- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi hangfal építés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
B.U.É.K.
-
DJGABI
addikt
80g csere
dezmond#2305<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
GoTReX
őstag
Sikerült megoldani időközben.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Sehogy sem tudom működésre bírni az Innkeeperem "Authenticate " kódot kér, amit elvileg megtalálok a hearthpwn-en ha be vagyok lépve, de nem találom. Hol találom ezt? Előre is köszönöm!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
h3lios
addikt
Egyesek semmiből nem tanulnak...
B-tag: H3lios#2825
-
asuspc96
őstag
Hali!
Van valami megbízható oldal, ahol mutatja, hogy adott rankon, hogyan oszlanak meg a kasztok ?
Van egy érzésem, hogy egy adott szintnél már a kaszttal van a baj... -
F-ECT$
titán
Nem sokat olvastam eddig itt a Spiteful Priestről, és mivel "csak" 3 epic kellett hozzá, így legyártottam. Sikerült is vele egy 2-7-et tolni kezdésnek, nem mondanám, hogy nagyon meggyőzött Ok, tudom kicsi a minta, elvileg 55% körül tud, de azért mégis vicces volt ilyen szarul menni vele, valahogy sosem az a lap jött, aminek kellett volna, nem úgy, mint a 3 mirror meccsen az ellenfélnek...
Dive ever, work never.
-
Vasinger!
nagyúr
A mai brawl azért tartogatott egy kis fun élményt, még ha már a fülemen is folyik ki az ilyen agyatlan játék mint a mostani:
Tudniillik nekem azért nem pusztította el az összes kártyámat, mert lemásoltam a kezemben lévő lapokat, így innentől garantált volt a győzelem.
Volt egy 11-es arénám is, pocsék jutalmakkal....
Ez a jutalmazás teljesen el is vette a kedvemet az új menettől.
Kvázi visszakaptam a goldot és kaptam érte 1 darab kártyát, egy kevés dustot és egy semmit se érő arany rare-t. Anno 7 winért jártak ilyen nyeremények, nem 11-nél.
-
fausto
addikt
válasz Chumlee #75973 üzenetére
150 hp nem nagyon okozott gondot
#75972 ígyvanferi: egyetértek, illetve ha már mage, az új secretet is utálom, mert megint csak pénzfeldobás, nem lehet körbejátszani. Mit rakjak ki, nagy lényt vagy kicsit? 50-50 hogy mirror entity vagy explosive runes. Jó, most 99%-ban az utóbbi, mert mindenki azt pakolja a paklijába, de idővel tuti keverve lesz
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
Sok szenvedés után sem sikerült wilden rank 7-ről előrébb juttni . (Gondoltam magabb miaf#szért hallgatok másra ,mert lekraftoltam az aggro palát) Standarden rank 15-ön álltam win streakbe kezdtem. Most folytattam és lose nélkül 10-ig mentem
Hát ez szerintem elég beteg ,aláírom egy priest jött szembe az nem sok vizet kavart. -
Chumlee
senior tag
válasz ígyvanferi #75972 üzenetére
Nem végtelen ,csak a kör végéig .
Valahol láttqm ,hogy 200 armort nrm tudta leütni. -
ígyvanferi
addikt
-
h3lios
addikt
Egyébként ez a quest-es hiszti elég vicces. Nekem 1 sem veszett még el a bug miatt, mert vagy gépen, vagy telón, de beadta a nap végére. És nem állítgattam nyelvet meg semmi mást csak simán vártam logok között pár percet.
Egyébként ma meglett a brawl-os quest is, mert nem feszültem rá a játékra, csak skype beszélgetés közben tologattam a dolgokat a-ból b-be.
Ezen kívül még mindig brutálisan erős a Raza + Anduin kombó, most Fun-ból játszottam vele 1 pár meccset.
Jött szembe Elemental mage, Mirror meccs, Dragon Priest, de mindet sikerült elverni.Igaz a Dragon Priest és a Mage ellen mákom volt, mert nem húzott damot és nem tudott a végén kicsinálni.
Nem tudom viszont, hogy mennyire egészséges ez, hogy kézből lazán 30 körüli Damod van és ha a teljes kombó a kezedben van még a 40-es sebzés sem elérhetetlen...B-tag: H3lios#2825
-
kchryss
veterán
Gready cube kombó: [link]
-
JayZ
tag
80 goldos quest - Dani#24346
-
fausto
addikt
Mi az Isten van ezzel a foshalmazzal? Minden egyes meccs után újra kell indítani, mert lecsatlakozik
-
jr1994
addikt
Heteken át sokszor csak dél után adja be a játék a napi küldetést, így ha éjfél után játszok nem cserélhetek egy nem tetsző questet, mert majd lehet bead egy olyat ami még rosszabb (pl játssz ki x db miniont 40 goldért). De ha éjfél után 5 perccel csinálok helyet neki, akkor aztán várhatom hogy kapjak újat
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Frogged
aktív tag
Umbra nem rotál ki Ungoros lap.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #75952 üzenetére
Nekem esett korábban, így csak néhány epicet kellett craftolnom a cube lockba, de én sem érzem olyan erősnek a decket, hogy kirotáló legendet gyártsak bele, ha nem lenne. (És nélküle is játsszák.)
Egyébként a lockból most úgyis erősebb a zoo, és összesen a 2 creeper az új lap benne (ja meg a 2 Librarian), nekem azzal lett meg végül a rank 5.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #75949 üzenetére
Azokat megcsináltam, mert csak két call to arms és egy corridor creeper kellett, de kockalockozni szeretnék, abba viszont 1 epic és 3 legend hiányzik...
Aggro palát amúgy nem szeretek játszani, rövidek a meccsek, de akkor se élvezem igazán, ha nyerek.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #75934 üzenetére
nekem alig van lapom, nagyon szerencsétlen volt a mostani nyitás, kraftolni meg nem tudom, mit lenne érdemes. viszont arénában még a rosszabb draftjaimmal is megvolt 5 win eddig a kieg óta, úgyhogy nálam egyelőre az megy, pakk úgyis kell legalább míg a pity timer lejár.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Chumlee
senior tag
Aggro paladinnal vagy kingsbane rogueval lehet jól haladni ladderren ? Fontosabb lapok meg vannak mind a két deckbe ,de csak az egyikre van elegendő dustom.
-
Mister_X
nagyúr
válasz DJGABI #75932 üzenetére
Kicsit csiszoltam rajt. Kivettem az egyik Envenomot, azt az 5/3-as bugrist, aki immune-t tesz a fegyverre, meg szerintem az Assasinationt, helyette egy Backstab, egy Mimic Pod és egy Thalnos került (ha jól emlékszem) Még gondolkodok, hogy a Vanish kell-e, mert az elmúlt 10 menetben nem láttam, az biztos. Leeching Poison azért maradt kettő, mert mindenképp kell early-mid game alatt is.
Valeera amúgy szerintem fontos lehet bele. Ha az egyik +2 buff megmarad meg mondjuk Hallucination, akkor az sokat dob a latba, ha kétszer is ki tudod játszani. Boardot is szebben lehet vele építeni - meg meme rogue a beszólásokkal
### Custom Rogue
# Class: Rogue
# Format: Standard
# Year of the Mammoth
#
# 1x (0) Backstab
# 2x (1) Deadly Poison
# 2x (1) Doomerang
# 2x (1) Hallucination
# 1x (1) Kingsbane
# 1x (2) Bloodmage Thalnos
# 2x (2) Cavern Shinyfinder
# 2x (2) Cheat Death
# 2x (2) Eviscerate
# 2x (2) Leeching Poison
# 2x (2) Sap
# 1x (2) Sudden Betrayal
# 2x (2) Undercity Huckster
# 1x (3) Envenom Weapon
# 1x (3) Mimic Pod
# 2x (4) Elven Minstrel
# 2x (4) Southsea Squidface
# 1x (6) Vanish
# 1x (9) Valeera the Hollow
#
AAECAYO6Agi0AcQB7QX8wQLqxgKA0wLZ4wK77wILywPNA4gHqa8C8rACm8gCqc0Csc4C5dEC0OMC2+MCAA==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fausto
addikt
De gyűlölöm ezt a nyomorult raven idolos brawl-t. Fél óra coin flipp ... És már harmadjára hozzák vissza ezt a f*st.
-
törölt tag
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #75933 üzenetére
Már tárgytalan.
-
pachito
őstag
80g csere
-
DaveNo1
veterán
Ebben a hónapban r5 úgy lett meg hogy dailyzésen kívül max 10 meccset toltam ladderen, elég könnyű most haladni.
You are not prepared.
-
DJGABI
addikt
válasz Mister_X #75929 üzenetére
tényleg jó amúgy. én valéria nélkül tolom. elég fun
mondjuk tudni kell játszani. pont volt egy csodálatos r15 play: exodia palát toltam, mentek a laphúzások, tőlem egy tyrone, tőle utolsó lapként (nem is értem mire várt) a kingsbane égett... és nem adta fel, és folytatta
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
NagyZ01
tag
80G csere eu NagyZ#2692
Living for the sesh
-
Mister_X
nagyúr
### Custom Rogue
# Class: Rogue
# Format: Standard
# Year of the Mammoth
#
# 2x (1) Deadly Poison
# 2x (1) Doomerang
# 2x (1) Hallucination
# 1x (1) Kingsbane
# 2x (2) Cavern Shinyfinder
# 2x (2) Cheat Death
# 2x (2) Eviscerate
# 2x (2) Leeching Poison
# 2x (2) Sap
# 1x (2) Sudden Betrayal
# 2x (2) Undercity Huckster
# 2x (3) Envenom Weapon
# 2x (4) Elven Minstrel
# 1x (4) Runeforge Haunter
# 2x (4) Southsea Squidface
# 1x (5) Assassinate
# 1x (6) Vanish
# 1x (9) Valeera the Hollow
#
AAECAYO6AgbEAdkCw84CgNMC2eMCu+8CDMsDzQOIB6mvAvKwAurGApvIAqnNArHOAuXRAtDjAtvjAgA=
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone-
Biztos lehet finomhangolni, mert direkt laphúzás nincs benne (csak irányított, de az is elég), se AoE damage, de még boardot se lehet vele igazán építeni. Preparation nem fért el, továbbá Leeching Poisonból és Envenomból azért van kettő, hogy biztos kézben legyen. Sajnos Eviscerate nem proccolja se a lifesteal, se a pisonous sem, ellenben a Doomerang igen és egyből visszaadja kézben a Kingsbane-t. Fontos taktika, hogy Cheat Death legyen kint, mikor Cavern Shinyfindert kirakod, mert visszakapod kézbe, azzal meg visszahúzod Kingsbane-t a pakliból.
Mulligan: alapjáraton minden ellen Kingsbane/Shinyfinder és egy buff hozzá
hunter, paladin, warlock - Sudden Betrayal
warrior, druid - Envenom
priest - Sap"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Na megvan az új kedvenc deckem a szezonra - a legendary fegyveres rogue nagyon adja. Az egyetlen baj, ha nem adja be 4. körig a fegyvert (vagy a 2 manás koboldot, ami kihúzza), mert egyéb esetben bajok vannak. De ha minden összejön, egy menetben 7-szer játszottam ki (felhúzás, 2 kobold, 2 új kobold secret miatt, 2 doomerang után). Greedy paklikat meg lehet szívatni vele rendesen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Chumlee
senior tag
80g-s quest még mindig keresi a párját ,privátban vagy játékban elértek Izsákpedopap#2181
-
pachito
őstag
Ja tényleg... Akkor mind1 nemszóltam
-
kchryss
veterán
Kaptam egy 60-as warrior küldetést. Mivel nagyon nem volt normális warrior deckem így összecsaptam egy fun decket casualra. Nyitottam egy Geosculptor-t szóval jó ötletnek tűnt armor warrior-t csinálni. Aztán jött az ötlet, hogy a 10 armoros cthun lap milyen jó lenne bele így megszületett a cthun armor warror.
4 partit játszottam casual-on, abból 3 győzelem. A legjobb érzés az volt amikor a meta netdeck-kel casual-on játszó raza priestet elvertem. Amint meglátta a cthun-os lapjaim folyton emotolt, biztos lesajnált, hogy 2017 végén chun-t játszom. Aztán volt hogy 40 felett volt a pajzsom. Azt géppisztolyozd le nyomorult sötét anduin.Egyébként mennyi esély van rá, hogy Geosculptor pont chun-t adjon random 10 manás minionként egy cthun deck-ben?
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Overwatchban kaptunk 5 lootboxot karácsony alkalmából..valaki esetleg tudja, hogy itt is várható valami hasonló vagy sem?
-
Soybex
őstag
válasz h3lios #75914 üzenetére
Na akkor nem csak ellenem dobálja őket az rng stone. De az összes spellhunter.. elég vicces, mondjuk controll demon lockkal mindegyiket verem, de unalmas már egymás után 8 azaz 8x dobott össze spellhunterrel rankeden..
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
h3lios
addikt
Mióta van hunter meta gyerekek ? Druiddal próbálkoztam, de minden második ellenfelem ez a sz.r, ja izé akarom mondani hunter. Rühellem ezt a kasztot, remélem az idők végezetéig FOS lapokat fog kapni, mert nem érdemli meg, hogy életképes legyen. Másról sem szól, csak arról hogy reménykedsz, hogy curve-on behúzd a turn 1-2-3-at, mert ha ez nincs meg minden elver, mint a büdös szart.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
törölt tag
válasz F-ECT$ #75903 üzenetére
Kieg elott csak meta keleseth rugoval laddereztem kb., azert orultem h most lehet massal.
De teljesen jo otlet, megnezek egy mostani tempo rugot (kingsbane-t nem tartom olyan erosnek, marmint
maga a lap eros, de a kore epitett deck annyira nem).Ezt neztem meg, Tempo Dragon Priest , de Medivh-nek mindenkepp szoritanek benne helyet.
-
Chumlee
senior tag
80g csere eu Izsákpedopap#2181
-
beherit
tag
válasz Frogged #75907 üzenetére
Nekem 23% Lock, 23% Priest, 13% Hunter-Mage-Rogue. Annyira egyik matchupot sem érzem szörnyűnek amúgy. Kb erre állt most be a meta szerintem, 3 féle lock-priest, meg a többi tempo. Nekem a tempok ellen jól megy, a priest-lock olyan 50-50, de változtattam is a decken többször, az utolsó verzióval 60% priest ellen, szóval még kéne jópár meccs, hogy rendesen kialakuljon a statisztika.
Taldaram helyett Zola the gorgont játszok, nagyon jól bevált.amor fati
-
Frogged
aktív tag
válasz beherit #75905 üzenetére
Nekem eddig 37% lock 21% pirest és 21%dru jött a cube deckem ellen kb 30 mecsből.
Raza priest még annyira nem volt zavaró mert big és dragon priest is jött bőven .
De lockbol szinte csak Nzoth-os control jött.
Az aggrok is a kis ozet tartogatják a fegyómra meg a silencet ha nem jönne a dark pact.
Ramp dru ami még sok jött ök is szeretik a geistel ki égetni a dark pactet a cube-ra meg dobják a silencet.
Lehet jó huzásal meg sorsolásal lehet haladni vele de nem érzem olyan erősnek ezt a decket..
Mondjuk az utobbi héten esélyes hogy bármivel ilyen win ratem lett volna ma váltotam tempo mage-re azota minden 2ik mecs aggro pala
a maradék meg face hunta tempo rugo.
De lesz ez jobb is a szerencse forgandó csak kár hogy olyankor nem adja a játék mikor lenne időm játszani.[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
[link], kicsit izgultam alatta
-
F-ECT$
titán
válasz #51177472 #75902 üzenetére
Próbálj ki más decket, bár a sok priest ellen nehéz okosat mondani.
Ha lesz sok időd, és cél a legend, akkor én valamilyen tempo deckkel mennék (rogue), tennék bele legalább 1 silence-et is (spellbreaker) de előtte azért nem árt gyakorolni vele.
Dive ever, work never.
-
törölt tag
Na jo, ennek semmi ertelme.
Megalltam rank 2-3 kozott, teljesen mindegy hany meccset megyek.
Priestel nekem mindig szarul jonnek a lapok, nem tudok vele legendbe menni, lockot pedig countereli a rengeteg priest es megragadok vele 2-n. Jade duduval sem sikerult.
Szval szunet, majd 2 unnep kozott folytatom ha mar ismet irodaban leszek.De ez nagyon idegesito, ilyen meg nem volt h 1 rankon megragadjak, ma sokat utaztam vegig ezt nyomtam, sztem
40-50 merkozest siman mentem ( de inkabb tobbet) es ugyan azon a rankon vagyok. Se elore se hatra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest