Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
lol bementem egy hunter ellen a deckeddel, második lap után condedelt.
-
tomazin
veterán
válasz
aerosmith #70098 üzenetére
szerintem nem egyértelmű a hunter dominancia.
én windfury sámlival egész jól statot csináltam.(7-2)
ráadásul az epicec meg sincsenek. -
aerosmith
őstag
Van valami deck ami countereli a brawlban ezt a sok pöcsfej noskill huntert?
-
basaharc502
aktív tag
80g quest csere valaki? Csabika#2864
-
Scale
őstag
80gs Quest valaki most?
-
h3lios
addikt
Hosszú idő után úgy jártam, hogy volt egy 120 goldos és 2 80-as questem. A 120-as Priest / Warlock Domination volt, ugyanakkor az egyik 80 goldos play 30 Priest Cards.
Semmi képp nem akartam a 80-as verziót teljesíteni, ha már dupla goldos event van, akkor nemártana a lehető legtöbbet kihozni belőle.Kénytelen voltam 5 Warlock wint letolni... Viszont örülök, hogy Wild-on tettem ezt Reno Lockkal, mert ez így EZ 5-0 volt...
Biztos vagyok benne, hogy bármilyen standard próbálkozás nem lett volna kész ma.
-
Soybex
őstag
Koton duduval brawlban 20-0 egész jó ez
-
ígyvanferi
addikt
Még megvan a cserequestem, és online is vagyok most egy darabig, tessen kihívni, akinek szintén van. Judith#2839
-
D4v3
őstag
Hunterrel lehet aztán darálni a heti brawlban, 40 minion kill meg 100 dmg meglett pár game alatt
Mindenki rushol, ahogy tud.
-
Alexxxis
aktív tag
Megerősítésért jövök
Jól gondolom, hogy Rogue questben már nem lesz sok fantázia? Törhetem bátran , dőljön csak az 1600dust? -
lm83
őstag
Na mára már 3db 40g-s küldim lett, sztem még sosem volt ilyen mióta játszom...
Egyet sikerült lecserélni egy 50-esre, amivel persze majd megcsinálok egy másik 40-eset is..
Pedig milyen szépen indult ez a promo... Először egy 100-as aztán vagy 1-2 60-as is volt, azóta meg... -
balisz
senior tag
Challange a Friend küldi (160 gold) keresi párját. Dittore#2665 Mostanában ritkábban vagyok fent, privátban lenne a legegyszerűbb megbeszélni.
-
Chumlee
senior tag
Burn mage shamik ellen mennyire jó ? Van 3k dustom és lehet lekraftolnám ami kell. Rankeden egyáltalán nem tudok haladni se aggro se kontroll ,de még midrange palával se . Hunterrel próbálkoztam szopó ág .
1 win kellet volna rank 10-hez és vissza dobott egészen 13-ig... -
lm83
őstag
válasz
micafighter #70080 üzenetére
Nem arra gondoltam, hanem a felettem szólóknak reagáltam.
-
lm83
őstag
Na már megjöttek a pakkok?
E: Hát nem
-
KISDUCK
addikt
Kolentóból 2pac man lett?
-
Alexxxis
aktív tag
80G párját keresi (EU) LaBefana#21492
Gwent picit elterelte a figyelmem és lemaradtam itt a fejlményekről, hosszútávú ez a minden küldiért dupla annyi arany jár,mint eddig? Vagy átmeneti?
-
whitezo88
nagyúr
Hoppá, az Infested Wolfból kieső pókok már beastek. Korábban nem voltak azok.
Mod: nem tudom, lehet mindig azok voltak, mindegy is.
Viszont van Play a Friendem NA-n cserére!
-
Renomaker
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam valami olyasmit hogy ujra minden adventure megvasarolhato lesz, de mar csak penzert. Engem ez nagyon erdekelne mert lemaradtam anno roluk. Szoval szeretnem megkerdezni tudtok-e errol valamit most nem szeretnek lemaradni, hol kell nezni es mikor. Vagy lehet hogy teljesen felreertettem valamit?
Koszi aki szan a valaszra idot. -
törölt tag
Hol tudok botot jelenteni? Nem szokásom foglalkozni velük, de ez egy pirate warrior volt, azok pedig megérdemlik. Ráadásul úgy játszott, hogy be volt állítva neki "gondolkodási idő".
-
rocket
nagyúr
válasz
Gyuri27 #70061 üzenetére
Aztan a kovetkezo meccsen meg 2perc 18masodperc alatt romma vert valami facezerotrade Aggro deck?
#70052: Az szerintem nem Applestore volt, hanem a Playstore, ott volt sokaig 12500ft 40pack/50pack pre-order, ami joval olcsobb volt, mint PC-n a 44.99euro->~14000forint.
UG elotti aremelesnel emeltek fel a 40pack arat PC szintre az akkori arfolyaman alapjan, akkor meg a pre-order maradt 12500ft, mostmar nem sok kulonbseg van Playstore es a PC kozott, Applestore meg plusz sarccal rendelkezik tovabbra is.
-
h3lios
addikt
Állásinterjú a HS részlegnél...
Közben Redditen a kommentek között:
Reddit user: Is it me or does Brode have pretty much the best job?
Brode: Nah man I totally agree
Reddit user: Does your office door actually have a plaid placard?
Brode: No - I don't even have an office! (Small indie company)Ilyen meme-et betolni a hivatalos redditre....
-
ígyvanferi
addikt
80g cserebere nálam.
-
KTony
tag
Sziasztok Druid Rogue és Priest ez a három classom nem golden de most már 499 nél vannak. Ezekhez mik a legnagyobb BM deck ek amitől az ellenfelem kidobja a monitort az ablakon. Van szinte minden lapom Druid Priest quest a Priest golden dustom 14k
-
KISDUCK
addikt
Tudja valaki hogy meddig lehet a nerf miatt élni a dust refunddal?
-
Zolom89
senior tag
Ez az iPhonos 18k előrendelés azért kicsit vicces még ma is számomra
Nem is annyira régen még ilyen 12.5K vettem most meg egy 5 kilóval drágább...elmennek ám tudjátok hova.Na mindegy PC-n megveszem majd, bár azt sajnálni fogom hogy most nem lesz rá esélyem h 80pakkból nyissak 3 egyforma legendet egymás után, de káááár
-
whitezo88
nagyúr
Azonnal tele lett zooval a ladder, 2 kivételével csak az jött ma eddig. Miraclevel akartam 50 lapos questet csinálni, marha sok esélyem volt.
-
lm83
őstag
Nekem rengetegszer szokott befagyni kilépésnél
-
rocket
nagyúr
Blizzardnak vannak azert erdekes dolgai, Jade Spiritbol Elementalt csinaltak
-
gmx9
aktív tag
Lehet végre megjön az a várva-várt offline mód?
-
Soybex
őstag
80g trade eu
-
h3lios
addikt
Jelentem a quest rogue nem halott, ugyan úgy működik, mint eddig, csak most már Whisp-el tolja mindenki.
-
rocket
nagyúr
válasz
Cathfaern #70025 üzenetére
PC shopban 50pack pre-order 49.99€, az kb. 15200ft
Play aruhazban fix forint ar van 40pack/50pack pre orderre, jol remlik 14990ft, ez volt 12500ft best buy mielott arat emeltek UG elott par hettel.
Free Arena Runs & Knights of the Frozen Throne Card Packs During The Frost Festival
-
Joco_77
senior tag
Sziasztok!
A dupla goldos event ma jár le?
Köszi
-
lm83
őstag
Computeren nézd ne telefonon.
Ott 50 euró... -
tomazin
veterán
válasz
micafighter #70017 üzenetére
Ez multkori patchtol el.
-
micafighter
nagyúr
Figyeltétek hogy mostmár decklistben az arany kártya nem külön sor?
Apróság de engem nagyon zavart
Izlésesen megoldották
-
rocket
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #70012 üzenetére
-
rocket
nagyúr
Megjott a The Caverns Below nerf, es mostantol a "play a friend" questen kivul a tobbit nem lehet barat ellen jatszani.
-
F-ECT$
titán
Pár napja kérdezte valaki, hogy miből gondoljuk itt páran, hogy "haldoklik" a HS. Nos Rage Orc kitett egy videót, hogy az elmúlt 3 évben megélt a videókészítésből, de az elmúlt időben erősen visszaesett a bevétel, így kellene neki egy kis donate (már összejött neki btw). Azt nem tudom, hogy a YT is változtatott-e a fizetési rendszerén, de tény, hogy a videóit egyre kevesebbszer nézik meg: az utolsóakat olyan 200-250e, míg korábban nem volt ritka az 500-700e sem. Persze ez csak 1 csatorna, de gondolom a többinél is megfigyelhető hasonló tendencia, ha valakinek van kedve nézzen utána, és ossza meg velünk.
-
End-ru
aktív tag
80g csere eu
Endru #2658
-
tomazin
veterán
válasz
NyxNyxNyx #70004 üzenetére
Na ne keverjuk mar a szezont.
Rajtatok kivul senki nem irt legendet. Im azt irta, h nem tud haladni, mire irta salaam, h f2pel is legend lesz, mert csak tudas kell. En irtam, h ido is, ill. nekem fel oram van max. Azt sehol nem irtam, h ezzel en mit akarok elerni :p (btw r10-et, nekem r5hoz keves a napik letolasa) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU