Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PuMbA

    titán

    válasz orbano #16687 üzenetére

    Az eddigi legjobb cucc amit hallottam az Audinst HUD-MX1 + AKG K601, de én nem vettem észre, hogy sokkal több lenne a dinamikája, mint a Videotonnak vagy a telefonos überbrutál láncomnak. :DDD

    "És azért a W200 + agybadugós füles... nem akarlak megsérteni, de nem éppen a dinamika és részletgazdagság csúcsa"

    Ez így van, de én részletességi szintet nem tudok megkülönböztetni valamiért (vagy csak szar számokat hallgatok), mert nekem az AKG K601 sem adott több részletet, mint a Videotonom vagy az agybadugós fülesemmel közepeket összehasonlítva (a mély és a magas tartomány erősen hiányos) :) Majd valamikor meghallgatok egy hi-end cuccot, hogy mi a helyzet, mert ha ott sem lesz változás akkor tényleg hülye vagyok.

    "De ha a mikrodinamikát akarod kóstolgatni, akkor ajánlatosabb mondjuk egy Muddy Waters - Folk singer. Na abban vannak neszek elég rendesen, ahogy épül a rendszerem, úgy jönnek elő a kis zörejek"

    Már le is szedtem, ütős master és a zene is jó :K

    KMT: "Amúgy nem tudom, mi olyan nagy szám azon a doboláson. Ennél még a Phil Collins - In The Air tonight-ban lévő dob is jobban odaszab."

    Szerintem ugyanolyan jók :))

    Shufny: Hát igen, régen még a rap-nek is volt dinamikája. :K

    baluka26: Nekem is sok kis dinamikájú kedvenc zeném volt, de áttértem ezekre a dinamikusabb számokra. Egyre jobban kezdett fáradni a fülem (érdekes, hogy régen semmi bajom nem volt tőlük) és többet kezdtem hallgatni nagyobb dinamikájú számokat. Ezek után meg már... :)

Új hozzászólás Aktív témák