- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
VVVValaki nagyon máker, hogy tegyen egy szívességet:
-
-
Mage arena 6:3 EU server
Mage arena 8:3 NA serverUtóbbinál még néhány videó töltődik.
-
netpeti98
addikt
A Battle.net launcherbe se enged be.
Szerk.: beengedett de nem erem folyatni az Arénámat
-
-
SLYM
veterán
kihívok egy PH-s arcot, erre nem ledob a játék és nem tudok visszalépni... fasza
-
xavix13
őstag
Köszi a játékot!
Amúgy, én a helyedben betörném, ha már csak 400 dust hiányzik egy legendhez, de addig nem. Ha meg addig valamit mókolnak vele akkor 1600 dust. (Bár ez nem valószínű.)
(#8073) F-ECT$: Spellbreaker nem rossz ötlet azt akkor berakok egyet. Tinkmasteret akarok majd, de nem most még, előtte Carnie és Ragna lesz. Tinkmaster helyettesítőnek van jelenleg egy BGH, Ragna, meg a nagy fák, sárkányok stb. ellen. Mondjuk egy Carniet vagy egy Sylvanast nem lehet vele leszedni, de azokra meg ott lesz így a spellbreaker. Am szerintem inkább Ragna lesz így elsőre, talán (?) kicsit nehezebb counterelni. És druiddal, általában elhúzódik a játék, szóval kitudom tenni, az esetek nagy részében. Ha meg addigra akkora hátrányba vagyok akkor Carnie se tud már segíteni. Pl.: egy murloc rush mindkettő előtt szétkap.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, gondolkozok rajta hogy betörjem-e a golden sea giant-ot. 400dust, közelebb lennék egy legend craftoláshoz.
(#8075) ígyvanferi
Jogos végül is, most úgyis használva van. Akkor majd később.
-
xavix13
őstag
Annyira azért nem vagyok tele, jelenleg így néz ki a druid deckem.
Ragnarost az egyik Ironbark helyre raknám, Carniet még nem tudom melyik 6-os helyére. Ha lesz, a két Twilight Drake helyére megy, két Keeper of the Groove, meg hiányzik még 2 Ancient of Lore, de ezeket már nem akarok craftolni, így is nehezen jön a dust.
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish #8068 üzenetére
viszont mindkettő nagyon faja ha nem counterelik
Akkor mindegyik lap faja. Volt, hogy egy evil dust-tal vertem 1-hp-ra Winnert, mert mindig sikerült megvédenem/buffolnom rajta. Winner meg éppen nem húzott be semmi területre sebzőt, vagy amivel kiszedhette volna.
üdv föccer
-
-
P00By
nagyúr
válasz
Sirandrish #8064 üzenetére
Lehet az lesz. Most nézegetem a paklijaimat, h honnan is hiányzik a molten. Állandóan ez a macera
-
xavix13
őstag
válasz
Sirandrish #8064 üzenetére
Nem tudok dönteni...
Várok még egy kicsit, hátha ollie és F-ECT$ kolléga is mond valamit, ami által könnyebb dönteni. -
-
P00By
nagyúr
Bocsi!
Az igaz, h lett némi alapanyagom, de nem tudom, h mit gyártsak le
A lehetőségek: Ancient of War, Gladiator's Longbow, Pyroblast, Sword of Justice, Earth Elemental, Brawl, Molten Giant
MOD: Vagy gyűjthetek tovább legendásakra...
-
xavix13
őstag
válasz
Sirandrish #8060 üzenetére
Viszont Carnienel meg, ha nem tudnak mit csinálni, akkor szinte 8/10, 6 manáért, hamarabb kilehet játszani, meg ragnaros random lövése miatt néha nem annyira hasznos mint carnie lenne. Nehéz dönteni na.
Amúgy másnál se megy a játék?Úgy néz ki megjavult. Volt egy kis zavar az erőben. -
DjDanee87
addikt
Megesik az ilyen. Én most azon csodálkozom hogy 5-2n állok egy ilyen rossz: eleje vége warri paklival.
Konkrétan nincs 1-es minion, 2-es minion van 2db (nem is nagyon ajánlott többet a drafton). Lategame minionok nem rosszak, de kb ennyi a pozitívum a deckkel kapcsolatban. A 2/7es berserker viszont nem 1 meccset hozott le, sokszor volt 10 damage fölött.Volt druid ellenfél aki ellen 5. kört 8HPról kezdtem üres boarddal. Nem is jött ösze a win
[link]
-
P00By
nagyúr
Kettőt arénáztam, 0:3 és 2:3
Elsőnél összeraktam egy király rogue(!) paklit. Jött 3 top deck hunter
Szinte ugyan az a lerohanós paklijuk volt, sztem ilyen nincs is!
Következő warrior, 1 vereség oké volt. 2.-nál kiélezett volt, de nála volt a szerencse épph megnyerte. 3. mage kezdés mana wyrm -> coin -> mirror image. Utána 3 körön keresztül spellel lekontrázott és kb. ennyi is volt.
Megint nem megyek arénázni egy darabig!
MOD: Ja és a slussz poén az ez a nyitásom, aminek azért nem tudok örülni, mert már megvan az összes lap...
-
xavix13
őstag
Ha betörném egy csomó lapom amivel nem játszom, vagy goldba van meg akkor lenne 1650 dustom.
Mit érné meg jobban lecraftolni? Ragnarost vagy Carniet? Alapvetően a lassabb control deckeket jobban szeretem, druidal játszom a legszívesebben. Inkább ragnaros felé hajlok, egy hajszálnyival erősebbnek érzem.
Ha carniet silencelik akkor csak egy yeti 6 manáért, míg ha rag-et silencelik akkor az még jobb is nekem.
Ti mit craftolnátok elsőre? -
netpeti98
addikt
Egy aréna deckben, mi az ideáli eloszlás a lapok mana igényét illetően?
-
DjDanee87
addikt
válasz
whitezo88 #8041 üzenetére
Ehhez sokban hozzájárul szerintem az is, hogy a legendaryk többsége inkább lategame, főleg control deckbe való és sok embernek nincsenek meg. Nekem pl 2 használható legendem van, azok is Alextraza és Thalnos. Ha valaki aki nem tud a streamerekhez hasonlóan naphosszat arénázni (150 gold extrával kijöünni minden egyes arénából), és nem is vesz több mint 40 paklit (ami mellesleg drágább mint 1 AAA játék) akkor nem lesz "fullos" control decked csak valami próbálkozás. Rush deckeknek a lapjai meg főleg basic lapok, 1-2 rare és esetleg leeroy tehát abból akár a legjobbat is ki tudja hozni a legtöbb player.
Én mondjuk inkább játszom a gagyi magam által összerakott control deckekkel legendaryk nélkül, mint az olcsó rush paklikkal mert nem az én stílusom. De sokaknak meg be is jön, olcsó is összerakni, és jó %al nyernek. Ez van
-
Sirandrish
legenda
Tényleg nem drága deck és kb mindenki számára elérhető, de nekem az "ingyen" az a basic lapokat jelenti.
Persze ez csak szőrszálhasogatás mert a deck semmi extrát nem tartalmaz, és hihetetlen teljesítmény ezzel legendig menni, csak a tisztánlátás végett írtam lévén hogy ha jól számolok akkor nálam pl a pakli fele nem fér bele az "ingyen"be.Nyilván hozzátartozik hogy talán a facelessen kívül mindenki számára elérhető lapokat tartalmaz. Illetve ha valaki már játszik néhány hete akkor már facelesse is lehet ha nagyon akarja az illető
-
kovsol
titán
válasz
Sirandrish #8048 üzenetére
Nekem ott áll most 3db 60-as, de nincs időm egyáltalán játszani a héten.
-
-
Trump Legend lett az ingyen mage deckkel.
-
netpeti98
addikt
Megvan az első aréna winem!
-
whitezo88
nagyúr
ladderen ismét csak rush paklik jönnek. nagyon izgalmas így a játék. a nem rush lapjaimnak (csak az van) semmi értelme mert mindig meghal a köv körben valamitől. ez már rég nem a tudás-nemtudásról szól, hogy 16on szenvedek mert 5ből 4x elvernek, akkor is ha 4 leszedést húzok be. megint szétvert egy hunter, hozzá se tudtam szólni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #8036 üzenetére
miért törném be, nagyon jó legendary. 200 dustom van, szóval pláne.
közbe rámentem ladderre, 7. körre kicsinált egy standard rush lock úgy, hogy elején behúztam paint, 2 smitot, volt nova is, de ez ellen nem tudom mi véd jobban... (2 power ov, 2 argusa volt még egyebek mellett)
hiába healeltem is magam, édeskevés volt. -
Wow, Trump rank 1-en van a teljesen ingyenes mage deckjével.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ígyvanferi #8031 üzenetére
grove és biteot játszottam ki, és letakarítottam a boardot ahogy tudtam. köv körben meg nyertem.
mod: elején nem biztos hogy jó behúzni mind a hármat [link]
mod: ja sorry 4 van a deckben, azt is behúztam -
whitezo88
nagyúr
arénába érdekes ezt berakni... [link]
(nyertem mondjuk, 2-2) -
oxox
addikt
no 4-2 lett az aréna, deck +70gold...így nem panaszkodok...persze a pakliban 1db olyan lap volt ami még nincs meg duplán (35dust befolyt), mérgemben, hogy ilyen jót nyitottam vettem még goldért egy paklit...1epic bejött...és lenne is egy játéktechnikai kérdésem hozzá...nem tünik top epicnek....
Hungry Crab...saját murlockot zabál meg, vagy az ellenféltől is csemegézhetek? merhogy ennyi van rajta
"Battlecry: Destroy a Murloc and gain +2/+2.valaki játszik vele?
-
Zolom89
senior tag
válasz
Sirandrish #8023 üzenetére
Ohh, azt hittem hogy abba mindent beleszámol
-
Zolom89
senior tag
Valahogy meg lehet nézni hogy Playe modba mennyit nyertem eddig?
100Win érdekelne
-
-
whitezo88
nagyúr
többet remélem a mage drafttól 3-1 után vesztettem 2-t. egyik egy pap, ami 8 kör alatt 2 deathet, 2 paint, 2 th stealt és 1 shadowformot tolt el, nem tudtam vele mit csinálni. a másik egy pala volt aki 6 hp ról hozta a meccset hogy addig hozzám se ért. először egy Alexet tett ki, köv körben meg healelte magát. nekem meg nem jött az 1 db fireball. Illetve amivel végül megölt az egy Kingses Merc, amit nem tudtam poly nélkül leszedni. (amúgy a deck elég leszedés szegény lett, 1 FB, 1 Poly, 1 Flamestr és kb ennyi. Frostbolt se volt, volt még 1 missiles meg 1 expl és ennyi volt a spell...)
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
Trollkodik a játék a napi küldikkel keményen
Tegnapról ezt hoztam át mára:
2 win rogue/druid
2 win mage/shamanMa kaptam hozzá 60 goldos 5 win warlock/shamant amit be is fejeztem gyorsan lockkal. Gondoltam, ha majd lecserélem az egyik tegnapi 40est ad helyette új 60ast amit szintén meg tudok csinálni utána és holnapra csak egy 40es marad.
Tényleg 60asra cseréltem, de hogy ezt ma nem csinálnom már meg az is biztos
Szemétkedik a játék.
-
DjDanee87
addikt
válasz
dejaris #8011 üzenetére
Én tudom, hogy van manát adó lap és azért is kevésbé gáz druidánál a több nagy lap. Ezért nem rossz ez a pakli sem. De itt is, ahogyan sok másik paklinál elfőrdulhat olyan lapjárás, hogy esélyed nincs. Itt pl van 8 darab 5 és 5+ manás lap. Előfordulhat olyan helyzet, hogy a paklit tetejére kerül ez a 8 lap, akkor azt jelenti hogy első 5 körben meg vagy lőve.
Turn 3 kill is lehetséges a játékban, de egy jobb aggro deck ha nincs ellenállás és nem húz nagyon rosszul bőven nyerhet az 5. 6. körben.
A felvázolt szituációban, hogy az 5. körig malmozol, amíg az ellenfél rusholja a fejed meg nem mondhatod, hogy magas a hero life és majd talpra állsz utána. 5 kör semmitevés után nem fogsz te semmilyen deckel sem talpra állni aggro ellen.
De ilyen nyilván millió játékból 1szer jön elő, mármint hogy a 8 legdrágább lapot kapja az ember a pakli tetejére, így nem lehet emiatt azt mondani hogy rossz a deck, csak rossz volt éppen a lapjárás - AMI ELŐFORDULHAT!
Rusholósabb deckek esetén ritkábban pl, mert kevesebb spell használnak és kevesebb drága miniont, így kisebb eséllyel kezdenek rosszul.
-
dejaris
addikt
válasz
DjDanee87 #8010 üzenetére
En erre azt mondom, hogy szerencseje volt es nem jott elo ez a szituacio, amit vazoltal. Ennyi nagy minionnal nem is tartom jo decknek, igy elso ranezesre. Es a TBK-t meg ki is hagytad. Egyebkent van olyan aggro deck, ami negyedik korre elvegzi a dolgat? Mert eleg magas a herolife, igy utanna talpra lehet alni. Erre meg rajon, hogy van manat ado lap is, ketfele a druidanal.
-
DjDanee87
addikt
válasz
dejaris #8009 üzenetére
Én értem mit akarsz mondani, csak szerintem rosszul fogalmaztad meg. Inkább úgykelett volna írnod, hogy a lapjárás egy jó pakliban kisebb tényező.
Szerintem nincs HSben olyan pakli, amivel ne lehetne szerencsétlenül kapni a lapokat. Talán még a 2 (vagy 3) patchel ezelőtti warlock rush deckem (argent squire, impek, shatteredsuncleric, dark iron dwarf, argus, abusive, leper gnome, elven archer, knife juggler, soulfire, stb.) volt a leginkább olyan, hogy nagyjából bármit kaphattam, kevés esélye volt az ellenfélnek a győzelemre, hacsak nem kapta meg a kezébe a 30 lapjából azt a 2-t amivel győzni tudott a lock rush ellen.És hogy bebizonyítsam az ellenkezőjét annak, amit mondtál:
Tehát nem létezik rossz lapjárás HSben, csak rossz pakli.
Ez volt a legutóbbi MLG tournament győztes deck
Feltételezzük ez nem egy rossz deck, ha sikerült vele többeket megverni a tournamenten. Van benne:
1 Cenarius (9)
2 Ancient of War (7)
1 Cairne (6)
1 Force of Nature (6)
2 Druid of the Claw (5)
2 Azure Drake (5)Akkor ha ő egy játékban mondjuk elsőnek indul. Elején a gép felajánl neki 3 kártyát: Cenarius, Cairne, Ancient of War.
Lepasszolja mindent, ehelyett megkapja a másik Ancient of Wart, Force of Naturet és egy Azure Draket.Ellenfele mondjuk warlock rush, neki meg az első 3 lapja amit húz az Druid of the Claw, Azure Drake és a visszadobott Cenarius mondjuk. Így gyakorlatilag első 4 körben max hero powere van. Feltételezzük a warlock kirakott egy Voidwalkert akkor a hero powerével le sem tud ütni semmit, nagy valószínűséggel kikap.
Tehát kikapott, szidja a lapjárást. De erre te azt mondod hogy nem-nem! Rossz a deck, kit érdekel hogy tournamentet lehet vele nyerni, szar lapjárást nem létezik HSben. Vagy béna az emberünk, vagy rossz a deck! Ugye?
-
dejaris
addikt
válasz
Sirandrish #8008 üzenetére
Erre a jatekra ertettem, de meg parra igaz.
Ennyire elkepzelhetetlen, hogy nem sikerult meg senkinek? Vegulis hemzsegnek erre a legend ranguak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #8007 üzenetére
Nincs rossz lapjárás csak rossz pakli...ezt te mondtad.
Tehát ha a pakli jól van összerakva akkor nem számít a lapjárás..
De te nem mondtál ilyet...rendicseeeekMég jó hogy te nem mondtál ilyet mert az azt jelentené hogy a PH-n még senkinek sem sikerült jól összeraknia egy paklit, lévén már mindenki említett nem egy olyan meccset ahol állításuk szerint nem jöttek jól a lapok. De most kibújt a szög a zsákból....igazából csak a paklijuk/paklink trágya
-
dejaris
addikt
válasz
Sirandrish #8006 üzenetére
Meg mindig nem mondtam iylet
Sot mondtam is, hogy az a pokemon a leirtak alapjan elegge szerencsejateknak tunik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
dejaris #8005 üzenetére
Azt szeretném hogy tényekkel alátámaszd azt a kijelentésed miszerint a kártyajátékoknál a lapjárás nem számít. Mármint hogy ez nem a szerencsén múlik! De mindegy...a körbemagyarázásokkal már a padlás tele van.
Előbb lepakolok belőle és majd ha fér még akkor újra megkereslek -
dejaris
addikt
Vilagbajnok helyett a profik szot kellett volna hasznalnom es ugy megnezni, hogy a nagy tornakon ez elmult evekben kik jeleskedtek, mindjart nem lenne ennyire valtozatos a helyzet. De csak ennel a listanal maradva: mar az hogy elofordul ilyen gyakran cimvedes, sot haromszoros bajnok, is azt mutatja, hogy szuletett makosokkal van dolgunk.
Sirandrish: Nem-nem. Itt sem tudtad kibokni, hogy mit is szeretnel helyesen. Ez alapjan azt kene bizonyitanom, hogy mas jatekokbol tanultam, nem de? De egyebkent aprankent elmondogattam mar a legelso vitaban az erveket, amelett, hogy ez a jatek nem fugg a lapjarastol megfelelo paklival. Csak akkor is elintezted egy tysonfele "mi oten vagyunk te meg eggyen" hozzaszolasal
Bizonyitani nem lehet azt, hogy a HS nem mulik a lapjarason (bar ez csak sejtes, nem tudom bizonyitani, hogy nem lehet bizonyitani). -
-
Srácok, jó lenne, ha nem a vitátokkal lenne tele a topik.
-
dejaris
addikt
válasz
Sirandrish #7999 üzenetére
A pokemont te hoztad meg mindig fel. Szoval szerinted, a mas jatekok egyenlo a minden massal? Lehet ti errol beszeltek, de en nem. A pokert sem peldanak akartam felhozni, hanem hasonlatnak jobb is lett volna, csak a masodik traktor hajos lett volna csak.
Nem kell a mellébeszélés..abból volt már elég. Nem kell a pokert felhozni, sem a Pokemont. Vedd magadra! Ertelmezd pontosan, amit mondtam es fogalmazz pontosan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest