- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
egyrészt szerintem nem lesz az, ahogy írtam is.
másrészt, ha ránézel egy hero tier listre, akkor láthatod, hogy elég nagy a szórás és felső 3 tierben arányleg kevés hős van a teljes poolhoz képest, szignifikánsan nagyobb az esélye, hogy jobb hőst tudsz választani 4-ből, mint 2-ből, tehát aki befizette a battlepasst, az előnnyel indul. ez a játék mechnaikáit is vizsgálva ez nem determinál semmit, ezért nem mondom, hogy P2W lesz, mert az egy kissé erős kifejezés, de egy olyan dolgot, amit eddig goldért is megvehettél, most paywall mögé raknak, ami nem elegáns.
#86093pachito: ez is egy nézőpont, másrészt anno lapokra ennek a többszörösét is elköltöttem. amíg élvezem a játékot, most akkor majd veszek battlepasst, amint nem élvezem, abbahagyom és nem veszek. mondom, a döntés szellemiségével nem igazán szimpatizálok, de mivel amúgy is ezzel a játékkal játszok a legtöbbet még mindig, különösebben nem zavar. ha lett volna BG alapú pass, már arra is befizettem volna, mert ha valami jó és élvezem, akkor szoktam támogatni. kár, hogy úgy érezték, ezt kvázi kötelezővé kell tenniük.
És zárásnak egy fun and interactive build:
-
ThySoul
senior tag
Vélemény: Boomnál lehettek volna kreativabbak, nekem adta volna ha pl a rush egy hero power lehetőség lett volna. A Nerf erős, de fix így is jó lesz a wari és boom is játszva marad.
Galaxy: kellett, mondjuk azt nem gondoltam volna hogy vissza állítják eredeti verzióra, de ígyis játszva lesz szeritnem reno mage ben.
Extra arms: két kérdés: elsőnek is, ez volt a legproblémásabb lap a priestnél? Valszeg nem. Ha már mégis ezt nerfelik, lehetett volna jobban? Igen. Lehetett volna mondjuk az első 3 mana, amit ad meg 2 mana, vagy fordítva, ebben a formában maradt volna szerintem a deckekben, 3 manáért szeritnem nem fogják játszani.
És akkor a Conjurers: szeritnem nem elég. Itt főleg nem a manaval kellett volna valamit csinálni (lehetett volna az, hogy például kijátszási költségért summonol kettőt, vagy csak egyet summonol eredeti manáért) de a hatodik érzékem azt súgja, hogy a conjurers mage tier1 lesz megint, és ez a nerf nem elég. -
Chronos85
tag
Kicsit olyan érzésem van, mint a solo adventurenél is. Ott is már csak hozzád vágnak közel egy tucat boostert, a helyett, hogy kapnál az adott kalandba jól illeszkedő fél kiegnyi lapot.
Megint a könnyebb végét igyekeznek megfogni, persze azért elhinti, hogy készek visszaállítani, ha szükséges.
Papíron tök jó ez a bucket rendszer, csak éppen vhogy sose sikerült belőni rendesen.Új kieg első 1-2 hetében mindenki próbálgatta és mint most is vannak kiugróan erősek, ahol egy átlagos deckkel is többet tudsz nyerni mint egy gyengébb class erősebb draftjával. Majd jött az első micro, mint most péntek környékén, ahol helyrerakták az adott bucketen belül az egyes lapokat, pár hétre rá meg igyekeztek a classokat úgy balancolni, hogy az egyes bucketek felbukkanását szabályozták. Ezzel a már mostani 2 hónapra kitolt rotánál, a 2. hónapra már egy elég élvezhető szintre sikerült belőniük a dolgot.
Igen ám, de ez az Uldum előttiben már nem valósult meg, most már tudjuk hogy miért. Tényleg egy hatalmas adatbázison ülnek, nyilván átlag embernek a HSreplayhez hasonló oldalak maradnak csak, de már abból is jól látszik, hogy a két véglet között 15% különbség van, de pl.: RoSnál az 1. és 2. között több mint 8% volt hetekig.Nekem a sebességen kívül a kommunikációval, ennek többször hangot is adtam, van bajom. Többnyire egy Twitter bejegyzést ejtettek el, hogy jah egyébként micro managelés volt, persze az új besorolást és előfordulását a bucketeknek csak nagy ritkán osztották meg... Többnyire redditen a lelkes közösségnek köszönhettünk pár adatot.
Szóval nálam ezzel megint nagyot estek lefelé, még ha egy garázs cég lenne, de komolyan egy ekkora vállalatnál nincs egy marék ember akit főállásban ráállítsanak erre.
-
DJGABI
addikt
"No picks by rarity."
azt az egyet nem értem tényleg ott a világ statisztikája náluk, ilyen heartharena-s x/100-as pont alapú értékelős rendszert meddig tartana nekik összedobni? belsőleg, rejtve, aztán valahogy az alapján ajánljon lapokat... aztán nem az lenne h 1 angry chicken 1 közepesen rossz meg a egy oké lap... meg tényleg van akinél runonként 3 legó, neked meg egy sem... az hol fair?
-
-
grizlisandor
veterán
Elültetted a bogarat a fülembe, mert nem lenne rossz kinyitnom pár lapot.
3 hunter legend shaw(ww), king krush(classic), kathrena(cobolds, ugye ez tavasszal rotál) mind a dr deckből és malygos(classic) a priest otk/maly rugó deckekből.
Szeretnék játszani ezekkel a deckekkel, de wint húzni meg van más deck is...
Craftolni meg sajnálom, mert készülök az új kiegre, 9,5k gold + 6600 dust van eddig. -
∂яσнυη
senior tag
Ez nagyjából igaz. Annyi, hogy az is számít, hogy a season melyik időszakában vagyunk(eleje vége közepe). Nekem is premiumom van,szóval akinek van kedve akár hivatkozhatunk is majd egymásra. úgy csak 2,5dodó. Szerintem megéri és gyorsabban is halad az ember. Plusz ha olyan decket játszik az ember, aminek legenden jó winrateje van(okosan van techelve), és tud is vele, azt általában beszívja az enemy,mert arra számít mindig ugyan az a deck jön szembe adott archiból.
-
-
grizlisandor
veterán
Végre valami változás, csak ezt hamarabb kellett volna...
Bonemare még így is játszató maradt szerintem, Kukacka így kuka, Patches játszható marad, mert így is jó tempot generál, ha sikerül kiszedetni a pakliból. Razát meg örömmel töröm, mivel sikerült anno goldent nyitni belőle. -
kchryss
veterán
Visszanézhető: 1óra 45perc 25mp
Grat! Pavel kedvenc szava a disz-gászting volt ennél a partinál.
-
KTony
tag
Legyőztem a világbajnokot
-
Edem25
tag
Grta Legendhez. Én egyszerűen nem tudok evvel a Rugóval játszani olyan szinten rossz a kezem hozzá, hogy félelmetes 10 meccsből 3 nyerek és 10 meccsből 1x jön fel Keleseth, az utóbbi 2 napba. Többször van nálam Patches kézbe. Mikor meg Muligan-elem akkor persze, hogy Exodia Mage ellen és persze, hogy neki minden a kezébe lesz mielőtt leverem. Sokszor kezdő kézbe nagy lapok Bonemare ,Leroy van a kezembe a kis lapok meg persze 7-8 körbe jönnek amikor meg már üres a kezem. Nem érzem annyira konzisztensnek ezt a Dekket mint a Mid Huntert. 1-2 Pro Tippet elfogadok mert biztos én vagyok a szar, de mikor nézem a Pro Streamereket akkor is azt látom, hogy RNG topdeck amivel nyernek elég csak megnézni Disgusised videóját ahol Legenet csinál vele.[link] Én még ha Sadowstep-elni is tudom akkor is lenyomnak tempoba mert nincs lap a kezembe. Probáltam több fajtát is a Curator, Codlight Oracles-től kezdve a Aggrós verziót a "több" elementálos verziót amit neten találtam. A vicc az, hogy első nap mikor megcsináltam akkor R10-R8-ig mentem le 75% Win ratel. Tegnap este meg éjfél előtt R10 estem vissza.
-
-
-
h3lios
addikt
Ebay-t passzolnám, mert 90%, hogy scam. Nem Top rated seller-től semmit nem veszek, mert semmi biztosíték nincs, hogy meg is kapom majd a kódomat.
(#57928) KaraDani
Cs-re is elment kb. 600 Euróm, szóval én meg sem szólalok...
Szeretek gyűjtögetni dolgokat és a CS:GO + HS Skinek / lapok bejönnek.
-
micafighter
nagyúr
Arra célzol hogy golden hero? Nem jelent ez önmagában semmit. Nyert 500 ranked meccset a hőssel, de lehet hogy rank 20-on, persze az is lehet hogy rank1ben. A ropeolást meg érdemes megvárni, nálam előfordul 10-20 meccsenként hogy disconnectel az ellenfél, ez abban nyilvánul meg hogy nem csinál semmit, végig rope-ol. Az ilyen free win. Persze az más amikor ott van és az utolsó pillanatban lép mindig, az tényleg idegölő.
-
No offense de secret palával szerintem bárki rank 5 tud lenni, annyira nem igényel tudást. Jó curve-od van nincs dekk ami megállítson. Nagyon rossz kézzel, meg gyorsan vége van a meccsnek és mehet a köv.
Kanczy: 5ig le fogsz érni, max az utolsó pár napban kell vmi rák dekket használni. Én legalábbis most golden warrior miatt csak cw-zek, uccsó pár napban meg vmi rákkal felkajtatok..
-
-
whitezo88
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest