-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Változtattak mostanában a legendary drop esélyén?
Jól megkésve most nyitottam ki a DoD pakkjaimat. Kereken 100 pakkból esett 9 legendary és abból 3 golden legendary. Eddig sok év alatt összesen kaptam 2 golden legendary-t ha jól emlékszem, most meg egy nap alatt 3-at. -
kchryss
veterán
Volt 80g küldetésem, tegnap letoltuk egyik fórumtárssal. Az a poén, hogy a két sima wild duel után megadta a BG-vel jött küldetés jutalmát is anélkül, hogy 1x is játszottam volna azzal a móddal.
-
kchryss
veterán
válasz
tPedro_ #82496 üzenetére
Én is megszívtam ezzel, hogy az indítástól számolja az időt és egyben kell lenyomni. Az első héten meg sem lett ezért 40 percen belül, mert nem volt kedvem harmadszor nekifutni emiatt.
Most elsőre meglett 24 perc alatt a murlokkal. Hero power hogy windfury-t és divine shieldet adhatsz egy minionodnak. Van a hozzá járó deck-ben két olcsó minion aminek gyorsan nő a támadása, azokat életben kell tartani és pillanatok alatt 0-ra vertem a bossokat. Képességnek azt választottam, hogy hp-ba kerülnek a spellek, beválasztottam a minion buffoló spelleket így sokszor már a 3. körben 20 felett sebeztem a bossokba. -
kchryss
veterán
válasz
whitezo88 #82145 üzenetére
Pedig a highlander hunter elvileg 65%-ban veri a kontroll warrit: How To Beat Warrior (If It's Possible) | Firebat
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #82085 üzenetére
Undatakah csak kontroll wari ellen hatékony, de ott nagyon és elég sok van belőlük. Ott szinte mindig nagyon hosszúak voltak a meccsek, de jó volt látni, hogy miután kb 8x letakarították a boardról a 8/8 és 7/7 sárkányokat/dinókat még kaptak a végén egy teli boarddal belőlük amire már általában nem maradt takarító lapjuk.
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #82078 üzenetére
Hasonló quest rebornmech palával mentem 9-3-at brawl-ban. Az enyémben volt Undatakah is, value amikor mondjuk két döglött dino után kirakod és le is másolod a DR-t rögtön a hero power-rel.
Egyébként pont azért választottam ezt a deck-et brawl-ra, mert 80% wr-je van control wari ellen és 60% quest dudu ellen. A quest dudut rendesen szívatja a reborn lényekkel, mert a choose one takarító spellek mindkét része csak az eredeti minionra megy el, ha meghal az elsőtől akkor a második nem megy az újjászületettre.
Warriorokat vertem is rendsen brawl-ban csak jó hosszúak voltak a meccsek. -
kchryss
veterán
Mivel annyira reklámozták, hogy pakkokat lehet kapni ha nézem twitch-en a Hearthstone Masters Tour Las Vegas eseményt, így belenéztem.
Nagyon magasan van a színvonal. Rögtön láttam egy kihagyott lethalt ami után az egyik ázsiai kölyök el is sírta magát: [39 perc 40 mp-től]Illetve ahogy nézem volt élő BM is korábban: Post-game Handshake
-
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #80240 üzenetére
Pedig van 67% wr-es deck vele.
AAECAZICApTSApvoAg5AX+kB1QjkCMbCAofOApjSAp7SAovhAoTmAsvsAo3wAquAAwA=
Amúgy nem rosszak ezek az off-meta deck-ek szórakozni. Legalább változatosabb a játék velük.
Off-Meta Report - October 19, 2018
Off-Meta Report - October 2, 2018A resurrect priest-et kipróbáltam, ahhoz nem kellett kraftolnom semmit. Meglepően jó vele játszani.
-
kchryss
veterán
2018 HCT Americas Fall Playoffs Deck-ek: [link]
Nem hiszem hogy volt valaha olyan torna, ahol a mage volt a legritkább class.
A quest rugót meg úgy látszik hiába nerfelik, mindent túlél. -
kchryss
veterán
Nekem elsőre meglett, de elég kalandosan. Leírást nem néztem róla, így nem tudtam biztosan, hogy mit kell csinálni. Azért józan paraszti ésszel ki lehet találni, hogy mi a cél.
Akkor volt szívás amikor a partner úgy gondolta, hogy jól kicseszik a főszörnnyel és telerakta a boardját. A szörny azonban csinált helyet magának és az összes minionját leütötte. Onnan kicsit necces volt visszahozni, de gyógyítgattuk egymást és szorosan, de sikerült lehozni. -
kchryss
veterán
Én is f2p-ben játszom, még egy fillért sem költöttem a játékra. Elég keveset szoktam játszani, napi küldiket tolom le és néha-néha játszom ha van egy érdekesebb deck ami megtetszik. Elég régóta írom melyik kiegészítőből mennyi pakkot vettem és hogyan nyitottam:
msog 73 pakk 5 legend
ug 85 pakk 7 legend
kft 110 pakk 5 legend
kc 92 pakk 7 legend
ww 71 pakk 5 legendEz a pakkmennyiség arra elég, hogy minden kiegészítőnél össze tudjak rakni 2-3 megtetsző deck-et.
Ha pedig betörném az összes wild lapomat akkor le tudnám kraftolni az összes tier1-2 decket. Még mindig megvan az összes lapom a régi adventure-ös kiegészítőkből (LoE, BM, karazhan). Még Majordomot sem törtem be. A nemrég kirotáló wotog, msog kiegészítőkből sem törtem még be semmit. Egyelőre jól elvagyok így. -
kchryss
veterán
válasz
tomazin #79486 üzenetére
Druidnak eddig is volt olyan kombó deck-je amiben az volt az egyik win condition, hogy felhúzod a lapjaid és elcseréled a paklid Togwaggle-lel: [LEGEND] MalyTog Druid (that actually still works)
Ebbe a deckbe tökéletes lenne ez a Mecha'thun.
Új Hemet-tel is szépen lehet aládolgozni például quest druid-ban. Quest druid azért is jó, mert az 1 manás Mecha'thun-t könnyebb megölni.
Druidnak nagyon úgy néz ki, hogy lesz jó sok fajta gusztustalan tier 1-2 deck-je. -
kchryss
veterán
Minden nap beléptem a játékba kivéve 13-án amikor a pakk járt. Ezt is nagyon feltűnően reklámozták.
-
kchryss
veterán
válasz
F-ECT$ #79039 üzenetére
Nem lehet hogy korábban kinyitottad már azt a pakkot? Amint aktiválódott ez az event az aktuális arénádat lezárta és megkaptad érte a jutalmat, pakk, arany, dust. Ezután első alkalommal hogy belépsz az arénába látszólag felveheted a jutalmat ki is írja, hogy mit kapsz, de azt már mind megkaptad korábban.
Szóval lehet, hogy beléptél korábban, megkaptad a pakkot, kinyitottad, majd később nézted meg az arénát és az már csak azt a pakkot írta ki amit már kinyitottál korábban. -
kchryss
veterán
Nem gondoltam, hogy egyszer lekraftolom Togwaggle-t, de nagyon megtetszett ez a deck: MalyTog Druid (that actually still works) - Full guide included
Szép részletes leírás van a használatáról és hogy melyik lap miért van benne. -
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #78677 üzenetére
Vagy Dollmaster Dorian is és Prince Taldaram is jó lenne benne.
A másik kombó deck amin gondolkodtam az egy csodálatos hunter kombó lenne:
Tundra Ryno - Dire Frenzy - Young Dragonhawk - Tol'vir Warden - Emeriss segítségével.Young Dragonhawk-ra menne a Dire Frenzy, így lenne a deckben 3db 1 manás 4/4-es windfury beast, ezeket felhúznám Tol'vir Warden segítségével, Emeriss-szel 8/8-as windfury-t csinálnék belőlük és jöhetne is az epic kombó a Tundra Ryno miatt charge-os 8/8-as windfury áradattal.
Kár hogy a hunter elég ritkán éli meg a 10. kört. Bár mostanában próbálnak neki kontroll lapokat adni, de eddig nem sok sikerrel. -
-
kchryss
veterán
Nekem Tess 2. próbálkozásra meglett, Houndmaster pedig elsőre. Darius-nál elsőre eljutottam a fő boss-ig, de ott csúnyán kikaptam aztán következő próbálkozásnál a 6. boss vert el. Toki-val egyelőre nincs sok szerencsém, ezzel próbálkoztam már 5x, de nem sok eredménnyel.
Egyébként elég kiábrándító az "AI" eszetlen játéka. Houndmaster-rel úgy sikerült végigvinnem elsőre, hogy az egyik boss-tól simán kikaptam volna, mert lap és board hátrányban voltam, de kirakott egy miniont a 6 kis szarja mellé ami ha meghal egy minionja akkor elégeti egy lapját. 2 kör alatt elégettem az egész pakliját és fatiq-kal vertem, ha nem teszi ki tök feleslegesen ezt a miniont akkor esélyem sem lett volna.
A kedvencem pedig az volt amikor az egyik boss így kezdett első körben full hp-san dupla battlecry-al: Voodoo Doctor + Shadowstep + Voodoo Doctor
A másik kedvencem pedig amikor kirak 4-5 lényt és a késdobálót mindig utoljára teszi ki, nehogy dobni tudjon abban a körben. -
kchryss
veterán
válasz
asuspc96 #78472 üzenetére
Errő(katt)l van szó?
Kicsit hasonlít az aviana-kun druidhoz warlock verzióban. -
kchryss
veterán
Folyton druidhoz nyitok speciális legend lapokat és druid quest-et kaptam. Szóval poénból összepakoltam egy quest-twig-kombó druidát.
A nagy kombó Young Dragonhawk - Splintengraft - Ixlid - 10/10 Young Dragonhawk - Faceless lett volna 4db 10/10-es windfury-val.
Eddig 1 partit mentem vele, a kombó nem jött össze, de bedaráltam a kubelock-ot aki nyomott pár Extraordinary-t. Végre egy deck ami 100%-ig saját találmány. -
kchryss
veterán
Lehet úgy van megcsinálva mint a pitytimer. Először 2 a pitytimer aztán ha kaptál új kiegészítőt akkor nullázódik és 3 lesz, aztán a 3 után még nem tudni mennyi lesz.
Azért gondolom ezt, mert én az első nap első küldetéséért kaptam ww pakkot, aztán mondom mivel azt írtátok, hogy a 2. pakk mindig ww így milyen jól járok mert 2 lesz, de a 2. pakk ungoro lett. Gondolom azért lett a 2. pakk ungoro, mert az első ww volt. -
kchryss
veterán
Ha valakinek szüksége lenne pc-n android emulátorral futtatni a hs-t annak ajánlom a MEmu nevű emulátort: [link]
Nem kellett benne állítanom semmit, telepítés után egyből fel is lehetett rá rakni a játékot az áruházból. Kevés erőforrást zabál és nálam gördülékenyen fut a játék pedig nem túl combos a pc-m.
Hasznos lehet ha például több acc-od van és saját magad ellen szeretnéd gyorsan letolni a quest-eket, ha esetleg még nem szerezted be az android és galaxy promókból a pakkokat vagy ha androidon olcsóbb pakkokat vásárolni. -
kchryss
veterán
Megcsináltam a heti brawlt és 1 classic pakk helyett 3 koboldos pakkot adott. Ennek így kell működnie vagy bug?
Közben utánajártam és igen, most 3 pakk jár. Starcraft 20. évfordulója alkalmából, starcraftos barwl.
"Play a StarCraft-inspired Tavern Brawl between March 21 and 25 to receive three Kobolds & Catacombs packs!"
-
kchryss
veterán
Február 19-től március 11-ig wild lesz az aréna: Wildfest is Coming!
A február 19. előtt megkezdett arénákat automatikusan befejezi a rendszer. Az automatikus retire után vajon kapunk megint kompenzálásként ingyen belépőt, mint a tavalyi hasonló eventnél? Mert ha igen akkor érdemes 2 vereségig menni egy arénát és ott hagyni az event kezdetéig.
-
-
kchryss
veterán
válasz
painkillerx #76529 üzenetére
Nagyon kevés lapod van.
Egy kombó papot dobnék össze a helyedben ahhoz aránylag sok lapod van. Valami ilyesmit:Circle of Healing x2
Silence x1
Inner Fire x2
Northshire Cleric x2
Novice Engineer x2
Potion of Madness x2
Power World: Shiled x2
Divine Spirit x2
Shadow Visions x2
Radiant Elemental x2
Cabal Talonpriest x2
Mass Dispel x1
Psychic Scream x1
Marin the Fox x1
Temporus x1
Crazed Alchemist x1
Acolyte of Pain x1
Tar Creeper x2
Stormwind Knight x1Ehhez csak pár common és 2 Shadow Visions-t kéne kraftolnod.
Most jött ki a patch ami után pár napig teljes áron betörheted Patches-t. Azt mindenképpen érdemes lesz törnöd.
Ha több dustot áldoznál rá akkor megpróbálhatod kibővíteni a decket sárkányokkal:
Combo Dragon Priest - Standard Meta Snapshot - Jan. 26.
Jelenleg tier 2-es deck és valószínűleg nem fog visszaesni a nerfek után mivel a cubelock erősnek tűnik ez meg nagyon hatékony ellene.(#76539) @saen:
Én már farmolom őket kombó pappal.
MArin nem is rossz benne, amikor ellopod a 0/8-at és azzal ütöd halálra az nagy móka. -
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #76434 üzenetére
Nem csinálom meg a küldetéseket, az már nem érné meg a befektetett időt. Csak belépek és lecserélem az egyik küldetést. Ez 6 acc-nál kb 6 perc.
A dungeon run-t azért nyomtam rajtuk, mert feleslegesen foglalt egy helyet a dungeon küldetés és mert tök mindegy volt hogy a fő vagy a kis acc-omon játszom ezzel a móddal mivel a fő acc-on már nem kaphattam érte semmi jutalmat. -
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #76429 üzenetére
Ezeket a kis acc-jaimon játszottam amiket a sámán hőshöz csináltam és amikkel a 80 goldos küldetéseket farmolom magamnak illetve amikkel a szívatósabb küldetéseket játszom le a saját fő acc-ommal. Nem tudom mennyire szabályos több acc-ot birtokolni, ezért takartam ki a törpe acc-ok nick-jeit.
Egyébként most számoltam össze és 2017 eleje óta 43x kaptam 80g küldetést a kis acc-okon ami 3440 aranyat jelentett a fő acc-nak. Kezdetben naponta beléptem hozzájuk lecserélni a küldetéseket, most már csak hetente csinálom, mert sok a dolgom, de azért a számok alapján f2p playerként megéri.
-
kchryss
veterán
válasz
whitezo88 #76418 üzenetére
Dugeon run-ban nekem sámánból az evolve csomag jött be.
Azzal vertem már Toggwaggle-t is. Volt 4 unstable evolution-om amit egyébként elég nagy arányban ad be a csomagokban. Kiválasztottam hozzá a minden spell 1-gyel olcsóbb képeséget és innentől ha bármelyiket felhúztam abban a körben végtelen 0 manás evolve-om volt.Volt pár jó kezdésem így, 3. körös board-ok:
A kedvenc boss ellenfelem pedig Gutmook volt akinek az a képessége, hogy ha az ellenfél kijátszik egy spellt akkor húz egy lapot. Volt hogy az első körben megöltem, mert a végtelen evolva-val felhúzattam vele a pakliját.
-
kchryss
veterán
Gready cube kombó: [link]
-
kchryss
veterán
Kaptam egy 60-as warrior küldetést. Mivel nagyon nem volt normális warrior deckem így összecsaptam egy fun decket casualra. Nyitottam egy Geosculptor-t szóval jó ötletnek tűnt armor warrior-t csinálni. Aztán jött az ötlet, hogy a 10 armoros cthun lap milyen jó lenne bele így megszületett a cthun armor warror.
4 partit játszottam casual-on, abból 3 győzelem. A legjobb érzés az volt amikor a meta netdeck-kel casual-on játszó raza priestet elvertem. Amint meglátta a cthun-os lapjaim folyton emotolt, biztos lesajnált, hogy 2017 végén chun-t játszom. Aztán volt hogy 40 felett volt a pajzsom. Azt géppisztolyozd le nyomorult sötét anduin.Egyébként mennyi esély van rá, hogy Geosculptor pont chun-t adjon random 10 manás minionként egy cthun deck-ben?
-
kchryss
veterán
Hajnalban beléptem a játékba, megkaptam a DR küldetést, mellette volt két 40g-os küldetésem, az egyiket lecseréltem és kaptam helyette egy 100g-ost. Amikor kiléptem a játékból volt tehát egy 40g-os egy 100g-os és a DR küldetés. Most délután belépek és csak 2 küldetés van, a 40g-os és a DR. A 100g-os küldetésem eltűnt a semmibe. Köszi Blizzard ....
-
kchryss
veterán
válasz
eLit-MiLan #74968 üzenetére
Kár, pedig ez meta-rengető kombó lett volna, biztos ezért nem neutral lap lett.
-
kchryss
veterán
Fun evolve sámán deck Marin the Fox-szal: [link]
Jó mókának tűnik. Délután legyártom hozzá a hiányzó lapokat, úgyis ki akartam már próbálni az evolve sámánt. -
kchryss
veterán
Hearthstone pályafutásom legszürreálisabb partiján vagyok túl. Olyan rng fieszta volt, hogy nem hittem a szememnek. És pont most nem volt bekapcsolva a replay.
Én dragon pap, ellenfelem alsóházi random rugó akinél ott volt minden lehetséges lopós és discoverelős lap. Burgler adott neki egy Archbishop Benedictus-t amivel lemásolta a deckemet. Másik class lopós lapjából anduin dk-t kapott. Én 2x játszottam ki a Elise-ből az ungoró pakkot, de 1x ő is kijátszotta a tőlem lopott elise-ből. Lemásolta lyramat is. Egyik ungoro pakkból kapott egy warrioros explore ungoro-t is. Szerencsére nem volt elég laphúzása így amikor kifogyott a keze végre le tudtam verni 1 hp-ra. Végül stílusosan úgy adta fel, hogy kijátszotta az explore ungoro-t és a Hemet kombóval elégette az egész 40 lapos dekkjét. -
kchryss
veterán
válasz
micafighter #74781 üzenetére
Megváltoztatták a reg felületet, most sikerült elsőre fake kártyával, pedig mindent úgy csináltam mint eddig.
1 epic 4 common volt a pakkomban. -
kchryss
veterán
Visszanézhető: 1óra 45perc 25mp
Grat! Pavel kedvenc szava a disz-gászting volt ennél a partinál.
-
kchryss
veterán
Érdekes agro priest: [link]
-
kchryss
veterán
Mennyi esélye van, hogy az agyonvert pap Thoughtsteal-lel pont az Equality-m és a Despicable Dreadlord-om lopja ki tőlem arénában? Hearthstone én így szeretlek.
-
kchryss
veterán
válasz
tomazin #74376 üzenetére
Igen, vettem 8 wotog pakkot az ajándék kettő mellé, de csak egy golden epic volt bennük, a többi szinte mind 40 dust.
KFT-ból meg lassan a sima pitytimerem is lejár. Eddig 71 kft pakkot vettem összesen és csak 3 legend volt bennük. Előző kiegészítőknél jobban ment a nyitás, ott 70 pakknál 5 legendnél jártam msog és ug esetében is. -
kchryss
veterán
Én megkaptam a fő acc-omra és a 6 törpe 80g farmolós acc-omra is a szavazós pakkokat, pedig mindegyiken másra szavaztam. Lehet a voksolás sorrendjében osztják ki, én az első nap leadtam a tippjeim.
-
kchryss
veterán
Na végre sikerült megszerezni a hőst!
Mosonmagyaróvári fireside: [link]
gps: 47.876689, 17.272269 -
kchryss
veterán
válasz
#51177472 #74180 üzenetére
Szerintem valamit csináltak a kiskapu ellen.
Ehhez(katt) a kínaihoz sikerült csatlakoznom, nem lámpás hanem címeres. Találtam is kb 50 játékost, ki is hívott valaki, letoltam egy fél órás csatát vele a fireside brawl-ban és nem kaptam meg a hőst.
Koordináták a kínaihoz ha valaki ki szeretné próbálni: 24.444926, 118.326853
Ha viszanézi a blizzard hogy milyen koordinátákról csatlakoztam fel akkor kiderül, hogy pár óra alatt körberepültem a földet többször is.
-
kchryss
veterán
válasz
micafighter #74177 üzenetére
Azt hittem fordítva van és a lámpás a jó. Akkor miért van egy csomó lámpásnak olyan neve hogy "free warlock skin" és hasonlók?
-
kchryss
veterán
válasz
#51177472 #74173 üzenetére
Lehet, hogy valamit szigorítottak már és lekéstük?
Lejátszottam kb 10 ilyen 3 körös fireside tavern-t és én sem kaptam hero-t csak 1x hátlapot.Próbálkoztam az olaszon és a pozsonyin is. Mivel lehet megkülönböztetni az olyan fireside-okat amiknél nem lehet megcsinálni?
-
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #73944 üzenetére
Hasonló az enyém is, de mind visiont biztos nem futtatnék benne, viszont Shadow Visions kéne bele. Enyém saját találmány, amint elolvastam a szabályokat ez az összeállítás ugrott be:
Inner Fire
Pint-Size Potion
Potion of Madness
PW:Shield
Divine Spirit
Shadow Visions
Radiant Elemental
Mass DispellA maradlk két helyre pedig több mindent kipróbáltam. Most a PW: Pain és PW: Death van bent, de biztos van jobb megoldás.
Annyi a lényeg hogy 2 elementált összegyűjtesz a kezedbe, mellé egy Potion of Madness és egy PW:Shield aztán a 6 kör körül kirakod a 2 elementált, ellopod az ellenfél egyik minionját, rányomod PW:Shieldet és innentől általában ingyen jön szinte minden. Auctioneer nélkül is szinte folyamatos a húzás mivel a PW:Shield-ből kapsz Peruse-t amit ingyen elnyomva elég nagy valószínűséggel kapsz vagy PW:Shieldet vagy Shadow Visions-t amiket szintén ingyen eltolva kapsz megint PW:Shiledet vagy Sahdow Visions-t.
-
-
kchryss
veterán
F2P játékosoknak ideális a fenti pakli. A nerf óta volt aki legendig eljutott ezzel az epic és legendary nélküli paklival. Vissza is lehet nézni a run-ját.
-
kchryss
veterán
válasz
Chumlee #73522 üzenetére
Pontosan mit nem értesz? Sajnos ez a szinergia dolog nem úgy működik arénában ahogy sokan gondolják. A draft első 2 körében olyan lapokat ajánl fel amik elvileg alkalmasak lennének arra hogy decket építs köréjük. Gyakorlatilag ezek közül a lapok közül ajánl 3-at 3-at az első 2 körben: First-picks Synergy Cards
Jól látjátok, warriornál egyedül hobart a class specifikus szinergia lap.
Majd az ezt követő 28 körben a régi rendszer szerint adja a lapokat, vagyis tök mindegy mit választasz az első két körben, teljesen random mik jönnek az utána lévő 28-ban. Így ennek a szinergia baromságnak nincs is semmi értelme, mert hiába választasz valami jó murloc-ot vagy elemental-t az első két körben ha utána nem választhatsz hozzá semmit.
Úgy tűnik ki is fogják venni ezt a szinergia rendszert, ilyen működéssel mondjuk nem is volt értelme betenni:
Hearthstone's arena synergy picks are being removed -
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #72825 üzenetére
Már hiányoztak a mester videói.
Amúgy a secret tempo mage egész jó deck. Pár napja játszom vele, mert alig kellett hozzá lapokat gyártanom. Fun vele a játék. Jade és ramp druid ellen egész jól megy vele, viszont agro druid ellen elég esélytelen és nagyon sok a murloc paladin (mert az is egész jó a druidok ellen) és az ellen is nagyon gyenge.
-
kchryss
veterán
Csak én vagyok úgy vele, hogy élvezem saját magam kitalálni hogy lehetne legyőzni a bossokat és nem netdeck-elek rá?
-
kchryss
veterán
Már az is elég lenne ha csak egy része lenne a kliensben rendezve a többi mehetne külső oldalon is. Én a World of Tanks esport rendszerét ismerem jobban. Ott például van több oldal is ahol versenyre jelentkezhetsz, a kliens csak annyit segít hogy a versenyeket lebonyolítja. Például jelentkezem egy versenyre akkor utána nekem már csak annyi dolgom van, hogy a kiírt időpontban a gép előtt legyek elfogadjam a kliensben feljövő meghívót és játsszak.
Ezzel szemben hs versenynél ahogy láttam mindent neked kell csinálnod. Miután jelentkezel, neked kell megkeresned hogy kivel fogsz játszani, neked kell felvenni barátlistára és megbeszélni vele hogy mikor játszatok és nektek kell kihívni egymást és az eredményt is nektek kell felírni és beküldeni, ami így 2017-ben elég vicces. -
kchryss
veterán
válasz
Cathfaern #72406 üzenetére
Meg lehetne csinálni hogy a casual és a pro rétegnek is kedvezzenek csak foglalkozni kéne vele.
Már az is nagy előrelépés lenne ha a kliensbe bekerülnének funkciók amik az esport irányába mutatnának. Például ha folyamatosan indulnának miniversenyek amikre mindenki nevezhetne és ezeknek a versenyeknek a szabályai könnyen szerkeszthetőek lennének. Monjuk arannyal lehetne rá nevezni, mint arénára, ha összejön például 16 nevező akkor legenerálja a versenyhez a sorsolást, az előre beállított szabályok szerint menne a kiesés és a deck nevezés, a szabályoknél be lehetne állítani lapokat amiket nem lehet használni és ezt a kliens nem is engedné betenni. A jutalom pedig a helyezésnek megfelelően lenne kiosztva. Ez sokkal közelebb hozná a casual játékosokat a verseny rendszerhez.
Illetve eleve kiadhatnák úgy a kiegészítő lapjait hogy lenne egy kevés rng-t tartalmazó alap mag és lenne mellé sok rng-t tartalmazó pár lap amit csak casual módban, brawl-ban és speciális erre épülő fun versenyeken lehetne csak használni.
-
kchryss
veterán
Mekkora partit nyomtam az előbb. 10 secretes küldetést kaptam. Összedobtam gyorsan egy random mage paklit amiben 11 secret volt. Mentem vele casual-ra és egy netdeck-es quest mage jött szembe. Azt hittem semmi edélyem nem lesz ellene, de a a sok secrettől végül összezavarodott. Babling book-ból tome-ot kaptam és a 2 glyph-nél is secretek jöttek, végül kb 15 secretet játszottam ki.
Volt hogy úgy néztem ki mint a karácsonyfa, ezt játsszd körbe:Ez meg egy dragon pap mirror elleni meccs. Összelopkodtam magam a paklijából, 3 operativot tettem ki zsinórban, aztán a historian-ból kaptam egy Deathwing Dragonlord-ot. Utána már úgy választottam a dragonokat, hogy ha a dragonlord meghal akkor szép meglepi legyen a boardon. Végül én magam öltem meg a lord-ot és egy Ysera - Primoldal Drake - Scalbane - Nozdormu kombót rakott ki amit Nozdormu miatt nem is volt ideje felfogni az ellenfélnek.
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #71806 üzenetére
Howlfiend-et eszembe sem jutott berakni, de teszek vele egy próbát. Az 50% nekem is megvolt csak a quest-et tök feleslegesnek éreztem benne, mert mire összejött volna már eldőlt a parti.
A discard-olt démonok egyébként halott démonnak számítanak Bloodreaver Gul'dan szempontjából?
-
kchryss
veterán
Utolsó ungoro pakkomból nyitottam egy warlock quest-et. Gondoltam most hogy lassabb a meta kipróbálom. Végülis anno eléggé jó véleménnyel voltak róla a pro-k még mielőtt beállt volna a meta. 10 partit játszottam és ezalatt 1x sem tudtam kijátszani a questet. Tök használhatatlan, vagy nyertem mielőtt kész lett volna a quest vagy már kikaptam.
-
kchryss
veterán
30 pakkot nyitottam első körben. Eddig egy legendary esett, Sindragosa. Az is az első 10 pakkban és ott is a 9-ben. Ha nem lenne pity timer szerintem ez az 1 sem lett volna.
Maradék aranyam majd arénára költöm. Ungoro-nál is nagyon rosszul kezdtem aztán a végére egész jó lett a legendary/pakk arányom, szóval bizakodó vagyok. -
kchryss
veterán
válasz
whitezo88 #71159 üzenetére
Silence warlock-ban biztos jó lenne.
szerk.: Látom nem csak nekem ugrott be a silence.
Amúgy felértékelődhetnek a silence lapok. Arénában én már most is szinte mindig kiválasztom őket, mert minden második ellenfél paladin spikeridged steed-del és teknősből kapott tirionnal. -
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
Végre összejött egy 11 win-es aréna mágussal. Eddig nem ment jól ezzel a kaszttal arénában.
Vettem pár pakkot én is:
wotog: 7. pakkaban volt egy Mukla, eddig azt hittem ez classic legendary, még sosem láttam, hogy használta volna valaki.
msog: 6. pakkban volt egy Genzo
ungoro: 4. pakkban egy Ozruk
classic: 15 pakkot vettem mire meguntam, nem volt benne 1 legend sem -
kchryss
veterán
Cabalist's Tome-mal nem szándékozik valamit csinálni a retardált blizzard?
Most buktam egy arénát azért, mert az agyonvert ellenfelem Tome-ból kapott Tome-ot amiből Tome-ot kapott amiből Tome-ot kapott.
Annyit kéne csinálniuk, hogy saját magát ne adhassa ... -
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #70453 üzenetére
Szerintem nem golden lapot kaptál a jutalomnál hanem simát. A jutalomnál minden jutalom arany színnel ki van emelve így a lapok is, akkor is ha simák és akkor is ha golden-ek. A support is azt írta neked, hogy sima lapokat kaptál jutalomként és mind betörted.
Pl itt van jr1994 kolléga jutalma, az Avenging Wrath körül aranyban pompázik minden, de a lap sima.
Itt meg az én jutalmam, itt látszik hogy maguk a lapok is arany színűek:
-
kchryss
veterán
válasz
DaveNo1 #70368 üzenetére
Már az is jó, hogy 1 győzelemmel kezd mindenki, de az igazán jó az a dologban hogy rengetegen arénáznak olyanok akik amúgy nem szoktak és nem is tudnak. Nekem 3-4 körül szokott lenni az átlagom, most simán jön a 7-es átlag. Ha lenne időm akkor most veszteségmentesen kinyerhetném az ungoro lapokat arénával ingyen.
De sajnos annyi időm nincs, csak napi 1 arénát tudok játszani. Meg amúgy is az idő is pénz.Egyébként f2p játékosként, nekem nagyon bejön ez a promo.
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss #70284 üzenetére
Na miután befejeztem a régebbi arénám, mondom ha már kaptam ingyen belépőt akkor gyorsan lenyomok még 1-et. Sokkal gyengébb pala draft lett, mint az a druid deck, de 12 win lett.
Itt meg lehet nézni a draftom a choice overview-nél, a results-nál pedig hogy milyen class-ok ellen játszottam és kinél volt a coin: [link]
5-2-nél nem gondoltam, hogy 7 győzelem jöhet még.
-
kchryss
veterán
válasz
micafighter #70283 üzenetére
Nekem még a free aréna előtt volt egy megkezdett run-om. Én ungoro pakkot kaptam, de szerintem a free run után is az járhat még. Csak a 3 arénás napi küldetésért ad KFT-t szerintem.
6-3-at mentem druid-dal. Ez a Bright-Eyed Scout akkora egy szemét lap hogy csak na. A 9 meccsből 6x kiraktam, sokszor a 4. körben és mindegyik alkalommal 5-nél kisebb manás lapból csinált 5-öst.
Pedig tele volt a deck-em 7+ lapokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- ASUS ROG Ally
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest