Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
Nekem a Dynaudio dobozaimhoz a AVC-A1D szintén kicsit kevés volt, bár én csak szimpla erősítéssel próbáltam. A Yamaha RX-V3800-asom viszont elbírt velük. A beépített dac remek a Denonban. Később beszereztem egy Musical Fidelity végfokot mellé és azzal használom. Ha megvagy elégedve az Arcammal akkor esetleg vadássz mellé mégegyet (amúgy is az lenne az igazi kettős erősítés ).
De nézhetsz régi Yamaha nagyvasakat is, azok szerintem elbírnának a nehezen hajtható dobozoddal. Erősítőként szerintem az említett 3800-as semmivel nem rosszabb mint az AVC-A1D de a beépített dacja elmarad tőle.
Yamahát esetleg pre outon keresztül is fűzhetsz az Arcam után ha esetleg te is olyat fognál ki aminek szintén gyengébb lenne a dacja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?