- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- SSD kibeszélő
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fogtunder
nagyúr
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
ja, és már nem a khadgar+baron+scallywag+eliza build a legerősebb. a patch óta kb 5ször sikerült közel perfekt buildet összerakni, egyszer se nyertem vele, most pl démonok aláztak meg. azért ilyen 2-3. helyre még mindig jó, de nem annyira OP, mint előtte volt.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86143 üzenetére
A +5 attack nagyjából haszontalan, talán divine shield build esetén ér valamit, de igazából akkor se sokat.
Yoggot még egyszer se játszottam, pont azért, mert túl random és általában olyan követelmény volt, hogy lassú is lett volna.
Egyébként toltam már vagy 50 meccset, de van olyan quest, amit még nem is láttamI hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86141 üzenetére
nem annyira random az, háromból lehet választani. persze nem mindig lesz benne olyan, ami tökéletes komplementere a hősödnek, meg annak, amit kapsz, de általában lehet belőle jót kihozni. a darkmoon prize rendszer sokkal randomabb és highrollosabb volt.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86136 üzenetére
Szerintem sokkal jobb lett. Mióta kijött a quest patch, majdnem mindig top 4-ben vagyok, kivéve, mikor nagyon force-olni akarok valamit, mert az már szinte soha nem jön be. Viszont ha tudod, hogy melyik quest szinergizál a legjobban a bent lévő fajokkal és a hősöddel, könnyebb jobb helyezést elérni. Az tény, hogy abszolút első helyhez kell a szerencse, de ez mit sem változott.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86123 üzenetére
Inkább beveszek egy doboz altatót egy liter hidrogén peroxiddal
-
fogtunder
nagyúr
na. egyrészt üdvözítő, hogy a BG pass csak 4600Ft lett, bár ahogy látom, ez bevezető akció lehet.
a másik, hogy nekem is elkezdte csinálni mobilon, hogy disconnectel, aztán csak pörög a végtelenségig és nem tud visszacsatlakozni, pedig tök jó questet kaptam és már majdnem kész volt. mondjuk meg is lepett volna, ha nem találkozok buggal.I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
fogtunder
nagyúr
igen, bennem is kicsit kétfél érzés kavarog. egyrészt fizetnem kell valamiért, amiért eddig nem kellett, ami nyilván nem jó.
másrészt ha tényleg ennyi lesz és még egy csomó kozmetikai cuccot is kapunk mellé, akkor nem egy nagy összeg, legalábbis nekem, ahhoz képest, hogy mennyit BG-zek.
-
fogtunder
nagyúr
válasz pachito #86095 üzenetére
Ez tény, lehetett volna egy pass, mondjuk választható jutalmakkal. És nem, nem ez a legjobb megoldás felhasználói szempontból, nagyon greedy, de napi 1-2 órát játszok vele, nekem ezért nem sok fél évente megvenni egy passt. Ha valaki emiatt nem fog vele játszani, azt is megértem és ha kiveszik a paywall mögül, annak is örülni fogok, de a passt valszeg akkor is megveszem.
-
fogtunder
nagyúr
egyrészt szerintem nem lesz az, ahogy írtam is.
másrészt, ha ránézel egy hero tier listre, akkor láthatod, hogy elég nagy a szórás és felső 3 tierben arányleg kevés hős van a teljes poolhoz képest, szignifikánsan nagyobb az esélye, hogy jobb hőst tudsz választani 4-ből, mint 2-ből, tehát aki befizette a battlepasst, az előnnyel indul. ez a játék mechnaikáit is vizsgálva ez nem determinál semmit, ezért nem mondom, hogy P2W lesz, mert az egy kissé erős kifejezés, de egy olyan dolgot, amit eddig goldért is megvehettél, most paywall mögé raknak, ami nem elegáns.
#86093pachito: ez is egy nézőpont, másrészt anno lapokra ennek a többszörösét is elköltöttem. amíg élvezem a játékot, most akkor majd veszek battlepasst, amint nem élvezem, abbahagyom és nem veszek. mondom, a döntés szellemiségével nem igazán szimpatizálok, de mivel amúgy is ezzel a játékkal játszok a legtöbbet még mindig, különösebben nem zavar. ha lett volna BG alapú pass, már arra is befizettem volna, mert ha valami jó és élvezem, akkor szoktam támogatni. kár, hogy úgy érezték, ezt kvázi kötelezővé kell tenniük.
És zárásnak egy fun and interactive build:
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz wjbhbdux #86090 üzenetére
ez azért egy elég demagóg átirata annak, ami történni fog.
én sem értek egyet azzal, hogy effektíve előnyt kapnak a fizetős felhasználók, mert azért egy Autochessben megoldották valahogy, hogy nem kaptál ilyeneket és mégis befizetnek az emberek.
ugyanakkor az is látszik, hogy ez lassan a HS legnépszerűbb játékmódja és valamit kellett csinálni a monetizációs modellel, mert nem volt optimális. én se mondom, hogy ez a legjobb módja, sokkal jobban örülnék, ha a goldból tudnék valami hasznosat csinálni, nyilván ezzel a constructed és a mercenaries felé akarnak terelni, ami engem nem érdekel, így csak gyűlik megint egy nyersanyag, ami számomra haszontalan.
ettől függetlenül nem tartom soknak a season passt, mert nem csak ennyi lesz benne, hanem egy csomó egyéb reward is.lehetett volna ezt elegánsabban csinálni és nem ennyire belekényszeríteni embereket a fizetésbe? igen. P2W lesz ettől a BG? nem.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86086 üzenetére
Nekem ma jó volt, két meccs, ráadásul mobilneten. És összejött egy majdnem tökéletes scallywag build.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #86047 üzenetére
Én nem mondtam, hogy a deck nem jó, nekem nincs kedvem ladderezni Túl rég nem játszottam már, azt se tudom, mi van éppen standardben és nincs is kedvem megtanulni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86045 üzenetére
Ja, hát minek mentem oda
Néha bele kell lépnem a szarba, hogy megtudjam, miért kerülöm el
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86043 üzenetére
Ja megcsináltam, játszottam vagy 10 meccset, rájöttem, hogy még mindig ugyanúgy nem bírom a constructed laddert és ennyi is volt, 10K gold well spent.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #86036 üzenetére
ez most nekem is tetszik, de végtelen mennyiségű kártya kellene hozzá. de lehet bontok 150 pakkot és remélem, hogy le tudom craftolni utána.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #86031 üzenetére
De az is constructed, nekem olyan, mintha nem is létezne. BG-hez meg minden csak pénzért van, ami egyrészt érthető, mert ott nincs más monetizációs lehetőség, másrészt jó lenne valami, amire el lehetne verni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #86025 üzenetére
nekem 16K van. lenne 30 is, ha nem költöm el feleslegesen a mercenaries launchnál
mivel BG-hez semmit nem lehet venni kb aranyból a pass kivételével, összejön az.
-
fogtunder
nagyúr
válasz fausto #86002 üzenetére
a mögöttes logikát nem tudom, meg igazából nem is érdekel, mert túl sokat nem szokott számítani, de igen, ez így van elég régóta, szóval mondhatjuk, hogy normális, mert nem javították.
de ugye a scally+khadgar+rivendare interakció is úgy van már egy pár éve, szóval valszeg az is normálisI hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85973 üzenetére
Hát, ehhez a buildhez az kell, hogy dragon, beast, demon se legyen bannolva, és még mellette valaki ezzel is játsszon. Közben a sárkányok kb játszhatatlanok.
A régi környezetben tényleg iszonyat erős volt tarecgosa 3-on, de most annyira midrange meta van, hogy iszonyat.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85970 üzenetére
Miért, az volt az érzésed, hogy erősek a sárkányok?
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85960 üzenetére
hát szerintem nagyon nem. volt nyilván ilyen is, de egy csomó gyenge hős kapott olyan buddyt, ami játszhatóvá tette.
pl ott van chenvaala, akivel most ha nem kapsz elég elementált, akkor instant top 8 speedrun, a buddyval pedig egy teljesen játszható hős volt. de a macska is ilyen, a buddy adott egy kis lélegzetvételt az elején, amíg beindult a hősképesség. szerintem egyértelműen jobb helyzet volt, kapott egy plusz balance réteget a játék, ami most eltűnt. helyette van diablo, GG.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85954 üzenetére
mesélj már erről, hogy miért. a korábbi trash herok pont ugyanolyan trashek lettek, mint a buddyk előtt, a pool jó 60%-a játszhatatlan.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85942 üzenetére
Nagyon kellett, a Siren durva volt, még ma csillagon is, semmivel se lehetett úgy scale-elni. Viszont most a sárkányokkal is lehetne valamit kezdeni, hogy játszhatóak legyenek.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85921 üzenetére
én ennek Brode-ék miatt adok egy esélyt, max majd abbahagyom ezt is, ha nem tetszik, mert amúgy imádom a Marvel settinget. fel is iratkoztam a nyílt bétára, aztán majd meglássuk
-
fogtunder
nagyúr
Milyen jó, hogy nem Nagat játszik mindenki, az első patch utáni meccsemen a nyertes egy dupla leeroy, dupla mantid queen "comp" volt.
-
fogtunder
nagyúr
hát de nagázni kell ez amúgy még mindig sokkal jobb, mint a cannon meta volt, mikor a kalózokat hozták be, na ott tényleg eret vágtam. nagyobb baj, hogy egy csomó hős játszhatatlan és ez gyökeresen nem fog megváltozni a csütörtöki patch-el. iszonyat mázlival egy murlock vagy elemental builddel amúgy meg lehet fogni egy 1.-2. helyet, midrange demonokkal továbbra is simán mész top 4-be, bár az még unalmasabb, mint a halak.
-
fogtunder
nagyúr
na, így pár nap után persze már egyértelmű, hogy a nagák teljesen OP-k, miután megtanultak velük játszani az emberek, kb minden más játszhatatlan lett, és ha a hősöddel nem tudsz rohadt gyorsan felmenni 5-6 csillagra, akkor GG, lehet elfáradni a jobb alsó sarokba. vagy ha utána nem kapsz legalább egy athissat.
remélem hamar jön a balansz patch, mert ez így nagyon gyorsan fog nagyon unalmassá válni.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
szerintem ne gondold, hogy ez volt az első meccsem a patch óta, murlocokkal is vertem már el, young murc eye elég jó lett. az elementálok és a quilboarok is sokkal erősebbek voltak launch után. továbbra is azt mondom, hogy aránylag későn indulnak be, vagy egy wrangler, vagy egy atissa, de inkább két atissa kell, hogy tényleg legyen értelmes scaling. ha komolyan beindul, ez is el tud szállni, de az előző két patchnél iszonyatos dominancia volt az új tribe részéről, én ezt itt most nem érzem.
-
fogtunder
nagyúr
épp most vertem el egy full tápos naga buildet egy leapfrogger builddel OK, volt benne tripla baron, meg két tripla madár, de meglett. mindenki a nagakat veszi ki, és a midgame-je nem túl erős a tribe-nak, későn indul be, nagyon nagy mázli kell, hogy tényleg kiadja. kivételesen nem lett full OP az új tribe.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
kör elején kapsz egy spellt, ami a kártyára van írva, ami a következő körre eltűnik a kezedből, tehát fel kell használnod, és a hatása is csak a következő combat phase-re érvényes. erősebbek általában, mint egy blood gem, de nem permanensek sem kézben, sem boardon. és van egy csomó kártya, ami ezzel kombózik.
-
fogtunder
nagyúr
én is szeretem a buddy rendszert, a friend of a friendet is nagyon sajnálom, de az se jó, ha egyszerre túl sok mechanika van a játékban. mondjuk előre látom, hogy a minden meccsen vannak nagák korszakot annyira nem fogom szeretni pár nap után.
-
fogtunder
nagyúr
a darkmoonra is az volt a reakció, de egyelőre úgy néz ki, hogy ez a ciklus van, az év első nagy update-je hoz egy új fajt, azt nagyjából kibalanszolják, aztán jön a második nagy update új játékmechanikával.
persze amúgy event jelleggel simán lehet, hogy vissza fog jönni, de tuti, hogy már a csőben van az új koncepció.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
A darkmoon prize-ok is mentek, szerintem nem baj, majd hoznak a helyére mást.
A 3 csillagos 3/4 almagamtól kicsit félek, anno nagyon az dominálta a metát, igaz akkor még minden játékban voltak murlockok és mechek, plusz a poison battlecry alapon ment.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85828 üzenetére
igen, később nekem is sikerült, de azért kicsit szánalmas, hogy ezt rendszeresen nem sikerül megugrani. azért nem ugyanaz a jelentősége már a játékmódnak, mint pár éve és állítólag már nem is béta.
-
fogtunder
nagyúr
nekem speciel nagyobb gond, mintha nem lehetett volna előrendelni az új kieget, mert egyetlen darab pakkot se fogok venni. viszont mivel naponta kb 1 órám van játszani, ha nem tudok épp (vagy csak trash herokkal), azt nem nagyon szeressem.
-
fogtunder
nagyúr
természetesen az új BG perks se volt a shopban elérhető tegnap este, bár már kezdem megszokni
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85768 üzenetére
lehet kell még egy kis idő a balance testingre
-
fogtunder
nagyúr
az szép. nem játszok túl sokat már, napi egy-két meccs, attól függ, mennyire van időm nap közben, ritkán tudok olyat csinálni, amit még soha senki. próbálkoztam Voljinnel is, de valahogy sose jött össze ekkora se. viszont tegnap meglett a Spicy Pretzel mustard is, már alig van függőben pár BG achi, bár nem hiszem, hogy pl az AFK-s valaha meglesz.
-
fogtunder
nagyúr
Elsősorban a harc közben bevitt sebzés számít, ha van hamar egy nagy Pinkmaned, vagy robotkutyád, az sokat segít, de lényeges az is, hogy hány lényed van a harc kezdetén. Az, hogy nyersz, ezeknél sokkal kevesebbet számít.
Ja, és új largest minion rekord:
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85708 üzenetére
Jó, de Reno megint olyan, hogy ha kapsz valami OP cuccot az első 6 körben, akkor GG, ebből kár kiindulni. Az az igazság, hogy miután Diablot végre eltakarították, nagyjából sose volt ekkora balansz BG-Ben, mint most
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85706 üzenetére
Ha majd játszod a buildet, akkor rájössz, hogy nagyon highroll kell, hogy nyerj is vele, meg hogy beinduljon, még Ysera is simán bele tud halni. Midrange buildhez képest erős, de kevés minion, ha nem kapsz Nadinat, egy közepes murloc build megaláz.
-
fogtunder
nagyúr
sneed csak engem idegel ki teljes mértékben BG-ben, vagy mindenkit? tegnap a golden nomis elemental buildemet verte el egy reborn maexxnás sneed, a két maexxna fosta magából a 6 csillagos lényeket, az egyik két coilert szült, a mecherel sporet, gusztustalan az egész.
-
fogtunder
nagyúr
válasz K1nG HuNp #85647 üzenetére
anno nekem is nehezemre esett kiszállni, pont hasonló okok miatt, annyi időm, pénzem és energiám volt már benne. aztán szerencsére sikerült elengedni végre, mikor a BG miatt visszajöttem, próbálkoztam még egyet a constructeddel, de szerencsére hamar rájöttem, hogy nem kell ezt erőltetni.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85610 üzenetére
Tegnap arany reborn papagáj, lent két béka és egy patkány. 4-ből 4-szer aktiválta a Rat Pack-et, ott ment egy ragequit. A legnagyobb bajom nem az vele, hogy erős, hanem hogy full rng az egész. Meg ugye tier 2 lény, túl korai, hogy ilyen erős legyen.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85608 üzenetére
A béka az új ágyú, remélem jövő héten kiveszik a francba. Amúgy nagyon highroll elemental buildekkel el lehet verni, amúgy kb akkor kap ki late game, ha Zappel megölöd Rivendare-t, vagy van akkora peche, hogy kétszer proccol a rat packen. Egy szar az egész.
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #85584 üzenetére
Szerintem az nem bug, de hogy hogy gondolták komolyan, azt nem tudom, tegnap azzal és egy charlieval csináltam dragon buildet, nagyon beteg volt, különösen a razergore. Vagy nerfelni fogják, hogy körönként egyszer, vagy kompletten ki kell venni.
-
fogtunder
nagyúr
mennyire elegáns húzás lejáratni a BG perkst mielőtt kiraknánk a shopba az új szezonra érvényeset. WP Blizzard
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Challenge a Friend Quest cserélődne
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #85450 üzenetére
business as usual
-
fogtunder
nagyúr
Exynosra mindig is szar volt az optimalizálása a kliensnek, miután kijött az S21 széria, 3 hétig teljesen játszhatatlan volt és nem, ne azt képzeld el, ami most van, ez hatványozva. Amúgy ez is csak az utolsó patch óta ilyen, előtte hónapokig jó volt.
Snapdragonnel soha nem volt ilyen gond, de amúgy a Kirinekkel se volt ennyire drámaian szar.[ Szerkesztve ]
-
-
fogtunder
nagyúr
azzal vissza lehetne élni, megveszed a legtöbb legót tartalmazó decket és bármit lekraftolhatsz belőle, nem érné meg nekik. szerintem így is egy pozitív lépés alapvetően a Blizzard részéről ez az egész, más kérdés, hogy évekkel ezelőtt kellett volna, gondolom akkor még jobban ment a szekér.
-
fogtunder
nagyúr
ugyanez volt az elemental bevezetés után is. egyrészt ki kell még erősen balanszolni, másrészt minden meccsen ott vannak, erősen domináns lesz még egy ideig. én csak krippet néztem, magamtól nem ugrottam még bele, de amikor a 100/100 körüli lények kicsinek számítanak, akkor azért baj van. szerintem jövő héten jön a balance change.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Bazsi1987 #85313 üzenetére
én azt mondom, ha játszani is akarsz rajta, esetleg mással vegyél iPadet. a szifonokat nem bírom megszokni, de táblagépben nagyon jó az Apple, plusz ott az Apple Arcade, rengeteg nagyon jó játékkal. nyilván ha nincs rá keret, akkor nincs, ebben az esetben a Lenovoból a fullHD, kisebb felbontásnak így 2021-ben nulla értelme van.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Bazsi1987 #85308 üzenetére
igazából felbontástól függ a dolog, meg hogy optimalizálták-e rá a klienst. megjelenés után az S21 Ultrán közel játszhatatlan volt, az animációk szaggattak, aztán pár hét után már király volt. ezen elvileg el kellene futnia.
-
fogtunder
nagyúr
válasz thomeef #85302 üzenetére
régen azért került ki a metából, mert az armor nélkül túl gyenge volt. az a 24dmg szépen hangzik, ez már a régi lapnál is megvolt, de abban a körben semmit se csináltál ezen kívül, ha ütöttél vele egy lénybe, akkor a 15HP-ból vett le és ettől nagyon gyakran meghaltál. plusz hogy a 24 seb összejöjjön, ahhoz még kell 8 körig mennie a játéknak a kijátszása után.
az új verzió sokkal jobb, mert megmarad a HP kereted, nem vagy 15-ben limitálva, sokkal nagyobb eséllyel éled túl, hogy kirakod a lapot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #85292 üzenetére
bár a jelenlegi metában abszolút nem vagyok jártas, de éveken keresztül játszottam elég sokat az összes elérhető control warlockkal (meg amúgy kb mindegyik életképes warlock paklival), egyik sem volt favored facehunter ellen és iszonyatosan meg lennék lepve, ha ez változott volna. aggro ellen mindig kötéltánc volt, mert egyetlen lifetap is simán el tudta dönteni a meccset.
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #85267 üzenetére
persze, ebben van ráció, de szükség volt rá? a nagyobb bajom az, hogy túl vagyunk az utóbbi évek legunalmasabb metáján és közben végig azzal vigasztaltam magam, hogy biztos jön majd valami új kontent, azért van ez a langyos izé, ehhez képest nagy a csalódás. persze simán benne van a pakliban, hogy előkészítenek valamit, láttunk már erre példát, de itt újra visszakanyarodnék a kiinduló problémához, a kommunikációhoz. a BG-vel elég sokan játszanak és teljesen peremre van szorítva, pedig lehetne monetizálni kozmetikai dolgokkal és lehetne sokkal nagyobb, meg hozhatna pénzt is. csináltak egy autobattlert, ami markánsan különbözik a többitől, népszerű is és nem kezdenek vele semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla