Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
lemmy9 #108912 üzenetére
Én nem a komoly elektronikára gondoltam, hanem a más erősítő karakterisztikára, vagy nem is tudom, hogyan fejezzem ki, mivel nem vagyok szakértő. Csak azt tudom, hogy vannak olyan párosítások amik jól, és vannak olyanok amelyek meg rosszul szólnak. Ez meg ízlésfüggő is valószínűleg. Nálam a Denonnal 3806-al igen silányul szólt, míg a 906-tal meg sokkal jobban. Zenén viszont haldoklott. Ott meg a Yami hozta jól a helyzetet. Mindenesetre amiket eddig hallgattam hangfalakat egyik sem felelt meg jobban az ízlésemnek, annak ellenére, hogy érzem, hogy mit szeretnék, de nem tudom elmondani vagy megszerezni.
Sanci38 a megmondhatója, hogy próbálkozom más hangfakkal is, eddig sikertelenül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Pro-Ject Tube Box S2 Black Phono PreAmp
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest