- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
A mai brawl azért tartogatott egy kis fun élményt, még ha már a fülemen is folyik ki az ilyen agyatlan játék mint a mostani:
Tudniillik nekem azért nem pusztította el az összes kártyámat, mert lemásoltam a kezemben lévő lapokat, így innentől garantált volt a győzelem.
Volt egy 11-es arénám is, pocsék jutalmakkal....
Ez a jutalmazás teljesen el is vette a kedvemet az új menettől.
Kvázi visszakaptam a goldot és kaptam érte 1 darab kártyát, egy kevés dustot és egy semmit se érő arany rare-t. Anno 7 winért jártak ilyen nyeremények, nem 11-nél.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz grizlisandor #75795 üzenetére
De így, hogy hallja mit mondanak a közvetítők nem számít csalásnak? Bármilyen infót elmondhatnak a közvetítők az ellenfél paklijából és kezéről...
-
Vasinger!
nagyúr
Kicsit tájékozatlan vagyok az új kieggel kapcsolatban.
Csak, hogy tisztán látom-e:
- Jöttek új lapok, amiket pakliból lehet bontani vagy craftolni lehet
- Lett egy új game mode, viszont ott nincs semmi reweard csak addig amíg van daily quested belőle. Ráadásul az itt játszott meccsek nem számítanak bele a hagyományos questekbe sem. Igaz?- Van valami tuti kártya amit mindenképpen érdemes craftolni?
Köszönöm előre is!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Mostani brawl-hoz tud ajánlani valaki valami nem túl drága Hunter decket ami sikeres? Class hero-ket be lehet rakni?
-
Vasinger!
nagyúr
Tudnátok ajánlani viszonylag olcsónak számító (mostani kiegből kevesebb vagy nem túl értékes lapokat tartalmazó) paklikat?
Egyelőre nem gyártanék le drágább paklikat, amíg nincs kint az első meta snapshot, de sehol se találok biztos forrást ahol jó paklik lennének minden kaszthoz.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki 80g csere? vasi#2603
-
Vasinger!
nagyúr
Nem teljesen világos számomra, hogy most ebben az új kiegben kártyapaklik is lesznek és adventureok? De a kettő ugyanazokat a kártyákat fogja tartalmazni, tehát adventureből nem lehet olyan kapni, amit nyitásból ne tudnék, igaz?
-
Vasinger!
nagyúr
Nem nagyon volt időm követni az eseményeket HS terén, de ha jól értettem, előző héten dupla áron számolták a questeket, ezen a héten meg mindenki kap +1 wint arénába és az első kettő aréna ingyenes?
Jövőhéten mi várható? Jól értettem az előzőket?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ha jól láttam, akkor az a frissítés, hogy nem nyithatsz ugyanolyan legót mint amilyened van már az csak a kövi kieggel fog érkezni igaz?
Várhatóan mikorra fog megjönni a következő kiegészítő?
-
Vasinger!
nagyúr
80g questet cserélnék vagy csak adok is.
vasi#2603
-
Vasinger!
nagyúr
Ti kire szavaztatok, ki fogja megnyerni a bajnokságot? Kolento nagyon adja magát, de a többi egyáltalán nem ismerem
-
Vasinger!
nagyúr
válasz férfiállat #68434 üzenetére
nálam van egy cserére:
vasi#2603 -
Vasinger!
nagyúr
31 packot sikerült kinyitnom összesen az új kiegből, 0 legó Hát ez is az én szerencsém. Más meg 80 packból 4-5 legendaryt nyitott...
Tudtok javasolni olyan standard decket amibe kevés új kártya kell és lehet haladni is kicsit, hogy meglegyen a 10 wines quest?
-
Vasinger!
nagyúr
Van még valakinek cserére 80g?
vasi#2603
-
Vasinger!
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #64787 üzenetére
Szerintem valamivel jobb lett az új Aréna, főleg ha kirotál az összes Wild pick, mert akkor valóban kevesebb dolgot kell majd körbejátszani. Úgy vettem észre valóban több a spell és a legók is gyakoribbak, mert a mostani poolban lévő arányuk nagyobb mint korábbiban ha jól sejtem.
Mindenesetre még a jobb játékosoknak is idő míg átszoknak, így elején szerintem mindenki gyengébbeket fog menni, de egyáltalán nem rossz érzés, mert tudod hogy azért megy rosszabbul mert még tanulod.
-
Vasinger!
nagyúr
80g EU.
Vasi#2603[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Kripp beszélt egyik videójában, hogy mivel Szilvi, Ragnaros és egyéb classic lapot átkerülnek wildba, akkor ha megvannak sima verzióba, akkor kvázi ingyen le lehet craftolni az arany verziót is belőle.
Az lenne a kérdésem, hogy ebből mennyi igaz és mikortól lesz ez éles?
-
Vasinger!
nagyúr
Kieg óta kb. 60 paklit nyitottam, elsőként egy MAYOR NOGGENFOGGER, majd most egy PATCHES THE PIRATE-et. Persze az egyetlen lap amit lekraftoltam az a Patches volt (kb. 20-adik nyitás után), hát ilyen szerencsés is csak én lehetek....
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz DaveNo1 #62388 üzenetére
Írtam, hogy kicsi a minta, nem ad pontos rálátást a valós erőviszonyokra, de ennél jobb statisztikát sehol sem találtam, ha esetleg tudsz jobbat akkor ne tartsd magadban.
Azt mindenképpen látni, hogy erősen változtak az erőviszonyok a Gadg. kieggel és ha nem is a Hunter a legjobb kaszt, mindenképpen feljött a legutolsó helyről a 2. és 3. helyre, hisz az új meta a aggro/onlyface, amiben a Hunter az egyik legjobb erre.
-
-
Vasinger!
nagyúr
80g csere? vasi#2603
-
Vasinger!
nagyúr
válasz ígyvanferi #61915 üzenetére
Ez volt az a brawl.
-
Vasinger!
nagyúr
80 gold várja párát! vasi#2603
-
Vasinger!
nagyúr
Amúgy Blizz idén nem ad semmi bónusz packot/kártyalapot/Brawl-t vagy leárazott paklikat karácsonyra? Úgy emlékszem szokott ilyesmi lenni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz tomazin #61351 üzenetére
Én F2P vagyok már több mint 2 éve és biztosan sokan butának tarthatnak emiatt, de szerintem az én drop ratem biztos alacsonyabb, mint aki költ a játékra. Mi sem mutatja jobban, hogy 26 GAD pakliból 1 legó sem jött, összesen 2 epic-et nyitottam és 1 golden rare-t.
A korábbi packokból se esett jól, direkt számoltam hogy adott pakliból hányat kellett nyitnom legendary-ig és mindig messze az átlag felett voltam. Soha nem volt az, hogy 10 nyitás után jött volna valami értékes. Összesen 1 golden Legendary-t nyitottam eddig.
De persze ezt lehet csak én látom így és más F2P meg dőzsöl a jobbnál jobb Legendary-kban.
Nem túlzok szerintem, hogy Malygoson kívül minden jó Legendaryt saját magamnak kellett legyártanom. 1 olyat se nyitottam, amit competitive deckben is lehetne játszani....
Ezután az Aréna játék után a kedvem is elment mindentől: HSreplay
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Mikor jön az új metsanapshot ts-re?
-
Vasinger!
nagyúr
Felmentem rankedre és a GAD-os deckek ellen beleszólásom sem volt a játékba a régi metában játszott deckjeimmel.
Sajnos még csak 20 paklit bontottam, így nem sok lapom van meg, esetleg tudtok mondani olyan decket ami erős a mostani metában és régebbi lapok kellenek hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki megmondaná, hogy ezek a Questek mi célt szolgálnak?
Wise Beyond Your Years - Reach Legend 1,000,000 times.
Rewards 1 GoldA Job for Ya' - Destroy 100,000 minions.
Rewards 1 Gold -
Vasinger!
nagyúr
80g valaki? vasi#2603
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Érdekes 12-1 volt ez a mostani aréna amit mentem. A 11-1-nél egy Priesttel találkoztam, nem értem hogy került oda. 30 HP-val vertem el. Igazság szerint egyik meccs se volt megeröltető, amit vesztettem ott esélyem se volt egy Rouge ellen.
Reward: 430 arany, 1 golden rare és 1 pack. Nagyon spúr mostanában a Blizard.
-
Vasinger!
nagyúr
0 mana 7/7
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Nordic #59246 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy a multiclass lapok miért olyan nagy húzás. Végső soron ugyanúgy egy lapot kapott az adott 3 class és ennyi.
Arénára:
Ez azért nem lenne jó, mert mire egy átlag játékos megtanulja újra, hogy milyen lapok vannak az arénába, addigra kirotálna. Az Arénában pedig fontos tudni milyen lapokra számíthatsz, mit kell körbejátszani stb.
szalontai:
Én úgy tudom, hogy ezzel a kieggel kirotál minden nem idén kiadott kiegészítő. Nem?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz h3lios #59237 üzenetére
Ez eddig egy fos. Ezektől a lapoktól nem fog megoldódni a mostani meta és az Aréna se lett jobb semmivel. Majd talán ha láttuk a teljes tartalmát akkor ez változik...
Egyébként érdemes megnézni, hogy mennyi jó lap fog kirotálni ezzel a kieggel:
Emperor, Reno, Brann, Elise, Entomb, Excavated Evil csak hogy párat említsek... -
Vasinger!
nagyúr
Ma aréna közben valamelyik gyökér játékos 2 mp-ként spamelte a Well Played emote-ot. Sikerült valami hacket találni rá, hogy ne kapjon timeoutot rá. Természetesen le tudtam mute-olni, de akkor is idegesítő tud lenni, főleg mivel őrületes deckje volt és szarul játszott mellé...
-
Vasinger!
nagyúr
Hát én ezt nem értem. 7. arénámat kezdeném meg egy huzamban úgy, hogy nem láttam a választható kasztok között Mage-et. Ez mi a fene? Mikor én játszok akkor 70%-ban Mage jön velem szemben, akkor hogy is van ez?
De még ha vállalható Shaman/Rouge-ot adna be akkor oké, de mindig a maradék hulladékot kapom.
Komolyan az ilyenek miatt megy el teljesen a kedvem a játéktól...
Teljes mértékben meg tudom érteni Kripp kiakadásait. Ezt csak akkor érti meg az ember, ha maga is átéli, mikor ott vagy egy nem Tier 30 kaszttal és jön az ellen a firelands portal, flamestrike, fireball én nekem meg semmi esélyem...
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz K1nG HuNp #58769 üzenetére
Igen, ezt tudom. A kérdésem arra vonatkozott, hogy mennyi az esélye, hogy ha csak a Standard 1 dropokat nézem amiból 46 van összesen, akkor egymás után 3x abból a 46-ból pont ugyanazt kapom meg random...
KaraDani:
Pontosan, én már kiszámoltam mikor írtam a kommentet, ez 0,001% Ez azért szerintem elég kicsi valószínűség, akárhogy is nézem nehéz felfogni, hogy ilyet dobott a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Kéne nekem egy nagyon jó matematikus. Mennyi az esélye annak, hogy Maelstrom Portalból egymás után 3x is Babbling Book-ot kapok? Ráadásul nem is Mage-el játszottam....
-
Vasinger!
nagyúr
Aki szeretett anno Plants vs. Zombies-zal játszani akkor az örülhet, mert most kijött belőle egy HS-re hajazó, TCG stílusú játék. iOS download
Utazás mellé tökéletes időtöltés, ha HS-ben felmenne a só.
h3lios:
Ezek szerintem sokkal időigényesebb Questek, mint korábban mert hagyományos deckkel nagyon nehéz megcsinálni majd őket... Tehát hiába ad egyik másik több goldot, mint az átlag, attól még az gold/befektetett idő aránya rosszabb majdhogy mindnek.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz AsakuraDave #58396 üzenetére
Amúgy ez az 1000 Gold miért olyan sok? 2 hét alatt simán ki lehet farmolni ha csak a napi questeket csinálod, aztán ha jól teljesítesz valószínűleg ki tudod nyerni belőle az értéket, bár ez csak feltételezés részletes reward híján.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Buta kérdés:
Ez a 80 goldos trade úgy néz ki, hogy mindkét félnek van 80g-s Questje és ha egyik meghívja a másikat akkor mindketten kapnak 160 goldot a játék végén?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz fogtunder #58104 üzenetére
Hát részeket biztos nem hagynék meg. Vagy minden kifutottat betörnék, vagy egyet se.
zsuha:
Pont ez a baj, hogy a gyűjtögetési szellem megvan bennem és emiatt se törtem semmit se, amiből 1 vagy 2 lenne.
Igazából nem decekkel, hanem casttal akarok játszani, így ha egy Pala decket akarnék játszani, vagy egy C'thun Warriort, akkor a Tyrion és Twin emperor máris hiányzik belőle és ezeket Craftolnám le.
Csak ha craft, akkor is figyelni kell arra, hogy ne olyat, ami ki fog futni februárban, vagy mikor.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy kis tanácsot szeretnék kérni craftolás ügyben.
Először is egy kicsit rólam:
Szigorúan F2P, egyedül starter packot vettem eddig. 2014 nyarának végén kezdtem játszani, napi questeket és pár arénát csinálok általában. Elég hiányos még a szettem, még sajnos a basic Legendary hősök sincsenek meg mind, amik vannak azok is használhatatlanok sajna...Eddig csak standardot játszottam, továbbra se tervezek Wildot, így akár be is törhetném a már kifutott kiegek lapjait.
Egyedül Brawl-ba jöhet jól egy komplett "Wild" szett, de nem tudom, hogy van-e értelme ennyi lapot tartani csak emiatt, főleg úgy, hogy a deckek többsége premade mostanában...
Viszont azt a több 10 ezer dustot biztos hasznosan fel tudnám használni, az előbb említettek miatt.
Ki mit mond érdemes betörni a régi kiegek lapjait?
-
Vasinger!
nagyúr
Mennyi rizikó van a Priest skin megszerzésében? Tehát van benne valami buktató? Elvileg simán le lehet mondani egyből a hosszabbítást és 0 Ft-ba fog kerülni, ugye?
És akkor kapunk ingyen egy subolási lehetőséget is abban az 1 hónapban?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #57337 üzenetére
Ja azt nem tagadom, hogy ennek ma már nincs értelme, de korábban amíg nem volt rotáció és kevesebb kieg volt még csak a játékban akkor egyáltalán nem tűnt lehetetlen küldetésnek
Szerinte ő is belátta, hogy reménytelen egy teljes arany kollekciót összeszedni, de ez már-már névjegyévé vált talán.
-
Vasinger!
nagyúr
Egyáltalán nem hülye, többször elmondta streamjeiben, hogy miért gyűjti a dustot.
Nyilván egy teljes arany kollekcióra gyűjt, de addig teljesen felesleges bármit is betörni, amíg nincs annyi dust hogy minden hiányzó lapot le tudj gyártani.
Addig pedig sokat tudsz spórolni, ha addig bontasz egy arany lapot valami pakliból, mintha lecraftoltad volna türelmetlenséged miatt. Egyszerű matek az egész.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Éreztétek már magatokat úgy Arénában, hogy ez a helyzet egyszerűen nem történhet meg, mert annyira kicsi az esélye?
Vesztésre álltam boardon és HP-ban, ellenfelem keze üres volt. kezemben két kijátszhatatlan spell. Indul az új kör, felhúzom Deathwinget-> meg vagyok mentve. Az ellenfelet megölöm 2 kör alatt. Ellenfél jön: Deadly shot
Gondolkozzunk egy kicsit. Milyen más kártya létezik még a játékban, ami megoldotta volna ezt a helyzetet? Nem sokat tudnék mondani DS-en kívül.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz F-ECT$ #56895 üzenetére
Köszi az infót!
Egy csodás King Crush-t kaptam, ami pont megvan, pedig csak 3 class Legendarym van, egyik se használható, ahogy ez se.
A 10 packban se volt semmi, még epic is alig volt, cserébe sok semmit se érő nerfelt lapot kaptam...hurrá.
Életem legfeleslegesebben elköltött 5 eurója volt a mai. Tanuló lecke volt, hogy soha ne költsek játékra, ahogy eddig se tettem.
ui.: Miért csak 616 Ft-ot vont le?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Van valami mód rá, ahol olcsóbban lehet ezt megvenni? Anno olvastam, mintha mobilról olcsóbb lenne a pack vásárlás. Igaz ez, vagy vegyem meg simán gépről?
Illetve PayPal vagy VISA konvertál igazságosabban?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ha veszek olcsositott packot akkor reseteli a legendary countert a garantált legendary?
-
Vasinger!
nagyúr
Aki ma este benne lenne 80 goldos játékba vegywn fel ha még nem vett. Fenti táblázatban benne vagyok.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki használja ezt a DT-t? Nálam teljesen meghülyült az update óta. Nem sorolnám fel minden baját, de a lényeg, hogy teljesen meghülyült.
Esetleg valaki találkozott ilyennel, vagy ismer másik programot ami szintén tud Aréna pickelést?
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki este akar velem játszani egy 80 goldos questért? Ma egyszer ma lejátszottam ,de nem adta meg valamiért.
Vasi#2603
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Jól értem, hogy akkor összesen kell lvl 20-nak lenni bármely kasztból? Tehát lehet 1 kaszttal is 20-as lenni és akár 5-5-5-5-5 is?
Abban az esetben ha már fent van a barátlistámon a felhasználó meg tudom hívni ettől függetlenül, ha még nem 20-as vagy csak most regisztrál emberekkel működik?
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki még ma egy W&L-re elkapható lenne? 3 questem van, de csak ezt tudnám ellőni ma.
-
Vasinger!
nagyúr
Idén nyáron kezdtem el komolyabban arénázni, ami azt jelenti, hogy heti 2-3 arénát játszok átlagban. Most lett meg az első 12 winem, nagyon örülök neki, igazán megküzdöttem érte. Az egyetlen alkalom mikor kikaptam, abban volt egy kisebb missplay is, de nem igazán számított sokat, mert az ellenfél deckje őrületes volt. (Copyright blZ)
Alapvetően a deckben nem volt igazán sok boardclear és nem egy, nem kettő rossz lap is volt benne, de átlagban a kártyák minősége nagyon jó volt. Volt szinergia is közöttük, az evolve egyébként nagyon jól teljesít arénában sámánnál meg még inkább a totemek miatt. Olyan boardot tudtam vele néha teremteni, hogy magam se hittem el. A win conditiont egyértelműen a thunder bluff valiant kártya adta sokszort, beteg ez a kártya, a Mana Wraith-ről meg életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen jó tud lenni . Kirakod első vagy második körbe és megbénítod az ellenfelet szinte, persze részben magad is.
Bizonyíték (Teljesdeck list)
Nyeremények:
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
A Paladinos hős megszerzése WoW segítségével még mindig él?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla