- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Velen csak a mostani meta része. Edwin is hol játszott, hol nem. Ha valóban “csak” akkora a hiányod akkor szerintem az új kiegre verd el a goldot. Abból úgy is jön majd dust és ki tudja a meta hogyan fog borulni.
Az viszont aranyszabály, hogy ne kraftolj semmit az első 1-2 hétben.[ Szerkesztve ]
-
quex
tag
Kb. 30 paklit tudnék nyitni az új kiegészítőből. Azon gondolkodok, hogy ez nagyon kevsének tűnik ahhoz, hogy normálisan tudjak majd vele játszani (amúgy sem vagyok jó játékos, hátmég ha nincsenek jó lapjaim.). Arra gondoltam, hogy helyette inkább classic lapokat nyitnék. Classic-ból a common és rare lapok többsége megvan, de hiányzik kb. 20 db legendary (ebből 7-et szoktak használni ami azért jó lenne, pl. edwin, prophet, stb.) Meg van még kb. 10 db olyan epic, amit használnak, de egy darabom sincs belőle.
Attól tartok, hogy 30-ból nem nyitok egy olyan lapot sem, amire szükségem lenne, viszont ha nem nyitok, akkor biztosan nem is kapom meg.Kérdésem, hogy inkább az új kiegészítőből nyissak 30-at vagy classic-ból?
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
DaveNo1
veterán
Nem rossz lap, megnéztem most, a highlander mage deckemben az átlag manaköltség 4, ha elején sikerül a 2 manás spelleket kézbe húzni, akkor 3-nál már nem sebez kevesebbet tehát legrosszabb esetben is egy 1-el drágább hellfire ami arcra nem sebez.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz Gyuri27 #75194 üzenetére
Inkább a Priest q-t akarják ezzel a metába hozni, mert az summonra is aktiválódik.
A mage lap meg azért jó mert a spreading plague és a dragonfire poti ellen is hatásos. Viszont az új priest boardclear megalázza (meg a warrior is).
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
vendingo
veterán
Köszönöm mindenkinek aki felvett
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
beherit
tag
-
Gyuri27
félisten
-
vendingo
veterán
eu80g csere! vengtti#2858
Nem bánnám, ha páran felvennének ismerősnek, mert egy ideje porosodik egy watch and learn quest is. Kb 2-3 ismerősöm van, akik nagyon ritkán játszanak, nagyon nehéz elhasználni.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
DopeBob
addikt
80g-s questet cserélnék, este 9 után valamikor
MZ/X
-
DaveNo1
veterán
A priest elég durvának tűnik Big Priestbe...
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
válasz DaveNo1 #75178 üzenetére
Eddig a Druid és a Paladin profitál igazán a fegyókból, mivel mind a ketten Dr. verziót kaptak. A palánál konkrétan le sem lehet szedni, mert visszadobja saját magát.
Kb. így kéne kinézni egy Tentacles mechanikának ahhoz, hogy játszható legyen. Ugyanitt: már most félek az új eboladintól a sok kis divine shieldes / charge-s szarját szana-szét buffolja ezzel a fegyóval. Miközben agyonvernek vele.Persze a lehetőség adott, hogy silenceled a miniont amire esik, vagy akkor Ooze-olod le, amikor nincs kézben a másiknál minion. Ezt Dirty Rat-el még tesztelni is tudod, ha van a paklidban mind a 2.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
DaveNo1
veterán
Ez elég jónak tűnik
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
c12v
csendes tag
80 g quest csere TCSA#2965
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #75171 üzenetére
Ha 3/4 lenne akkor nem lenne rossz, de amíg a Priest meta, az eddig így szar. Kirakod, 1-ért ellopják, Velen + Mind Blast = 20 sebzés..RIP.
Amúgy nekem eddig ezek a legendek tetszenek: Druid fegyver, Shaman legó, Priest legó, Rogue legó. + epicben eddig nagyon sok jó lap van.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz jr1994 #75173 üzenetére
én most azt a verziót játszom, de lehet élni nélküle, ezért nem venném meg a Karazhant, ami mindjárt kirotál. a soulfire néha vacak, mikor összehúzod őket, meg egy doomguradot, olyankor az imp se sokat segít, de early game-ben jó lehet, hogy le tudsz szedni valami zavaró cuccot és nem kerülsz laphátrányba.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
jr1994
addikt
válasz fogtunder #75171 üzenetére
Akik zoo-val játszanak: malchezaar's imp mennyire must have? Nekem csak az hiányzik belőle, de így inkább kivettem a soulfire-t is, nem akarok discardolni. Bedobáltam helyettük négy másik lapot, de így nem igazán adta. Múlt hónapban mid hunterrel mentem le rank 5-re, most nem volt időm ráhajtani.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
fogtunder
nagyúr
na csak meglett a rank 5, köszi a tippet F-ECT$, Zoo-val majdnem vereség nélkül ment rank 9 aljáról, kicsit hatékonyabb volt, mint a papot, meg a ctrl warlockot erőltetni.
ja és új druid legend, hát erre a kiegre legalább nem kell sokat költeni
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
brawlban kint van neki egy nagy dögje, nekem semmi, kirakja a bgh-t, aztán meglpődik, hogy lelövi a saját minionját
-
saen
veterán
A két új warrior lap viszont jó, már csak az kéne, hogy a brawl-t kivágják a standard szettből.
-
thesound
addikt
Nyilván kevés kártyát láttunk még, de érzésre egyre több a random. Értem én hogy miért, de nem tetszik annyira.
A háttérből Ben Brode röhögése hallatszik.Lassan kellen egy kártya amit ha kijátszol akkor random kiszedi a random szót a kártyáról vagy random beteszi oda ahol nincs még. (wherever it is)
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
saen
veterán
Újabb "fun" kártya:
-
whitezo88
nagyúr
80 gsem van nekem is. 5-6 fele leszek gepnel.
-
törölt tag
válasz h3lios #75150 üzenetére
hsreplay szerint a legjobb zoo deck 3 lap eltéréssel ugyanaz mint standard verzió. a top 2 és 3 egy az egyben standard deck.
a VS által "felsorolt" két zoo pakli 5-5 lapban tér el a standard verziótól.a statisztikák szerint ezek a legjobbak. mindegyik drága és leghatékonyabb wild paklinak se nevezném, mivel az még mindig a recruit pala.
persze kit érdekelnek azok a kurva számok, ha ott az egy (rész) meccsből levonható teljes körű tapasztalat.
-
F-ECT$
titán
válasz eLit-MiLan #75112 üzenetére
Jó lassú deck, hány perc volt egy átlagos meccs?Közben látom, hogy 8.5.
h3lios: casual miatt ugyan ne sírjunk már pls.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
h3lios
addikt
Gyerekek... Az már a legalja, amikor Wild-on jön szembe 1 Standard Zoo deck golden warlock hero-val... Ennek mégis mi a RÁK értelme van ?!
Pont a zoo a legolcsóbb és egyben leghatékonyabb wild pakli, de ez az agyhalott idióta még ide sem képes összerakni 1 nem 100% netdeckket.
Nembaj... Végül most kapott 1 leckét...
B-tag: H3lios#2825
-
törölt tag
válasz DaveNo1 #75143 üzenetére
egy linket arról a videóról, ha lehetne kérni.
ez az upgrade, hogy működik? kijátszok két elementalt, majd kap egy sárga keretet a ruby és azt is ki kell játszani, hogy fejlessze magát? vagy ha van nálam 2 firefly, akkor t3-ban van egy cabalist tome a kezemben 2 mannáért?
ezek persze az ideális esetek, amik tudjuk milyen jól működnek ebben a játékban.
-
NyalokAA
aktív tag
80g csere keresi párját kru#2409
-
-
itldj
aktív tag
válasz fausto #75141 üzenetére
Olvassátok már el mi van ráírva.
Battlecry, tehát ezt ki kell rakni hogy bármi ami mögé van írva aktiválódjon. Plusz a szöveg azt mondja, hogy annak a lapnak a költsége csökken ami eredetileg nem volt a deckben, nem pedig ennek!Ettől függetlenül nem sz*r, de hülyeséget ne beszéljünk már.
-
Fr0z3n
őstag
80g keresi párját
-
Gyuri27
félisten
válasz eLit-MiLan #75137 üzenetére
A mage lap nem op. Turn 1 book pl. Turn2 ez.
Amd - Radeon - Ryzen
-
DaveNo1
veterán
válasz eLit-MiLan #75137 üzenetére
Meh ez a lap...még "jobbá" teszik a random fieszta mage-t amit mindenki utálni fog.
Közben megérkezett a rogue ice block is ami azért rosszabb mint a mage, viszont burn/kombó ellen jó. Meg igazából némi ész is kell hozzá, mert nem lehet bármikor kirakni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
DopeBob
addikt
válasz eLit-MiLan #75108 üzenetére
Nagy Grat! Nem semmi! Főleg így, hogy idén kezdtél el játszani.
Ezért meg előre is bocs, de hát nem lehet kihagyni: [link]
MZ/X
-
skitzoo
senior tag
80g még mindig megvan.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
fausto
addikt
Arra a kérdésre, hogy miért nem ad reward-ot a dungeon run, ezt válaszolta:
We moved any of the rewards we were going to do in Dungeon Run and instead you get two free Legendaries as part of the Kobolds experience. Three free packs for logging in.Most ez hogy van? Eddig nem hallottam arról, hogy 2 ingyen legendary lenne...
-
DaveNo1
veterán
Jövőhéten érkezik a kiegészítő
6 ingyen pack is lesz (+ fix 1 legó fegyver)
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
új lap:
You are not prepared.
-
eLit-MiLan
őstag
Köszönöm mindenkinek!
(#75123) vzarmo: HDT szerint ~34 óra.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
tomazin
veterán
Nagy nagy gz!
-
grizlisandor
veterán
Grat!
-
törölt tag
Gratula!
Arról esetleg nincs info, hogy ez a 244 meccs összesen mennyi idő volt?
-
blackydan
senior tag
Fúúú ez szép munka gz
-
F-ECT$
titán
Minden summonnál veszít 1-et a durability-ből?
Egyébként elég nagy tempo loss, hogy T5-ben konkrétan semmit sem tudsz emellett csinálni, és még csak nem is a turn végén tesz ki valamit, hanem a következő kör elején, de persze ha 5+ manás dögöket dobál ki, akkor hozni fogja a meccset.
Dive ever, work never.
-
csoki
senior tag
grat
közben új lego warlock fegyó:
nem is lenne rossz ha tudnál támadni még abban a körben azzal a démonnal, de ugye nem tudsz...
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Gratt széép
-
eLit-MiLan
őstag
Kössz srácok
(#75111) F-ECT$: ezzel toltam:
### Control_Mage
# Class: Mage
# Format: Standard
# Year of the Mammoth
#
# 2x (1) Mana Wyrm
# 2x (2) Arcanologist
# 1x (2) Doomsayer
# 2x (2) Frostbolt
# 1x (2) Golakka Crawler
# 2x (2) Medivh's Valet
# 2x (2) Primordial Glyph
# 2x (3) Arcane Intellect
# 1x (3) Frost Nova
# 1x (3) Ice Barrier
# 1x (3) Ice Block
# 1x (3) Stonehill Defender
# 1x (3) Volcanic Potion
# 1x (4) Fireball
# 1x (4) Polymorph
# 2x (6) Blizzard
# 1x (6) Skulking Geist
# 1x (7) Baron Geddon
# 1x (7) Firelands Portal
# 1x (7) Flamestrike
# 1x (8) Sindragosa
# 1x (9) Alexstrasza
# 1x (9) Frost Lich Jaina
#
AAECAf0EEE2KAcABuwLQAsUEywTtBOwHo7YC6boCm8IC5MICoM4Cm9MC8tMCB5UDyQOrBJYF17YCwcECmMQCAA==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in HearthstoneOrigin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
F-ECT$
titán
-
fogtunder
nagyúr
nekem talán a rank 5 meglesz, ha kicsit ráfekszem...
-
saen
veterán
Gratula!
-
-
DaveNo1
veterán
válasz h3lios #75098 üzenetére
Mit meta? Papon kívül én nem találkoztam eggyel se, pedig játszogattam létrán ebben a hónapban. Spellbreakerrel utoljára akkor találkoztam amikor még meta volt a kalóz warrior és taunt ellen játszották benne. Tech lapnak minden deckben a kalóz leszedő rák van most, druidokban meg MCTech.
Nem mellesleg ha minden deckben 2 ooze 2 silence meg 2 kalóz leszedő rák lap lesz akkor mégis miből fognak állni a deckek? Oh wait...
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér