- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Blu-ray lejátszók
- Apple notebookok
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz F-ECT$ #77597 üzenetére
Elvileg 2018. április 9-én 23:59-ig.
más:
"Későn indult az esemény hiba: Az esemény éjfél helyett éjjel 1 órakor kezdődött, akik abban az egy órában teljesítettek küldetéseket, azok nem kaptak kártyacsomag jutalmat. A Blizzard még vizsgálja, hogy kik az érintett játékosok, valószínűleg kárpótlásban lesz részük." - hshungary
Ennek tudnék örülni, mert én is belefutottam ebbe a szituba. -
F-ECT$
titán
Meddig tart ez a quest packos event?
Dive ever, work never.
-
Hallazeal
tag
Nagyon izgalmas
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
kwzatz
addikt
válasz HellGreg #77591 üzenetére
Bocs, egy retardált pillanatomban összekevertelek Chumlee-vel, ő írta, hogy wildban játssza.
Akkor még mindig ezt tudom ajánlani:
Murloc Paladin
Ebből sok lap hiányzik?
Arany lapoknak csak esztétikai értéke van. Én bezúztam az összeset, amiből már volt 2 sima.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
HellGreg
őstag
Amúgy az arany lapoknak van bármi értelmük azon kívül hogy többért lehet bezúzni? Ha pl van 2 valamilyen paladin kártyám és ugyanolyan aranyban is akkor gondolom arra nem igazán van szükségem ugye?
-
Hallazeal
tag
válasz Chumlee #77586 üzenetére
Érdekesnek érdekes, de tényleg nem valami jó...legalábbis egyelőre. Amire megérné ez a buff, az az early game, de 6 manánál ez már szinte mindegy is, esetleg Yserából csinálna 12/12-t. De azért a pár lapért amit megéri innerelni sokkal egyszerűbb a klasszikus módszer. De lehet egyszer majd jó lesz ez a lap, kitudja...
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
kwzatz
addikt
válasz HellGreg #77585 üzenetére
Tény, hogy a wildhoz nem sok közöm van, de ez még mindig kicsit random decknek tűnik. Heal pl. szerintem tuti nem kell, mert ha már gyógyítanod kell magad, akkor régen baj van.
Wildra ez a kettő pl. jónak tűnik:
Wild Murloc Paladin 1
Wild Murloc Paladin 2"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Chumlee
senior tag
Lady in white priest legendaryt láttátok ?
Én érzem csak azt ,hogy ez nem olyan OP mint amennyire páran írják? Van ahol már nerfet kérnek![ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz HellGreg #77583 üzenetére
2 Divine Favor van abban a pakliban. A Call to Arms csökkenti 3 lappal a deckben lévők számát, így amellett, hogy gyorsan telepakolod a boardot, növeli az esélyét annak is, hogy Divine Favort húzz. Ha Vilefint játszottál már ki, akkor az 1/1-es murlocok a hero powerből sok esetben hatékonyak tudnak lenni. Több száz game alatt elég ritka volt az, amikor nagyon nem tudtam mit csinálni.
Még egy dolog, amit szerintem sokan nem csinálnak: Ha már a második Vilefint rakod le (sőt, akár az elsőnél is néha), érdemes hero power, Vilefin, hero power megint sorrendben tolni, mert a Vilefin refresheli. Sokszor csináltam ilyet, hogy megőrizzem a kezemben lévő lapokat, pont azért, hogy ne fogyjak ki, ha nincs Divine Favorom. Közben rákényszeríted az ellenfelet, hogy board cleareljen, mert ugyan csak kis 1/1-es Murlocok, de egy érkező Warleaderrel, Megasaurral vagy Tarimmal nagyot szólhatnak ők is. Mondjuk érezni kell, hogy mikor csináld ezt, és mikor játszd inkább a kezedben lévő lapokat, de a tapasztalattal jön ez is szerintem.[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz kwzatz #77548 üzenetére
Köszi a tippeket. A murlocos dolog tetszik, van is egy rahedli. A 8 feletti lapokat kiveszem minden karaktertől, mert mire eljutok hozzájuk, már nem segítenek, az esetek többségében. A sok kis lap tűnik sokkal hatékonyabbnak. A probléma ott van még mindig, hogy nem igazán vannak laphúzató lapjaim, így 4-5 kör után gyakran 1 lappal vagyok, vagy 0. Ez ellen valami tipp esetleg?
-
kwzatz
addikt
válasz grizlisandor #77574 üzenetére
grizlisandor: Ty-ty!
DaveNo1: Én is kaptam Rank 2-3 körül Legendeket, és az szinte mindig win volt. Gyanítom a hidden MMR-jük nagyon alacsony, mert miután elérték a Legendet, elkezdtek össze-vissza deckeket tesztelni, trollkodni, kikapni.
Chumlee: Igen, elég sok múlik a Call to Arms-on, de anélkül is lehet nyerni. Rengeteget hibáznak, legfőképpen azzal, hogy nem trade-elnek bizonyos szituációkban, amikben kellene. Paladin ellen ez a leglényegesebb, agresszíven arra törekedni, hogy mindig neked legyen erőfölényed a boardon. Ebben a matchupban nem gond, ha csak 1hp-k maradnak a minionjeidnek, mert nincs board clearjük. (nagyon ritkán játszanak Consecrationt és Equality-t, úgy kell kezelni, mintha ilyen nem is lenne) Hasznos tud lenni a Redemption (Hydrologist) Righteus Protectorral, mert nem igazán tud "mögüle" kiszedni semmit a board clearek hiányában, csak a Spellbreaker segíthet nekik. Mindig próbálj az 1 manás murloc-okra, Righteus Protectorra, Rockpool Hunterre muliganezni, Knife Jugglert nem érdemes benntartani, jobb CtA-szal kihozni. Paladin ellen két murlocra már simán rádobom általában a Megasaurt, sokszor ezzel átveheted a vezetést.
A Warlock a leggyakoribb ellenfél ebben a metában. Paladinnal annyit tudsz tenni ellenük, hogy minél gyorsabban dobálod ki a minionjeidet, számolsz a Defile ellen, (valamint a turn 2 Doomsayer ellen) próbálsz Hellfire range-en kívülre kerülni (Megasaurral vagy Coldlight Seerrel) és imádkozol, hogy eggyel kevesebb board clear legyen nála, mint ahányszor te tele tudod rakni a boardot. A teljes szezonban 46-48 lett ellenük a statom, szóval nem reménytelen ellenük, de hátrányban vagy.[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
válasz kwzatz #77570 üzenetére
A gond azzal volt ,hogy egymás után 6 mirror. Szépen haladtam is.Az utolsó kettőben viszont nem kaptam ki a call to arms-t az ellenfeleim 2x is .Ekkor döntöttem úgy druidozok a palák ellen jó.
Persze ,hogy warlock aki minden ellen techelt ...
Az a vicc ,hogy druid ellen nekem mindig warlockot dob csak nem tudom miért . -
KISDUCK
addikt
A malom zsiványa ismét lecsapott:
replay warrior replay hunterA devilsaur hunter érdekes volt lehet ki kéne próbálni. A warriornál kicsit paráztam, mert volt nála Dad Man's Hand, de szerencsére nem volt gáz és még segített is nekem egy brint it onnal.
-
tomazin
veterán
Warrior megint megkapta a szeretetet...
-
kwzatz
addikt
válasz Chumlee #77567 üzenetére
"Paladin meccsek után megyek pár druidot ,mert a ladder tele van palával."
Ez az ideális szituáció, ha te csak paladint tolsz, mivel mások ugyanígy cserélgetik a deckeket. Így te jobban fogod ismerni a paladin decked és hozod a mirror meccseket. 63% volt a winrate-em paladinok ellen, javarészt lényegében ez segített a legtöbbet a feljutásban. Az ő hibáik voltak a legszembeötlőbbek.
A Cubelockot és a Control Warlockot mondjuk én sem kedveltem meg. A late game-jük gusztustalan.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
80G csere, 5. questem lesz tehat elvileg WW packot fog adni.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
KISDUCK
addikt
-
Chumlee
senior tag
Paladin meccsek után megyek pár druidot ,mert a ladder tele van palával . Persze egyből bedob egy warlockot. Csak mage ,pala és jade druid counter lapjai voltak ...
Most hagytam abba ezt a hulladék játékot . Három naponta két accról a questeket megcsinálom és ennyi elég is ...[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz grizlisandor #77565 üzenetére
Lehet, az volt a baj, hogy kevés energiát küldtem, de nekem is csak ennyi maradt.
GL a következő szezonra![ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #77552 üzenetére
Azt hiszem elérkezett ez a pont.
Igazad van kwzatz, kell energia a kövi szezonra. -
kchryss
veterán
Lehet úgy van megcsinálva mint a pitytimer. Először 2 a pitytimer aztán ha kaptál új kiegészítőt akkor nullázódik és 3 lesz, aztán a 3 után még nem tudni mennyi lesz.
Azért gondolom ezt, mert én az első nap első küldetéséért kaptam ww pakkot, aztán mondom mivel azt írtátok, hogy a 2. pakk mindig ww így milyen jól járok mert 2 lesz, de a 2. pakk ungoro lett. Gondolom azért lett a 2. pakk ungoro, mert az első ww volt. -
Hallazeal
tag
válasz kwzatz #77558 üzenetére
Most nekem is volt egy masszív kihagyásom. De ebben a hónapban meglepően könnyen meglett az r5... 5-6 nap játékkal viszonylag kényelmesen sikerült, bár volt többször is 10 feletti winstreakem. Csak kicsit fura volt, hogy már r20-on is 5 csillag van
Mondjuk deck trackert nem használtam sosem, de ha több meccset akarok lejátszani akkor valószinűleg be kell adnom a derekam, mert mondjuk a napi 10. meccs után már összekeverednek a dolgok, az előző meccsekkel.
Köszi a linket, ez jópofa nagyon.
Elvileg bele kell férnie a legendnek az időmbe, na majd meglátjuk.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
kwzatz
addikt
válasz Hallazeal #77557 üzenetére
Köszi szépen!
Igen, én is így voltam vele korábban mindig. Most meg fél évig nem játszottam, aztán gondoltam egyet, hogy akkor ha már újra elkezdem, akkor vegyük komolyabban egy kicsit.
Hónap elejétől tolni kell keményen hozzá, szerintem jót tesz a tudat, ha már valahol legkésőbb tizedike körül megvan a Rank 5.
Hearthstone Deck Tracker amúgy mindenkinek javallott ehhez, a statokból nagyjából ki tudod számolni, hogy jó eséllyel mikorra lehet meg, az átlag játékidővel meg kalkulálhatsz, hogy ez pontosan mennyi időt is jelent.
Én ezt használtam, segít a számolásban:
Mikó' leszek má' lidzsend?"
GL a jövő hónapra! (bár ez biztos meredek egy season lesz )[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz kwzatz #77555 üzenetére
Nagy Gratula!
Látom jól belemerültél a témába. Bármennyire is lusta disznó vagyok hozzá, de már nekem is ideje lenne végre kiprögetni a legendet.
Mindig halasztgattam a legend rusht, hogy ó ráér az még... aztán azóta is ezt mondogatom és r5-nél megállok.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
kwzatz
addikt
válasz grizlisandor #77552 üzenetére
Akkor hajrá! GL!
-
tomazin
veterán
1. nap: ungoro (80g-t haver adta, nem csináltam meg saját küldit)
2. nap: ww
3.nap: kobold, kftez eddig olvasottak alapján a kövi ww lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
WW pack, ez az egy küldim volt, de ez volt az 5. amit nyitottam az akció óta.
#77548: Combo dragon priest. Kissé ironikus, hogy ezzel lettem legend, mert a pap a legjobban utált hs class az életemben.[ Szerkesztve ]
-
NyalokAA
aktív tag
Én ma Kft packot kaptam elsőre , tehát bedőltek a teóriák
-
kwzatz
addikt
válasz grizlisandor #77533 üzenetére
grizlisandor:
Köszi!
Én küldöm, de a helyedben már így 29-én inkább eltenném a következő hónapra.kgergely23:
Ha nem jó a decked, akkor egy azt counterelő netdeck (ha jól látom, Big Priest ellen mész) meg fogja verni. A képen én úgy látom, hogy nem igazán van koncepciója/célja a deckednek. Tény, hogy a játéktudás számít, de egy jó pakli is ugyanúgy része a sikernek. Nézzél ki egy jó decket a neten és told azzal, rengeteget lehet belőle tanulni. Én a Murloc Paladint tudom javasolni még most is (gondolom a WW-ban is lesz valami módosult változata), az egyik legolcsóbb, leghatékonyabb deck, gyorsak a meccsek, így többet tolsz le ugyanannyi idő alatt és nem bonyolult vele játszani.
Én ezt toltam:
Murloc PaladinThySoul:
Az nem semmi, grat! Melyik priestet toltad?[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz ígyvanferi #77545 üzenetére
Akkor inkább marad a hspacktracker
-
fausto
addikt
Tudtok ajánlani olyan módszert, amivel naplózni lehet a nyitási statisztikákat?
A http://www.hspacktracker.com alapvetően jó lenne, de nekem ki szokott hagyni pakkokatEgyébként nekem a mai második pakk K&C volt
[ Szerkesztve ]
-
dvids
aktív tag
Hogyan követitek a statisztikáitokat? (győzelem/vereség)
szerk: köszi fogtündér!
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
Ma KFT pakkot kaptam. Ezek szerint nem jött be, hogy harmadik napon garantál witchwood lesz
-
fogtunder
nagyúr
válasz HellGreg #77531 üzenetére
Ez egy elég szabad értelmezése annak, amiről szó volt. Nyilván vannak meccsek, amiket a lapkészleted miatt fogsz elbukni, ez ilyen. De eleve, hogy milyen lapjaid vannak, azt is nagyon befolyásolja, hogy mennyire vágod a játékot, mert úgy tudsz hatékonyan törni/kraftolni. Mondjuk a hsz alapján ezt is teljesen felesleges leírni, vegyél 500 pakkot, az nagyot fog javítani a winrate-eden, hisz a kártyák megtanítanak játszani.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
kwzatz
addikt
válasz whitezo88 #77528 üzenetére
Ha gyakran változtatod a decket, úgy mocsok nehéz feljebb kerülni. Én nem találtam monotonnak, valahogy mindig jön egy-egy új ötlet, megfigyelés, ami javít a játékodon, mert folyamatosan gondolkozol az előző bukóid alapján.
Ha egy decket játszol, akkor mondjuk csak 10 matchupot kell megtanulni, míg ha 5 decket cserélgetsz, akkor 50-et. Utóbbinál már azért elveszíti a fonalat az ember, és közben nem igazán javul a játéka semmit.
Persze ha a változatosság számít, és így jobban élvezed a játékot, emelett nem gond, hogy gyakrabban kapsz ki, akkor nyilván cserélgeted a deckeket. Nálam most a Legend volt a cél, így célszerűnek láttam egy decket megtanulni. Amúgy az egész előnye ott tűnik ki a leginkább, hogy a többi paladint elég csúnyán elvertem (63%wr, rank 5 alatt is)."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
lm83
őstag
Ebbe brawl-ban sikerült végtelen hurokba raknom a játékot...:/
Usher+ necrotic geist , immune + delfie combo...
Hát nem tudom mikor adja fel az ellenfél...
Ennek sosem lesz vége... már 70 felett van thun... -
kwzatz
addikt
válasz tomazin #77526 üzenetére
Persze, ez igaz. De ha úgy nézed, az emberek általában ennek a többszörösét pazarolják tévézésre, fb-ozásra, macskás videók és műkörmök nézegetésére stb.
Nekem még olyan szempontból volt érdekes, hogy nem igazán tudok más játékot mondani, amiben 45 óra (illetve még 15 az előző hónapban) elég ahhoz, hogy a top 0,5%-ba kerülj (persze már játszottam korábban HS-t, de pont úgy, ahogy bárki más, néha küldetések, kis ranked, 1-2 aréna), fél éves kihagyás után. Egy tesztnek mindenképpen jó volt."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz tomazin #77523 üzenetére
Köszi! Hát igen, és az csak a Rank 5 alatti meccsek száma. Összesen 216-173 volt Rank 13-ról, 389 meccs, tiszta játékidő 42,5 óra. Amúgy így időben annyira nem extrém, napi 1,5 óra. Csak hát a varianciának hála előfordulhat, hogy hasonló elméleti winrate-tel is lehet 1,5-2-szer ennyi game, ha nagyon pechesen jön össze. Minden tiszteletem ráadásul, ha valaki control deckkel csinálja, nekem 6,6 perc volt átlagban egy game, de azokkal még ez is több.
-
kwzatz
addikt
Ééésss.... Legend!
Tapasztalatok, hátha valakit érdekel, esetleg próbálkozna vele: Fél év kihagyás után múlt hónap utolsó pár napjában kezdtem újra HS-ozni, szóval az utolsó két kiegből semmilyen lapom nem volt gyakorlatilag. Volt goldom és dustom, meg a régi kiegekből a szükséges lapok, úgyhogy összedobtam a Murlock Paladin decket, az elég olcsó.1. nap kb. 11-12 órát toltam szünetekkel, hónap utolsó vasárnapján, Rank 25-ről Rank 10, 86 game alatt (56-30), ez még a februári szezonban. Többet itt nem is játszottam ezután, ennyi volt a cél.
Ebben a hónapban Rank 13-nál kezdtem (bár volt valami kavarodás hónap elején, pont most változtattak azon, hogy hol kezdesz, nem igazán értem ezt a 13-ast). Rank 10 megvolt 30 game alatt, de itt még kifejezetten rosszul játszottam, nem ismertem igazán teljesen a metadeckeket sem, új lapokat szintén nem tökéletesen. Rank 5-höz 59 újabb meccs kellett. Valójában itt egy egészen új dolog kezdődik.
A bónusz csillagok nélkül rendszeres fel-le mozgás van, ez mentálisan nehéz. Már hatodszor jöttem vissza Rank 1-re, mikor sikerült a Legend, és volt, hogy egészen Rank 4-ig estem vissza. Még a metadeckeket is összeszedtem és kinyomtattam, hogy az esetek 95%-ában képben legyek, kinek mije lehet éppen.
Rank 5 alatt 54% winrate, 162-138, de egyszer a figyelmetlenségem miatt az egyik questhez készített 0-1-2-es kártyákkal megpakolt trágyarogue-gal kellett játszanom, nyilván bukó volt (amikor visszagondoltam erre 1 winre a Legendtől, azért fájt).
Ha bárkit érdekel bármi, statok még, matchupok, stratégia bizonyos deckek ellen, szívesen válaszolok, de csak a Murloc Paladinnal játszottam, szóval ennek megfelelően vagyok képben. (azért meglehetősen jól ismerem most már a többi decket ennyi meccs után)
Most már kíváncsi vagyok, mennyire fog változni a meta, egyelőre a lapokat látva úgy sejtem, hogy teljesen a feje tetejére áll."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kchryss
veterán
Ha valakinek szüksége lenne pc-n android emulátorral futtatni a hs-t annak ajánlom a MEmu nevű emulátort: [link]
Nem kellett benne állítanom semmit, telepítés után egyből fel is lehetett rá rakni a játékot az áruházból. Kevés erőforrást zabál és nálam gördülékenyen fut a játék pedig nem túl combos a pc-m.
Hasznos lehet ha például több acc-od van és saját magad ellen szeretnéd gyorsan letolni a quest-eket, ha esetleg még nem szerezted be az android és galaxy promókból a pakkokat vagy ha androidon olcsóbb pakkokat vásárolni. -
grizlisandor
veterán
Tegnap a napi qt-ért kaptam k&c packot, ma kettő WW packot mutatott, de az Open Packs-ba csak egy került...
-
KISDUCK
addikt
válasz Chumlee #77485 üzenetére
Igen még mindig sok, de Zolával, Szonjával meg azzal a fura 1/1-es cicával javult a használhatóság viszont a támadó spellek így kiszorulnak. (Érdemes 0 manás lényeket is futtatni.)
Továbbra is reménykedek hátha lesz valami minion ami passzol questhez és növeli a hatékonyságát. Az hogy meta lesz belőle vagy nem az nem érdekel, azért szeretném hogy quest rogue feltámadjon, mert nagyon szerettem.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz F-ECT$ #77508 üzenetére
Ebben az esetben se vesztesz WW packot, ahoz kepest, ha ma megcsinalnad.
Eddig a kezdes ellotrol elore josolt semabol semmi nem jott be, small indie company meg classic packot nem is irta , es azt is dobal
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
lm83
őstag
Múltkor hat után számított egy új nap nem? Tombolánál gondoltam.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Chronos85 #77500 üzenetére
az aréna elég furcsa lesz most az év elején. azt emlékeim szerint megeőrsítették blizz oldalról, hogy a páros-páratlan lapok nem lesznek bent, az pedig láthatóan egy nagy szelete a kiegnek. nincsenek DK-k se, kirotál 3 kiegészítő, elég szűk lesz a card pool, pár jobban sikerült kártya megint domináns lehet.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
F-ECT$
titán
Aki tegnap 2 küldit csinált, az ma csinált már küldit, és ha igen: mit kapott?
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- MacSzerez.com - 2019 MacBook Pro 16" / i9 2.3Ghz / 64GB RAM / 1TB SSD / Asztro / 27% ÁFA!
- Surface pen 1710 - érintőceruza
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QE-HZ214 Garancia, Fehér, 5800HS/16BG/3050Ti 4GB/1000GB
- Meta Quest 3S 128GB + Headstrap eladó , csak kipróbált. ( 2év garancia )
- Samsung Galaxy Watch 5 pro