- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
válasz Dadan01 #101689 üzenetére
Én inkább azon gondolkoztam, hogy fogom az erősítőt (~18kg) és a fejére ejtem. De a börtönben nincs házimozi, úh. inkább ejtettem az ötletet. Szerintem megveszem az AX5i-t, ezzel meg majd meglátjuk, mi lesz.
Amúgy feljelentéssel mire mennék? Kis értékű csalás legfeljebb, a kutyát nem érdekli a rendőrségen. 50ezerért meg az sem biztos, hogy nekem megéri a rendőrségi tortúra, ami ~99%, hogy eredménytelenül végződne.@Norbi72: még a szerviz sem tudja megmondani, hol a hiba, az alkatrészeket cserélgetik, melyiknél javul meg az erősítő.
[ Szerkesztve ]
-
robi222
senior tag
Szerintetek a pio 2022 erösítőn mennyire kellene rakni a kereszt frekvenciát, ha a Dynavoice Challenger M-65
hangfal tudja a (Hz) 25 - 32000 Frekvencia átvitelt?[ Szerkesztve ]
-
gabo01
őstag
válasz RocknRoller #101616 üzenetére
Szia!
Megnéztem a Marantz hirdetést! Szerintem simán bevállalható ha az ár megfelel Neked!
Saját tapasztalatból mondom, hogy 2 dologra figyelj mielőtt megveszed.
- Egyeztess az eladóval, hogy küldi-e hozzánk és ha igen mennyiért.
- A fizetési módnál utalás van megadva kérd tőle, hogy tegye lehetővé a pay-pal fizetést!Én 2 hete vettem szintén Németországból 1 Denon 3808-at és nagyon meg vagyok elégedve vele. A szállítás 42Eur volt és 4 nap alatt itt is volt a cucc!
A németek azért az átlagnál megbízhatóbbak szerintem! -
Gabesz26
senior tag
válasz Dagidög #101685 üzenetére
Házimozi, de sztereó zenehallgatás esetén is egyaránt szükséges a szórt hangtér. Ez a süketszobában egyáltalán nincs meg...
Ha valaki volt már valódi süketszobában az tapasztalta, hogy elképesztően nyomasztó az a csend , a hangok, beszéd pedig olyan furcsán természetellenesek (0 visszhang, és nagyon hamar "elhal" a hang a sok elnyelő felület közt)
-
Norbi 72
veterán
válasz Dadan01 #101689 üzenetére
Pedig Tamoo anno megírta:
Ha nem félsz ilyen régit venni (2002-2003?) Persze ettől még lehet elmegy 10-20 évet...
De azért ezek nem olyanok mint a "faék" egyszerűségű sztereó erősítők.Azóta se változott semmi...ugyanúgy át kell nézni töviről-hegyire a vasat...
Szerk:Ezt elb@sztam,a vásárlás módjáról beszéltem,nem az eladóról...
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Dagidög #101685 üzenetére
Nálunk megjelent két cikk: [link], [link], ezeket érdemes elolvasni. Van még rengeteg a neten, linkeket nem tettem a kedvencek közé, ezért keresgélned kell.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
devil-k
nagyúr
válasz Norbi 72 #101684 üzenetére
Az nem lett volna rossz fim, de aztán kicsit elcseszték. Tetszett egyébként. Sajnos, nem otthon láttam a rendszeremen. Milyen hibákra gondolsz?
(#101687) Norbi 72
Tudtad, hogy ez egy kis költségvetésű film? (Én is csak véletlen tudtam meg) Nyilván, nem jutott annyi pénz az utómunkálatokra.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Dagidög
senior tag
válasz #09634560 #101639 üzenetére
Egye fene, jöhetnek ezek is.
(#101643) BBéci: Szigorúan technikailag értettem a süketszobát optimálisnak filmekhez, illetve zenére. Az embernek bántóan természetellenes lehet. Na de már túl sok a tippelgetés részemről, akusztikáról tudsz ajánlani hiteles, jó olvasmányt?
Jamo D6 PEX 5.1-ről van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz dio001 #101668 üzenetére
És Devil: Ha öcséméket érdekli,megtartom addig,de utána törlés.
Amit utána néztem: Babadook.Ez is szerintem egyszer simán nézhető,de ez a film kihozza a rendszeredből a hibákat.Egyszer érdemes megnézni(horror-thriller,vagy mi).
(#101681) B-L-A-C-K Menjél,teljes ellenőrzés után!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bajnokpityu #101680 üzenetére
Engem csak az lepett meg hogy azért nem egy noname oldal, és egy ilyet kiraknak mint referencia...
Más mindenkinek: Most találtam egy patika állapotú, dobozos, de 0 garis Denon AVR-1911-et ~80 ezerért, szerintetek menjek rá?
-
bajnokpityu
félisten
válasz B-L-A-C-K #101650 üzenetére
azon gondolkodtam, hogy van-e még lehetőség rontani ezen. amúgy nagyon sok hasonlót látni. és nyilván nem a Streamesek állították be így. ez azoknak a megrendelőknek szól, akik szépet akarnak látni. és azért szép képek. akit meg a hangja érdekel, majd elmegy, és meghallgatja úgyis..
bme villamosmérnöki kóterben mondjuk láttam egy olyat, hogy a fal felé sugárzott az épitett monitor, mert "így jobban szól."
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz #75912448 #101677 üzenetére
Ez inkább nevetséges "referencia", s itt a leghibásabb csak a Stream Audio, senki más. Ugyanis a pénz beszél, kutya ugat. Ők megcsinálnak valamit amit kér a kedves vevő és kész, de ha ilyen a végeredmény, akkor azt is elfelejteném, hogy ebben a házban jártam, nemhogy még képet rakjak fel és referenciaként emlegessem. Borzasztó. Ezzel nagyon sok embert megtévesztenek és tévútra terelnek.
(#101679) zolem
Enyhén fogalmaztál.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
válasz devil-k #101675 üzenetére
Ez kb ua, mint a dzsungelmozis referencia. Középkat alja, a tulajnak esélye nincs összedobni a rendszert, hobbimozi. Ebből a szempontból legalább egyben van, amit kérnek megkapják. Nyilván a ráhatás, törekvés a jobbra egy bizonyos szint felett esélytelen, a dizájn, szoba használhatósága, stb felülírja. E tudom képzelni, hogy a linkelt összeállítás is már kompromisszumok eredménye, rosszabbról indulhatott.
Az más téma, hogy forgalmazóként kiraknám-é saját oldalamra referenciaként (nem).
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #101663 üzenetére
Ha mar elmeletben megvannak az optimumok, akkor ahhoz kell kozeliteni, de kompromisszumok (szinte) mindenhol vannak...egy ido utan magatol is rajon az ember (tobbszor is ). Neked annyi elonyod lesz, hogy mar az elejen tisztaban vagy vele merre fele kellene tendalni a funkcionalitas szempontjabol, es ossze tudod hangolni a tobbi szamodra fontos reszlettel attol elkezdve, hogy mit veszel addig, hogy hogyan helyezed el.
Eleg nagy elmeny lesz a vegeredmeny.
Lesz ahhoz kepest sok jobban szolo rendszer amikre sokkal tobbet kellene kolteni, idealisan el lehetne helyezni egy megfelelo dediklat helysegben, de ilyen korulmenyek meglete kevesek kivaltsaga, es mi (a tulnyomoan nagy tobbseg azok kozul is akit egyaltalan erdekel) csupan azt tudjuk tenni, hogy elvezzuk azt amit meg tudunk valositani.
Van aki folyton valtoztat, fejleszt es abban leli oromet, hogy tovabblepett, van aki meg egyszeruen csak orul annak amit osszerakott es nem foglalkoztatja tovabb a tema.
Lehet, hogy te inkabb a fejlesztok koze fogsz tartozni egy darabig de nem azert mert nem lesz jo amit most beszerzel, csak bujkalni fog benned a kivancsisag. -
sixer66
senior tag
-
BBéci
legenda
-
nagyúr
válasz nebulo5 #101669 üzenetére
A "sok, ideges és feleslegesen rinyáló emberke "pottyan" be újabban" ide is érvényes, de a "ki hogyan akarja "lefektetni" az álló dobozait"-ból kitalálható, hogy a hifi-topikba szántad. Egyetértek egyébként. Dögunalmas már ott a családi viszonyokat és a papucsférj legendáját olvasni.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
dio001
tag
válasz Norbi 72 #101649 üzenetére
Az a film nálam is bukott picit, de ugyanígy a Pókember 2 is számomra nagyon gyenge eresztés...Hétvégére marad a harag c. film remélem javít az arányokon! :-)
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
törölt tag
-
nebulo5
senior tag
Elmaradtam vagy 300 hozzászólás olvasásával, most pótoltam! (tudom, senkit sem érdekel).
De a konklúzióm: sok, ideges és feleslegesen rinyáló emberke "pottyan" be újabban... vagy csak front, frontot követ?
Kicsit több türelem és megértés kellene fórumtársak közt. Régebben, nem volt ilyen hangulata a topic-nak. Inkább hallgassunk zenét, nézzünk filmet. (engem pl. Q-ra nem érdekel, ki hogyan akarja "lefektetni" az álló dobozait! Tőlem még, dúdolhat is nekik)Üdv: nebulo
-
BBéci
legenda
válasz B-L-A-C-K #101663 üzenetére
Nálam évekig hasonlóan volt elhelyezve a center, tavaly tavasszal került fel az állvány tetőlapjára és sokkal, de sokkal jobb lett a hangja. SuperSpikes ide vagy oda.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Tamoo #101660 üzenetére
Nem tudnék jobb elhelyezést kitalálni. Azért nem tették - gondolom - az oldalfalakra a dipólokat, mert a fényképezőgép felőli oldalon nincs, illetve nagyon messze lehet, bizonyára ott a konyha/ebédlő.
-
skoos
őstag
Sziasztok!
HTPC épìtésre szábtam magam. Nem igazán lettünk jòban a Med 600-al.
Egy jòváhagyást kérnék Tőletek, Win 8.1+ MSI A88XI AC
Jò lesz e a Denon x3000 és challenger szettem mellé.
A ful htpc kb 150e anyagköltségen+ az oprendszerVélemény?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Dorian #101657 üzenetére
Igen, mert tudod érdekelne másnak a véleménye....Vagy ide csak te írhatsz? Tényleg tanácsolom a pihenést...
BBéci: Dehogy sértődök, én is erre gondoltam amúgy. Csak érdekes mert a ezekből azt jön át hogy nem egy 5 milliós panelba laknak, azaz egy oda való bútort már szerintem nem lett volna nagy kiadás csináltatni...
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Egyszerű a magyarázat - ne sértődj meg - olyan megrendelő számára készült az a rendszer, amilyen Te vagy. Fontosabb a kinézet, az enteriőr, mint a hangzás és az ökölszabályok. Például az, hogy az erősítő számára helyet kell hagyni minden oldalon hogy szellőzni tudjon.
A háttérsugárzókat nem fülmagasságban ajánlott elhelyezni, hanem felette 60-90 centivel. Vagy bárhol, ahol jól szólnak.(#101651) Tamoo
Ha a dipólok alacsonyabban lennének, közelről ordítanának a kanapén ülők fülébe. Bár a sivár, kopár falak miatt tök mindegy, mert úgy sz@ar az egész, ahogy van. Kő járólapok, szőnyeg egy szál se, jobboldali frontsugárzó mögött hatalmas üvegfelület.[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Dorian #101653 üzenetére
Te meg mit kelted a feszültséget? Normálisan kérdeztem valamit mert érdekel! Ha nem vagy képes rá értelmesen válaszolni, ugorj át felette. Pont az ilyenek miatt mint Te van sokszor veszekedés, vagy ha esetleg ideges vagy pihenj le pár órára....
Jigsaw04: Szerintem nem promó, mert úgy van a cím hogy "Referencia munkáink". De így tényleg érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem ez csak egy promóciós ábra, semmi több, nem hinném, hogy így használná az illető a cuccot. Egyébként mint, kezdő is azt mondom, hogy ez nem igazán előnyös elrendezés, ha mást nem is nézünk, de a szellőzést mindenképp ajánlatos megoldani.
Most láttam a hátsó hangfalakat, azok biztos, hogy nem jól vannak elhelyezve mivel a hallgatói pozíció fölött vannak, és ráadásul alattuk ül a néző, inkább oldalra érdemes akkor, ahogy a thx elrendezésben is le van írva.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Gondolom a megrendelőnek is fontosabb volt az esztétikum.
Azok a dipólok tényleg igencsak magasan vannak.Az én kis gagyi szobám biztos jobb akusztika szempontjából, csak ahhoz csúf hogy referenciaként lehessen mutogatni. (amellett, hogy szintén sok "hiba" van)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Olvasgattam/nézegettem elhelyezési dolgokat, ugye mint nálam nagy balhé közepette köztudott hogy nem lesz 100%-osan szabályos az elhelyezés...Viszont akik ezzel foglalkoznak, és nem is kevés pénzt kérnek el ezért, hogy lehet hogy ők is elkövetnek egy csomó hibát amit nekem is említettetek...Konkrétan erre értem: link
Ami hibákat én észrevettem:
- Az erősítő be van rakva a boxba, szinte 0 szellőzéssel, azaz szépen melegedik
- A center szintén a boxba van, ami szintén nem ajánlott (vagyis nekem azt mondtátok ne rakjam oda).
- A háttérsugárzóknak a fülmagassághoz semmi közeSzóval ez érdekelne hogy szerintetek ha fizetnek ezekért nekik, akkor miért csinálnak ilyeneket...?
-
-
BBéci
legenda
válasz Dagidög #101637 üzenetére
Melyik esetekre gondolsz?
Ismétlem, süketszoba sem házimozizásra, sem zenehallgatásra, sőt, a hétköznapi életre sem alkalmas.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mivamma
senior tag
válasz #01819392 #101640 üzenetére
Na, ezt most megkaptam! De ugye tudod, hogy mit és honnan másoltam be, és főleg azt, hogy kit is nevezel " kóklernek "?
De nem fogunk ebből is hisztériát kiváltani, minden úgy van, ahogy te gondolod. Részemről már most az elején befejeztem ezt a témát!
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
spiky03
veterán
válasz Tamoo #101636 üzenetére
Ez előfordulhat, csak egy Boldog szülinapos képet tettem be.
Pedig nem is volt pucér csaj.Nah thx, majd akkor regelek valamikor megint.
Ha még tudok. Nem akartam én bajt senkinek sem!
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dagidög
senior tag
válasz BBéci #101626 üzenetére
De elméletileg süketszobában a legoptimálisabb a hangzás ezekre az esetekre is, nem jól tudom?
Egyszer ki kell próbálnom élőben.(#101627) devil-k: Én is tervezem, de még szobaváltás is lesz, mielőtt bármiféle tuningba fogok.
A kialakítás tényleg tuti.
(#101635) Sanci38: Reggeli mise helyett mehet az Interstellar élő orgonaszóval.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz Norbi 72 #101628 üzenetére
Ebben az új szobában igen. Sok volt a csupasz falfelület és ráadásul egy nagy beépített szekrény is van, aminek az ajtajai padlótól (szőnyeg) plafonig érnek...
(#101630) cain69
Eredetileg nem a frontok mögé akartam tenni, de ahova szántam, oda nem fért be normálisan, így került előre a frontok és a T12 mögé. Nagyon jó szolgálatot tesz ott is. Sőt.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
spiky03
veterán
Nem tudjátok mi történt az AVX-el?
Mert nem tudok belépni, pedig jól van megadva minden adatom.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Norbi 72
veterán
Megkérdezheted,hogyan lett 2,5 éves egy 2010-11-es erősítő,de a választ tudjuk,jobb esetben egy raktárban pihent,mert nem tudták eladni.Mert ugye a gyártási idő nem azonos a(z újra*) számlázás idejével..
*rosszabbik eset.
(#101627) devil-k Terjengős volt a T12?
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz Dagidög #101624 üzenetére
Nemrég elhelyeztem a szobában 1-1 basszuscsapdát. Lényegesebben pontosabb lett a hangzás, a terjengős mély megszűnt és a visszhang is. Az egyik legjobb lépés volt a jobb akusztika érdekében.
A linkelt demoszobák nekem sem nyerték el a tetszésemet (teljesen), de ez már ízlés dolga. A kialakítás miatt (is) linkeltem.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
BBéci
legenda
válasz Dagidög #101624 üzenetére
A süketszoba nem zenehallgatásra és nem házimozizásra kell, hanem ott lehet magának a hangdoboznak a tulajdonságait ellenőrizni, például a tervezés során.
(#101625) Sanci38
Irigyellek, amiért ívelt "sarkú" szobában is házimoziztál, nekem még nem volt rá lehetőségem.[ Szerkesztve ]
-
Dagidög
senior tag
válasz devil-k #101614 üzenetére
Én is profikat vonnék be, akik maximális tudással rendelkeznek mind technikai és lakberendezési téren.
A linkelt társaság látszik, hogy ért hozzá, de a bemutatótermeik esztétikailag nem az én ízlésemet tükrözik. Talán az utolsó közelít hozzá.
Valóban nem, de szerintem érdekes megközelítés. Akit igazán érdekel a házimozi, az valószínű, hogy egyszer eljut ilyen szintre is.
(#101615) Dorian: Nekem fontos az esztétikailag igényes (és valamennyire családias) környezet. Kipróbálnék sok mindent egy süketszobában, de hogy állandóan nem tudnék mozizni benne, az fix. Te igen?
Ha feleslegesnek találod, akkor te miben gondolkodsz?(#101622) Sanci38: De a basszushangokon segít, nem? Vagy nem számottevő a különbség?
-
agabe
addikt
Elég részletesen írta le az eladó a dolgokat, és azt is, hogy tökéletes állapotú, így nem tudsz olyat kérdezni amire esetleg kibújna a szög a zsákból, mert ha nem ír igazat, akkor a kérdésedre sem fog, ha meg igaz minden akkor hibátlan.
Valamennyire zsákbamacska az biztos. Igaz, hogy az eladónak csak pozitív értékelése van, és szoktak vigyázni erre az ebay-en, hogy valós dolgokat írjanak le, de pl. szállítás közben (hogy hozatnád el ? az eladó nem írt lehetőséget magyarországi szállításra, persze ettől még meg lehet vele dumálni) is történhet vele bármi.
El kell döntened, hogy vállalod-e a rizikót (mindegy, hogy nagy vagy kicsi).Az árral kapcsolatban: az utóbbi 1-2 hónapban 450-560 EUR között mentek el ugyanezen típus darabjai, ezért az 575 EUR picit soknak tűnik. 510-530 lenne kb. reális, mert a legolcsóbbat kifogni nagy szerencse kérdése, és az licitálós volt, de az 575-ös ár fölé van lőve, igaz itthon nem lehetne olcsóbban (hazaszállítás mondjuk 25EUR ami még rájön az árra) kapni egy használtat, sőt valószínűleg ugyanennyiért sem.
A 7005-ös Marantz különben nem rossz ha van megfelelően passzoló hangfalszett amit meghajtasz vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Próbájl ki minden bemenetet ami neked szükséges és ha tetszik hallgasd egyszer kb 20 percig. ha hiba van akkor addig kijön pl ha pattog a sub vagymelegedés után felerősödik/elhalkul.
-
BBéci
legenda
Énekeld el a gyerekdalt: csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki!
Az eladónak feltett kérdésekre adott válaszokból nem fogsz megtudni semmit, ami helyettesítené a személyes, alapos kipróbálást.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
német e-bayen találtam egy Marantz SR7005 3D AV erősítőt, 2,5 éves darab.
Kérdés az lenne, hogy érdemes-e megvenni? Mikre kell figyelni, esetleg milyen kérdéseket tegyek fel az eladónak amivel kibújhat az esetleges szög a zsákból? Minden hozzáfűznivalót szívesen fogadok.
köszi, üdv.
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
devil-k
nagyúr
válasz Dagidög #101613 üzenetére
"Ti korlátlan szabadsággal rendelkezve milyen moziszobát építenétek magatoknak?"
Ez már nem egy egyszerű dolog, én mindenképpen profikra bíznám a munkát, akik komplett házimoziszoba kialakításával foglalkoznak az első szögtől kezdve az utolsóig. Pl. rájuk
Azért ez már nem az a "DIY" kategória, mint amit mi szoktunk itt csinálni egy meglévő szobánál. (a lehetőségekhez mérten)
Én így csinálnám.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Dagidög
senior tag
Urak!
A topikban főleg a házimozi rendszerek komponenseiről, illetve azok elrendezéséről van szó.
Én most az utóbbival kapcsolatosan szeretném kiterjeszteni tudásomat, kíváncsi lennék a szakértők tudására, tapasztalataira.
Sokan indulunk neki házimozi rendszer építésének egy adott szobába tervezve.
Én megfordítanám a menetet: milyen szobát (termet) lenne érdemes tervezni egy adott rendszer köré? Gondolok itt főleg a kialakításra - természetesen megfelelő csillapítás mellett.
A szobák sarka sokszor szűk keresztmetszet, melyet basszuscsapdával igyekszünk kompenzálni. Nem lenne ésszerűbb a moziszobának már építéskor íveltebb formákat adni főleg a sarkokra koncentrálva?Ti korlátlan szabadsággal rendelkezve milyen moziszobát építenétek magatoknak?
[ Szerkesztve ]
-
-
whatnot
őstag
válasz Dorian #101606 üzenetére
Én is így gondolom. Már csak azért is, mert a mérőmikrofont be akarom szerezni hozzá, amit valaki 7500ért árul. Ha ezt hozzáadnám a javítás árához, akkor már jobban járok, ha nézek egy másik készüléket mikrofonnal és távval együtt. Van is már egy kiszemelt.
A kérdés az, hogy ebben az esetben ezzel mit lehet csinálni. Irány a hulladéktelep? Vagy rakjam fel 10-20ért eladásra, hátha valakinek van kedve a javításával szórakozni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gran Turismo
- Láncfűrész topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- E-book olvasók
- További aktív témák...