Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #937 üzenetére
Nekem időm nincs (sokszor napokig nem tudok belépni, így bukom a napi quest rewardokat). Szóval vagy tolok be egy kis pénzt (maradt még D3-ból), vagy marad a lassú haladás.
Egyébként aki már jól áll, az mit játszik inkább? Előre összerakott paklival nyomul vagy marad a random arénánál?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #975 üzenetére
Erre nem árt figyelni, főleg ha sok a heal/remove mindkettőtöknél. Nekem tegnap sikerült egy deathwing-es ellenfelet kifogni Priestként, de persze se MC, se SW: D nem volt a kezemben, és nem is jött, pedig még 2 kört túléltem, míg neki már csak 1 lapja volt.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Tudnád linkelni az Andrishnak összerakott decket?
Más: ha 1 lapból 2 lehet a deckben, akkor abból a lapból elég 2-t megtartani, és akár 5-6 deckbe is be lehet tenni 1 vagy 2 darabot belőle, vagy annyi darab kell belőle ahányszor összesen be akarod rakni az összes deckbe?
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
Jól gondolom, hogy a Basic deckeket figyelembe véve a Priest, Mage, Hunter a 3 legerősebb?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Az bug vagy feature, hogy a Starfire spell-lel simán tudom az ellenfél Heroját sebezni úgy, hogy közben van lenn tauntos minionja?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Olyankor mi van, ha mondjuk mindketten 1-1 Hp-n állunk, és én elnyomok egy Hellfire-t? Draw?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
DjDanee87 #1087 üzenetére
Én gyorsan meg is álltam silvernél. A kérdés az, hogy mit tud játszani az ember? Az arena ugye random, és pénzbe kerül. A rankedet nem érdemes nagyon feltolni, mert egy idő után levernek az epic lapokkal. Az unrankednek nincs tétje. Az expert AI-kat meg már az alap lapokkal is le lehet verni.
Hiányzik egy csomó küldetés még, jobb gépi ellenfelek, és néhány PvP játékmód a jelenlegiek mellett. Ezekről van infó, vagy a játék ennyit fog tudni, mint most?Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1123 üzenetére
Viszont ha unrankedben játszol csak, akkor egy idő után iszonyat uncsi lesz. Ugyanis bontod a paklikat -> egyre jobb decked lesz, az ellenfelek maradnak hülyék, és mindenkit szarrá versz majd.
Az Arena meg eléggé luck based. Néztem már több streamet is, és Trump is lazán össze tud hozni 2/3-akat is akár, még úgy is, hogy a deck összeállításakor "above average"-nek értékelte a lapjait. 1 gond volt, hiányzott kb 2-3 db 3 manás minion, amivel akkora hátrányba került mid game, hogy utána már nem tudott fordítani. Tegnap Kripp is betlizett párat, pedig neki is van nem kevés tapasztalata, és bemákolt 3 Mind Controlt is a paklijába.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1126 üzenetére
Így van, ezért is érdeklődtem, hogy van-e infó tartalom bővítésről.
Szerintem már a napi 1 nyitás is túlzó, főleg ha kapsz egy 40 goldos küldit, mert akkor 18 győzelem kell a 100 goldhoz, ami nem kevés idő.
Szóval kellenének még szintezős jutalmak; egy csomó küldetés akár AI, akár játékosok ellen; rendesen működő ranking system, szintén jutalmakkal; arena / mini tournamentek, nem csak random lapokkal, stb.
Emellett azt látom, hogy a meccsek egy része nagyon ellaposodik, ha folyamatosan tisztán marad a tábla, és nem tudod megfelelően buffolni a lapjaidat (pl Kripp nyert úgy tegnap, hogy neki is és az ellenfélnek is elfogyott a paklija, és neki 10-zel több hp-ja volt ekkor), a másik végletben meg esély sincs a nagy durranás lapokat kijátszani, mert a 7-8-ik kör körül vége is a dalnak egy erős kezdés után.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1130 üzenetére
Hát igen. A kérdés, hogy az open beta, vagy az "élesedés" után jön-e új tartalom (ami nem csak újabb kártyákat jelent).
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Olyat én nem írtam, hogy csak az arénának van értelme.
Hát öööö. Idéznélek, igaz nem értelmet írsz, hanem tétet: "A rankednek sincs tétje, legalábbis én nem nevezném annak, hogy kapsz egy plecsnit. Egyedül csak az arénának van szerintem."
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Itt megy egy tournament, ahol látni mindkét játékos kezét. Hogy oldják vajon meg, hogy ne legyen csalás?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
slayer007 #1175 üzenetére
Játszhatsz pénz nélkül is. Megcsinálod a napi küldiket, akkor 3-4 naponta tudsz menni az arénába "ingyen", aminek a végén még 0 győzelem esetén is kapsz egy paklit. Ha csak paklit akarsz nyitni, akkor 2-3 naponta jön össze rá a pénz a napi küldikből. A sima Play pedig ingyenes, a haverokkal is ingyen játszhatsz.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
DjDanee87 #1185 üzenetére
1. A pro-k se húznak be mindig 7-9 győzelmet.
2. Ha csak az asztalra játszol, akkor tényleg nehéz 2 vereséggel ennyi győzelmet behúzni. Ha nézel streamet, akkor ott látni, hogy folyamatosan megy a találgatás, hogy az ellenfél melyik 2-3 lapot teheti majd le a következő körben, és hogy arra mit lehet majd lépni. Persze ez nem mindig jön be, de ha 1-2 ilyen szituációt jól sikerült kigondolni, akkor máris megvan az az előny, amivel a parti is meglehet.
3. A jó lapválasztás persze a kulcsa mindennek, de kell hozzá mák is.
4. Az arénás ellenfelek összesorsolásakor se mindegy a mák, egyrészt, hogy milyen class ellen kell menned, másrészt, hogy mit tud az ellenfél, és hogy neki milyen lapokat sikerült választania.Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #1195 üzenetére
Illetve nincs semmi hátrány, ha UK-s akkra kerül? Mint például a Diablo-nál a Real Money AH-nál volt?
Ott választhatsz, hogy a fontos vagy az eurós AH-t szeretnéd látni.Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #1197 üzenetére
Fogalmam sincs
1 wipe már volt, elvileg nem lesz több.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1202 üzenetére
Gyakorolni kell, és szerencse sem árt. Eddig én is csak párat játszottam, max 4 győzelemig jutottam egy sámánnal, amit nem is annyira szeretek. Legutóbb warlockkal volt 2 mirror meccsem, mindkét ellenfélnél jobb lapok voltak (aka. nekem fel sem jöttek azok a lapok, amiket ők kijátszottak), illetve volt olyan lapom, ami a 4 meccs alatt egyszer sem jelent meg a kezemben.
Én is figyelem a streameket, és az esetek 80-90%-ban ugyanazt játszanám, amit ott látok. Viszont a maradék 10-20% az, ahol eldől a meccs
DjDanee87: akkor is megy a fizetés, ha nincs megadva bankkártya?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1209 üzenetére
Ismerős, és ez pár hétig még így is lesz. A fő gond az, hogy hiába van 30 jó lapod, ha ezek majdnem mindegyike solo. A jó épített deckek úgy néznek ki, hogy van 2x12-14 lapod, és néhány darab solo, itt meg pont fordított az arány. (Persze láttam én már priestet 3 MC-vel is.)
De mivel ez mindenkinél igaz, így nem marad más, minthogy:
-iszonyatosan odafigyelsz a deck összerakásakor
-nem a kártyát önmagában, hanem a mana curve-t és szinergiákat figyelembe véve választasz
-nem durr bele játszol, hanem előre megtervezed, hogy mi lenne az optimális játék az első 3-5 körben akkor ha te vagy az első, és akkor is ha te vagy a második
-ismered minden hős képességeit, és spéci kártyáit
-csak arénára költöd a goldotNem mennék bele az aréna vs pakli vásárlás témakörbe, de ha jó szeretnél lenni az arénában, akkor arénázni kell, nem fogja kiváltani ezt stream nézés, max megkönnyíteni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #1213 üzenetére
Ha egyet kell választani, akkor priest, mert a basic deckje is eléggé jó. Tetszik még a mage, mivel nagyon jó spelljei vannak, a lock, mivel WoW-ban az volt a mainem. A sámánnak és a hunternek is vannak jó kombói, csakúgy, mint a rugónak. A druidát és a warriort egyelőre nem érzem még.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1212 üzenetére
Tegnap Hafu nyomta a 9-0-kat. Most ránéztem a streamjére, priest, tolt egy 2-3-at.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1238 üzenetére
Felvittem mindet 10-re, de innentől kezdve eléggé lelassul a dolog. Talán a mage-em, és a priestem 20 körül vannak, de a többi megrekedt 10 körül.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1245 üzenetére
Tökéletes bari/hex/mc célpont
Btw láttam én már le nem ütött bufftalan Thrallmar Farseer-t a 8-ik körben "hirtelen" 20-at sebző vadálattá változni
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Úgy "szeretem" az arénát. Ma reggel volt mage a választhatók között, vele jó vagyok, és ismerem is a lapjait. Csak persze nem volt 1 sem ezekből:
-flamestrike
-frostbolt
-fire bolt
-pyroblastPolymorph-ból is csak 1-et kaptam.
Szóval örültem, hogy legalább 2-t sikerült nyerni...
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1296 üzenetére
A taunt kicsit overrated, de azért tényleg nem árt ha van 2-3 db. Hátha most hétvégén többen játszanak, és lesz egy pár gyengébb ellenfél is, akiket szar deckkel is lehet verni
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
freelanced #1299 üzenetére
Vitatkozhatsz, de amit írsz, az nem mond ellent annak, amit írtam. 2-3 db nem árt ha van, de nem kell túlzásba vinni az ilyen lapok beválasztását.
Mai második arénán sámán voltam, jól is indult, aztán jött 2 sámán ellenem, és persze mindkétszer nekem kellett kezdeni, ők meg a coinnal az elején eldöntötték a meccset
De legalább a nyitás egész jó lett. "Természetesen" 0 hex-em volt...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #1328 üzenetére
Én ilyen lapot tuti nem törnék be, főleg, hogy ez még csak beta.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban