- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
h3lios #85335 üzenetére
Ebben azért látok veszélyt, pláne a nerfekkel kapcsolatban, így valamennyire meg van kötve a fejlesztők keze.
Tegyük fel: okés betették a rush warrior, nem kiugró a winrate-je, nem agyhalál ellene játszani. De egyszer csak az élre tör egy másik warrior pakli, ami 2 olyan legendary-t is használ, ami benne van a fizetős dekkbe. Mit csinálnak? Inkább nem nyúlnak hozzá, hogy életképes maradjon a fizetős dekk? Vagy nerfelik és akkor a $20 megy a levesbe?
A másik a duplikáció: ha jól értem és megvan már valamelyik lap, akkor csak simán megkapom újra és betörhetem. Szerintem itt törhetné a vásárló full dust áron, hogy ne járjon rosszul.
Mondjuk ez az új játékosoknak tényleg egy jó lehetőség lehet, meglévő játékosként annyira nem kaptam rá fel a fejem. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
h3lios #85335 üzenetére
Mondjuk ezt nem értem:
"There are Core Set cards in these decks, will I get those cards again?
If you already have the Core Set cards in a Battle-Ready deck, you will not receive them again."Nem arról volt szó, hogy a Core set-es lapok eltűnnek a készletből mikor váltás van? Tehát megveszel egy deck-et és egy év múlva nem tudsz vele (wildban sem) játszani, mert kipörögtek a core lapok?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
h3lios #85335 üzenetére
Egész nosztalgikus érzésem van ezeket nézegetve
Nagyjából 22 évvel ezelőtt belekóstoltam a Magic the Gatheringbe, és ugye ott már akkor is lehetett ilyen kész deckeket vásárolni, hogy rögtön el lehessen kezdeni játszani
Emlékszek mennyit nézegettem neten, hogy milyen decket vegyek másodiknak, aztán végül semmi se lett belőle mert nem nagyon volt társaság akivel tudtam volna játszani.
Sajnálom valahol MTG-nek nem sikerült igazán váltania online-ra, nyilván adódik abból, hogy a rendszer nem erre lett kitalálva. De szerettem azt a világot. -
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #81628 üzenetére
Nem lesz ilyen OTK standardon
"Reckless Experimenter Nerf Coming June 3"
Wildon 7 manaert lesz 4 lapos OTK sn1p-sn4pel
-
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #81359 üzenetére
AOE hianya is erzodik, de elobb-utobb az uj kiegeszitokkel jonnek majd aggro elleni toolok, meg OTK-k reprintjei.
Summon spell tisztara Wildon a nerf elotti Naga SeaWitch tortenete, oncurve Khadgar nelkul is broken, raadasul twinspell , es 7/8 taunt is johet summonkent, ha meg nem MGiantra rakod ki akkor egy RNG clown fieszta az egesz.
Direkt printelnek ujra es ujra ilyen kartyakat, pazaroljak csak a dustot a userek, aztan egy kartya nerfjetol tier3+ deck lesz.Ebben a kiegeszitoben a legjobban Magenek sikerult identitas zavart okoznia az Actizzardnak.
-
DJGABI
addikt
válasz
h3lios #80840 üzenetére
addig amíg magamfajta hülyék megcsinálják a napi q-t (már csak amiatt is h ne ugorjon az évek alatt befektetett idő, azt az 1-2 welcome bundlit nem számolom) nem fognak változtatni semmit
even küldim volt, [link] ezt a lockot összeraktam, minusz a DK. de az a vicc még így is egész tűrhető. oké csak r20
-
Zolom89
senior tag
válasz
h3lios #80144 üzenetére
Mert az lett volna jó ha druiddal nem kapsz ki semmitől sem? Hagyjuk már.. manawyrm kezdettől fogva ért volna egy epicet 1 manáért is kész. Szerintem ez a nerf a következőleg megjelenő lapoknak szólt.
Kezdem úgy érezni, hogy a napi küldiket sincs kedvem megcsinálni... régóta tolom már, és valahogy kiveszett belőlem a vágy, nem izgalmas a játék..
-
jr1994
addikt
válasz
h3lios #79822 üzenetére
Pont láttam hogy hirtelen vége lett 8-nál a runodnak, akkor ezért :/
Én is odd rugóval nyomatom, 6-7 körüli átlaggal szóval közel nullára kijöttem goldból, és az egyik pakkból a mage legendet is kinyitottam. Persze elver néha a zoo, de amin én kiégek az a meme deckek, odd és a szokásos big spell mage, odd mech warrior, ezek mindig elvernek
na meg a druidok, legutóbb egy spiteful druidtól kaptam ki 9-nél. Amúgy lehet még megyek egyet, ha engedi.
-
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #79781 üzenetére
Small Indie Company
Atmentek vagy kirugtak oket azert nem ugyanaz
A HS-t a jelenlegi allapotaba BB es csapata zulesztette le, szoval valami coin flip szimulator fog jonni toluk, amivel majd leakaszthatnak a fanboyokrol egy csomo penzt akiknek bejott BB bohockodasa, rapelgetese, meg hahahahahazasa. -
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #79404 üzenetére
Program kodban globalisan epic droprate 30%-ban erre lesz beallitva, sokan betorik 100dustert, aztan a kovetkezo 4 kiegeszitoben (amig kirotal standardrol) nyomtatnak melle lapokat amivel tobb tier1 meta deckbe kell majd ketto , amit 800dustert le kell craftolni, vagy csak szimplan elveszi a drop lehetoseget hasznalhato epic elol, amit aztan +300dust
Varom mar a napot amikor borul a lootbox bili
-
grizlisandor
veterán
válasz
h3lios #79249 üzenetére
Míg van Aluneth, addig fix hülyeség, de utána is. Mi ez már, hogy jobb szélső lapod kijátszásakor húzol egy lapot.
Kirakod Turn3 nem csinál semmit, egy aggronak illik megoldania, ctrl meg kinevet és még nem beszéltünk arról, hogy mit húzol fel és kifér-e a kövi körben. Talán egy after you cast the spell draw a card lenne jó és egy Apprentis kombóval feltöltöd a kezed.
(#79255) lm83:
Legalább lesz mit nézni trolldenen. -
grizlisandor
veterán
válasz
h3lios #79234 üzenetére
Nincs baj azzal, hogy elköltöd a pénzed neked tetsző dolgokra, hanem a miértje.
Brit tudósok kimutatták, hogy 10 kommentedből 8 babyrage, 1 szemét blizzard és 1 egyéb.(#79242) eLit-MiLan:
Valszeg valami streamer kitett egy csodadecket és mindenki azzal baszatja a laddert. -
saen
veterán
válasz
h3lios #79234 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy havi 13k-t költesz HS-re. Ezzel egyébként semmi baj nem lenne, hogyha élveznéd a játékot. Nekem nem úgy tűnik, hogy így van.
Anno én is sokáig benne voltam ebbe a szélmalomharcba, nem mertem abbahagyni a játékot, mert utána drága lesz folytatni. Egyrészt a pénzköltés részét nyugodtan abba lehet hagyni, egyedül az ingyen cuccok ami bukta ha nem csinálod. De amikor már másfél éve az ember csak a napikat tolja és azt se élvezi, akkor szerintem elég egyértelmű, hogy mi a jövő
-
whitezo88
nagyúr
válasz
h3lios #79237 üzenetére
én az első kb 2 évben költöttem sokat, aztán fokozatosan kevesebbet. De ne a cigizéssel hasonlítsuk össze, mert ugyanúgy tulképpen pénzkidobás, nem jön vissza az ára. De lehet hasonlítani pl arra hogy lakásfelújítás, autó, vagy akár lakáselőtakarékosság, nyugdíjelőtakarékosság, ilyenek, amik kicsit fontosabbak
de mindenki arra veri el a pénzét amire akarja. Én a nagyobb csomagot eleve durvának tartom, kettőt egyszerre meg pláne. Szerintem az új hős hülyén is néz ki.
-
F-ECT$
titán
-
grizlisandor
veterán
válasz
h3lios #79223 üzenetére
Nem piszkálás képen, de mi van veled ember?
Tegnap még :
"Kicsit pofátlannak érzem, hogy 2 preorder van."
"Erősen gondolkozok rajta, hogy megéri-e nekem."
"Hát gyerekek, nekem itt ennyi volt a Pre-order vásárlásból."
"De 80-at már fog a rák erre a játékra költeni csak azért, hogy meglegyen 1 speckós hős..."Azt csinálsz, amit akarsz, csak ez így furcsa számomra.
Vissza kell rázódni a metába? Mivel a minimum 130 pack nyitásával?
(#79215) rocket:
Nekem is szimpatikusabb a régi. -
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #79204 üzenetére
Ettol lesz jofej? inkabb egy bohoc, hogy ilyen vackot kitalaltak, kiegeszitokkel kesobb az erkezo kartyakkal egyutt sikerult egy olyan decket osszerakni amiben ert valamit a purify mielott kirotalt.
O is azt csinalta, megjelenes utan hetekig nem reagaltak semmit a felmerulo problemakra.
-
-
Padlás
senior tag
válasz
h3lios #79197 üzenetére
Magyarul megvettek kilóra a sok sz@rsággal, mert hiába nem jó a játék, csak tolod bele a pénzt. Én is keveset játszok, de hidegen hagy, hogy olyan paklikkal hülyüljek, ami azon a napon életképes csak, amikor valamelyik streamer unalmában kitalált valami vicceset.
Egyre pofátlanabbul tolják, hogy legendary lapok köré épülnek paklik és még csak alternatív verziót sem lehet összerakni, mert anélkül az 1-2 kulcslap nélkül értelmetlen az egész.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
h3lios #79098 üzenetére
Nem is az a baj alapvetően, hogy ázsiai (bár te sem ezt írtad), hanem, hogy tök ismeretlenek jönnek versenyről versenyre. Ez mondjuk almát a körtével esete, de annak idején a Dota profi szcénát komolyan követtem, ott volt olyan, hogy egy kínai csapatnak szurkoltam, mert szimpatikusak voltak emberileg és a játékuk is tetszett. De nem is volt ilyen fluktuáció a top játékosokat, csapatokat illetően. Még eleinte itt sem, mindig a nagyobb nevet voltak ott azon a néhány bajnokságon, ami volt. Az utóbbi időben lett ez problémás, a régi arcok abbahagyták, újak meg folyamatosan cserélődnek, a randomnak hála nem is tudnak konstans ott lenni a legjobbak között. Kár, én szívesen néztem a versenyeket.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
h3lios #79071 üzenetére
Én már átálltam TES:Legends-re, sokkal jobb TCG véleményem szerint, baromi kevés RNG faktorral.
- úgynevezett kasztok nincsenek, helyette a lapoknak attribute-ja (színe) van: agility, strenght, endurance, willpower, intelligencd vagy neutral
- a legkisebb deck is ötven lapos és max 2 színt tartalmazhat + neutral
- a legutóbbi kiegészítő óta lehet három színű paklikat is csinálni (Morrowind témájú paklik), de akkor minimum 75 lap kell
- ha jól sejtem, lehet minden színből lapokat gyűrni a pakliba, ha 75 lapot kiad a három kötelező az adott házra, mert van egy exodia legendary lap, ami automatikusan megnyeri a játékot, ha minden színből van lent lap
- egy lapnak lehet két-három színe is
- 30HP, mehetsz pozitív irányba is felfele (68 a rekordom), öt rúna is van, ami ötös mérföldköveknél (5-10-15-20-25HP) eltörik és húzol egy lapot - ha Profecy textje van, akkor azonnal ki is játszhatod az ellenfél körében
- két lane van, az egyik normál, a másik ad stealth-et a következő körig (kiv. guard), lane-ekre ható bc-k (summon) és spellek vannak többségében, lane-ek között nincs átjárásNagyon nagy stratégiát igényel, nem lehet csak úgy nekimenni a nagyvilágnak.
-
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #78721 üzenetére
Nem ertem, miert varod el csak olyan nevek legyenek ezeken a tornakon akik a jatek kezdetenel szereztek nevet.
Esportsban is "kioregednek", raadasul ez a jatek egy folyamatos grind, es egyre jobban egy coinflip szimulator, ahol a skill mar csak nyomokban van jelen, ertheto, ha sokan kiszallnak, raadasul a tornakhoz szponzorok kellenenek, de ez a jatek ertheto okbol nem vonza oket.
Inkabb az a csoda, hogy vannak meg tornak.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
h3lios #78721 üzenetére
Én is csak kb 2 meccset néztem, mert ismeretlenek nem érdekelnek, de látom a szokásos történt. Amúgy új nevek nemigen tudnak már bekerülni a szcénába úgy mint ismertek. Sok ember még úgy is felkapott, nézett, szeretett hogy nem is játszik igazán... újként ismertté válni, sok sikert. A meghívásosok valóban jók még, főleg ha valami spéci szabály van, vagy nem Conquest...
Kolento is megmondta vagy 2 éve, hogy azért nem versenyzik már mert nem éri meg... és még vannak így páran. Sakkban természetes, de még pókerben is jellemző (ami nagyrészt a taktika ellenére is szerencsejáték), hogy a legnagyobbak rendszeresen ott vannak a topon. Itt? Ugyanmár
Itt csak akkor lehet próként fennmaradni ha jön pénz szponzorból, streamből. Nyereményekből lehetetlen, vajon miért szüntetik meg sorra a HS csapataikat a teamek?
-
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #78647 üzenetére
Toki mirrorban mar jol alltam, de nem volt counterspell a kezemben, topdeckelte 10mana spellt amivel ujra indult a meccs, de aztan questbol kapott +1turn spellt bele jatszotta counter spellbe
Azert van NA AI, mielott jott a 10mana spellje blizzardot kapott mana blinddel, sima 3/3-as minionomra a boardon kijatszotta + a sajatjat is
#78651: Nekem meg 2 Toki win kell, es meglesz a 160dust
-
-
F-ECT$
titán
válasz
h3lios #78599 üzenetére
Egyrészt egyetértek:
-Nagyon sok a Paladin.
-Vannak meccsek, amit tényleg csak az dönt el, hogy ki húzza fel előbb a kulcs lapo(ka)t.Viszont ha megnézed a metát, 50% feletti wr deckek:
-Druid: Spiteful (Taunt, Token)
-Mage: Tempo, Big
-Pala: Even, Odd, Murloc, Agro
-Priest: Spiteful, Control (combo)
-Rogue: Quest, Odd
-Shaman: Even
-Warlock: Cube, Even, Zoo
-Wari: Quest
Azaz minden class-szal tudsz játszani. Ha meg egyik se tetszik -> tarts pihenőt / játssz mással. -
beherit
tag
válasz
h3lios #78396 üzenetére
Nekem kellett vagy 4 meccs, 2 ellenfél radiant elementalt kapott az elején.
KISDUCK: ez tényleg ilyen, viszont vannak olyan aggro deckek, mint even paladin, hogy még controll lockkal sincs meg feltétlenül. Az odd paladinokat 90%-ban vertem vele, az evenből meg majdnem mindet buktam. Baku huntert nem is tudom hogy verhetném meg vele. Ha a spiteful megvadul az is nagyon necces. Szóval aggro meg controll oldalon is elég szélsőséges deckek vannak, kísérletezésre nem sok hely van. Egyik gerjeszti a másikat, fullban kell tolni a kretént.
-
asuspc96
senior tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
h3lios #78304 üzenetére
Az nem old meg semmit. Nem tudsz 4 guarddal mit csinálni egy kör múlva se.
Dobja csak el azt a 2 kártyát mikor kikerül a boardra. Mert egy 5-ért 5/7 charge még így is jó lap.
Persze magában a guard annyira nem op. Csak a blizznél ugye nem gondolkoznak. Így lehet ingyen játékba hozni. Ami meg atom rák. Bezzeg a raza zavart mindenkit. No ez nem.Ehhez a kieghez még csak annyit, hogy nem jött egy valamirevaló sárkány vagy sárkány szinergia. Jó mondjuk nem lehet minden kiegbe.
De nem jött egy rendes taunt, heal megint. -
törölt tag
válasz
h3lios #78162 üzenetére
Köszi, hogy felhívtad erre a deckre a figyelmem, Rank 5 alatt (most már Rank 3) is lehet vele aprítani, egyelőre 7-1, 3 game volt Warlock ellen, az egyik loss is az. Lehet, hogy gyorsan be kellene tolni megint a Legendet, amíg nem kezdik counterelni.
Amúgy "óccó" is, ajánlom mindenkinek. (egyébként 3k dustból már megint van 3 épkézláb deckem, csak jelzem)
-
törölt tag
válasz
h3lios #78164 üzenetére
"A rank rendszer majdnem mind 1, lényegében kieg előtt Rank 20 -tól full meta deck jött csak szembe 1-2 eltéréssel." Az, hogy "meta deckek" jönnek, semmit nem jelent, ha a játékosok 2-szer hibáznak körönként.
Az persze így is szép, hogy egyszer sem kapott ki, de szerintem neki így szezon elején kialakulatlan metában egy jó eséllyel erős deckkel a 90% sima valószínűleg. Most pont kikapott, de meg is érdemelte a misplay miatt.
Fene, nem tudtam megnézni. Nem tudod véletlenül melyik lapból volt neki egy darab a deckben Tarim mellett? A repentance-ből? -
blackydan
senior tag
válasz
h3lios #78160 üzenetére
Aztán havert elkapja a gépszíj és lapátolja a pénzt Ben csapatának
Más:
Elég szélsőséges meta lesz kialakulóban szerintem. Most kb. két opció van: Baku féle pakli elveri az embert turn 6-7-re, vagy Sámli-Lock szívja ki az ember életkedvét egy valamivel hosszabb meccs alatt. Lehet kicsit jobban ráfekszek wild vonalra -
F-ECT$
titán
válasz
h3lios #77930 üzenetére
mert alig játszok a játékkal. Abszolút csak a napi quest és semmi több
Akkor miért költesz még a játékra? A napi questek bőven letolhatók a f2p módból kinyerhető pack mennyiséggel, pláne annyi dusttal amin a korábbi vásárlásaid miatt ülsz.Értem én, hogy Neked fontos a teljes lapkészlet és nem érdekel a ranked, de ha már a casual játék és a fun deckek sem okoznak örömöt, akkor miért erőlteted a folytatást? Szerinted várható nagy változás a közeljövőben játékélmény szempontjából?
-
saen
veterán
válasz
h3lios #77930 üzenetére
Ingyen lap mindig tápos, az összes ilyen lap jó. Még egy vacak paladin secret is nagyon jól tud jönni ha nem kell a 30 lapba beleraknod. Majd szép lassan a profik is rájönnek
A warrior legend is azért jó, mert akkor játszod ki amikor le tudsz szedni vele valamit rögtön, nyomban erősödik is, minimum 3 hp-ja lesz és külön erőforrás leszedni. Nem túl nehéz vele 2v1-et csinálni.
-
saen
veterán
válasz
h3lios #77927 üzenetére
Komoly hisztiket tőled várjuk
Egyébként a warrior legend erős, amelyik profit néztem eddig mindenki dicsérte. Lyra se sose volt szar, nem is értem ki mondta ezt. Reddit?
Most is egy csomó laphoz támogatás kell, pakli köré, csak akkor lesz meta. De van sok ami vákumban erős, meglátjuk milyen meta jön köré.
-
F-ECT$
titán
válasz
h3lios #77922 üzenetére
Én örülök, hogy:
-jópár pakli megya levesbe - úgyis uncsik már
-nem jön igazán erős legend - talán olcsóbbak lesznek a deckek
-nem jön igazán erős lap - lehet majd kísérletezni a gyengébb lapokkalIlletve ahogy írod is: majd kapnak még az új mechanikák 1-2 erős lapot később, és akkor hirtelen Tier 1-2 deckek lesznek, de legalább nem rögtön lesznek azok és így nem 2 évig kell néhány OP deckkel játszani.
-
saen
veterán
válasz
h3lios #77922 üzenetére
Szerintem nem olyan gyenge ez a kieg, csak hiányoznak (szerencsére) azok az elcseszett lapok, mint pl a DK-k közül Guldan. Megfelelő támogatással lesz bőven jó lap ebben a kiegben is, de nekem az az érzésem több lappal, hogy majd később kapják meg a megfelelő támogatást, nem akarják, hogy 2 évig szívjunk ellene. Ilyen pl az új sárkányos 2 manás paladin lap, de akár ez az odd/even is jobb lesz később.
Azt remélem csak, hogy a warlock nem lesz elcseszetten erős. Ügye semmilyen burn nem jött, value game-ben meg egyelőre nem látom, hogy ki fogja megállítani. Nálam a megítélése a kiegnek sokkal inkább azon fog múlni, hogy mennyire lesz kiugróan erős valaki, vagy legalább lesz-e valami balanszhoz hasonló dolog. Remélem igen.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
h3lios #77801 üzenetére
Persze, jó hogy nem a classic jelenti a paklik lapkészletének nagy részét. Csak így meg az értelmét vesztette. Szerintem jobb lenne eltörölni a classicot, mindig minden kirotálna. Ha egy lapot meg akarnak tartani / vissza akarnak hozni, akkor lehet reprintelni, mint MTG-ben. Hogy kezdőknek / visszatérőknek megkönnyítsék a dolgot meg lenne szezononként 2-3 "bérelhető pakli". Azaz ingyen (vagy valami jelképes goldért cserébe) az adott szezonban játhatsz ezzel a 2-3 előre összerakott paklival anélkül, hogy meglennének a lapjaid hozzájuk. Akár olyan korlátozással, hogy rank 5 fölé nem juthatsz velük.
Ezzel egyébként Blizz balance-on is tudna segíteni, pl. ha adott időszakban van egy nagyon rák pakli, akkor a counterjét be lehet rakni ingyenesbe...Így akinek ranked a lényeg, vagy hogy bármilyen lappal játszhasson, vagy aki az épp menő paklival akar játszani, annak ugyanúgy vennie kell boostereket. De aki most kezd, vagy 1-2 év kihagyás után visszatér nem azzal találja magát szemben, hogy gyakorlatilag semmit sem érnek a paklijai.
kwzatz:
Ha ezeket a paklikat csak úgy összeraktad, az azt jelenti, hogy jelentős gold és/vagy dust tartalékaid voltak. Térjünk vissza mondjuk 1 év múlva a kérdésre, amikorra már csak abból fogsz élni amit menet közben összeszedtél -
törölt tag
válasz
h3lios #77789 üzenetére
Nem tudom srácok. Én még életemben nem költöttem pénzt erre a játékra. (meg akarom hagyni F2P élménynek, más Blizzard játékokkal pótolom a dolgot
) Különösebben sokat sem játszottam vele. Sőt, most kihagytam fél évet, és az új meta deckekből 4 tier 1-eset tudtam összerakni a korábbról megmaradt 1000 goldom és a korábban meghagyott össze-vissza plusz aranykártyák betöréséből kapott kb. 5000 dusttal. Pedig nem volt egy lapom sem az utolsó 2 kiegből szinte, csak amit az adventure-ből meg dungeon runból kaptam. Most március eleje óta nem bontottam ki a paklikat, mondván úgyis csak rankedezek, semmi szükségem új lapokra, elég a 4 deck (valójában csak eggyel játszottam), és fasza lesz egyben bontani egy csomó packot. Most 57 packom van, be van tárazva két küldi és még 3 napig tart az event, emellett van vagy 400 goldom is. Tehát durván 65-70 lesz (vegyesen az utóbbi kiegekből), mire jön a WW. Mindez kb. 45-50 óra játék eredménye. Nekem bőven elég.
-
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #77789 üzenetére
Nerfet nem is irtad, mikor sokan elvernek 3000-5000 dustot egy tier0-1 deckre, amibol aztan nerfelnek egy epicet , ami a tobbi craftolt lapott tonkre vagja, vissza meg kapnak 400-800dustot.
Lathatoan sokan bedolnek a free pack maszlagnak, ami 99%-ban 40dustra van riggelve, maradek 1% nagyresze meg 100/400dust kategorias epic/legendary.
Varom mar a napot amikor kipukkad a lootbox/spinwheel stb. lufi, es szamon kerik a jatekfejlesztokon milyen programozasi sema szerint mukodnek, mert nem random az tuti, es itt nem csak a HS erintett ebben, hanem az osszes BB-eken meg Candy Crushon "nevelkedett" jatekfejleszto bagazs jateka is.
-
F-ECT$
titán
válasz
h3lios #77789 üzenetére
Nevetséges az egész rendszer, hogy több 1000 dollár ráköltés nélkül nem tudsz 1 fullos készletet fenntartani.
Fullosat valóban nem, de évi egy preorderrel és a napi questek letolásával simán tudsz olyan készletet fenntartani, amivel a tier 1-2 paklikat össze tudod rakni.
-
rocket
nagyúr
válasz
h3lios #77775 üzenetére
Miert vacakolsz ilyen questekkel ladderen?
Kerj meg egy baratot, hogy aszisztaljon, vagy masik kutyure csinalj masodik accountot es jatszd le magad ellen , igy ~10perc 5win, Warlock ellen meg gyorsitani is lehet, pl. soulfire, ownface sebzos taunt nelkuli minion, HP minden korben
Par meccset nyomtam osszesen ladderen iden, azt is ev elejen a card back miatt, de mar honapok ota az se erdekel, csak a questeket jatszom magammal, 80G-t kiveve, azt elcserelem, vagy baratnak adom.
-
-
beherit
tag
válasz
h3lios #77262 üzenetére
Én most olyanoktól kaptam ki combo priesttel, hogy recruit warrior, meg yhsarahj shaman, valami elmebeteg rogue mindenféle tákolt lapokból. Az egyik meccsen csak varázslatok voltak a kezemben turn 5-ig, aztán meg csak minionok nem is tudom meddig, meg ilyenek. Kikaptam 3-szor aztán kiléptem
-
lm83
őstag
válasz
h3lios #77157 üzenetére
Na ezt már valaki írja le nekem légyszives, hogy tudok én dollárban vásárolni, nem euróban.
Múltkor is vagy 7 $-t szedtem ki a playvig-ből, az fedezte az 5 eurót...A kiegről, hát szerintem ez a páros páratlan dolog már as legalja...
Legközelebb mi lesz, ha a csak prímszámú lapok vannak? -
beherit
tag
válasz
h3lios #77079 üzenetére
Nem igazán tudom, szerintem ebből bármi lehet. Lehet, hogy kicsit kiegyenlíti a dolgokat, nem lesz olyan nagy különbség a draftok között, de lehet, hogy mégsem lesz jó. Ezek mindig tök máshogy néznek ki a gyakorlatban. Annyi pozitív, hogy változás lesz, ennek a játéknak az a titka, hogy nem szabad stagnálni hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest