- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Blu-ray lejátszók
- Apple notebookok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Tft-ben is vannak hasonló húzások? Azt láttam hogy kis mütyüröket lehet venni amikkel mozogsz de nem befolyásoló tényezők, semmi mást nem tudok a játékról.
-
fogtunder
nagyúr
válasz pachito #86095 üzenetére
Ez tény, lehetett volna egy pass, mondjuk választható jutalmakkal. És nem, nem ez a legjobb megoldás felhasználói szempontból, nagyon greedy, de napi 1-2 órát játszok vele, nekem ezért nem sok fél évente megvenni egy passt. Ha valaki emiatt nem fog vele játszani, azt is megértem és ha kiveszik a paywall mögül, annak is örülni fogok, de a passt valszeg akkor is megveszem.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz pachito #86093 üzenetére
Egyetértek, és sajnos a hozzászólásokból úgy látom be is jön Blizzardnak a dolog. Csak legyintenek az emberek, hihetetlen. Hálisten redditen/twitteren stb. elég nagy viszhangja volt a dolognak, még bizok benne, hogy visszacsinálják. Az biztos, ha ezt meglépik én sokkal kevesebbet fogok játszani BG-vel. Arról már nem is beszélek, hogy a goldomat akkor mostmár csak pakkokra tudom költeni? Igyis ott van még van 15 aréna pass is, ami alaphangon 1500 gold lenne...
Aki pedig azt mondja nem p2w, részben igaza van, de nem. Ha azt mondanám p2wm (pay to win more) az elfogadható számotokra? Mert ezt hozza be a változtatás. Ha jól láttam 0.5 helyezés minusz átlagban / 5 %-al kevesebb wint is láttam. MI ez ha nem p2w(m).
És ez csak a győzelem/vereség része, megemlithetnénk azt is, hogy ki fog jobban szórakozni az esetek nagy százalékában, aki 2 vagy 4 hero közül választhat?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
itldj
aktív tag
válasz grizlisandor #86096 üzenetére
De, csak gondolom small indie company és senkinek nem jutott eszébe, hogy ilyen előfordulhat.
-
grizlisandor
veterán
Ha ugyanabban a körben a Murloc Holmes után kijátszom a Brilliant Macaw-ot, nem kellene feldobnia a rejtélyeket megint?
-
pachito
őstag
válasz fogtunder #86094 üzenetére
Oké, ez így esetedben rendben van de mi van azokkal akik eddig is költöttek constructedre, vettek battle pass-t meg miegyebet és mellette bg-ztek de nem tudnak vagy nem óhajtanak 2 subscription-t is fizetni ugyanazon játékon belül? Ha neadjisten még merc-ezik is a szerencsétlen akkor tuti hogy a gatyája is rámegy az egészre.
A p2w kifejezést talán én is kicsit erősnek érzem de azért a pofátlanság netovábbja egy olyan update-t, ami új premium currency-t kér azért amit eddig ingyen kaptál úgy felvezetni, mintha épp aranyat sz*rtak volna..
-
fogtunder
nagyúr
egyrészt szerintem nem lesz az, ahogy írtam is.
másrészt, ha ránézel egy hero tier listre, akkor láthatod, hogy elég nagy a szórás és felső 3 tierben arányleg kevés hős van a teljes poolhoz képest, szignifikánsan nagyobb az esélye, hogy jobb hőst tudsz választani 4-ből, mint 2-ből, tehát aki befizette a battlepasst, az előnnyel indul. ez a játék mechnaikáit is vizsgálva ez nem determinál semmit, ezért nem mondom, hogy P2W lesz, mert az egy kissé erős kifejezés, de egy olyan dolgot, amit eddig goldért is megvehettél, most paywall mögé raknak, ami nem elegáns.
#86093pachito: ez is egy nézőpont, másrészt anno lapokra ennek a többszörösét is elköltöttem. amíg élvezem a játékot, most akkor majd veszek battlepasst, amint nem élvezem, abbahagyom és nem veszek. mondom, a döntés szellemiségével nem igazán szimpatizálok, de mivel amúgy is ezzel a játékkal játszok a legtöbbet még mindig, különösebben nem zavar. ha lett volna BG alapú pass, már arra is befizettem volna, mert ha valami jó és élvezem, akkor szoktam támogatni. kár, hogy úgy érezték, ezt kvázi kötelezővé kell tenniük.
És zárásnak egy fun and interactive build:
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
válasz fogtunder #86091 üzenetére
Azért okosan csináják Bobby papáék, már megint egy Blizzard játék (csak Hearthstone-on belül már a sokadik húzás) ahol kvázi rákényszerítenek a havi subscription modell-re, csak ilyen néven már eladhatatlan lenne 2022-ben, így battle pass a neve.
A "csak x dolcsi, végülis ezzel játszom minden nap" havi szintü lehúzásra pedig mindenki csak legyint és szépen leszurkolja a manit, már az se számít ha ezt 2 napja még ingyen kapta.
Engem ez szerencsére különösebben nem érint, én Storybookozok de az első ilyen húzásra fognám a cókmókom, az fix.
-
KTony
tag
Kövezzetek meg de most mitől lesz p2w a bg? Csak kozmetikai jutalmak vannak pénzért akinek kell tetszik az megveszi hol itt a baj. Én nemigen játszok bg t arénát és a duelt játszom. A plusz két választható hős lesz csak pénzért megvehető? Mi ez a nagy felháborodás?
-
fogtunder
nagyúr
válasz wjbhbdux #86090 üzenetére
ez azért egy elég demagóg átirata annak, ami történni fog.
én sem értek egyet azzal, hogy effektíve előnyt kapnak a fizetős felhasználók, mert azért egy Autochessben megoldották valahogy, hogy nem kaptál ilyeneket és mégis befizetnek az emberek.
ugyanakkor az is látszik, hogy ez lassan a HS legnépszerűbb játékmódja és valamit kellett csinálni a monetizációs modellel, mert nem volt optimális. én se mondom, hogy ez a legjobb módja, sokkal jobban örülnék, ha a goldból tudnék valami hasznosat csinálni, nyilván ezzel a constructed és a mercenaries felé akarnak terelni, ami engem nem érdekel, így csak gyűlik megint egy nyersanyag, ami számomra haszontalan.
ettől függetlenül nem tartom soknak a season passt, mert nem csak ennyi lesz benne, hanem egy csomó egyéb reward is.lehetett volna ezt elegánsabban csinálni és nem ennyire belekényszeríteni embereket a fizetésbe? igen. P2W lesz ettől a BG? nem.
-
wjbhbdux
veterán
Pay2Win lesz a BG season 2 [link]
> the ability to choose from among four heroes at the beginning of a match is changing to a paid-only feature
[ Szerkesztve ]
/s
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86086 üzenetére
Nekem ma jó volt, két meccs, ráadásul mobilneten. És összejött egy majdnem tökéletes scallywag build.
-
vaki
aktív tag
válasz grizlisandor #86086 üzenetére
Tegnap telón játszva nekem is borzalom volt, ráadásul nálam az elején volt mindig, 2x skippeltem a hősválasztást, 1x a 2. kört, utána abbahagytam...
Ma eddig 2 BG ment, az rendben volt.[ Szerkesztve ]
A felhasználóbarát felhasználó
-
grizlisandor
veterán
Csak nálam fagy ki a BG? 5 meccsből 2 meccsen kifagy a játék és mire visszajövök skippeltem 1 kört.
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
válasz fausto #86080 üzenetére
Ki kell nyírva Blizzard szokás szerint.
2 lehetőség szokott lenni, az egyik, hogy addigra a 40 hpról levertem már 20 hp körülire és folytatom a püfölést és nyerek vagy kijön a kombó és 2 kör alatt nyer a druid.
(#86081) mcsm88:
Igen, mirrorban jól jársz, mert tele van a paklid nagy rőfökkel.
Ha egy imp warlockot vagy valami aggrot játszol, akkor kijátszol 2 manáért 2x4 mana értéket, ha már előtte nem volt nagy tempóelőnyöd, akkor kb vége a játéknak, jön a fent leírt forgatókönyv.(#86082) fausto:
Mehet On topikba, a játékkal kapcsolatos hsz. -
fausto
addikt
Ja, amúgy van challenge a friend küldetésem (1500 xp), hasonlóval rendelkező kollégát keresnék, akivel elbizniszelhetjük
-
mcsm88
senior tag
válasz grizlisandor #86079 üzenetére
"Kövi körben te el tudsz költeni 2 manát, ő már 2-6 manát"
De abból a 2 manából 2 db eredetileg 10-es lapot is ki lehet játszani, mivel már azok is csak 1-be kerülnek. -
fausto
addikt
válasz grizlisandor #86079 üzenetére
Én ezt nem éreztem kritikusnak, kicsit indokolatlannak érezem a nerf-et.
Alapból a 8. körben tudom kirakni (ramp nélkül) és akkor annyi is volt a körömnek. Az ellenfél a következő körében ki tud tenni valami nagyot, amire én még mindig nem tudok reagálni, mert ramp-elnem kéne. Vagy reagálok rá és akkor semmivel nem vagyok előrébb hozzá képest. Jó, vannak szeretncsés együttállások, pl. a nature spell-eket olcsósító legendás vagy ha van nálam Nourish, de összességében nem éreztem túl vészesnek. Nem is játszottam ramp druid-ban.
A priest quest-jét tudja elbarmolni, dehát nabumm -
grizlisandor
veterán
válasz mcsm88 #86078 üzenetére
Minden lap 1 manába fog kerülni és a Mana krisztályaid is lenulláznak.
Szóval ki tudsz játszani 1 mana értékű spellt vagy miniont. Míg a druid tud rampolni különféle módokon.
Kövi körben te el tudsz költeni 2 manát, ő már 2-6 manát, vagy kirakja mégtöbbet, ha kirakja a nature spell olcsósító legendás miniont. -
mcsm88
senior tag
válasz grizlisandor #86077 üzenetére
Manaköltség 1-re állítás mitől tönkretétel?
Vagy én érgelmezem rosszul?
Ez nem azt jelenti, hogy minden lap 1 manába fog kerülni? -
grizlisandor
veterán
Ennyire erősnek nem éreztem a huntert, hogy ki kelljen nyírni az új mechanikáját.
Rugó buffnak nem örülök.(#86076) mcsm88:
Ez nerf, mert eddig az ellenfeled lapjainak a costjét is tönkretetted, most már nem.
Druid könnyen vissza tud jönni, mivel tud rempelni.
Az ellen az akármilyen deckekkel, a Celestial Alignment utáni körben, ki tud játszani 1 miniont vagy 1 spellt. -
mcsm88
senior tag
"A következő kártyák nerfelve lettek:
Celestial Alignment
Régi: Mindkét játékos Manakristályát 0-ra állítja. Mindkét játékos kezében és paklijában az összes kártya Manaköltéségét 1-re állítja.→
Új: A Manakristályaidat 0-ra állítja. A kezedben és a paklidban az összes kártya Manaköltéségét 1-re állítja."Ez mitől nerf? Ez inkább durva erősítés nem?
-
la_cc
addikt
Grease Bot divi shield nélkül? Lecsapott a nerf hammer rendesen.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
itldj
aktív tag
Friss peccs notesz magyarul.
[link] -
grizlisandor
veterán
válasz eLit-MiLan #86072 üzenetére
Bakker, akkor be is zárom mára azinternetet....
-
eLit-MiLan
őstag
válasz grizlisandor #86071 üzenetére
Sosem működött úgy Nem BC, szal csak amíg kint van, addig kapsz healt.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
grizlisandor
veterán
válasz ClydeBeka2 #86070 üzenetére
9. körben 4 curse dmgre kellett volna kapnom 4 healt.
T5 kirakom a Za'qult, az a Curse proccolt, kaptam healt . T7 nem kaptam healt, T9 2x nem kaptam healt, T11 nem kaptam healt és T12 2x nem kaptam healt.
Megváltoztatták volna Za'qul lapot? Hogy csak abban a körben ad livestealt? Előző kiegekben még ment nomálisan.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grizlisandor #86065 üzenetére
Én úgy látom healelt téged? Hol kell nézni? 8. körben 3at sebez a curse és 3at healel téged.
-
fausto
addikt
Üdv,
Két kérdésem lenne:
A BG-s battle pass-em még működik. Abból nem kell új most, hogy van új kieg? Na nem, mintha bánnám
Arról lehet tudni valamit, hogy félidőben lesz-e minikieg? Úgy tartalékolnám az aranyamat.
Köszi! -
lm83
őstag
válasz grizlisandor #86054 üzenetére
Jól kitalálták, nem?
Hogyan lehetne még több költésre rávenni a játékosokat?
Hát ha 30 helyett 40 lap kellene a pakliba... -
grizlisandor
veterán
Reggel meccsem, small indie company játékával.
Warlock voltam, curse, kint volt a legendás, ami ha sebez a curse, akkor gyógyít engem. Az új lapcserélős legendással elcserélte velem a lapot és a curse lapok, amiket beleraktam a kezébe, hiába sebezte az ellenfelet, nem gyógyított engem.
Ettől függetlenül nyertem, mert nagyon erős a deck.
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
Rinya után az off topik felüdülésnek számít!
ON:
Tessék menni nézni a bajnokságot, ingyen packokat adnak érte! Ha csatlakoztatva van a bnet fiókotok a youtubéval, akkor tessék elindítani az élő követítést, mehet rá a némítás és lehet hasznosan eltölteni az időt! Pl.: ladderezéssel, az most úgy is jó!
Bugfix érkezni fog, meg Guff-ot bannolják a Duels játékmódból, nem tudom valaki játszik még azzal a játékmóddal?
Balance patch lesz jövőhéten, Celestial Alignment nerf várható.
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #86061 üzenetére
Írtam bnet-en, így is szétoffoltuk a topikot.
-
grizlisandor
veterán
TBC esetén igen. 21.-től 6-8 hétig tart.
-
la_cc
addikt
-
Gyuri27
félisten
Sikeresen szét lett baszva a játék. Tiszta rák. Köszönjük szépen.
Majd kövi kieg hátha jobb lesz.
Addig néha egy kis bg oszt csók.
Na ezért nem költünk erre egy forintot se.Amd - Radeon - Ryzen
-
la_cc
addikt
WotLK classic-ra lehet én is benevezek + transfer PVE szeróra.
-
grizlisandor
veterán
Visszamenőleg nem adja meg a bónusz XP-t, így kimarad erre a kiegre a Tavern Pass, talán majd a kövi kiegnél kipróbálom.
-
la_cc
addikt
Ok, akkor vesszünk el a részletekben.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #86049 üzenetére
Blizzard-nak pénzt adni?
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Szerintetek is bűnös gondolat megvenni a Tawern Pass-t? Visszamenőleg is megadja az XP boostot?
~8k, de ha szétosztom, míg fut a kieg, akkor már nem is olyan sok. -
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #86047 üzenetére
Én nem mondtam, hogy a deck nem jó, nekem nincs kedvem ladderezni Túl rég nem játszottam már, azt se tudom, mi van éppen standardben és nincs is kedvem megtanulni.
-
ClydeBeka2
őstag
Na akkor egy gyors ellenvélemény. Már Dia 5-be járok, még mindig IMP Warlock, már becsúszott pár vereség, de ilyen hamar nem szoktam feljutni. Druidokat megeszem, mert 6-7 körig nem csinálnak semmit és addigra halottak
Most jön viszont a fekete leves, nincs több plusz csillag, ha úgy látom szerintem váltok Priest-re vagy Hunterre. Remélem sikerül a LegendLoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86045 üzenetére
Ja, hát minek mentem oda
Néha bele kell lépnem a szarba, hogy megtudjam, miért kerülöm el
-
grizlisandor
veterán
válasz fogtunder #86044 üzenetére
A ladder még mindig egy betegség.
Főleg a Sire Denathrius egy nagyon jó dizájnolt lap, mikor a druid kirakja Brann után és mehetek a jobb alsó sarokba.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #86043 üzenetére
Ja megcsináltam, játszottam vagy 10 meccset, rájöttem, hogy még mindig ugyanúgy nem bírom a constructed laddert és ennyi is volt, 10K gold well spent.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #86040 üzenetére
kód remélem így jó lesz.
(#86041) vaki:
Persze, mindegyik lapnak megvan az előnye, nem tudom hány verzió fut ebből a deckből.(#86042) fogtunder:
Ha az új kiegből nyitsz, akkor kb 5k dustod lesz 150 pack után. -
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #86036 üzenetére
ez most nekem is tetszik, de végtelen mennyiségű kártya kellene hozzá. de lehet bontok 150 pakkot és remélem, hogy le tudom craftolni utána.
-
itldj
aktív tag
válasz grizlisandor #86037 üzenetére
Ez a mage érdekesen hangzik, viszont 3 legendet nem tudom akarok-e craftolni hozzá.
-
itldj
aktív tag
Én bontáskor bosszankodtam, hogy a warior fegyver mellett pont ezt sikerült nyitni. Aztán tegnap este én is kipróbáltam 5/5 win potato rankon, mert kb 2 hónapja nem is játszottam standard meccset.
-
grizlisandor
veterán
Nekem is a legenday hiányzott belőle, este játszottam párat vele, egész jó deck.
Még a Ping mage decket raktam össze ezekkel a DR Zombi tetyákkal. -
ClydeBeka2
őstag
válasz ClydeBeka2 #86025 üzenetére
Na csak nem birtam ki. IMP Warlockot lecraftoltam gyorsan, nem kellett sok dust. Brutál ez a deck!!! Tegnap 1 óra alatt Bronz10-ből plat 5-be repültem csak win, amig nem jött ellenem is egy Warlock Lehet ebből meglesz a 2. Legend grind.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
-
DJGABI
addikt
hú hát tegnap nagyon nem akarta adni, hagytam is a bontogatást picit.
55 pakkból
5 legó (Stewart, Darkvein, Theotar, golden Kaelthas, Denathrius)
11 epictök kimaradt ez a kieg, mik ezek, mit tudnak a location kártyák
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #86031 üzenetére
De az is constructed, nekem olyan, mintha nem is létezne. BG-hez meg minden csak pénzért van, ami egyrészt érthető, mert ott nincs más monetizációs lehetőség, másrészt jó lenne valami, amire el lehetne verni.
-
-
grizlisandor
veterán
válasz eLit-MiLan #86024 üzenetére
Igen, az lesz az.
(#86025) ClydeBeka2:
"Rögeszmésen" kell csinálni a napi qt-eket és összejön az! -
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #86025 üzenetére
nekem 16K van. lenne 30 is, ha nem költöm el feleslegesen a mercenaries launchnál
mivel BG-hez semmit nem lehet venni kb aranyból a pass kivételével, összejön az.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz grizlisandor #86023 üzenetére
Honnan a francból van 13k goldod?
Amúgy nekem nagyon szerencsés volt a tegnapi pack nyitogatás (ha már előző kiegbe alig jött vmi):
54 pack - 5 legendary - 5. pack The Countess 6. (!) pack Kryxis 14. pack Sinstrider 37. Olgra és 53. Theotar
Sose nyitottam még 2 legot 2 packból . Örültem mint majom a farkánakEmellé jött még 15 epic, 57 rare.
Egyetértek, én is várni szoktam kicsit ilyenkor, hogy melyik deck jó is meg fun is, azt craftolom.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz grizlisandor #86013 üzenetére
Köszi!
Abban van az az insta win lap? De utáltam az ellen a deck ellen menni
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
grizlisandor
veterán
61 pack vettem első körben, az első legendásik egyessével, végül 65. packnál áltam meg.
Sajnos még kelleni fog, mert a szimpatikus legendás kártyák nem jöttek.
4 legendás:
9. pack M Holmes, 31. pack Stewart the Stewart, 51. pack Necrolord és 65. pack Huntsman Altinon.13 db epic, 4 db golden rare, 69 db rare és 6 db golden common.
Craftolással várok egy hetet, hacsak nem találok valami olyan decket, amit minden áron játszani akarok.~7700 goldom maradt, már csak tudni kellene, mikor lesz BG váltás, bár amennyi BG-t játszottam az elmúlt időben jobban járok, ha packokat veszek belőle.
-
mcsm88
senior tag
válasz ClydeBeka2 #86021 üzenetére
Ja ok, így már világos.
-
mcsm88
senior tag
válasz ClydeBeka2 #86019 üzenetére
Ha csak kedden veszem át és a hétfőn be se lépjek játszani közt azért van különbség.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Midguardian #86017 üzenetére
Pontosan ezért! Hétfőn kapsz a ladderért lapokat, ha csak kedden veszed át elvileg új kiegből is kaphatsz (bár ez még nincs megerősitve). Azért érdemes 1 küldit hagyni vasárnap, hogy keddre 3 napi küldid legyen az új kieg kezdetére és minél gyorsabban kapod a szinteket. Jobban megéri az út elején gyűjteni az xp-t, mint most 100+ szinten.
-
mcsm88
senior tag
válasz Midguardian #86017 üzenetére
De itt nem arról volt szó, hogy ne váltsuk be, hanem arról, hogy vasárnap hagyjunk egy küldit, hétfőn meg be se lépjünk.
-
-
fausto
addikt
válasz ClydeBeka2 #86014 üzenetére
Miért nem szabad belépni hétfőn?
-
ClydeBeka2
őstag
Van 1500 xp-s küldim. ClydeBeka #21717.
És közben megvan a Dad Legend Asszem itt meg is állok. Jövőhéten jöhet az új kieg. Ne felejtsetek hagyni vasárnap 1 küldit és nem belépni hetfőn. Akkor max xp jön kedden az új kiegre
-
grizlisandor
veterán
válasz eLit-MiLan #86012 üzenetére
GG!
Én a quest, reno priest deckel szerencsétlenkedek, Dia 1-2 között; sajnos néha kevés az összes IQ-mat használni és elthrowolom a meccset.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz grizlisandor #85976 üzenetére
-
-
grizlisandor
veterán
válasz Gyuri27 #86008 üzenetére
Igazad van, kellett volna.
Itt a link.10+ perces meccsekre készülni kell, Reno marad általában a kezdő kézben.
-
Gyuri27
félisten
-
grizlisandor
veterán
Megszületett az új betegség a ladderen , 40 lapos, 40 hp-s, quest, reno priest.
Nem akartam craftolni, csak az új kiegben, de ki kell próbálnom ezt az ebola decket.
[ Szerkesztve ]
-
vaki
aktív tag
Én ma futottam bele egy érdekes BG bug(?)-ba.
Millificent-el voltam, voltak a plusz kártyák, amiből az elsők közül a +1 minion in tavern-t választottam és a pluszban kirakott minion pont egy mech volt, viszont NEM kapta meg a +1/+1-et...A felhasználóbarát felhasználó
-
fogtunder
nagyúr
válasz fausto #86002 üzenetére
a mögöttes logikát nem tudom, meg igazából nem is érdekel, mert túl sokat nem szokott számítani, de igen, ez így van elég régóta, szóval mondhatjuk, hogy normális, mert nem javították.
de ugye a scally+khadgar+rivendare interakció is úgy van már egy pár éve, szóval valszeg az is normálisI hate morning people. And mornings. And People.
-
-
fausto
addikt
Másik, ami szerintem egyértelmű hiba: ha Mechano-Tank "lövi" le Leeroy-t, akkor Leeroy DR-je nem öli meg...
-
fausto
addikt
Most lehet, hogy én bambultam el eddig, de lenne egy BG-s kérdésem.
Ha jól tudom, úgy működött, hogy ha megvan a 3 minion akkor a két "legnagyobb" statja adódik össze. Azaz ha egy eredetileg 2/2-es lény fel van buffolva 4/4-re és 5/5-re, akkor a 4/4, 5/5 és 2/2-ből lesz egy 9/9-es. Ugye ez így van?
Na most, ha Xyrella-val vagyok és a Hero Power-ből veszek egy miniont, akkor az egyik a fenti példa nem működik, a hero power miatt az egyik minion mindenképp 2/2-es lesz. Tehát nem 9/9-es, hanem 7/7-es lesz. Ez normális vagy bug? -
mcsm88
senior tag
Ti hogy szoktátok csinálni?
Minden kaszt pakliját építgetitek, vagy kiválasztotok pár kedvencet, a többi kaszt lapjait meg betöritek, hogy legyen dust a kedvenc kasztok kraftolására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér