Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz liszi70 #88398 üzenetére
Igen.
A múlt hétfői szeánsz alatt azt gondoltam, aligha lehet fokozni. Tévedtem... Itt hosszasan törtem a fejemet, melyik arcocskát illesszem a mondat végére, de egyik sem fejezi ki igazán az érzéseimet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nagyúr
válasz xtremetuning #88397 üzenetére
Mi van, nálad volt BBéci?
-
BBéci
legenda
válasz dgyuri0123 #88344 üzenetére
Nagyon jó erősítő a NAD T 757, összesen kb. 5 hónapig használtam, szerettem. Igaz, a frontokat Norma IPA-140 hajtotta, de a nélkül is egész jól muzsikál, ahhoz képest, hogy házimozi kombájn. Más kérdés, hogy egy Arcam AVR350 egyértelműen jobb sztereó hangú és mozin összehasonlíthatatlanul erőteljesebb, dinamikusabb. A 400-asról már ne is beszéljünk.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
eastone1
senior tag
egyszerre eltünt mindenki.
-
Melon87
tag
Helló!
A hangprojektorokról mi a véleményetek?
Hely takarékosság szempontjából nekem nagyon jó lenne.
Tudtok ajánlani valami jó típust vagy márkát?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
eastone1
senior tag
válasz enricotoxic #88386 üzenetére
Az a marantz nagyon gyerebe csak az a bökkenő, várni kell a novemberi fizuig. Addigra tuti elviszik.
-
törölt tag
válasz dorika87 #88385 üzenetére
Én panelba minimum enricotoxin által ajánlott denon 3312-öt venném.. Nem vicc: ezek már halkan is élvezhető zenét adnak,nincs gond a dnla is megy, se szomszédok nem abajognak... még ha kis hangfalakat raksz is, de ne Bose-t!!! Jobban ajánlom a boston acoustic vagy a Dali fazon hangfalait.. Bár ezek nem jönnek ki 100 ezerből.
Nem linkeltél igy véleményt se tudok irni..
eastone1: mintha irtam volna hogy mást is nézhetsz.. valamint a B&w uj ára nem 80 ezer volrt szerintem. És nem Denon x1000 való mellé hanem a 3312 vagy Marantz 6005, oda már frtontnak elkelhet a 10 ezres kábel.. És próbára vigyél haza többet, ami nem kel visszaviszed.[ Szerkesztve ]
-
enricotoxic
tag
válasz eastone1 #88376 üzenetére
Sztereótól ne várj sokat ebben a mezőnyben. Egy használt olcsó sztereó lezenéli mindkettőt.
Csak nézd meg őket...
Denon AVR-2809
Marantz SR6005
Denon 3310Jobb lenne a hang mozin és sztereón is. Hallgasd meg a X1000-et és utána valamelyiket a fentiekből. Én így tennék, ha ebben a kategóriában nézelődnék.
Én nem vennék ebben az osztályban 10e Ft/m kábelt, főleg nem X1000/X2000 kategóriában. Miután megvan a szett és hallgattad már egy pár napot próbálj meg kábeleket. Azt a kérdést mindig tedd fel magadnak, ha a kábelek árát rákölteném jobb erősítőre, hangfalakra, forrásra nem szólna jobban? Próbáld ki, ha van alkalmad.
-
dorika87
őstag
Kinéztem két 5.1-es házimozi rendszert. Sajnos csak ezek jöhetnek szóba, mert a szekrénybe úgy tűnik, hogy nagyobb nem fér be, illetve elméletileg falra is szerelhetőek, és az is fő szempont, mert tényleg nem tudnék hova tenni egy nagy álló hangfalat sem a panelszobában.
Íme a két jelölt:
Szeretnék véleményt kérni róla. Az az igazág, hogy egy lg led tv-hez venném, de ettől függetlenül nem muszáj, hogy lg legyen. Személy szerint elsőre úgy tűnik a philips lenne jobb választás a csatlakozási lehetőségek miatt.
Egyébként inkább a szép hangzás a fontosabb mint a hangos
panelszobába lesz, és nem a hangosságra megyek, de azért szépen és tisztán szóljon a maga nemében.
Élőben még nem hallottam egyiket sem, de amint lesz rá lehetőség megteszem.Várnám a véleményeket. Ha hasonló helyzetben lennétek mint én melyiket vennétek?
Illetve ha tudtok még ajánlani 5.1-es rendszert filmezéshez, DLNA stb. akkor szívesen veszem, lényeg, hogy a mélynyomó ne legyen túl magas és széles sem, tehát kb. akkora lehet mint amiket linkeltem, ezért is nehéz a döntés, mert szűkíteni kell főként a méretek miatt a kört.
Előre is köszönöm. -
eastone1
senior tag
válasz #09634560 #88378 üzenetére
Milyen kábelt ajánlanál a b&w dm602 s2 hangfalhoz?
Ha egyforma kell a fronthoz és a háttérhez akkor csak olyat ha lehet aminek elfogadható az ára. Viszont, ha nem fontos akkor a stereo miatt lehet minőségibb is a front.
Visszaolvasva a biwire t nem magasztaltátok ezért csak 2x2m kellene. Készre szerelt is lehet.
Köszi. -
csibuka85
senior tag
Köszi szépen , hát mostmár visszavittem a hangkarit és vettem egy SOUND BLASTER Z hangkártyát. Az a baj hogy megvettem a Razer Tiamat 7.1 et és sehogy sem tudom összekötni a razer fülessel hogy normálisan szóljon. Tudnál ebben segíteni ?
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
xtremetuning
addikt
-
eastone1
senior tag
Úgy döntöttem várok egy hónapot és inkább új cuccot veszek. Addig pihen a b&w.
Két erősítő között vacillálok.
Denon avr-x1000 vagy Onkyo tx-nr525.
Melyik a dinamikusabb, szebben szóló stereóban ill. moziban? -
nagyúr
válasz enricotoxic #88372 üzenetére
maradjunk a realitások talaján szerintem és épeszű emberi áraknál...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nem akarok ünneprontó lenni, de ez egy "szakmai" házimozis topik lenne, nem filmes. Olyan van külön.
[ Szerkesztve ]
-
enricotoxic
tag
válasz xtremetuning #88366 üzenetére
Ez van
És Breaking Bad?
-
enricotoxic
tag
válasz liszi70 #88365 üzenetére
Nálam az LX71-nek cserélni kellett az op amp-okat (meg még pár dolgot), hogy olyan legyen a hangja, amilyet szeretnék. A költségek ésszerű keretek között tartása miatt csak LCR csatornák lettek cserélve, hátul úgysem több százezer forintos dobozok vannak. Eddig egy BD játszót sem hallottam, aminek jó lenne a hangja. Pár hete talán xtremetuning küldte be a 3500 fontos BD készüléket, hogy már jó a hangja van.
Nem mindegy mik az elvárások, milyen a láncod többi eleme? Nem hallottam a Dune –t. Azt gondolom akkor éri meg, ha már eleve van egy nagyon jó erősítőd, ami nem dekódolja az utolsó hangformátumokat és tud fogadni külső dekódert vagy veszel valamilyen nagyon jó régi csúcs erősítőt.
-
Gabesz26
senior tag
A Streamaudioban egész jó kis akció van a T12+Husky párosra
-
xtremetuning
addikt
válasz enricotoxic #88352 üzenetére
Nálam ez pont az inverze.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
nagyúr
válasz enricotoxic #88361 üzenetére
"Nem hiányoznának a HD hangok, BD dekódolná."
Erre már én is gondoltam, de........ Dune HD Max lejátszóm van, nem tudom milyen minőségben dekódolja és küldi az erősítőre a HD-hangokat, egyáltalán megéri-e a belefektetett kábelek árát a HD hangok megléte, a dekódolás után ad-e hozzá annyit. Mer' ugye akárhogy is nézzük, kell hozzá 6 db. nem gagyi IC kábel.
-
enricotoxic
tag
válasz Vikthor #88362 üzenetére
Vikthor, ebben igazad van. Az XBMC vagy Plex nagyon kényelmes és remek felületük van, rengeteg szolgáltatással. Ezek a vasak azért más kategória, mint amiket avx-en hirdetnek 200-300e forint között. Egy Oppo 95-el kiegészítve én ellennék ezzel a szettel. USB-n szinte bármit megeszik az Oppo. Az XBMC kényelmesebb, de ez más kategória, hangra nem lehet összehasonlítani egy csúcs integrálttal. Pont azért esik le ezeknek a prémium daraboknak az ára, mert nincs bennük HDMI és akik 10-30e dollárt kifizettek egy moziszettre, azok megveszik az új vasakat. Ezeken a prémium berendezéseken óriási az értékvesztés.
-
nagyúr
válasz enricotoxic #88361 üzenetére
A lejátszóra hagyatkozni, hogy majd az kezeli a HD hangokat egy dolog, de mi a helyzet, ha több forrás is van pl XBMC vagy egyéb HDMI-s kütyü, lehet hogy nagyon szépen szól, de én ma már nem nélkülözném a HDMI nélküli házimozi vasakat. Aztán vannak olyan HDMI-s AVR-ek amik nagyon szépen teljesítenek, ráadásul elérhető áron.
-
enricotoxic
tag
-
KisTücsök
addikt
válasz liszi70 #88356 üzenetére
Egyetértek.
Mindenki döntse el, hogy melyik a fontosabb. Az új szag? A gari? Vagy a minőség? Ha lenne millás erősítőre pénzem, akkor is használtan venném meg. A maradékból meg még mindig vehetek mást. Múltkor számolgattam, ha újonnan vettem volna mindent, 3x annyiba lett volna.
-
devil-k
nagyúr
Antwone Fisher története megvolt már?
Az egyik legjobb DW. film, ráadásul ő rendezte.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
nagyúr
válasz devil-k #88355 üzenetére
"Ezt azok mondják, akik nem "tudnak" újonnan eszközöket venni és ezzel "húzzák" a másik oldalt."
Inkább azok mondják, akinek tényleg a hangminőség a fontos, és az adott (általában szűkös) összegből a legjobbat akarják kihozni. Például nekem több mint másfél milliót kellett volna elköltenem új erősítőre és hangfalakra ahhoz, hogy olyan hangminőséget kapjak, mint amit megvettem kevesebb mint harmadáron.
Szerk.: Nem másról beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz dgyuri0123 #88344 üzenetére
"Inkább attól tartok, hogy az örömömet lelombozza egy-két olyan user, akik szerint újat csak a hülyék vesznek, mert másfélszer annyiba kerülő használtat is lehet kapni akkora összegért."
Ezt azok mondják, akik nem "tudnak" újonnan eszközöket venni és ezzel "húzzák" a másik oldalt.
Én az új eszközök híve vagy. Használt dolgokkal szívtam már eleget, de ettől függetlenül azért nem mondom azt, hogy egyszer majd, valaha, lehet, nem veszek majd valamit használtan az életben. (elektronikai cikkekről van szó)
liszi70
Másról beszélsz.
Egyetértek gyurival. Akik újat vesznek és megmerik említeni, mindig jön a fika emiatt.
Egyébként nem olyan jó üzlet ez a használt dolog sem. Az én vetítőmet használtan többért akarták adni 60.000 Ft-tal, mint újonnan. Vicc.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
enricotoxic
tag
válasz Dorian #88341 üzenetére
JBL Studio 5XX nagyon jó. Studio 1XX nem nagy szám.
-
nagyúr
+1 Denzel filmek ott vannak azért rendesen...
-
enricotoxic
tag
Hajsza a föld alatt - The Taking of Pelham 1 2 3 nekem is tetszett. Párizsból szeretettel nagyon nem.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Mindbe bele lehet szorítani csupaszon. Annyi, hogy a csíptetősbe már a 2.5-es kábel is necces. De azt még ügyeskedve bele lehet erőszakolni.
(#88345) Patice: Persze még megvan az RS5, nincs szívem csak úgy eladni.
Még nem zártam ki teljesen a sztereót sem, csak hát két rendszert elhelyezni.... Erősítőre, DAC-ra, kábelre kb. 200-at kellene szánni alaphangon. Annyiból meglenne még egy pár GS10 is.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Teljesen noob bugyuta kérdés: a pio erősítőmbe a kábelezés megfelelő mondjuk egy ilyen 5.0-val?
Itt van az erősítő, nem nagyon vagyok otthon kábelezésben, de mostanában linkelt képeknél úgy vettem észre hogy ez a csíptetős rézkábelezés kb egyik erősítőn, hangfalon, kábelen sincsen. Kérdés, ha nekem ilyen van rajta, milyen van a hangfalakon, illetve hogy tudom őket összekötni ? Lehet mindenhol ugyanaz a szabvány, de laikusként most kételkedem...
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz dgyuri0123 #88347 üzenetére
Legalább akciós volt az a NAD?
Grat!
-
-
Patice
nagyúr
Ha még megvan az RS5, akkor fogd fel a külön sztereó láncod első elemének a GS10-es dobozokat!
Komolyan! Ha kell a mozi és kellene valami jó zenére, azt csak egy nagyon drága mozivas + jó dobozok tudják. Ha nem akarsz olyan sokat beleinvesztálni, akkor én elgondolkodnék a külön rendszeren. Idővel fel tudod azt is építeni szépen és lehet a végén még mindig olcsóbban jönnél ki a két külön lánccal, mint egy zenére is jó mozi összeállítással.
De te tudod, mennyit ér meg neked a jobb hang. Ha jobbat szeretnél, akkor az több pénzbe fog kerülni. Nincs mese. Szarból nincs vár.
(#88344) dgyuri0123:
Gratula! A lényeg az, hogy neked tetszik! Használd sokáig és leld benne örömöd!
Ui: MOST TÖRÖLD A TOPIKOT A KEDVENCEK KÖZÜL!!!!
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz #75912448 #88339 üzenetére
Persze hogy magamnak építkezem.
Hiszen ezért a Nad-ot vettem meg, nem az ArcamotInkább attól tartok, hogy az örömömet lelombozza egy-két olyan user, akik szerint újat csak a hülyék vesznek, mert másfélszer annyiba kerülő használtat is lehet kapni akkora összegért.
Egyébként nem sz@r, sőt.... De még ha bárki is célozgatna rá, sem szegné kedvemet. Azt fontosnak érzem, hogy megköszönjem a tanácsokat, még akkor is, ha nem fogadtam meg őket.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
robi-k
őstag
válasz dgyuri0123 #88329 üzenetére
Szerintem jó kis gépet vettél Az, hogy nincs benne USB vagy LAN, engem pl. abszolut nem zavarna.
Nekem pl. tetszik a NAD hangja (igaz, idáig csak NAD C356BEE sztereó erősítőhöz volt szerencsém). -
törölt tag
válasz dgyuri0123 #88329 üzenetére
Megkövezni, miért? Szar, miért? Nem a fórumnak építkezel, hanem magadnak.
-
Dorian
félisten
válasz still2 #88331 üzenetére
Minden lehet jó vétel, attól függ milyen célra, igényszintre és mennyiért. Amelyik hsz-ra válaszoltam, ott linkeltek használt ES-eket, azoknak az árára írtam. De azt is írtam, hogy ha a felhasználás film + elektronikus zene és a kinézet is számít, akkor akár jó vétel is lehet.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
nagyúr
"AVR + háttérzenéhez nem biztos hogy van értelme a GS10-nek."
Ilyen alapon minek kell például nekem az Electra? Azért, mert egy jó AVR-el is simán kijön a különbség egy jobb meg egy kevésbé jó hangfal között, mozin és sztereón is. Te tudod legjobban, hogy mekkora különbség volt (sztereóban, AVR-el tesztelve) a Dynavoice DF6-hoz, de még a MA RS8-hoz képest is az Electra javára. AVR-el max nem tudod kihozni a dobozból a maximumot. És? Elég, ha "csak" jobb!
Én is gyakran háttérzenéhez használom egyébként a Denon-Electra-t (épp most is), de azért marha jó érzés néhanapján kényelmesen elhelyezkedni, és belefeledkezni a zenébe. És olyankor szükséges ez a minőség.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Dorian #88292 üzenetére
Pont ez a bajom ... AVR + háttérzenéhez nem biztos hogy van értelme a GS10-nek. Ráadásul ezzel félig-meddig még az egységes mozit is feladom. Nehéz ügy... lesz még min rágódni.
Még a múltkori GS10 - RX1 témához. Köszönőviszonyban nincsenek a hangszóróik egymással. Pl. a GS10 "kúpja" fix, nem mozog a membránnal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dorika87 #88328 üzenetére
Netdepo. Streamaudio Audiomekka .
Ha már választasz ne a csillió watt meg ilyenek legyenek szempontok haem olyant keress ami tud DNLA-t (megosztás, igy ha van megfelelő routeretek akkor nek kell dugdosni a HDD-t,. hanem lejátsza hálozatról) és minimum egy optikai bemenete legyen és/vagy ARC hogy tévét tudjatok rádugni. -
still2
tag
válasz Dorian #88327 üzenetére
Ok. Igazad van. Figyelmetlen voltam. Őszintén szólva az olvasás után lett bennem egy kérdés. Ezt írtad.
"Mozizásra ez megfelelő hangdoboz, szvsz. 25 m2-ig a 80-as is bőven elég, de a hangja nagyon nem ér ennyit, mint ezek az árak."
Akkor most JBL hangfalakat vegyek vagy gondolkodjak másban. Vagy valamit félreértettem. Csak mozira kellene.
-
dgyuri0123
nagyúr
Helló Mindenkinek
Köszönök minden tanácsot és terelgetést az Arcam irányába, de mégis a Nad T757 lett a befutó.
Kérlek benneteket, ne kövezzetek ezért. Úgy hiszem nem olyan sz@r ez sem.
Most már nagy a "bódottá", bár első bekapcsolás után vittem volna vissza egyből, olyan szegényes volt a mélytartománya.
Aztán 5-6 óra elteltével kezdet magára találni és azóta percről percre jobban muzsikál.
N@tdeponál vettem, volt ott egy kiálított Marantz SR7005, épp tesztelték, így össze tudtam vele hasonlítani
a 757-et. Gondolom kitaláljátok, melyik volt a jobb. Persze csak szerintem és az eladó szerint.Bocs, nem mindenkit érdekelhet a hozzászólásom, de gondoltam utólag is megköszönöm, hogy egyáltalán szántatok rám néhány percet és figyelmet, aztán mégis azt vettem, amit senki sem javasolt.
"csak a zene van"
-
dorika87
őstag
Üdv. Tudom, hogy ez házimozi erősítős topik, de talán ez áll a legközelebb ahhoz amit én keresek.
Komplett 5.1-es házimozi rendszert szeretnék Karácsony környékén vásárolni led tv-hez, tehát jó az optikai.
Eddig az edigital oldalán nézelődtem, de hátha ti tudtok másik oldalakat is ajánlani ahol érdemes körülnézni. Nincs nagy igény, tehát nem mozi szobába lesz, meg semmi ilyesemi, csak egy kis 20nm-es panel szobába, csak arra használnánk hogy 5.1-ben tudjuk nézni a hd filmeket a tv-n, amik egy usb-s hdd-n vannak, meg lehet néha zenét is hallgatnánk rajta (persze sztereóban)Keret: 100ezer a max, de jobb lenne ha 80ezerből kijönnénk, szóval tényleg nem kell semmi spéci, szóval nem tudunk és nem is akarunk több száz ezret erre költeni.
Fontos szempont még "sajnos", hogy nagy álló hangfalat nem tudunk hova pakolni, tehát mindenképpen valami falra szerelhető kellene, és lehetőleg a mélynyomó se legyen túl nagy darab, mert egy szekrénysoron tudjuk elhelyezni és véges a hely. A többi 4 hangfalat pedig lehetőség szerint inkább falra tudjuk majd szerelni.Ha rossz helyen kopogtatok akkor szívesen átmegyek másik topikba, csak ezt találtam a legkézenfekvőbbnek jelenleg.
Köszönöm! -
still2
tag
Sziasztok! Van egy Harman Kardon 355 erősítőm. Ezidáig egy Jamo 606 HCS 3 volt mellette. Szeretnék váltani. JBl ES 80 vagy 90 hangfalszettet néztem ki. A nappalim kb. 25 m2. Mit javasoltok? Köszi.
-
KisTücsök
addikt
Értem. Nekem mindkét film elég szenvedős volt. Washington is jó színész, de ő is kisebb lejtmenetben van, nálam legalábbis. Az utóbbi filmjeit össze sem lehet hasonlítani azokkal, melyekben a 90-es évek végén, és a 2000-es évek elején, közepén játszott.
(#88287) dunkel: Kell az ára, egy része mindenképp. Külföld fele is kacsingatok egy kicsit. Majd meglátjuk mi lesz.
-
sbsmiki
csendes tag
válasz cintula187 #88315 üzenetére
erre rá jöttem de mi romolhatott el benne?
ha már írok válaszolj !!! köszi
-
sbsmiki
csendes tag
sziasztok van egy beag aet 453-as erölködöm! nagyobb hangon recseg és ciripel mi lehet a probléma?
ha már írok válaszolj !!! köszi
-
kabar
senior tag
Én változatlanul feltenném magamnak azt a kérdést, milyen hangfalhoz és milyen zenéhez lesz. Nálam volt 575X, NR818, SR506 és NR906 is. Különböző zenei stílusokkal szélsőségesen eltérő hangzást nyújtottak. Különösen a 6-osok. A 818 és az őskövület ilyen szempontból egy kicsit kiegyenlítettebb volt. Az viszont biztos, hogy a tapasztalás a legjobb tanító, tehát ha nem utálsz vezetni, akkor hajrá.
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
xtremetuning
addikt
válasz Dorian #88292 üzenetére
Kikérem magamnak. Sosem mondtam/gondoltam ilyet. Nekem tonyóé is nagyon tetszett, pedig ha nagyon odarakom magam, akkor egy tápkábelem árába került. És mégis lehetett rajta élvezni a zenét.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
kabar
senior tag
válasz python1 #88301 üzenetére
Ez mindenképpen zenei stílus és hangfal/rendszer-függő kérdés. De ez nem az a topic ahol neked a nagyok Onkyo-t ajánlanak, mi több, a legtöbbjük bottal sem piszkálná meg.
Ahogyan viszont az ismert irokéz mondás is tartja:de gustibus non est disputandum. És itt nincs is ilyen. Maximum nem jó a hallásod."Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
robi-k
őstag
Hmm, rég volt a kezemben forrasztó pálca
Töröm a fejem, hogy építsek hobbiból egy ilyen DSD-t támogató DAC-ot: ES9018K2M XMOS DSD DXD 384kHz USB DAC with Bit-perfect volume control and SPDIF inputDe van ott más érdekes DIY ketyere is. Megjegyzem, igazából nincs rá semmi szükségem, az asszony biztos legalább egy hétig nem állna szóba velem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest