Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Raspberry Pi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
fogtunder #11434 üzenetére
Néhány kibontott paklival semmi esélyed sincs rendes paklit összerakni. De még 40-50-nel is csak az olcsóbbakat fogod tudni, amikbe néhány rare, és max. egy-két epic kell. Ha a nagyon basic deckeket nem nézem, akkor ilyen Trump-féle mage, shaman, amikkel mostanában játszott, hunter esetleg, Leeroy nélkül.
Mi az a rainbow deck meg színek a pakliban?
-
-
xavix13
senior tag
válasz
fogtunder #13447 üzenetére
Lehet hogy egy kezdőnek sok dust még ezt is megcsinálni, de szerintem, aki most kezdte a játékot, az ne is akarjon nagyon rankedezni.
Először nyomja le az összes herot experten, ismerkedjen a játékkal, a classokal, a lapokkal, az egész játékmechanikával, nézzen streameket, majd tolja orrvérzésig az arénát, aztán, ha megvan egy alap tudása, akkor összerakhat egy decket constructedre.
Na azok közül ez egy egész olcsó deck (Pl. egy control warrihoz képest) és viszonylag sokáig ellehet vele jutni.
Miközben meg ismerkedik a játékkal a fontosabb lapok harmada-fele addigra meglesz, és máris nem kell annyit craftolni.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #13447 üzenetére
Így van, nem free lapokkal tolta, hanem nyitott egy új accountot, letolta a kezdő questeket, és abból, valamint a 10 gold / 3 winekből vette a paklikat.
Ha valakinek nincs kedve ezzel sokat tökölni, akkor érdemes betolni egy A kategóriás játékárát a paklikba, és a bontott 200 lappal azért már el lehet indulni.
Dive ever, work never.
-
xavix13
senior tag
válasz
fogtunder #13463 üzenetére
Az alapot egész jól megtudja adni egy 40-es pack az elején, és időt spórolsz vele, mint ahogy te is tetted.
Am szvsz az eleje a legérdekesebb egy ilyen játéknak, főleg ha újoncként cseppensz bele, én ezért sem vettem sose packot. (Ha vettem volna is inkább aréna belépőt.)
És lám lassan minden megvan ami kell, már csak egykét fontosabb rare és legend hiányzik. (Ha az ilyen hasztalan vagy fun legendeket, epickeket, nem nézem.)Az elején még érzed hogy napról-napra jobb vagy, szinte minden új még amit nyitsz, fedezed fel a kombókat, jönnek a jobb aréna eredmények, a jobb lapok, egy idő után már másképp oldasz már meg szituációkat mint kezdőfejjel, megérted melyik pack mért jó, mik a gyengeségei stb.
Szerintem ez a legélvezetesebb amikor még "beletanulsz" úgymond a játékba.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
senior tag
válasz
fogtunder #13467 üzenetére
Nekem is vannak még rarek amik hiányoznak, de a fontosak megvannak 2x (argus, argent, drakek, sunfury, etc.), meg azért még sok lap hiányzik, de a legtöbb pack már 40 dust csak. Vagy 20 ha jön egy rare is. Commonból megvan mind 2x.
Amúgy meg 40 pakliból nem a rarek lesznek meg hanem a commonok nagy része. (harvest golem, faerie dragon, silver hand knight, dark iron, class commonok stb.)
Nyilván ezek közül sem mind és nem a legjobbak de egy kezdőnek még ez is sokat számít, és teljesen okék is még basic deckekbe.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
penge111
addikt
válasz
fogtunder #13562 üzenetére
Köszi a segítséget, sajnos a lapokból azért van 1-1 db mert nincs belőlük több, knifom sincs meg sajna. No, de kérem rankedben teszteltem a paklimat rank 17-ről rank 9-ig jutottam
Ehehheh csak vicceltem sajna igazatok volt, ott nem működik jól a deck. Rank 16-nál vagyok sajna így
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #13755 üzenetére
Több gond is van a játék hosszúságával:
-Az xp-n kívül nincs jutalmazva a hosszú játék. Ergo egy fél órás lapelfogyós meccs ugyanúgy 1 győzelem, mint egy első körös concende. Ahogy a win streak-ért lehet bonus csillagot szerezni, úgy szerintem a hosszú játékért is adhatna. (Hosszú alatt a kijátszott lapok száma és az idő együttesen döntene.)
-Túl rövid egy szezon. Amíg jó játékkal is 150-200 győzelem (azaz 250-350 meccs) kell a legendig, addig ez a legtöbb embernek nem elérhető. Ok, ez nem is cél, de ahogy wow-ban 4-5 hónap egy szezon, úgy itt lehetne mondjuk 2. (Persze a full kockáknak meg elég egy pár nap.)
-Ha a szezon hossza marad, akkor pedig a jutalmakkal kellene valamit tenni. Jelenleg a Rank 20 és a Legend jelent valamit, a kettő között nincs semmi.Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #14114 üzenetére
A Pareto elv itt is igaz, a kártyák 80%-ának megszerzéséhez kell a befektetések 20%-a, a maradék 20%-ához pedig a 80%-a. Nekem az összes rare, és majdnem minden epic megvan már ~4 hónapja, de legendből még mindig hiányzik egy pár, ami tényleg kellene is, de még egy 40-es bontásból is max 2-4 legend jönne ki, ami eléggé húzós.
Mivel egy craftolás eléggé bukós dolog, ezért az igazán hatékony módszer az lenne, ha az ember tudná, hogy mennyit akar összesen a játékra költeni, azt egyből el is költené, bontana, és craftolna ha kell. Ha mindig csak néhány packot vesz, és utána craftol, akkor könnyen előfordulhat, hogy 1-1 lecraftolt kártyát később bont.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #14117 üzenetére
Egyelőre én sem tervezem packok vételét, bár ezek a legendek hiányoznak (kb fontossági sorrend):
-Harrison: control deckbe jó lenne, de most olyan kevés helyen használható, hogy max a wari deckembe férne be. Talán ha most feljönnek a palák, akkor lesz érdemes elgondolkozni rajta.
-Malygos: a Leeroy Miraclet életképesebbnek tartom, így egyelőre ez is csak nice to have
-Antonidas: bár a mage az első constructed kedvencem volt, most már nem az igazi. A mostani deckekben viszont kivétel nélkül ott van Antonidas, így ha lesz majd fölös dustom, akkor azért megpróbálom beszerezni.
-Tirion: az egyik legdurvább legend, ha épp nem kap silencet. A pala control mindig is tetszett, de enélkül félkarú, így idővel ezt is be fogom majd remélhetőleg szerezni.Most pont van 1 legendre dustom, illetve az összes arany lap betörésével összejönne még 1-re, de inkább kivárok. Hátha alakítanak valamelyik egyelőre használhatatlan lapon, és inkább majd arra költök. Emellett 1-2 epic is hiányzik (pl csak 1 FoN-om van, pedig a druida most a kedvenc), szóval egy kis tartalék dust nem árt ha kéznél van, és csak akkor költöm el, ha tényleg kell valami.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14191 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy lehet már a következő körre sem lesz mivel támadni, nem hogy 2 kör múlva
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #14568 üzenetére
a harmadik féle druiddal nyomom rank17-en és 6ból 2-t nyertem eddig, egyiket úgy hogy 30 lapot húzott fel a pap (!!!) a másik facehunter volt, 1 hp-m maradt. a többi csak rush szinte, iszonyatosan impotens a druid most. teljesen használhatatlan. szétrusholnak mielőtt tudnál kitenni valami használhatót.
most rush pala jött. 5 db 1 hp-s lénye volt nekem 0 swipe. 6-7 körben 2x avenging wrathot tolt el, 7. körben egy Wart ki tudtam végre tenni de akkor már csak 1 hpm maradt és a 2. wr. le is kapta. Olyan ramppal vagyok most amit írtál.
A zoo ellen jó lenne, de az meg nem jön most bezzeg...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14575 üzenetére
3manáért 3/3, ráadásul elég gyakori mostanság az Argent Square..
Ha lenne én is használnám, de sajna még nem sikerült kapnomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14578 üzenetére
Én csak azt mondtam hogy önmagában (főleg most) nem olyan rossz lap az.
Mondjuk yetit szerintem én sem adnék érteEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14580 üzenetére
A napokban a saját gyártású druid deckem nem tűnt életképtelennek..sőt..elég szépen muzsikált.
Mondjuk nem tudom hogy most milyen lehet így szezon elején, de pl az enyémbe beférne egy BNEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14591 üzenetére
A Nourish-t még én is be akarom szorítani a sajátomba, csak még azt nem tudom hogy Yeti, Druid of the Claw vagy Azure Drake helyére. Persze lehet más helyett megy, de egyelőre ezek az opciók
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14595 üzenetére
Mert az egyik kedvenc lapom.
Imádom hogy nem lehet leskillezniHja és a power of the wildban én is használom a 3/2es párducot ha épp úgy adódik...általában legalább 3 minionnal használom a buffot
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14597 üzenetére
Szerintem az egyik legjobb 2es drop..meg a Sunfury meg persze a Knife Juggler...de előbbiből 2van, utóbbit meg nem nagyon tudnám kihasználni a druid paklimban.
Persze power of the wildra cserélhetném, de mivel sajnos csak ritkán tudom kihasználni a buff verzióját, a párduc meg rosszabb mint a dragon, így maradt ez
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14599 üzenetére
Nah igen...a Druid a végjátékban nagyon combos..
Ezerrel gondolkodtam Cenarius lecraftolásán is, de a meccsek javarészt nem is tartanak 9 körig és így lehet hogy nem lenne semmi értelme. Még az is esezmbe jutott hogy Ragna helyett berakok valamit midgamere..esetleg egy második Azuret vagy mondjuk mehetne a helyére a Nourish hogy kicsit felpörgessem a decket.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14601 üzenetére
Hát már hogyne lenne..Naturalize
Egyébként Cena hiányát én sem érzem, pont ezért sem craftoltam le végül, de mint írtam még Ragnát is feleslegesnek érzem a gyors meccsek miatt..
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14603 üzenetére
Jelenleg nekem is pakliba van és naná hogy komázom, lévén az első legend volt amit craftoltam, de mostanság túl pörgősek a meccsek és talán egy Azure Draket többször és jobban tudnék használni mint Ragnát..
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14603 üzenetére
Új terv...Ragna helyett beteszem Hoggert.
Még sose volt pakliban, pedig régen ki akartam próbálni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14641 üzenetére
Én Yetire gondoltam, mert kéne valami ami sebez is
Mármint a spelleken kívül..Reggel vettem ki a Pyrot is mert nem tartott addig a meccs hogy el tudjam tolni
whitezo88 Hát pedig nyomják ezerrel..
Én 1szer csináltam meg a 2wines napit casualon, aztán visszatértem a saját paklimra[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
fogtunder #14650 üzenetére
Az az igazság hogy Thalnost én kb nem nézem semmibe..
Tudom én hogy szuper spéci a laphuzás meg a spell dmg miatt, de 100ból 99szer nem él többet egy körnél, így a spellpower kb mindig megy a levesbe, ha meg 2 manás laphúzás kell akkor ott az Engineer vagy Loot Hoarder.Egyébként meg sincs Thalnos de kb az utolsó legend lenne amit lecraftolnék..mármint a használt legendek közül. Azért Muklánál valszeg hamarabb nah
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 6/7/8 topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest