- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus P5QL-E alaplap és Kingston DDR2 KHX8500D2K2/4G probléma
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz lemmy9 #108912 üzenetére
Én nem a komoly elektronikára gondoltam, hanem a más erősítő karakterisztikára, vagy nem is tudom, hogyan fejezzem ki, mivel nem vagyok szakértő. Csak azt tudom, hogy vannak olyan párosítások amik jól, és vannak olyanok amelyek meg rosszul szólnak. Ez meg ízlésfüggő is valószínűleg. Nálam a Denonnal 3806-al igen silányul szólt, míg a 906-tal meg sokkal jobban. Zenén viszont haldoklott. Ott meg a Yami hozta jól a helyzetet. Mindenesetre amiket eddig hallgattam hangfalakat egyik sem felelt meg jobban az ízlésemnek, annak ellenére, hogy érzem, hogy mit szeretnék, de nem tudom elmondani vagy megszerezni.
Sanci38 a megmondhatója, hogy próbálkozom más hangfakkal is, eddig sikertelenül...[ Szerkesztve ]
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- OpenMediaVault
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...