- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz ígyvanferi #76199 üzenetére
pope of the NOPE
-
asuspc96
őstag
-
fausto
addikt
Nektek jött ma pakk?
-
saen
veterán
Lehet lesz balance patch jövő hónapban. [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz pachito #76188 üzenetére
Ezeket a versenyeket hagyjuk. Azért meg lehet nézni ladderen mit alkot.
Itt elég 2x egymásután rosszul húzni és ki is estél.
De ez nem csak rá vonatkozik. Hanem nézd sjow-ot, yagutot stb-stb. Azért hónapról hónapra a rank 1 legendet nem a legyek hordják össze.Amd - Radeon - Ryzen
-
saen
veterán
válasz pachito #76188 üzenetére
Nem megy lefelé, de a mostani meta nem kedvez neki. Csúcson a játék elején volt amikor nagy pofont kapott a vb-n, azóta máshogy áll hozzá a dolgokhoz. Én rá szavaztam még úgyis, hogy nem sokra számítottam tőle. Nem zavar, mert így is elég random az egész, tutira nem lehet menni senkivel.
-
pachito
őstag
Ééés ezért nem teszünk Kolentora.. Szerintem elég régóta, ha nem is nyílegyenesen de lefelé görbül a pályája, nem temetem de egyre gyengébb teljesítményt nyújt szvsz..
-
ígyvanferi
addikt
válasz ígyvanferi #76186 üzenetére
Közben látom, hogy dual tournament rendszerben megy a csoportkör, így már értem.
-
ETOM
addikt
válasz ígyvanferi #76184 üzenetére
Már kiesett. 1 pakk..
-
beherit
tag
80 g csere #BlueOwl21461
amor fati
-
h3lios
addikt
Gyerekek...
Mi ez a meccs Tom és Doc között.... Igazi Clownfiesta....
Lichking MVP
Kirántott az Army of the Dead 5 miniont, ennélkül fixen lose lett volna neki a meccs.. Aztán az ellenfele topdeckelte szét magát a 2 Unleash the Scarabs-al, a végén 1 HP-n élte túl Doc a meccset. Aki nem látta élőben érdemes visszanézni.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
törölt tag
válasz h3lios #76176 üzenetére
Most csatlakoztam be a streambe, sokról lemaradtam már?
Illetve a standing-et nem találom, valaki tudná linkelni? gondolom ott van a stream alatt, csak melóban vagyok, telefonról nézem és ott nem tudom megnyitni a leírást. köszi.
Én egyébként Orange-ra tettem a voksom.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Totál Balanced a Raza Priest. Az ázsia srác misselt DMG-t is, mert a cleric animáció sokáig tartott.
A végén 50 DMG volt nála kézből Jade Druid ellen... És annó még az volt a probléma a Patronnal, hogy a semmiből tudott sok DMG-t kitolni magából.És májusig ez megy majd, hacsak nem kap nerfet valamelyik lap (valszeg Velen fog, mert Classic lap)...
Nevetséges...(#76175) skitzoo
Nem esett még ki, csak lower bracket-be került.[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
Kolento nem hozott sok packat most.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
h3lios
addikt
GG ennél jobb brawl-t nem lehet kitalálni, le a kalappal a Team 5 előtt. Láthatjuk újra a nem nerfelt verziókat.
-
sagem
addikt
A mostani tawern bugos vagy lehet hogy direkt van így megcsinálva, de olyan clasokkal számolja a questemet, amikkel nem kéne. Konkrétan pap/paladin questem van, na most ezek közül egyikkel sem játszottam még a tawernben, mindenféle mással igen, de mégis számolja a wineket, bármivel nyerek az jó
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
h3lios
addikt
Nyugalom srácok, szinte biztos, hogy azért ilyen fos most a játék, mert nagyobb patch jön. Legkésőbb a bajnokság után, csak nem sikerült felkészíteni a szervereket a telepítésre.. #SMALLINDIECOMPANY
-
tomazin
veterán
de legalább egy érdekes brawlt sikerült csinálni. kapásból patronnal kezdtem
-
Gyuri27
félisten
válasz whitezo88 #76165 üzenetére
Akkor nem csak nekem. Gyóvanaz. Egy patchel jött. Melyikkel ne kérdezd.
Az azonban figyelemre méltó, hogy egy ilyen táblás kártyás matyi 2k18-ban nem tud röccenés nélkül futni akár egy kenyérpiritón.
De vigasztaljon, hogy hócsba vannak szép mekka skinek.Amd - Radeon - Ryzen
-
whitezo88
nagyúr
Engem csak az zavar, hogy első indításnál és keresésnél jobban akad és swappol mint bármelyik 2017es AAA játék. Konktétan 2 perce meg van állva a pörgetőnél és ki van akadva a játék.
mod: ki is fagyott, és ez wtf? Miért kell Unityre ilyen játékot írni? [link] és lossnak könyvelte el... be se tudtam lépni. Hányok már komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
Doom
aktív tag
80g csere Maramon #21563
-
Chumlee
senior tag
Na wilden megtaláltam amit élvezek is decket (mikor nem baszki velem az rng) a miracle rogue mellett .
A secret mage a fegyverrel nagyon király -
fausto
addikt
Másnak is sz*r telefonon a hs?
-
asuspc96
őstag
válasz ígyvanferi #76152 üzenetére
6 napos a cikk, lehet akkor még nem volt fenn ott
Csak a deckek miatt raktam fel érdekességnek.
-
jr1994
addikt
Már amikor elkezdődött a choose your champion, akkor fent voltak a hivatalos oldalon a listák.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
EmptyParadox
senior tag
Kicsit clickbait oldalnak tűnik.
-
asuspc96
őstag
Kiszivárogtak a paklilisták a világbajnokságról
"Priestet mind a 16 induló hoz majd, de Druidból, Warlockból és Rogue-ból is nagyon sok lesz – a legtöbb lineup ebből a négyesből áll. A 64 pakliból mindössze 7 jut a Mage, Paladin, Hunter triónak, Shaman és Warrior pedig egyáltalán nem lesz a mezőnyben."
Eddig nem az volt, hogy a világbajnoki címhez mind a 9 klasszal kellett nyerni ?
-
Soybex
őstag
80g csere eu.
Soybex#2137Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
DaveNo1
veterán
Krippnek sikerült becrasheltetnie a játékot amikor elérte volna a 20 ezredig aréna győzelmét, és végül meg se kapta, small indie company Elég nagy hisztit csapott
You are not prepared.
-
pachito
őstag
80g cserélhető
-
Chumlee
senior tag
Nem értem azt a decket , olyan szinten RNG ,hogy visszasírom a kalózokat ...
Rank 10-ig milyen deckkel lehet haladni? Az aggro paladinhoz nincs gyomrom , murlockkal próbálkozok ,de mikor mi ver meg
A fegyveres Secret Mage mennyire jó? Minden lap meg van csak maga a fegyver nincs. -
asuspc96
őstag
szerintem nincs olyan kaszt, ami univerzálisan verne minden mást.
ha bosszant, akkor hagyd a f@szba, ennyit valóban nem ér egy játék ha idegesítvagy King_Togwaggle
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Jade ellen egyedül a burst játszható út, 10 körre nem sikerült, mehetsz a bal alsó sarokba, mert az UI utáni dolgokkal nem fogsz boldogulni.
Tehetsz bele SG-t, de az nem illik a tempo deckbe, meg ha játszol CB-t akkor a wincondíciódat áldozod be.(#76135) fausto:
Spagetti kód. Miniont kellene tudni másolni 1-1be. -
fausto
addikt
Ti mit gondoltok a Darkness-es "logikáról"? Gondolok itt arra, hogy nem lehet a Faceless manipulator-ral lemásolni, illetve le lehet, csak akkor alvó állapotba kerül. Szerintem ennek nem igazán így kéne működni, a Faceless minden buffal másolja le a lényt, még az aktuális HP-t is kopizza.
Ez meg mi volt? -
asuspc96
őstag
Skulking Geist-et én már beleteszem minden pakliba...sok fejfájástól meg tud kímélni.
Lsd. evolve shaman, dudu...általában lerakod és conciede. -
saen
veterán
Ma úgy elgondolkoztam, hogy minek is játszom én ezt a játékot. Sikerült elvesztenem Keleseth Rogue-gal egy olyan meccset ahol a játék elején ki tudtam rakni 3x a herceget. Nem, nem fogyott ki a kezem, nem nem húztam szarul, egyszerűen jött egy jade druid, végtelen páncéllal, végtelen laphúzással és minden válasszal ami éppen neki kellett. És az a legidegesítőbb az egészben, hogy semmi váratlant nem csinált, de a spreading plague-et se lehet mindig körbejátszani, van már elég removalja is ami régen a gyengéje volt a druidának és az 1 mana végtelen óriásokkal nem lehet mit kezdeni.
-
Tbs82
tag
80g csere Eu
endimion#2236
-
asuspc96
őstag
playvig-et próbálta már valaki ?
[ Szerkesztve ]
-
zws
senior tag
Sziasztok, van 80g cserém, este érek rá jobban. zws#2399
-
KISDUCK
addikt
válasz DaveNo1 #76124 üzenetére
Tempostormon néztem, hogy T1 a tempo rogue, de az most valahogy nem hiányzik. Lapokból csak a Corridor Creeper hiányzik hozzá, de az most nem érdekel. Quest rogue régen tetszett most azt próbálgatom standarden. Az új lényeges lapok megvannak hozzá (azok a 3manás legendaryk meg ami még kell bele). Most standerden quest, wildon a mill rogue tetszik. Igaz, hogy még a ranked legalján vagyok a védett zónában, de eddig korrektül működik (mondjuk az adta meg a kezdő lökést, hogy láttam egy videóban toast quest roguezott).
őszintén szólva csak információt szeretnék most gyűjteni, hogy mennyire használják és hogy milyen kiépítésben, mert a móka miatt mindenképpen questezni szeretnék.Amúgy ezekkel az új lapokkal szerintem van olyan használható, mint nerf előtt. Ezek a secretek, 2 minion húzó minion, golden copyzó minion és ha valami megdöglik 1/1 copyt adó legendek meg a macska ami, ha arcba megy copyt ad, hát igen tetszik. Meglehet hogy csak R15-ig jutok, de nem érdekel az egyedüli célom a szórakozás.
-
KISDUCK
addikt
Cső srácok!
Pár hónap pihenő után kicsit visszatértem a móka kedvéért, szigorúan csak móka. Tehát a játékkal semmilyen célom nincs jelenleg, mint egyszerű unaloműzés. Elkapott a "régi szép idők" emléke ahogy megláttam néhány új zsivány lapot. Az érdekelne, hogy ti ebben a verzióban milyen gyakran találkoztok quest rogueval és milyen paklit használnak, esetleg ti játszotok-e vele mostanság?
-
shouryuken
senior tag
válasz shouryuken #76119 üzenetére
elkelt!
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
shouryuken
senior tag
80g
Greyfox#1557 -
asuspc96
őstag
Helló!
Valaki vett már ezzel az amazon coins-al pakkokat ?
Itt azt írja, hogy:
"Be sure to check if you can use the Amazon Coins for Hearthstone for your Amazon Region first! It's confirmed for US, UK and Germany."Hogy is működik ez az egész, és mit kell tennem, hogy működjön ?
EU régió van bejelölve hs-ben. -
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #76115 üzenetére
hát mikor utoljára rá szavaztam, nem rémlik, hogy dőletk volna a pakkok nyilván irónia volt, mert eléggé eltűnt a srác, nyilván tolja még a sztrímeket, de a classic időszakban sokkal nagyobb név volt.
én amúgy nyomom tovább purple-t, remélem most is jól fog neki menni.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
NyalokAA
aktív tag
Én mindig behúzom a 1 pack mant Most nem kolentora tettem megpróbálom orangeot
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #76105 üzenetére
Ki az a Kolento?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
tomi20100
tag
80q cserélnék eu-n
-
pachito
őstag
Na, ki kire szavazott? Nálam majdnem Purple lett a befutó a látszólag könnyű groupja miatt de végül tom60229 lett most a kiválasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Konteó topic
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla