]
Hátul szétvágtam és elöl is.Alu rácsot sikerült szerezni ingyé.a vinyótartót elforgattam.Ez nem végleges csak a képek miatt raktam össze.A csavarokat ne is nézzétek[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Megpróbálkoztam a harisnyázással.Először azt hittem hogy nem fog menni de nagyjából sikerült némi átalakítással.A képek minősége elég rossz(teló)
És a csillagokkal ne törődjetek.
A molex csatit azért nem csináltam meg mert úgy se látszik majd.Ja és a kis dobozból egy helyen jött volna ki a kábel de a harisnya miatt már nem fért el, ezért a szikéhez kellett nyúlnom.[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
A toronyház egyenlőre félbemaradt mert nincs rá időm.Ezt a micro atx-et pedig könnyebb kezelni.Talán jövő hónapban neki kezdek a nagynak is.
-
gepetto86
tag
Úgy néz ki hogy építek egy (két) micro atx házat is.Ha vannak fejlemények ebben az ügyben majd teszek fel képeket véleményezésre.Most került hozzám 3 üres micro ház.Ezek is retrok de majd lesz belőluk valami.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Ha minden jól megy jön egy Enermax Modu 525+ és neki is látok a gépház aprításnak.Van 3 üres ház plusz alapanyag gyanánt.Lassan indulhat a nagy retro ház alakítás.
-
gepetto86
tag
-
gepetto86
tag
válasz Black Dragon #22688 üzenetére
Köszi szépen.Kell is.1 hetem van rá és ma kezdtem.Mondjuk már 1 hónapja elkezdhettem volna.Jobb később mint soha.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
válasz Black Dragon #22685 üzenetére
Egy hajtómű tengelyének megmunkálása.Hagyományos esztergával, cnc-vel, marással és köszörüléssel.Műveleti dokumentáció és Gazdasági számítás meg ilyen apróságok.
-
gepetto86
tag
Egy mondat ennyire felkavarja az állóvizet.Mondtam hogy nem akarok megsérteni senkit.Ez csak egy példa volt.Nem akarok kötekedni.
A nyersanyagok azok biztosítva vannak innen-onnan. Az a lényeg hogy a haverok jó helyen dolgozzanak.
És még1x bocs ha valakit felzaklattam.[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Én nem is akarok felkerülni.Én csak hobby szinten akarom művelni ezt a dolgot.
Nem fogok azért 20e-ért házat venni, hogy fent legyek(és ezzel nem akarok senkit megsérteni).Ez csak a magam szórakoztatására csinálom.
A torony lesz a választott.El leszek vele egy darabig, de legalább nem unatkozom.[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
A sok elegáns gépház láttán arra az elhatározásra jutottam hogy építek egy másik gépházat.
Ennek a gépháznak még nem tudom mi lesz a sorsa de majd kiderül.Legfeljebb nyersanyagnak jó lesz.Ezzel a régi gépházzal nagyon le vagyok maradva az itt bemutatott házikóktól.Javaslatokat szeretnék kérni hogy milyen gépházat vegyek nyersanyagnak.
Vagy előszedem haverom toronyházát amit már nem használ. -
-
gepetto86
tag
Itt van most ez a AC F-12 venti.Szerintetek hova rakjam hogy minél nagyobb hűtési eredményt érjek el?Az eleje túl körülményes lenne.
-
gepetto86
tag
Én is flexel csináltam és én is fémszárral fúrtam.Semmi gond nem volt vele.Mondjuk az én gépházam nem mérhető a tiétekhez.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Ha egy AC f-12 raknék az üres romok helyére plexi keretbe az jól nézne ki?Persze kivágnám a helyét a floppy részig hogy szépen elférjen.
-
gepetto86
tag
válasz Cthulhu Dawn #22429 üzenetére
Ez most akkor jót vagy rosszat jelent.
-
-
gepetto86
tag
Valakinek van valami véleménye?Szívesen fogadom a jó tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest