- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz DaveNo1 #30098 üzenetére
Nálam heroicban 4 a priest és 3 paladin, még nem kezdtem neki a wing 4 heroicnak, egyelőre constructedben szórakozok olyanokkal, mint tempo mage, dragonplébános, dragon paladin meg ilyenek. Jövő hétig azonban nem lesz teljes egyik sem, kell a Dragonkin a priestbe, palába meg a Volcanic. Kísérletezgetek (kísérletezgetnék) priestbe Chromaggusszal, de eddig csak egyszer tudtam kirakni. Három kaszt van, amibe viable lesz a kártya, ez pedig a priest, a warlock és a paladin. Előbbinél tud húzni Northsire Cleric társaságában, plusz lehet nem marad az ellenfélnek removalja late game-re, warlock hero powerrel húz kettőt így, paladin meg kellő trade-eléssel (1:1+1 dude) 4 lapot tud majd húzni Solemn Vigillel.
Hm... jut eszembe, Naxx heroicot is be kéne fejezni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
DaveNo1
veterán
válasz NyxNyxNyx #30097 üzenetére
Ha nem lockozol akkor nem számít Nekem a Warlock a kedvencem a Druid és Paladin mellett.
Viszont az tény, hogy Heroic harcokban sokat segít a mélyebb merítés. (A másik tény, hogy aggregáltan a pap a legjobb hős a heroic harcokban szerintem, Naxxnál és itt is legnagyobb arányban papot használtam.)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
-
salaam
senior tag
válasz DaveNo1 #30093 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, mert 5 meccsből 5 handlock ellen volt, most meg órára kell mennem. valaki felrakhatott valahova egy decket, mert teljesen egyforma paklijuk volt, doomsayerrel, chromaggussal, meg shadowboltokkal Mind az ötöt agyonvertem.
Van két zombie chow+2 minibot, az early gamet elvileg megoldja. A hunter matchup rossz szerintem egyedül, unleash miatt nem stackelhetsz minionokat, meg 5-6 slotra kevés helyet hagytam, szóval csak egy lay on hands van healnek, az meg nyilván kevés. Nem tudom, hogy létezik-e középút, azt majd a nálam okosabbak megmondják, én egyelőre úgy látom, hogy vagy hunter ellen techelsz és minden mástól valószínű, hogy kikapsz, vagy megmarad így és akkor meg a hunter ver el 90%-ban. -
salaam
senior tag
Ebben a formában már tetszik a dragon pala, bár még játszanom kell vele, hogy tudjam, hogy tényleg életképes-e(számomra). Elég value stack, kicsit olyan érzésem van vele, mint a control warriorral, hogy köszönöm, hogy ellőtted a syphon soult sylvanasra meg boomra, parancsolj, itt egy Ysera meg egy Chromaggus, hogy ne szomorkodj
-
fogtunder
nagyúr
én a miracle rogue aranykorában éppen kezdtem értelmes lapokkal rendelkezni, szóval arról nem igazán van képem, meg ugye semmiről, ami rank 7 felett van, mert sosem volt annyi időm és türelmem, hogy eleget játsszak.
a huntert én speciel máshogy látom, a kezan tényleg tök jó tech lap ellene, csak ha a játék úgy dönt, hogy nincs benne az első 12 lapban, akkor semmit nem ér. a healbot meg egy csomó mindenbe nem fér be és 5. körben elég gyakran mindegy, hogy 5 vagy 134 HP-n vagy. naxx idején tényleg erős volt, viszont legalább ott volt a dr pap, ami darabokra szedte és még más paklik ellen is eredményes volt, a GvG és az UT nerf viszont teljesen kinyírta. most egyébként napok óta alig látok facehuntert hála az égnek.
milyen papot érdemes most játszani? GvG óta nem igazán toltam vele, csak az elején.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
húsz perc alatt a normal nekem is megvolt, minden elsőre, HC-val majd valamikor szórakozom.
btw value Echo [link]
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #30084 üzenetére
Nekem mechmage-dzsel jobb winrate-em van most, mint a demonzoo-val, de eddig nem volt demonwrath, ami lehet segít majd. Bane of doom egyáltalán nem kell, Mal'ganis viszont elég alap bele.
-
whitezo88
nagyúr
-
ígyvanferi
addikt
válasz DaveNo1 #30081 üzenetére
Mit tud az a démonzoo deck rankeden? Korábban játszottam démon lockkal, bár egy saját, kiherélt változattal, mert pl. egyik class legendem sincs meg, de így sem volt rossz. Használsz benne Mal'Ganist? Bane of Doom mennyire alap bele? Csak mert az nincs. Mondjuk Void Terrorom se jelenleg.
-
Mister_X
nagyúr
Pár gondolat, csak így gyorsba.
Flamewakert nagyon nehéz elhelyezni hatékony pakliba. Leginkább három fajta mage van jelent, freeze, mech és secret (utóbbi erősen kiszürkítve). A mech is egyfajta tempo deck, de erősen spellszegény. Mivel a bushido tiltja cancer deckek használatát, így nem tudok nyilatkozni arról, hogy milyen lenne kicserélni egy tinkert vagy spider tankot. Freeze mage-be esélytelen, hogy bekerüljön, secretbe is olyan nyögvenyelős (igazi jó kombó t2 coin + Flamewaker, t3 kirin tor + valami secret lenne).
Új fajta decket kell ehhez kitalálni, majd reggel, friss fejjel nekilátok. Nyilván nem brahiból tették be a Flamewakert és a Dragon's Breath-t a pakliba, valahogy csak ki lehet tudni használni őket.
Hungry Dragon: betettem ezt is a tempo mage-be, a legjobb az, ha egy chow-t idéz, de egy eétiporható murlock se rossz választás - footman viszont elég kellemetlen. Olyan erős lap, hogy egy druid rope-ig való lapokkal meg halott kombókkal szenvedés után inkább concede-elt
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
F-ECT$
titán
Naxx out!
Ben#xxxxx innen valaki?
Dive ever, work never.
-
Redcaster
őstag
BRM 4th WING OUT BOYZ!!!
-
DopeBob
addikt
Aaaaaa... Sose tudom, mikor eleg egy napra... Arena 6-0-rol 6-3. Azert hozzam kepest ez se rossz
MZ/X
-
DaveNo1
veterán
válasz #81999360 #30069 üzenetére
Idő vagy pénz kérdése az egész. Két adventuret mindenesetre érdemes megvenni.
MikE008: LoL ez epic volt, Savjz helyében én instant nyomtam volna a törlés gombot a HS-re.
LOL Krippnél előbb olyan Bouncing Blade RNG volt, hogy szerintem minden néző elsírta magát a röhögéstől. Ha ebben a játékban nincs manipulált RNG, akkor semmiben
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
törölt tag
Sziasztok,
Nemrég kezdtem el a játékot. Gondoltam először nem Rankedet játszok, csak casualt. Ezt a decket ajánlották, jó ez még, vagy már elavult?
-
Gyuri27
félisten
Valaki tolja amcsi szerón a hs-t?
Amd - Radeon - Ryzen
-
NyxNyxNyx
addikt
Nézzétek meg a mai Trolden-t. A bónusz klip nagyon üt.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
SLYM
veterán
válasz fogtunder #30051 üzenetére
szerintem a hunter azóta gyengült el, mióta van a GvG. mert bejött a healbot, ami kb majdnem minden control deckben fut. ha megnézed nem lehet olyan kasztot mondani most, ami kiemelkedően rossz, vagy éppen jó lenne. régen nagyon nem ez volt, ráadásul még a miracle rogue időkben aki nem azzal rankedezett, annak nem volt célja a jó rang. a naxx aztán felhozta a huntert, amit az underkarer nerf és a GvG healbotja újra lenyomott, most pedig talán a priest a legjobb. de azzal, mivel melós, csak kevesen tolják. meg aztán ha belegondolsz senki sem tudja előre mivel mit lehet majd kezdeni, nyilván aki készíti a lapokat tudja mit csinál, de nem láthat mindent előre, ezért minnél több lap lesz, annál több deck lesz játszható, tehát már csak emiatt is jó, hogy jönnek az új kártyák
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Hm, BWL heroic jóval nehezebb, mint az eddigiek
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DaveNo1 #30058 üzenetére
F*ck Kripp ahogy már annyiszor mondtam
Épp most vertem el egy freeze mage-t ilyen kezdő kézzel. 6. körben húztam az első minion-t. és a 7. körben tudtam lerakni (belcher), mert az orosz komáját meg kellett ölnöm.
Aztán persze nem pingelte le a lightwarden-t, hanem inkábbra proccolta az ice block-om, nálam meg volt egy pyroblast circle of healing (és lenne egy pyromániás) és kinyírtam 21ről."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Gyuri27
félisten
válasz Nagy.Úr #30049 üzenetére
Jó lap az csak drága. Addigra már ált elfogy a silence. Ha nem akkor még ezt is silencelni. Innerrel hamar ki lehet tolni. Akkor leszedi csak, silence nélkül. Kerül vissza a pakliba. Az meg random függő mikor rakod ki megint. Szóval szopatós lap tudna lenni ez némi buff után.
Amd - Radeon - Ryzen
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát igen, a legendaryk nem lettek túl jók, de összességében fontos hiánypótlások érkeztek (kezan, healbot, paladin buff és Druid removal ). Nyitni tényleg nem éri meg, mert a fontos lapok főként common-ok, vagy rare-ek.
Én a BRM-en gondolkozok most, hogy ahogy nézem a fő paklimba egyik lapnak sincs hely.
-
Nagy.Úr
tag
Értem, teljesen logikus. GvG tényleg erről szól egyébként, én is lecraftoltam Boom-ot + nyitottam mech mage-hez kellő lapokat aztán annyi, azóta classic pakkokat nyitogatok, sajnos nagyon hiányos a kollekcióm, viszont az elmúlt 1 hónapban 3! Alextrasza-t is nyitottam, én nem tudom, hogy valami vicc-e, hogy csak ő jön mindig, viszont így gyűlik a dust, de azért na
-
DaveNo1
veterán
4. Wing USA-ban már OUT! (nálunk szokásos éjfél)
You are not prepared.
-
mkbla
senior tag
8 win az arénában priesttel juhééééj
és még a pakk is eléggé jól adta
na gyorsan tolok még egyet, lehet találgatni mennyit érek el (megint priest mert megtetszett, de lehet h csak holnap fejezem be)ha hc-naxon megverem KT-t akkor mit kapok, már csak az hiányzik, néztem basic deckeket de eddig hiába próbálkoztam semmi nem jött be nem nagyon van dustom kraftolgatni...
meg majd szépen farmolok coint a blackrock kinyitására. megéri már azon játszani? basic deckel meg lehet csinálni?
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
DaveNo1
veterán
Megkönnyítik a dolgod Adventure-ben
Amúgy igazad van, Vol'Jin, Mal'Ganis, Neptulon, Boom és az öreg Snedder amik futnak, többinél a classik legendek jobbak így nem lehet használni őket. Plusz az ostoba agro meta miatt kénytelen vagy azokhoz alkalmazkodni.
Kell még 2-3 kiegészítő, hogy nagyobb legyen a merítés.
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
amúgy most ennek kapcsán elkezdtem gondolkodni a GvG class legendeken, Malgánisz kivételével egyiket sem játsszák rendszeresen, talán még Neptulont. szóval felteszem a kérdést, hogy mit adtak nekünk a rómaiak?
természetesen dr. balance kivételével. az egész kieg két dologból áll: mechmage lapok és egy darab OP legend, amit le kell kraftolni és pont (ja bocs, a facehunter kapott a második körre plusz 3 sebzést). az epicek majdnem 100%-a fos, de a neutral legendek nagyon komoly része is. igazából így összefoglalva teljesen hülye vagyok, hogy még veszek GvG paklikat, nem is tudom, mit akarok nyitni belőlük. csak ne lenne olyan jó érzés pörgetni a lapokat...
(#30049) Z0rr0: wart amúgy is alig játszottak, mert nagyon lassú és GvG előtt sok volt a TBK a belcherek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Nagy.Úr
tag
El hülyéskedni el lehet vele, de jelenleg nem metába illő lap ( valószínű nem is lesz soha ).
-
fogtunder
nagyúr
válasz Scrake^;DD #30043 üzenetére
akkor értelmezd a választ, értelmes druid pakli nem játszik malorne-t. túl sok minden leszedi és a képessége max deckoutnál ér valamit. a két class legend közül jelenleg cenarius játszható.
-
Nagy.Úr
tag
válasz Scrake^;DD #30038 üzenetére
Hali!
Én valami ehhez hasonlóval próbálkoznék, szórakoztatónak tűnik: [link]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Scrake^;DD #30040 üzenetére
Arra célzott, hogy Malorne kifejezetten OP, ha egy face hunter Webspinnere a kezébe adja. Amúgy elég korlátoltan használható, beast druidban esetleg (az most talán használhatóbb a Druid of the Flame miatt).
-
Gyuri27
félisten
-
ZS3NI
őstag
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hali! tudtok valami olyan druid paklit amibe berakhatom Malorne-t? mert amiket eddig láttam ott mind Cenarius... most nyitottam nemrég és szeretném hasznosítani rankeden
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #30035 üzenetére
én is pár hónap kihagyás után kezdtem el újra, de mintha az ellenfeleim más RNG szerint draftolnának néha mondjuk tegnap egy flamestrike és fireball mentes mage-dzsel mentem 6 wint, amit nem néztem volna ki abból a deckből.
-
DaveNo1
veterán
8 manás, úgyhogy nem Ysera helyettesítő. Dragonpaladinba, Druidba (ha a lategameben jön a WG, akkor legalább van value belőle), és Midrange/Control deckekbe jó lehet.
BTW. épp Krippet nézem, Arenaban 3. ellenfele egy kb. constructed Ramp Druid volt 2 Cenariussal
You are not prepared.
-
Mister_X
nagyúr
válasz F-ECT$ #30028 üzenetére
Revenge csakis Control Warriorban lesz jelen szerintem, ha nagyon aggrosodik a meta, ahol fontosabb a board clear, mint a kombózás armorsmitthel meg acolyte-tal.
Demonwrath elég keménx demonzooban, ahol eltolod úgy, hogy az olcsó démonjaidat nem sebzi, a tojásokat kikelti.
Flamewaker - na majd megalkotom a tempo mage-t este.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #29992 üzenetére
Jó ki meta shift jön éjjel, én kb ezt várom:
-Revenge - ahogy már korábban is írtam, ezt nem sok deckbe várom
-Demonwrath - Zoo, és Demon deckbe is elfér, handlockba nem hiszem
-Flamewalker - Tempo mage deckbe jó lehet, bár lehet, hogy kellene hozzá 1-2 olcsó spell a Frostbolt és Unstable mellé (Arcane Missiles?) Mech mage deckben ott vannak a Spare Partok, Spider Tank helyére talán be lehetne rakni, de akkor bukós a T4 Blastmage.
-Dark Iron Sklulker - nehéz megítélni, szerintem agro ellen inkább egy jó 4 manás lény kellene a rogue-nak, de lehet, hogy ezzel a lappal ismét előtérbe kerül a tempo rogue
-Hungry Dragon - Ezzel már egészen jó lesz a Dragon pala, késrés, hogy nem dragon deckben látjuk-e majd.
-Fireguard Destroyer - A Lava Shock nem hozta el a sámánok újbóli aranykorát, talán majd ez.
-Chromaggus - Dragon deckbe befér, máshova szerintem nem, kérdés, hogy a palák rápróbálnak-e.Dive ever, work never.
-
SLYM
veterán
válasz NyxNyxNyx #30014 üzenetére
jaja. elkezdtem vele kicsit ladderezni, nekem is feltűnt, hogy mintha kevesebb lenne. valszeg rájöttek arra, hogy a deathlordos, meg kezan mystic-es druidokat, mage-eket, palákat könnyebb elverni a standard control deckekkel, a hunter ellen meg úgy is jól kell húzni. de az a komoly, hogy olyan nagyon sokat egy druid deckbe besuvasztott kezan nem is javít érted. nincs sok értelme, akkor menjen az ember priesttel, ha hunter ellen jól akar futni (ja, hogy oda már játszani is tudni kéne, bocs, maradok inkább mégis a druidnál )
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #30024 üzenetére
Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy ha megtetszik valami, első körben netdeck, játszok vele 20-30 meccset, addigra általában lejön, hogy mi a gerince és mi az, ami esetleg jó volna még bele, és el lehet kezdeni cserélgetni lapokat
-
ígyvanferi
addikt
Létezik olyan oldal, ahol a különböző deck típusok core kártyái vannak csak listázva, nem komplett deckek? Mostanában megint gyakrabban játszom play módban is, gondoltam ki kéne új paklikat próbálni. Viszont én sem szeretek egy az egyben másolni összeállítást, ráadásul ugye elég hiányos a kollekcióm (ez utóbbiból részben következik az előbbi is).
Itt van pl. egy ramp druid guide, ami külön szedi a kulcslapokat.De akár ti is összeszedhetitek a népszerűbb deckek alapjait. (Párat tudnék én is magamtól.)
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
basszus és lorewalker csávót ad a hunternek a játék a shredderból
Gondoltam először megölöm, aztán death + smite a highmane-re. gg
-
Mister_X
nagyúr
-
pachito
őstag
Én amikor meglátom, hogy itt az 'új deck', magamban mindig csak kuncogok...kicserélnek 2 metafüggő lapot és máris Trump's new, innovative deck...aha. Nem lesz itt már semmilyen új deck a következő nagyobb kiegig (most BRM-et nem számítva)
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Olyan nehéz most Priest-tel mászni, hogy kvázi kihaltak a face hunterek. 75% winratem van, de minden meccs 10+ perces.
-
Gyuri27
félisten
Trump is kreált egy lock zoo decket. Rank 15 vele.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Hafu 11k gold, 212 pack.
Amd - Radeon - Ryzen
-
NyxNyxNyx
addikt
Amúgy az Rogue, nem Rouge. Tehát nem rúzs. (ma már 2 ember írta/ragozta zs-vel)
-
Mister_X
nagyúr
Wing 4 az ma vagy holnap éjfél?
-
thesound
addikt
A legundorítóbb kezdés a palámnak az i can fix anything, hello, hello, hello... és már egy rúzs is ezt csinálta nem csak a mage
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla