Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
Januárban szeretném megvenni életem első erősítőjét, kinéztem jónéhány darabot. Felsorolom őket, illetve hogy számomra melyiknél mik a pro/contrák. Amiket jó lenne ha tudnának, az az időtállóság miatt a 2.0-ás HDMI csatlakozó a 4K miatt, és ha tudna wifi-n keresztül egy Sony tabletről zenét lejátszani. Ehhez gondolom Ethernet csatlakozó kell meg DLNA képes kell hogy legyen. A bemenetekre egy PC és PS3 (későbbiekben egy PS4) lenne rákötve. A kimenetre egy BenQ W1070 projektor. Hangfalak egyelőre nincsenek, szívesen fogadok ajánlásokat egy jó 2.0/2.1-es szettre 50-60.000Ft-ig.
Pioneer VSX-329
50.000Ft
Pro: Elvileg 4K képes, bár 1.4a-s a HDMI, nem pedig 2.0-ás, így nem sokat ér, és az ára
Con: LAN hiánya, 1.4-es HDMI.Pioneer VSX-424
64.000Ft
Pro: HDMI 2.0
Con: LAN hiánya.Harman Kardon AVR 151
70.000Ft
Pro: LAN csatlakozó, DLNA támogatás
Con: HDMI 1.4a, nincs 4K támogatásYamaha RXV-375
80.000Ft
Pro: Ennél nem találtam, de hátha valamiért mégis ajánlott vétel.
Con: LAN hiánya.Sony STR-DH550
85.000Ft
Pro: 4K támogatás, szubjektív, de kinézet.
Con: LAN hiánya.Pioneer VSX-S310
90.000Ft
Pro: 4K képes, LAN.
Con: ?Denon AVR-X1000
99.000Ft
Pro: LAN hiánya.
Con: Csak 1080p/3D képes HDMI.Sony STR-DH750
109.000Ft
Pro: 4K, megint csak kinézet
Con: LAN hiánya.Tudom hogy nagy a szórás az összegek közt, ezért az is érdekelne, hogy a Denon meg a Sony ér-e kétszer annyit mint az első Pioneer. Ha a valaki ezekről, vagy ezek közül néhányról tudna mondani valamit az nagyon sokat segítene. Látszólag a VSX-S310 mindenben megfelelne, de valamiért az tetszik a legkevésbé. Ha valaki tud valami megoldást a vezeték nélküli zenelejátszásra úgy, hogy nem kell hozzá LAN csatlakozó, akkor az a kritériumom meg is szűnne. Bluetooth-t a minősége miatt nem használnék, néztem wifi-s cuccokat is, név szerint a ROCKI-t, de az is lenne vagy 15-20.000Ft mire ideérne.
A válaszokat előre is köszönöm,
ManUnited[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest