Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogged
aktív tag
válasz
#51177472 #75896 üzenetére
Pap és Control lock ellen elég rossz az arányom és ezek ellen játszottam a mecsek 58%át a paklival.
Rin kombót ellen még sosem tudták össze hozni mert mire meg lett volna már szinte sosem volt mit elégetnie, de pap ellen persze jól jöhet.
Általában az nzott teszbe vagy van aki 2 twisting netherel nyomatta .
Sajna már nem maradt dust ezeket le craftolnom meg nzot-ra sajnálnám is mert kirotál lassan.
Szerintem rá fekszek a tempo mage-re vagy aggro palára ezekhez meg vannak a lapok és nem rankedeztem velük évek óta .Maga a kieg egyébként tetszik mert majdnem minden kaszt versenyképes .
-
törölt tag
válasz
Frogged #75893 üzenetére
Ez a cube lock nem is tetszik nekem, sőt ahogy látom pár streamernek is elment tőle a kedve Twitchen.
Kis módosítással az eddigi decket tolom (prince taldaram került be a deckbe) és teljesen működőképes, prisetek viszont sűrűn megvernek, az kb. counter erre a deckre (bár ha xarul kapja a lapokat az is meglehet), de más kaszttól ritkán kapok ki. Sőt, lock vs. lockot is általában nyerem Nzoth és Rin miatt.
Jó ez, csak ne a cube-ost verziót próbáld.asuspc96: majd egy másik kiegben.
apropó, a questek legendary spellek. -
asuspc96
senior tag
spellekből miért nincsenek legendaryk ?
-
Frogged
aktív tag
válasz
pachito #75887 üzenetére
Én speciel nem csalódtam még semmilyen pakliban ekkorát mint a cube lock-ban nagy hiba volt elköltenem rá minden dustomat így utólag.
Erőltettem mert gondoltam csak a rossz széria miatt vagy ok 40% körüli win rattel ( általábam le paszolom azt a paklit amivel 60% alá megyek ) de itt a 50% is elérhetetlennek tűnik.
Mindenki tudja már hogyan kell ellene játszani készülnek is ellene .
Meg ha 5ik körre nem húzod be a fegyot vagy az egyik lackeyt akkor általában kapufa és ez gyakrabban történik mint gondoltam volna.
Biztos benne van a rossz húzás is de nem érzem az erőt ebben pakliban amikor tökéletesen jön akkor is gyakran esélytelen vagyok. -
whitezo88
nagyúr
Kolento friss tweetje versenyről:
Lost very first match to @tom60229, 3 fast games the outcome of which I couldn't influence. Good thing it doesn't happen so often, match felt like a play, leaving me with a feeling that HS games are always predetermined
Erre több profinak kéne rájönnie.
-
pachito
őstag
Nah, nyitottam egy arany+sima voidlordot+arany guldant úgyhogy most muszáj lesz legyártanom 2 cubeot meg rint..vagy már nem menő a deck? Lehet vele haladni?
-
DaveNo1
veterán
Azt hittem egy a druid q-s Malygos druid egy mém deck, de most versenyre is vitték többen is (pl. Pavel)..
-
-
Chronos85
tag
80g EU-ra keresek ismét hasonló sorstársat. Aki úgy érzi dobjon egy privit a részletekért, azt hamarabb észreveszem. Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Scrake^;DD #75878 üzenetére
teljesen
-
rocket
nagyúr
Nalam is artifactol a karacsonyi kiadasa annak a palyanak amin a leghajo,var bejarat stb. van.
DK Anduin artifactolasat 3 honap alatt sikerult kijavitani, ugyhogy elobb lesz vege a karacsonynak, mint kijavitsak
75872: Ez karcsu, kb. ket es fel hete broken a napi quest, valaki nem figyelt joval tobbet bukott el, mint 300 gold, raadasul a 99%-ban 40 dustra riggelt packjaikkal nem sokra mennek a gold helyett
-
Kari1
aktív tag
80 goldos questet cserélnék EU Kary#2843
-
Scrake^;DD
aktív tag
Big priest mennyire életképes még?
-
Chumlee
senior tag
Wilden rank 7 átugrására nem tudtok valami hatékony decket? Fel-le járkálok
-
Prof
addikt
Van vmi olcso deck ami nem OP caster(warlock,priest,mage) DK-ra epit es nem kerul egy auto araba es megveri a 90%-ban ezekre epulo deckeket ?
Lehet wild is. Nem erdekel a tournament-esdi.
-
ETOM
addikt
-
Marcidy
újonc
80 goldot cserélek. Marcidy#2916
-
beherit
tag
Nekem meg tegnap óta néha vibrál a kép időnként, elsötétül egy fél másodpercre, mint amikor bal oldalt az eseményekre viszem a kurzort és elsötétíti a mezőt, kicsit idegesítő.
-
skitzoo
senior tag
80g várja párját!
-
törölt tag
válasz
fausto #75859 üzenetére
Igen. Azért jó mert destroyolod az enemy deckjét.
Ahogy írtam Priest ellen nagyon lényeges. Nem hagyom hogy countereljék, mert ha van rá mód dark pact-el leszedem, plusz Barnes is van a pakliban, néha kihoz egy copyt belőle azt könnyebb leszedni bármi mással.
Akkor szokott még hasznos lenni, amikor pl. lock ellen megyek, late game-ben ha már fogyóban van a deck lehet pakolgatni a seal-eket és hero powerezni. Többször volt már ez döntő lock ellen.Azt gondoltam, hogy lassú lesz és nem lehet majd kijátszani, de a pozitív tapasztalat, hogy sokszor segíti a győzelmet. Persze megesik, hogy counterelik és nem volt értelme rinnek a meccsben, de ez bármelyik lappal megeshet.
-
beherit
tag
válasz
fausto #75859 üzenetére
Nagyon jó lapok a kockák valóban, warlockban annyi, hogy meg is tudod ölni a dark pacttel szinte egyből, shadowflame is működhet removalnak vele.
Rin valóban a lassú meccseken jó, máskor nincs idő foglalkozni vele. Big priest, jade, raza priest, mirror.. Egyébként nem tudom, hogy csak képzelődök vagy mi van, de sokkal ritkább ellenem a turn 8 anduin mint a kieg előtt.
-
asuspc96
senior tag
válasz
fausto #75859 üzenetére
nekem eddig a Rin általi móka 2x jött be, max 3....nehezen beadható
Medivh-el hozható, mert az legalább megsummol egy 5 manás lényt cserébe a spelleknél, viszont a fegyód ugrik....de legalább nem kis lényeid lesznek vagy 2-3 körig...
Azt mondom Rin jó, de csak fun-nak...nem azzal fogod lehozni a meccset, hanem a voidlordokkal meg Guldannal -
fausto
addikt
válasz
#51177472 #75853 üzenetére
Láttam elég sokat toltad ezzel a dekkel. Hagy kérdezzem meg, hogy Rin miért jó? A 5 manás spellek hozzák le a meccset vagy ha kész van a "quest"? Egyáltalán addig el szoktál jutni, hogy szétzúzd az ellenfeled pakliját? Nem szokták Rint counter-elni, pl. silence-szel vagy transform-mal?
Szeretem a Lock-ot, úgyhogy erősen gondolkozom, hogy legyártom.#75851 F-ECT$: köszi, megnézem!
#75858 beherit Köszi neked is, egyedül a kockákat kéne legyártanom, de úgy látom, azok meg jók máshová is. Lock fegyvert meg szerencsére bontottam.
-
beherit
tag
válasz
fausto #75850 üzenetére
Elég jól variálható a warlock most, ahány ember szinte annyiféle decket látni. De tény, hogy Rin sokat segít bizonyos paklik ellen. A cube lock is olyan, hogy a cube-on, lackeyn, a fegyveren és a doomguardon/voidlordon kívül nagyon sok mindent lehet cserélgetni benne. Nekem pl. nem tetszik a taldaramos verzió, ha nincs semmi a harmadik körben akkor hunter/rogue/paladin/stb. általában kivégez, de egyeseknek működni látszik. De Umbrát is sokan hanyagolják, meg a giantek helyett többen plated beatlet használnak, nzoth is előfordul, meg a faceless manipulatorok...
A fegyver egyébként jól működik más warlocknak is, mert szinte senki sem futtat weapon removalt, 2 nap alatt 1-szer találkoztam vele talán.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tyler Durden #75855 üzenetére
Lásd portalok, questek. Abból is pár volt használható. A többi free dust.
-
válasz
F-ECT$ #75852 üzenetére
A metával alapjában véve elégedett vagyok, de amire reagáltam kombó túl erős, rég tenni kellett volna vmit, de nem léptek. Nekem fájó pontok a DK-is, van ami must have /lock, priest, mage/, van ami meg hulladék /pl paladin, warrior/. Ezeket azért ennél jobban is be lehetne lőni.. Illetve, hogy az utolsó kieget említsem, mi szükség volt pl ilyen corridor creeper szintű lapra? Gyak szinte mind1 milyen dekkel játszol, berakod, mert olyan durva, az ilyen lapokat is jobban át kellene gondolni..
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #75849 üzenetére
Ez azért erős. Tökéletes balance sosem lesz (még a sakkban sincs), de azért a blizz elég jól megoldja a dolgot, néhány orbitális baklövéstől / halogatástól eltekitve.
Nézz rá erre a lapra. Minden classnak van legalább 1 életképes deckje, talán a shaman és a wari nem az igazi most, de a másik 7 classnak van összesen ~15 használható deckje, köztük nem egy control.
-
fausto
addikt
Controll Lock Rin nélkül mennyire életképes? Van olyan változat, amibe nem létfontosságú?
-
-
törölt tag
Ekkora f.st ebbe a játékba, mint ez a Raza+Anduin kombó.
Eltűnhetne már a Raza a büdös ..Épp meglenne legend (de úgy kellett lejönni, hogy 5 meccsből 3 highlander vagy big priest...), de szokás szerint a gyerek 0 manáért végiglövöldözött 25 hpról.
Nem baj, még 1, erre még1x ugyan azt a gyereket kaptam ki... ismét megvert.
És ezt 2 másik highlander priest követte, akik ugyanúgy szétlőttek.Ennyi idő alatt illett volna nerfelni Razát annyira, hogy Anduin hero powerjét ne csökkentse 0-ára. De majd 1x vége lesz ennek a fosnak is.
-
thesound
addikt
Arról, hogy kapunk/nem kapunk napi questet (vagy csak "trükközve"), van valami hivatalos? Mármint tudják, dolgoznak rajta vagy nem éri el a problémások száma az ingerküszöbüket?
-
fausto
addikt
Ti is kaptatok aréna belépőt? Nekem elég fura dolgot művelt, beléptem az arénába, megkérdezte, hogy goldból vagy pénzből akarok-e venni, goldot választottam, levonta, majd kilépett a főmenübe. Amikor visszaléptem, azt írta ki, hogy kaptam egy grátisz ticket-et, most nem tudom, hogy ez azért van, mert vásároltam vagy amúgy is?
-
DaveNo1
veterán
válasz
rocket #75838 üzenetére
Ehhez képest mindenki szidta, hogy 9 mana 3/9...megint benézték a "nagy pro-k" többsége
Amúgy nem hiszem, az Ultimate Fiesta sem kapott, szerintem nagyobb esélye van rá, hogy a Corridor Creepert fogják nerfelni, mert az minden létező deckben benne van már, és az ilyen lapokhoz szoktak hamarább hozzányúlni.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
jr1994 #75835 üzenetére
Most hogy nincs olyan sok használható legend (vagyis legalább nekem viszonylag sok jó esett: Aluneth, Val'anyr, Man'ari), így elgondolkoztam én is pár epic legyártásán, mert ha ki is esnek a metából legalább nem voltak olyan drágák, mint a legendek
Ezek kellenének most:
-1 Dragonfire Potion (bár ez ki fog rotálni hamar)
-1-2 Psychic Scream
-1 Obsidian Statue
-2 Cube
-1-2 Spiteful Summoner
-1-2 Grand Archivist -
jr1994
addikt
válasz
h3lios #75833 üzenetére
Alakul, alakul, lett hozzá egy kockám is
már "csak" 4 epic, a fegyver meg prince3 (amit mondjuk betörtem...) hiányzik hozzá, lehet hogy rászánom a dustomat.
Ráadásul beesett a hunter fegyó is: kép. Az a nagy helyzet, hogy ki kéne nyitnom holnap abból a 3 packból Rexxart, mert szívesen kipróbálnám a spell huntert is.
-
ETOM
addikt
Pont múlktor törtem be a KFT-s szemét legokat..
-
h3lios
addikt
Ha valaki szereti a Demonokat és a Warlock-ot az most szereti a játékot.
Brutál jó ez a Cube Lock, valamint a sima control verzió is.
Én legalábbis nagyon élvezem a vele való játékot. A Voidlord MVP lett a kiegben, pedig többet között énis gyengének tartottam. Emellett a Cube iszonyat beteg a Doomguard + pact kombóval. Gyógyulsz is és még kapsz mellé 2 prémium miniont is...
-
F-ECT$
titán
válasz
jr1994 #75830 üzenetére
Ami még nehéz párosítás volt az néha a priest, meg kétféle paladin, a sima aggro meg a murlocos.
Nem is értem miért
(T3-ban feladta.)
-
F-ECT$
titán
A kis butus azt hitte, hogy innen nyerő helyzetben van
-
jr1994
addikt
válasz
#51177472 #75825 üzenetére
Grat! Bár nem nagy cucc, de én meg face hunterrel másztam tegnap rank 5-re. Csak megerősíteni tudom hogy jó a control warlock, sokat szívtam ellenük. Ha nem tökéletes a lapjárás, elég valószínű hogy ő nyer. Kedvencem az volt mikor az 5 mana 2/2-ből előjött egy doomguard, azt megette a kockával, a kockát meg lemásolta price 3-mal. Insta concede
Ami még nehéz párosítás volt az néha a priest, meg kétféle paladin, a sima aggro meg a murlocos.
-
Chumlee
senior tag
80g csere eu Izsákpedopap#2181
-
rocket
nagyúr
Ma 1:23-kor adta be a napi questet, 8 lejatszott meccs utan
-
thesound
addikt
Ez az Azari egy mekkora g*nya boss. Pedig olyan szép buffolós, dragon warim volt. Brawl-lal, a 3 manás silence+destroy-jal, secretek+double life és wax rager. Minden elégett.
Rest in peace my friend. -
rocket
nagyúr
válasz
DaveNo1 #75808 üzenetére
Xixo aki miutan nem sok baber termett neki a HTC tornakon rigged-et kialtott
#75817: Esport resze teljesen komolytalan a HS-nak, van aki nem akar ebben a cirkuszban fellepni es varni a 12 topdeckre, meg 18 clown fieszta RNG-re, hogy tovabb jusson.
Persze van az a penz amiert korpasodik a haj
-
saen
veterán
Ostkaka is megunta, szünetelteti a HS-t. Persze lehet még egyes event-ekre visszajön, ennyi.
-
aerosmith
őstag
80g csere radical#1401
-
DaveNo1
veterán
válasz
ígyvanferi #75810 üzenetére
A big spelles dragon priest + a csak call of the wild spelles hunter deckje
-
Chumlee
senior tag
Ezt a retardált Big Priestet mivel lehet megfogni ? Aggro-Midrange szinte mindig lose ,mert folyton kézben a clear
Valaki próbáltam a rogue fegyverét a különböző deckekkel lehet haladni ladderen ? Wild standard egyaránt érdekel !
(nekem nagyon tetszik csak azért kérdezem
)
-
DaveNo1
veterán
Xixo tök jó egyedi deckeket vitt, érdemes nézni
-
törölt tag
Teljesen könnyedén rank 6, amit korábban linkeltem lock deckel, illetve még a spell y'shaarj hunterrel, ma feljöttem játszani h mondom 3 win és rank 5, 15ből 13at vesztettem .
whaaaat? -
pachito
őstag
Kellemes ünnepeket!
-
rocket
nagyúr
válasz
grizlisandor #75795 üzenetére
Jol felkeszult a tornara
-
rocket
nagyúr
Jott kliens update, frissites utani inditas feher kepernyo "Hearthstone nem valaszol", honapok ota nem volt ez a hiba
Mai napi Questet meg 5 lejatszott meccs utan adta be, 40G 3 win Priest, kinyomtam es az ujat kaptam, Beat 5 DR Boss
Miota meglett az osszes Classic lapom 2 hetente jonnekek a W&L questek Classic packert, most meg ez, elotte jo ha fel evente adott egyet.
-
rocket
nagyúr
Mi tortent a jatekkal casualon? szinte csak random betu/szam nevvel botok jottek (L4D62FX, FXJ00LLL, HH660B, V0TB08V), olyan lapokkal, mint pl. Yeti, 3/2 1/1buff, 6/5 taunt, 4/7 spell damage, 3/1 charge, Bloodfen Raptor, Voodoo Doctor, Frostwolf Warlord, 1 charge Boar, stb.
Casual MMR megint broken lehet, vagy ezek a Blizzard botjai
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest