Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
dgyuri0123 #88344 üzenetére
"Inkább attól tartok, hogy az örömömet lelombozza egy-két olyan user, akik szerint újat csak a hülyék vesznek, mert másfélszer annyiba kerülő használtat is lehet kapni akkora összegért."
Ezt azok mondják, akik nem "tudnak" újonnan eszközöket venni és ezzel "húzzák" a másik oldalt.
Én az új eszközök híve vagy. Használt dolgokkal szívtam már eleget, de ettől függetlenül azért nem mondom azt, hogy egyszer majd, valaha, lehet, nem veszek majd valamit használtan az életben. (elektronikai cikkekről van szó)
liszi70
Másról beszélsz.
Egyetértek gyurival. Akik újat vesznek és megmerik említeni, mindig jön a fika emiatt.
Egyébként nem olyan jó üzlet ez a használt dolog sem. Az én vetítőmet használtan többért akarták adni 60.000 Ft-tal, mint újonnan. Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest