- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuha
aktív tag
11451 Euclid Ave, Cleveland, OH 44106, USA
Ide vki? nekem muxik.
csak ellenfelem nincs uh gyertek[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Kivalo playem volt ma: Dudu quest, jadeval mentem, t3ban vagyok innervate, hogy egy jo nourisht ki tudjak tolni. Ellenfel biztos rohogott, hogy concede volt ezutan
-
Soybex
őstag
válasz AsakuraDave #74091 üzenetére
Unity motorja is frissült telefonon jobban néz ki a játék.. jah meg fejlesztések. Tényleg szar.. jah nem
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
sagem
addikt
Hm, a frissítés óta nem lehet felvenni az utolsó ellenfelet barátnak?
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
hyperspace
őstag
Mindenhol bad request van. Valaki legyen olyan kedves dobjon egy tavern koordinátát. Köszönöm
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
F-ECT$
titán
válasz AsakuraDave #74091 üzenetére
Szánalmas hogy szánalmas dolgokkal van időd foglalkozni.
Dive ever, work never.
-
AsakuraDave
őstag
Csak akkor kapod meg azt a fes herot ha nyersz egy meccset vagy most mi ez?! Meg megint 1gb+-os update mi a tökömnek?! Szánalmas komolyan...
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
tomazin
veterán
azért kemény, hogy mennyi embernek nem megy az established tavern elkészítése, de neki ment
-
h3lios
addikt
Nekem telóról ment a dolog Fake GPS-t használtam csak. Ha a térképen is mutatja, hogy a jó helyen vagy indítod a HS-t. Frissíti a helyzeted, majd a Wifi-t skippeled és elvileg ezek után meg kell, hogy találja a tawern-t.
Szerk: Érdemes más országban is szétnézni hátha másikra beadja.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
saen
veterán
válasz EmptyParadox #74084 üzenetére
Wifi-re mit írtatok? Én letiltottam a wifi-t, mert különben mindig a saját hálózatomat találja meg. Így keresést is skipelem a wifis kérdésnél.
-
NyalokAA
aktív tag
Nekem se megy
-
törölt tag
válasz h3lios #74079 üzenetére
Bedobtam Fake GPS-be a locationt, rendben van, megnyitom a HS-t és nem történik semmi, csak tölti a locationt. nálad rendben volt?
Szerk.: hosszú töltés után kiirt,a hogy Unable to locate. BlueStacks-on vagyok, és ezzel az appal próbáltam. Maps jól mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
-
h3lios
addikt
válasz EmptyParadox #74073 üzenetére
Ez nem lámpás, de 9-től kezdődik, nem tudom előtte el lehet e indítani ?
Vagy ha valaki tud olyat ahol megkapjunk a skint ne tartsa magában a linket.
-
h3lios
addikt
-
micafighter
nagyúr
Várom én is, ha más nem legalább lesz végre egy kis "verseny" és akkor hátha elkezdenek fejleszteni a HSen is.. Mondjuk HS, Gwent meg Elder Scrolls mellett nem tudom hogy tudna érvényesülni egy kiepitett lore nélküli kártyajáték.
#74066) h3lios: ha kell plusz ember segitek szivesen.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Újra működik az FSG-es oldal. 3 emberrel össze kellene hozni 1 meccset. A legtöbb Pesi eseménynél nincs senki. Nincs kedvetek megszerezni a hőst ?
-
sagem
addikt
válasz micafighter #74064 üzenetére
A Valves kártyajátéknak van esélye megborogatni a piacot, igaz, tudom, hogy még semmit nem tudni róla, de az biztos, hogy bukás nem lesz, sőt (kiindulva az eddigi játékaikból). Mondjuk az is igaz, hogy ez a játék még rosszabb hír a Steamen is elérhető kisebb CCG-k számára. Valószínűleg őket jobban leveri a víz a Valve piacra lépésétől, mint a Blizzardot..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
micafighter
nagyúr
-
sagem
addikt
válasz Cathfaern #74062 üzenetére
Nagyjából ugyanazt írtad le, amit én is mondtam, csak sokkal hosszabban A HS-t -szinte- teljesen újra kellene írni, mert a jelenlegi megoldás semmire nem alkalmas, illetve ennyire, ami most van. Nem azt írtam, hogy nem tudnák megcsinálni..hanem azt, hogy a jelenlegi nyomorék, elavult technológiájukkal (mert ez a mostani az) nem tudják megcsinálni, energiát meg nem fektetnek bele a megcsinálásába, mert ez egyszerűbb/olcsóbb így.
-
Cathfaern
nagyúr
Hagyjuk már ezt, nincs semmi "nyomorék, elavult technológia" a HS mögött, egyszerűen arra fordítanak programozási időt amiből úgy látják, hogy bevétel lesz. A jelek szerint úgy ítélik meg, hogy az online eventek több pénzt vinnének, mint amennyi plusz bevételt hoznának.
Illetve alapvetően azt gondolom, hogy a HS relatív kis költségvetésen fut (WoW, Overwatch-hoz képest), emiatt éri meg a Blizznek. Szóval amikor előjön egy bonyolultabb funkció (és igen, az online tournament funkció az... elsőre sima ügy, de ha elkezd gondolkozni az ember a konkrét részletekről, nagyon sok kérdés felmerül), akkor az is a kérdés, hogy erre fordítsuk az időt / energiát, vagy rakjunk össze egy jobb / összetettebb kieget?
De az 1000%, hogy ez nem technológiai kérdés. 20 éve az lett volna, de attól nagyon messze vagyunk már, hogy ilyen dolgok problémát jelentsenek ha tényleg meg akarják csinálni. -
sagem
addikt
Egen, érthetetlen hogy miért erőltetik ezt a vonalat, mit várna tőle..
Az is lehet persze, hogy a nyomorék, elavult technológiájuk miatt nem tudnak online eventeket csinálni..illetve biztos tudnának, csak sokat kellene vele dolgozni, ez meg ugye egyszerűbb..Az is rémisztő a dologban, hogy a jelek szerint úgy gondolják, hogy a PC-s játékosok le vannak magasról pottyantva, nyilván egy asztali géppel elég nehéz közlekedni
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz beherit #74055 üzenetére
Kitalálták Blizzardnál, hogy milyen menő lenne ha lennének ilyen összejövetelek és ezt próbálják eröltetni. Persze ahogy már előttem írták, ennek semmi értelme a digitális világban, ha össze akarnék ülni másokkal akkor nyomtatott kártyákkal játszanék és nem telefonon...
-
whitezo88
nagyúr
válasz micafighter #74057 üzenetére
Tök más és ha mindkét területen akarsz gyűjteményt csinálni akkor szépen zsebbe kell nyúlni. Ráadásul az MTGO az egy hulladék magában mint kliens. És még nézni is unalmas, mintha valami böngészős játék lenne.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz micafighter #74057 üzenetére
Jó kérdés, annyira nem követem A legelső próbálkozásnál (amikor még foglalkoztam vele), tuti hogy 100%-ban elkülönült, azóta mint ha több variánst is kipróbáltak volna. Most a legutolsó talán, hogy egy fizikai lapot egyszer tudsz online gyűjteménybe aktiválni, utána már "csak" fizikai lapként használható. De lehet tévedek, majd talán jön erre valaki aki jobban benne van és kijavít
-
grizlisandor
veterán
válasz micafighter #74043 üzenetére
Kabaré, miért kell ezt is erőltetnie a Blizzardnak?
-
beherit
tag
Valóban, csak nem értem miért. Mi ebben a pláne nekik?
Mikor először beharangozták ezt a fireside gatheringet, már akkor sem értettem, hogy oké, de ez minek? Amikor adták azt az epic lapot, fight promoter talán, azt sem értettem, hogy öö, ez most mi? Leginkább azért, mert egyből láttam, hogy nekem ez deckben nem lesz soha, de még másnál sem láttam, talán egyszer arénában.
Most mázli, hogy ez olyat amit, ami nekem akkor sem kéne, ha nem kéne elmenni az eventre, de előfordulhat még, hogy olyat ad, ami meg jó lenne.amor fati
-
Cathfaern
nagyúr
válasz h3lios #74048 üzenetére
Az a baj szerintem ennek az egész Fireside gatheringnek nincs értelme egy digitális CCG-nél, és pont ezért olyan sikeres amilyen. Most miért menjek el csomó macera árán egy fizikai helyre telefont nyomkodni, amikor otthonról nyugiban is tudok telefont nyomkodni? Magicnél se azért gyűltek / gyűlnek össze az emberek, mert az önmagában akkora élmény, hanem mert máshogy nem lehetett megoldani. Nem véletlen, hogy nem erőltetik ott annyira a digitális vonalat... (tudom van, de nem az a fő iránycsapás)
De ha már mindenképp rá vannak kattanva, hogy fizikailag gyűljenek össze az emberek, akkor legalább annyi eszük lenne, hogy azért fizikai rewardot adjanak. Nem kell nagy dologra gondolni, mondjuk valami kártyából csinálni egy limitált példányszámú printet. Azért tuti több ember azt mondaná, hogy oké, ezért megéri odamenni. De azért hogy picit másszínű pixelkupacom legyen, amiből mobilon úgyse látszik semmi? Most tényleg, mit vártak? Így csak az fog elmenni akinek úgyis mindegy mert a szomszédjába szervezik, vagy aki reward nélkül is elmenne.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz hyperspace #74044 üzenetére
EU-soknak jó lehet, én sajnos US szerveren játszok, és nem gondoltam egyébként hogy a hősök is régió korlátozottak, de itt a hsz-ek alapján ugy látom EU-ban csak EU régióra tudod feloldnai, azért egy próbát megérhet US acc-al is
Irtam egyébként kiváncsiságból a Blizz supportnak, leirtam nekik hogy anno az acc-omat mobilon csináltam, és ott szvsz elég könnyen el lehet nézni a régióválasztást, nem is tudtam hogy vannak külön régiók amig itt nem olvastam róla, persze az alapértelmezett régió itt Mo-n is US volt Addigra már pénzt is költöttem az accountra ugyhogy nem volt kedvem 0ról ujra kezdeni EU régióban, megkérdeztem hogy át tudnák-e rakni az US gyüjteményemet EU régióra, értem persze hogy el vannak különitve a régiók, de ha EU régióban megvan a gyüjteményem és US-en azt elvesztem azt nem bánom. Meg irtam hogy mostmár az elfoglaltságaim miatt szinte csak telóról tudok játszani, viszont nálam elég rossz a játék mobilról, sokszor lekapcsol, nem tud reconnectelni stb, de lehet hogy az US régió miatt, igazából ez lenne a fő ok amiért jó lenne ha EU-n lennék.
Persze válasznak csak kartárást kaptam, nem tudják megoldani. Gondolom "technology isn't there yet" Nem is vártam mondjuk más választ tőlük mikor éveket kellett várni +9 deckslotra. Csak kicsit szomoru hogy ennyire érdekli őket, persze a pénznek amit a játékukra költöttem annak gondolom örültek USA-ban az nem sok pénz mondjuk. Na meg azt se értem miért kell külön kollekció a külön szerverekre.. Hogy aki utazik az nehogy tudjon játszani a helyi szerveren a gyüjteményével?
tomazin (#74045)
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz beherit #74047 üzenetére
Nem nincs...
Ha lenne 1 kis eszük beraknák a store-ba fizetős opcióként és lehetnének ilyen eventek, ahol ingyen hozzá lehetne jutni. Persze lennének hardcore arcok akik össze vissza szarakodnak emulátorral, de a normálisabb többség kifizetné azt 2-5$-t, hogy hozzájusson legálisan.Csak éppen ennyire sz.rok marketingből, hogy ideáig nem sikerül nekik eljutni.
Szerk.: Értem én, hogy keresztértékesítés, mert reklámozzák ezzel a saját eventjeiket. De ez olyan, mintha én a vásárlóknak (mobilos területen melózom) azt mondanám, hogy: " Háát bizony fizetősen nem tudod megvenni a telódra ezt a tokot. De ha elmész erre, meg erre a promó rendezvényre, ahol minket reklámozol (ingyen) akkor bizony megkaphatod kedvezménnyel / ajándékba". Körbe röhögne a világ...
[ Szerkesztve ]
-
beherit
tag
Én szigorúan f2p, mert a pénz sem garantálja, hogy azt kapom, amit akarok és így rengeteget kéne áldozni rá. De lehet amúgy sem költenék rá, szerintem poén így gyűjtögetni. Értem azt is, hogy ha mindenki f2p lenne, akkor nem lenne játék, de ezt most hagyjuk. Mert az sem normális, hogy rá kell költeni évente egy 100-ast.
Az a vicc, hogy amiket megvennének az emberek 5-10 dollárért, mint Tyrande meg ez a necrofizzle, azokat nem lehet. Na mondjuk én nem értek ehhez a vállalati-pénzügyi oldalához a dologhoz, van náluk biztos elég ember, aki ezeken gondolkodik, csak így laikusként furcsa.
amor fati
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #74040 üzenetére
Akkor csak simán rohadjanak meg.
Akik nem laknak a főváros közelében, ahol vannak E-sport bárok azoknak nem jár a skin. Köszi Blizzard, már csak azért sem fogom megszerezni.
Nem érdekelne a Fake GPS-es trükközés, ha lenne a közelben FSG, akár 5-10 km-en belül. Simán lemennék és ha kellene még be is szállnék a pénzdíjazásba, ha verseny van. De azért nem fogok 6-8 ezeret költeni, hogy felutazzak Pestre, majd vissza.Megint bebizonyosodott, hogy milyen 1 mocskosul Greedy cég a blizzard. Remélem ebbe a promóba az egész FSG részleg belebukik egy időre. És akkor majd talán belátják, hogy a komplett marketing csapatot már RÉG lapátra kellett volna tenni.
(#74043) micafighter
Ha ez az irány, amit képviselnek, akkor tőlem sem látnak több lóvét. A Frozen Throne témája nagyon tetszett, ezért beleöltem a pénzt. De a következő Gnómos témájú kieg (pletykák keringenek róla) rohadtul nem érdekel. Most szerencsére van elég dustom 5-6 legendary legyártására is. Ha valami tetszik azt craftolom a többi meg nem igazán érdekel.Idén nagyon ráálltak lehúzós stratégiára. 3 packos kieg - Class specifikus meta meghatározó Legendek - Packok árainak emelése....
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Ilyenkor azért kijön, hogy a PR team milyen skillel is bír:
Due to the increased incidents of violation the Blizzard Entertainment privacy policy, we have to impose some restrictions for the distribution of Nemsy Necrofizzle. idáig ok, bár szerintem eddig nem volt benne a tosban, hogy nem lehet gps spoofolni
Your wi-fi access point must have the same GPS coordinates as the players gaming device. ez még a spoofra is igaz
All your players must be in your tavern using a confirmed Wi-Fi spot.és ezt úgy kellene ellenőrizni, hogy? és aki kimegy dohányozni, azt jól tartkón kell vágni egy szívlapáttal, ha rajta marad a wifin
Also make sure your patrons use one device for a Nemsy Necrofizzle activation,és ne felejtsétek el figyelni, hogy esetleg nem hozott-e be az utcáról egy kis pálinkát és mindenki csak blizzard koktélt iszik
so no more than one portrait per device. igen mi egy igazi fogyatékkal élő pr banda vagyunk
For each subsequent account measures will be applied. This restriction excludes the Nemsy Necrofizzle distribution for Battle.Net™ accounts via violation of the privacy policy.
Also make sure that your Tavern is properly established and don't forget to host a Fireside Brawl!
Cheers, The Fireside Gatherings Teamnektek is a *****[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Én csináltam egyet a Krisztina körútra, holnap délelőtt ott leszek.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
micafighter
nagyúr
válasz whitezo88 #74040 üzenetére
Szuper, akkor aki eddig nem csinálta meg, annak már nem lesz meg
(#74042) beherit no komment Fontolgattam hogy a kövi kieget előrendelem, de elvi okokból igyekszek nem támogatni pénzzel ilyen cégeket HSre már igy is 6 számjegyü összeget költöttem, de több pénzt nem fognak tölem látni amíg ilyen a hozzáállásuk a játékosokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
beherit
tag
válasz h3lios #74039 üzenetére
Kicsit kínos már ez a sok restriction meg szabály, hogy mit hostolj, most a wifi access point stb. meg előtte is legyen egy-két host, hogy megkapd a hozzájárulást, nem is értem, hogy gondolták, hogy ha a war axe nerfet nem fogják érteni a játékosok akkor ez menni fog. Ja, várjunk csak...
[ Szerkesztve ]
amor fati
-
-
h3lios
addikt
válasz F-ECT$ #74035 üzenetére
Állítólag a karbantartás miatt. Viszont valószínűnek tartom, hogy a rengeteg Fake Gathering miatt csak simán lekapcsolták az oldalt. Ettől függetlenül nevetséges, hogy ezzel kapcsolatban még mindig semmi kommunikáció nincs a Blizzard részéről.
Úgy vannak vele, hogy ha a fejüket a homokba dugják majd nem veszik észre a játékosok, hogy ismét mekkora hibát követtek el. Sokadszorra becsülték alá a játékos közösség intelligenciáját a trükközést illetően.
-
F-ECT$
titán
válasz EmptyParadox #74009 üzenetére
Ez él még? Nekem nem talál semmitÉs a Gatheringes oldal még mindig halott.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
tomazin
veterán
-
micafighter
nagyúr
válasz beherit #74005 üzenetére
Jó kis update volt akkor Bekerült egy hidden nerf is a papra, DK Anduin hero power sokkal lassabban jön vissza. US-en amugy én tudok játszani.
(#74025) ígyvanferi hogyne lenne, csak hát ők szvsz megint túltolták a HS vicces témát. Én megszerzem hogy meglegyen, kipróbálom majd pár meccsre de utána szerintem váltani fogok vissza..
-
h3lios
addikt
Egyébként 80g csere továbbra is él.
-
h3lios
addikt
Itt Kecskeméten helyileg el is mentem egyre amit létrehoztak, de semmi. Fake GPS-el sem találja a gatheringet. Eléggé csicskaság volt a Blizzard részéről 1 ilyen promót összehozni.
Ezzel pont az egész FG rendszer ellen dolgoznak, mert innentől mindenki izzítja a Fake GPS-t és senki nem megy el személyesen. Ismét csak gratulálni tudok, marketingből 1-es, ülj le fiam...
-
EmptyParadox
senior tag
válasz ígyvanferi #74025 üzenetére
Egyetértek, nekem sem tetszik ez az irány. :/
Tavrn Brawlra: azt hiszem láttam egy oroszt, ami már ma reggeltől megy, keressetek rá majd, ha visszajön a fireside gathering oldal.
Jah, igen, mindenki saját felelősségre csinálja, nem tudom mennyire ütközik ToS-ba. Bár nem hiszem, hogy Blizz erre időt és energiát pazarolna.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
válasz EmptyParadox #74020 üzenetére
Én is próbáltam keresni egy másikat csak nekem is bad requestet dob. Viszont fake gps-el működött, legalábbis maps-en meg más helymeghatározós appban "jó" helyre mutatott ahol vagyok.
Akkor várok mire jó lesz az oldal.
-
ígyvanferi
addikt
Tudom, hogy a lore már régóta le van szarva, de tényleg nincs komolyabb warlock karakter a játékban ennél a szerencsétlen gnóm csajnál? Már Morgl is nevetséges volt, szó se róla.
-
tomazin
veterán
válasz EmptyParadox #74020 üzenetére
vpnelni illik legalább az országba, vagy elég a fakegps?
btw nekem is bad request van most a fg oldalra
-
-
Scale
őstag
Ez a koordináta a megszerzéshez meddig lesz még életben? Már lejárt?
-
beherit
tag
válasz eLit-MiLan #74007 üzenetére
Ja, így már jó. Reggel már írta nekem is a blizzard app.
Ezt a warlock portrét én meg nem szerzem meg, mert úgysem cserélném le Gul'dant erre a kis izémizére.
[ Szerkesztve ]
amor fati
-
rocket
nagyúr
Ingyen packok es Arena ticketek jonnek.
"Log in between Oct. 24 at 11:00 a.m. PDT and 10:00 p.m. PDT on Oct. 30 to receive one Whispers of the Old Gods card pack and an Arena ticket.
Log in between Oct. 31 at 12:01 am PDT and 10:00 p.m. PST on Nov. 5 to receive one Knights of the Frozen Throne card pack and an Arena ticket."Jelenleg 9 oraval vagyunk elorebb a PDT idozonahoz kepest.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Soybex
őstag
válasz thesound #74014 üzenetére
Fake gps beírod a koordinátát és csatlakozol.
Utána hs-ben megnyitod a tavern fület onnantól meg lekell tolnod egy menetet valakivel, ami igazából 3 mert ha meghalsz akkor 3 cast közül választasz.Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
thesound
addikt
Van valami részletesebb leírás, hogy mit kell tenni? Vagy erről a konkrét tavernről lecsúsztam?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Soybex
őstag
Köszi, meg lett hamar
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
sagem
addikt
Kösz itt is a tippet, segítséget, meglett nekem is
[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
Nah, ez is letudva:
GPS koordináták, ha valakinek esetleg kellene: 38.6134679, 27.4297879
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz eLit-MiLan #74007 üzenetére
Nekem UK-n volt, áttettem US-re, újraindítottam de nem javult meg sajnos.
szerintem fogalmuk sincs, hogy mit csesztek el
[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
Azt irják Uk-ról tedd át US-re nyelvet battle.net-ben, elvileg az segit. Nekem US-en van, és jó.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
sagem
addikt
válasz beherit #74005 üzenetére
Nálam is ez van (PC), jól elqurtak valamit A collections részben hiányoznak a kártyák képei, nincsenek meg a deckjeim sem, szóval igen, játszani sem tudok nyilván.
-
beherit
tag
Volt most egy update és nem tudok játszani, a playre kattintva játékon belül nem jön be semmi. A card collection se nagyon megy. Mikor láttam, hogy updatel már előre féltem ettől
amor fati
-
whitezo88
nagyúr
Na, ez rendes Tavern lesz 20án pesten: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Hyundai, Kia topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest