- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
lemmy9 #108912 üzenetére
Én nem a komoly elektronikára gondoltam, hanem a más erősítő karakterisztikára, vagy nem is tudom, hogyan fejezzem ki, mivel nem vagyok szakértő. Csak azt tudom, hogy vannak olyan párosítások amik jól, és vannak olyanok amelyek meg rosszul szólnak. Ez meg ízlésfüggő is valószínűleg. Nálam a Denonnal 3806-al igen silányul szólt, míg a 906-tal meg sokkal jobban. Zenén viszont haldoklott. Ott meg a Yami hozta jól a helyzetet. Mindenesetre amiket eddig hallgattam hangfalakat egyik sem felelt meg jobban az ízlésemnek, annak ellenére, hogy érzem, hogy mit szeretnék, de nem tudom elmondani vagy megszerezni.
Sanci38 a megmondhatója, hogy próbálkozom más hangfakkal is, eddig sikertelenül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest