Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rappit4
őstag
válasz
Dorian #141314 üzenetére
Senki nem mondta,hogy emelj 10dB-t. Mérni kell, és ha a mérőműszer szerint az LFE 10dB-vel van a center felett az a helyes állás, mindegy, hogy moziról vagy házimoziról beszélünk.
Imádom, hogy ezen a fórumon oldalak vannak végigvitázva, hogy a kábel hogyan legyen bedugva meg melyik kábelvég milyen nemlétező karaktert ad a hangnak, de amikor az igazán lényeges valódi beállításról van szó, akkor meg el van bagatellizálva, hogy de ez házimozi.(#141315) drdr
A multieq 32 azt hiszem az egyik legtöbb sávon dolgozó parametrikus eq az avrek között, ehhez még nem volt szerencsém, de ez azért egy élhetőbb megoldásnak tűnik. Én személy szerint semmiképp nem használnám, mert egyszerűen nem tudom pontosan mit hova állít. Szerintem ez ugyan az, mintha a TV-ken lenne egy program ami magának bekalibrálja ISF szabványra a színeket pl. Szerintem az első, hogy ha már hajlandó az ember költeni a hangrendszerére, akkor az akusztikai kezeléssel kell kezdeni és ha tényleg profi hangzást akar be kell iktatni egy többcsatornás eq-t és egy szakemberrel kiméretni frekinként a termet,mert neki például 3 millió forintos mérőmikije van a 10ezer forintos gyárival ellentétben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest