Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
CPT.Pirk #22180 üzenetére
Creative Inspire T3000 hangszóró szettett levittük az autóba. Találtam egy olyan szivargyújtó kábelt ami pont jó bele, rádugtuk, de valami bezavar, meg akadozik is a hang. Ezért mivel itthon van egy másik autó aksi, azt beraktuk a csomagtartóba, és arra kötöttem rá. Na most mivel így nincs benne biztosíték, így nem a legjobb, ezért akarnék közé tenni egy biztosítékot, csak nem tudom milyet kéne.
szeva000: Köszi, de a multiméterem szerintem nem tud áramerősséget mérni. Illetve olyan van rajta, hogy 'A' és olyanra lehet állítani, hogy '500μ' '10m' '250m'. Ez vajon az lehet és mire állítsam?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest