- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi hangfal építés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Hunter legó fegyver:
7 mana 4/2, ha nincs minion a deckedben spellekkel feltölti a kezed.
LUL, szerintem wildra csinálok majd mém only spell decket
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
beherit
tag
Milyen jó lenne a chittering tunneler, ha sebzés helyett gyógyítana.
Egyébként én már egy hete zsinórban 60 aranyas vagy 80-as csere questeket kapok, talán egyszer volt egy 40-es ami szintén 60 lett rollal.
[ Szerkesztve ]
amor fati
-
h3lios
addikt
Nyilván fel tudja húzni az agyamat, hogy tökéletesen játszottam meg a gyerek ellen a lehetőségeimet és az döntött a végén, hogy a Flamewaker nem 2-t hanem 1-et lőtt az egyik minionomba. 3 körig élt túl emiatt az a fos, ezzel lehozva neki a mérkőzést. Hozzáteszem rém szarul játszott, mert tradelni nem tradelt és a burst spelleket is végig arcba tolta. Aztán reménykedett, hogy bejön neki a kaszinó. Engem ezek tudnak felbosszantani leginkább.
Az, hogy valaki behúzza az álomkezet megesik. Keleseth + dupla shadowstep stb. De ilyen 10-ből max 3-4x fordul elő. Viszont az, hogy valaki eszetlenül rohan a vesztébe és az RNG még meg is jutalmazza ezért ki szokta verni a biztosítékot.
B-tag: H3lios#2825
-
DJGABI
addikt
80g csere
dezmond#2305<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #75283 üzenetére
Nekem sem fő játék a HS, igaz mással nem igazán szoktam játszani, inkább Streamet nézek.
Arra viszont tökéletes, ha valaki órákat utazik / mozira várasz / budin elszórakoztasd magad. Nem értem, hogy egy ilyen játékot hogy lehet vér komolyan venni. A Profikat is csodálom, hogy nem őrültek még bele, de a nagyok többsége streamer is, tehát ebből él. Ami ahogy te is írtad sokkal kényelmesebb, mint bármilyen más munka.
Ha E-sport szinten említik az viszont már valóban 1 rossz vicc. Gyakorlatilag 1 ártatlan prymodial glyph simán eldönthet játékot és a semmiből, fix Win-ből bukod el miatta a meccset. Mert dob 1 Tome-ot, az meg burst DMG-t. Ezekkel sajnos nem lehet mit kezdeni.
-
törölt tag
Akik annyira a lassú metát sírják, kiváncsi vagyok mennyi idő után kezdenének el picsogni ha az valóban belassulna és minden második ellenfél quest mage lenne.
Mondjuk a mostani meta se jó...
Én meg mindig ott vagyok leragadva hogy loe, illetve a brm előtti időszak. Számomra az a kettő volt az ideális.
Persze a kombó druida se volt normális dolog, de azt megakasztotta egy loatheb v pár taunt. Most meg anduin közel max életről leszed, de az ugye kit érdekel, hisz az ice block op.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
whitezo88
nagyúr
válasz h3lios #75281 üzenetére
De amint irtam kinek szorakoztato ugy veszteni hogy csak vegignezed ahogy meghalsz, vagy 100%bol fordit egy bullshit miatt? Regen az volt a legnagyobb rng bs hogy hova lott a ragna meg a boombot. Most meg minden class lassan mar a seggebol huzza elo a lapokat. Ez nem fun, nem komoly es nincs counterplay. Cs-ben starcraftban stb ha kikapsz akkor tudod hogy a masik jobb volt, jobb taktikat kovetett, stb. Amig ezek vannak addig a HS esport egy vicc marad. Kolentotol is mar korabban kerdeztek miert nem versenyez annyit. Mert nem eri meg a befeketetett energiat es idot. Es ezzek sokan vannak. Komolyan mondom valami kattanas kell hozza hogy valaki komolyan profi maradjon, a tobbiek streamelnek csak mert belattak hogy nem eri meg. Firebat mondta: lehet nem rendes munka ez, a versenyzes meg komolytalan, de jobb mint egy 9-15 job...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #75276 üzenetére
A ráfordított idő - jutalom kérdése relatív. Valóban nem jó érzés veszteni, mert technikailag nem jár érte "jutalom". Viszont a játékkal töltött időt is szórakozásnak kell felfogni. Annó 1 Single player játéknál sem volt jutalom, csak az, hogy 1 jó story-t tolhattál végig. Tudom, hogy közhely, de ha magát a játékot a jutalmakért játszod és közben nem érzed jól magad akkor abba kell hagyni.
Manapság lett divat, hogy minden játékban jár az XP minden leölt mob-ért / kijátszott kártyáért stb.
A CS:GO-val tudom összehasonlítanai, ahol 1 jópár lejátszott mecs után kapsz egy 0,03 eurós skin-t ami annyira fos, hogy eladni sem lehet. Akkor inkább ne adjon semmit a játék, mert már annak sincs értelme.Egyébként én ugyan így bevezetnék 1 XP csíkot, mint a Hero-knál van level 60-ig. Csak ez az accodhoz lenne kötve. És X órányi játék után lennének minimális jutalmak, mint 1 ingyen aréna jegy. Ezeket heti max 1-2 -re maximalizálnám valahogy úgy balanceolva, hogy a letolt quest-ek ne legyenek elegek, de farmolni meg ne érje meg érte botokkal.
(#75279) vzarmo
Az epic árazást jó, hogy mondod. Nevetségesen drágas craftolni és nagyon keveset dob belőle a játék. A mai T1-2 pakliknak az alapján ezek a lapok alkotják, elég 1 Prymodial Gliph-re gondolni. De ott a Dragonfire Poti / új Priest lapok, vagy akár a Glimmeroot.
Ha pedig a nyitásnál úgy jár az ember, hogy hamar elkezdi duplikáltan nyitni őket akkor megy a pénze a levesbe. Én annó 5 epic paladin Murloc-ot nyitottam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz blackydan #75277 üzenetére
Szerintem az xp/gold rész rendben van. Bár nem tagadom jól jönne ingyen pack 60as hős után is, mert amivel utálok játszani azzal egy szenvedés azt elérni. Amin viszont szerintem változtatni kellene az a ranked és a dust rendszer. Vagy legalább az epic triplázást megcsinálni (bár ranked ettől még szar maradna).
Egyébként Most van 4400 aranyam és olyan 2000 amit elvertem, illetve közel két heti quest kimaradt. Talán 1-2 olyan brawl volt, amikor 80 goldot kiszedtem győzelmekből. Javarészt csak questet tolom lesz, szóval az arany szépen jön.
Előrendelni soha semmit nem szoktam, pénzt viszont ölök olyanba, ami tetszik szóval ezzel sincs gond. HS viszont mostanság nem tetszik és a fejlesztők hozzáállása se. Így tőlem semmit se kapnak. -
saen
veterán
Személy szerint addig nem tervezek rá költeni amíg nem váltanak stratégiát és mozdulnak el a kevesebb RNG és mélyebb játék irányába. Erre kb nulla esély mutatkozik, szóval nagyon nem kell spórolnom
-
blackydan
senior tag
válasz Hallazeal #75255 üzenetére
Bár bejelentéskor sokat agyaltam rajta, utána mégis elvetettem a dolgot. Az ingyen csomagokkal kb. 70-et tudok kinyitni, illetve e mellett van még 10-12k körüli dustom is amiből craftolhatok. Szerintem az én örömömhöz ennyi bőven megteszi majd, ráadásul a team 5 munkájával sem vagyok annyira elégedett, hogy költsek rá. Szó sincs fukarkodásról mivel sok mindent vettem már, egyszerűen számomra kevés az újítás amit föl tudnak mutatni mostanában. DR jó mókának tűnik, de a beígért ladder változtatás is jöhetne már, xp-gold gyűjtés átdolgozásáról nem is beszélve. Tudom nem lehet könnyű már egy kiegészítő összedobása sem 2-3 hónap alatt, de itt is azt érzem, hogy a komolyabb mechanikák helyett inkább bedobják a jól megszokott random dolgot azt csá.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz h3lios #75275 üzenetére
Ha komolyan vennem, egyreszt mar legend lennek parszor masreszt nem huzna fel. Ugyanis ha szorakozni szeretnek akkor nem ilyen bullshit dolgokkal huzna fel a jatek amik egyre gyakrabban fordulnak elo. Casualon csak questek miatt megyek, ha ott mennek sokat ugyanott tartanek mint ladderen, de ott legalabb gyulik a win a gold hosre. Druidhoz pl mar csak 8-10 kell. Az meg a baj ezzel hogy ugye ha vesztesz semmit se kapsz. A lv60 ezer eve megvan mindennel, a lose csak ablakon kidobott ido. Maradok inkabb az olyan jatekoknal ahol multiban a lose nem idegesito mert igy is jon xp/credit akarmi. Es nem az rng dont. Ez a kieg is szerintem hulladek lesz, egyik fele random, masik dust, kis resze frissiti fel a dolgokat.
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #75257 üzenetére
Ajánlom a 3-al feljebbi posztomat.
Egyébként nem volt 1 könnyű meccs, mert így is oncurve kipakolt, hogy nem volt Keleseth. Bonemare is megvolt turn 7-en, aztán vissza is shadowstep-elte és turn 8-on megint kipakolta. Azért sikerült nyerni, mert voltak időben Swipe-ok, Malfurion és Medivh-el bevittem a kegyelemdöfést 1 UI formájában ami még adott 1 grátisz Ysaarjt, ami tauntos dragon pakolt ki.
Egyébként valóban nem a legjobb meccs. Mert ha atom ramp-el ki tudsz pakolni 1 DW-et azt is leszedi virággal.
Egyébként ahogy feljebb is írják nem szabad komolyan venni a játékot... Tegnap Wild-on mókáztam a Lockommal, aztán 1 tempo mage megalázott, mert a flame waker kulcsfontosságú helyzetekben jó helyre lőtt. Valamint instant behúzta a Roaring Torchot. Kb. minden DMG-t arcra dobált. - 2 Frostbolt, 1 Fireball, 1 Firelands, Kis- Nagy Torch..
A vicc, hogy így is majdnem sikerült nyernem, mert már kint volt Guldan neki pedig üres volt a keze.[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz grizlisandor #75266 üzenetére
Egyetértek veletek. Régen előrendelgettem még az áremelés előtt, de utána megtanultam helyén kezelni a játékot, ami azt jelenti hogy pénzt nekem ez nem ér meg, mert ahhoz nem lehet eléggé komolyan venni. Én mondjuk toltam volna bele pénzt rendszeresen( mármint az 50-es előrendelésekre), de lassan már a fun paklik alig különböznek a meta pakliktól, és a bohóckodáshoz már sokallom a számjegyeket.
@H3lios:
A Drakonid Operative-t miért nem csupa nagybetűvel írtad? Úgy tudtam, hogy a kedvenc lapod.
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
-
-
Soybex
őstag
válasz eLit-MiLan #75264 üzenetére
Eléggé gyér lap. Sok hulladék epic lesz ahogy így mutatják..
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
eLit-MiLan
őstag
Priest epic: [link]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
hyperspace
őstag
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Hallazeal
tag
válasz whitezo88 #75257 üzenetére
Én big priestel tegnap elvertem párat.
De mondok neked jobbat, ne vedd komolyan a játékot, nincs értelme. A random szarságok már egyre kiszámíthatatlanabbak, firelands portalból hydra, evolve sámán rulett, keleseth highroll, Barnes, lyra stb. Olyan randomokkal még nincs baj mint az adapt, mert azzal legalább tudsz matekozni. De már rengeteg olyan van amire semmi rálátásod nincs. De ezt még fokozzák recruit-al meg joust effektel szóval nincs értelme itt sokat várni. A legjobb ha elfogadod, hogy ez ilyen és nem veszed komolyan az egészet.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
whitezo88
nagyúr
Van aki vert el tempo rugókat BIG druiddal? Szerintem eddig az összes ellen kikaptam szinte. Mire felrampolok addig szétfossa a boardot, A nagy lényeim meg vagy boardról szedi le vagy Slayerrel. Meg amúgyis, sokszor nincs ramp, így végignézi az ember ahogy szétverik, keze meg tele 8-9-10 manás cuccokkal.
Ma megfogalmazódott bennem mi a bajom a játékkal egy ideje: egyrészt túl nagyok a swingek, a snowball másik oldalára sikerült átesni, bár az is megmaradt pár decknél. Másrészt ez a rengeteg random meg discover lap.
[ Szerkesztve ]
-
Klemice
senior tag
-
Hallazeal
tag
Hát kinek mi jön könnyebben, elképzelhető hogy valaki könnyebben keresi a valódi pénzt mint a goldot.
Egyébként rendeltetek most elő pakkot?Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
h3lios
addikt
Sóval teli Tempo Rogue könnyek ! A srác nem húzta fel Keleseth-et, viszont nálam Big Druiddal jött a Ramp ezerrel. Aztán a végén 7 HP-ról jöttem vissza, mert a Medivh + UI kombó még mindig nem sz.r... Pechjére Ysaarjt kaptam a botból, majd a deckből előugrott az egyik 4/8 taunt.
[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz ígyvanferi #75250 üzenetére
Ennek majd azok örülnek a legjobban, akik valós pénzért vették a pakkokat. És akkor majd nem Recruit lesz, hanem Ragequit.
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz whitezo88 #75248 üzenetére
Jaja, vasárnap jól szokott működni a hunter, mert mindenki másnapos és nem bírják a gyomrot még tovább facsaró tempó playeket.
-
whitezo88
nagyúr
Na Quest Hunternek volt egy jó napja. [link]
-
Hallazeal
tag
válasz rocket #75239 üzenetére
Na ezaz, ami még kellett a hunternek. Van már 3 manás huffer, és van 9 manás is, mostmár végre 6 manáért is lehet disznót kapni. Hát a hunternek pont ez hiányzott már régóta, és ráadásul a lap feltétele is igazán semmiség, ugyan ki akarna más miniont a paklijába, ha végig is "disznólkodhatja" a mérkőzést.
Egyértelműen ez a legjobb lap ami a huntert igazi Vadkanná teheti.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
asuspc96
őstag
Kray#21449 - 80g csere
-
pachito
őstag
80g nálam cserélhető
-
Hallazeal
tag
válasz whitezo88 #75233 üzenetére
Az szerintem csúnya kifejezés, hogy kamu. Inkább mondanám úgy, hogy egy fricska, vagy maga a hearthstone egy lap személyében.
-
Hallazeal
tag
Új Lap érkezett, és ráadásul egyik magyar streamerünk kapta meg bemutatásra ( YelloRambo ).
[link]Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
fogtunder
nagyúr
válasz hyperspace #75229 üzenetére
Wildon dude paladinba elég jó lesz.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
törölt tag
Sziasztok,
kb. 1 honapja nem jatszottam, most a keleseth rugoval ladderezek eddig minden gond nelkul, keleseth hunter, highlander priest van meg . Ahogy latom a meta nem nagyon valtozott.
Ti mivel laddereztek?
Dudubol most a highlander az eros?A kieget elorendeltem, nem ugy varom mint a Knights of the frozen throne-t, de nem nez ki rossznak.
-
DaveNo1
veterán
Winaxe helyettesítő (természetesen epic..Bli$$ard plz). Amúgy szerintem rosszabb early gameben mint az eredeti, mert 2. körben nem fogsz ütni vele.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
tomazin
veterán
Bar tobb valaszt is kaptal, de szerintem a leglenyegesebbet nem mondta senki: nyitni common lapokat fogsz nagyreszt es mivel annak a nagy resze megvan classicbol, igy az 5dust lenne. Ezzel szemben uj kiegbol semmi sincs így 50dust.
Az meg nem logikus, h kinyitsz 30packot egy legoert a tobbi kuka.Rugo fegyo: szerintem sosem fogod felhuzni 2. alkalommal.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Rogue legendary fegyver:
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
Kijelenthetjük, hogy megvan a kieg legszarabb lapja...
Ezek nem tudom mit szívtak, de ez a cucc még 7 manáért is csak erősen közepes lenne.Konkrétan bukod a Battlecry / End turn effekteket. A másik, hogy turn 9-ig jó eséllyel felhúzod a sárkányt, amit ki tudna rakni ez a cucc. Szerintem ennél akarva sem tudtak volna szarabb lapot kiadni. Egyébként énis afelé, hajlok,hogy TGT szint lesz a kieg. Van pár epic, amik jóknak tűnnek. De a Legendaryk eddig erősen közepesek és amik jónak tűnnek is csak valami combo pakliban működnek majd.
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #75202 üzenetére
Szerintem meg Un'Goro- Frozen Throne szintű, elég sok a jó epic, és eddig van 3-4 használható leg (palát leszámtva még nem is láttuk a többi fegyver használó class legó fegyverét).
Megjegyzem én eddig eléggé szkeptikus szoktam lenni a kiegészítők előtt (leszámítva a DK-kat), de most sok érdekes lap van.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #75203 üzenetére
Én ezzel már nem feltétlenül értek egyet, mert a legjobb classic lapot már Hall of fame-be rakták és alig használunk valamit a szettből, ha jobban megnézi az ember. Szóval én a brawl mellett, hacsak nincsenek common rare vonalon is komoly hiányosságok, akkor nem erőltetném.
-
F-ECT$
titán
Azt mondanám, hogy Classicot megéri addig venni, amíg kb teljes nem lesz a gyűjteményed, mert az mindig a standard része marad. Viszont egy idő után érdemes leállni vele, mert a Brawl-ért is Classic jár, ami évi 50 pack, így abból úgyis jönni fog az a pár hiányzó lap.
Az is megoldás, hogy azt a néhány tényleg fontos lapot lecraftolod Classicból, és akkor goldból mehet az új kieg.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitemetal33 #75201 üzenetére
Hearthpwn-on nézd meg a guide-ot. Dungeon rendszerről sokat még nem tudunk, a kraft meg így passz, nekem ez ilyen TGT szintű kiegnek tűnik egyelőre, aztán lehet ostobenkó vagyok.
-
whitemetal33
tag
Sziasztok!
Kb. 1-2 hónap kihagyás (sómentestítés) után ismét visszajöttem hogy a maradék idegszálaimat is kiírtsam . Láttam az új kieget és pár új mechanikát amit nem értek azokat el tudná vki magyarázni illetve hogy idáig mik a legmegérősebb lapok craftra? És még annyit kérdeznék hogy lesz-e bármi kiemelkedő itt (Dungeon főboss, új class... stb.)?
Ugyanitt: 80g cserét keresek whitemetal33#2299
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest