Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• rappit4

őstag

válasz Dorian #141314 üzenetére

Senki nem mondta,hogy emelj 10dB-t. Mérni kell, és ha a mérőműszer szerint az LFE 10dB-vel van a center felett az a helyes állás, mindegy, hogy moziról vagy házimoziról beszélünk.
    Imádom, hogy ezen a fórumon oldalak vannak végigvitázva, hogy a kábel hogyan legyen bedugva meg melyik kábelvég milyen nemlétező karaktert ad a hangnak, de amikor az igazán lényeges valódi beállításról van szó, akkor meg el van bagatellizálva, hogy de ez házimozi. :N

(#141315) drdr
    A multieq 32 azt hiszem az egyik legtöbb sávon dolgozó parametrikus eq az avrek között, ehhez még nem volt szerencsém, de ez azért egy élhetőbb megoldásnak tűnik. Én személy szerint semmiképp nem használnám, mert egyszerűen nem tudom pontosan mit hova állít. Szerintem ez ugyan az, mintha a TV-ken lenne egy program ami magának bekalibrálja ISF szabványra a színeket pl. Szerintem az első, hogy ha már hajlandó az ember költeni a hangrendszerére, akkor az akusztikai kezeléssel kell kezdeni és ha tényleg profi hangzást akar be kell iktatni egy többcsatornás eq-t és egy szakemberrel kiméretni frekinként a termet,mert neki például 3 millió forintos mérőmikije van a 10ezer forintos gyárival ellentétben.

Új hozzászólás Aktív témák