Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Pl. Az ibasso a felhasználói leírásban javasolja a készüléke bejáratását, 100-200 óra..
Milyen célból javasolja akkor? -
VoidXs
Topikgazda
válasz
KnightDave #85182 üzenetére
A világon semmi értelme. A bejáratást azért találták ki, hogy leteljen a garanciád, míg a mérésekkel igazolt valóság, hogy a bejáratódás pár percig tart normál hallgatással.
-
Quetz
őstag
válasz
KnightDave #85182 üzenetére
Nincs értelmük, csak lehúzás az egész.
-
b.
félisten
válasz
eL Geri #85185 üzenetére
Azt te tudod mi jó neked.
Ha tetszik akkor ne foglalkozz vele, használd,ha viszont nem igazán akkor engedd el. Dolby Surroundnak egyedül Sztereonál láttam némi értelmét, bár a pábeszédeknek nem tett jót. pl most a Reszkessetek betörőket pont így néztük.
Az összes ilyen felkeverő cucc közül egyetlen egy dolgot tartok igazán eltaláltnak, az a Sony erősítők Spatial 360 felkeverését. A többiek kapaszkodhatnak csak utána szerintem. De ez az én véleményem, egyéb esetben én az eredeti hangsávot használom de
a Spatialnal gyenge hangsávoknál rátévedt a kezem . -
b.
félisten
válasz
eL Geri #85183 üzenetére
DD+ az alap Dolby Digital fejlettebb változata 5.1-nél több csatornás hangzásra, lehet atmos is, pl Netflix ezt használja az Atmoshoz.
Ha jól értem amit írtál és jól is tudom, akkor a DD+ + Dolby Surround az pedig az erősítő által ráevert extra térhangzás az eredeti hangsávokra esetedben a Dolby Digital +-ra . ( ez a Dolby Surr)
Ha nem jól értem vagy tudom majd leírja más. -
eL Geri
őstag
válasz
eL Geri #85169 üzenetére
Sziasztok!
Na akkor vissza az alapokhoz. Lennének kérdéseim.
Denon 1800 az alany. A forrás az vagy Xbox Series X, vagy egy ARC-os plazma TV.
Amikor a Denon kijelzője csak azt írja ki, hogy “D Atmos”, akkor örülök, mert azt gondolom, hogy ez bizony Atmos, nincs miről beszélni.
De mi van, amikor egy plusz jellel két hangzástípust ír ki? Konkrét példám a “DD+ +DSurr”. Erre van a manualban is példa, itt legalul. Nem értem mi az hogy “decoder to be used” és “decoder that creates sound output”. Ez most jó nekem, vagy csinál közben valami negatív konverziót?
Bármi gondolatot megköszönök a témában. -
KnightDave
tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata burn-in lemezek/trackek hasznalataval (Isotek, Tara labs, Audio engineers stb.)?
Most epitettem nullarol az elso 5.1.4 hazimozimat es nem tudom segit-e, van ertelme kolteni a fenti, vagy ezekhez hasonlo bejarato cd-kre?
Koszonom! -
mosquetoo
tag
Sziasztok,
Polcsugarzot használnék frontnak a helyhiany miatt.
Egy 5.1 rendszer lenne összeépitve.
Mit erdemes nézni 20nm² helyigbe kb 100-150e között ? -
totoka2
tag
Sziasztok!
Van egy Blitzwolf V10 projektorom (tudom, nem kell tőle sokat várni, de nem is végleges megoldásnak gondoltam, hanem hogy kipróbáljam a vetítést egy low-budget megoldással). Egy 10m-es HDMI kábellel van rákötve egy Xiaomi Mi TV Box, amiről etetem (leginkább Youtube/NAS).
A hang a TV Box-ból optikai kábelen, vagy Jack-RCA-val megy át az erősítőbe (Hegel H95).
A problémám, hogy egy nagyon kicsivel el van csúszva a hang az erősítőn.
Az erősítőben nem tudok késleltetést állítani.
A TV Box-on pedig csak annyi hangbeállítás van, hogy automatikus/PCM/Passthrough-ban küldje-e (próbáltam, mindhárom állásban ugyanaz a késés) a hangot.
A projektorban semmi beállítás a hangot illetően (ami az árcédulát nézve nem is nagyon volt várható)Ha a projektor beépített hangszóróján hallgatom a hangot, akkor tökéletes szinkronban van a képpel.
Eddig ezeket próbáltam:
1) XioamiTvBox - 1.5m HDMI - TV:
- kép: 1.5m HDMI-vel a Boxról
- hang: 0.6m Jack-RCA-val az erősítőbe (a Boxból közvetlenül):
CSÚSZIK2) XioamiTvBox - 1.5m HDMI - TV:
- kép: HDMI-vel a Boxról
- hang: 1m optikai kábellel az erősítőbe (a Boxból közvetlenül):
CSÚSZIK3) XioamiTvBox - 1.5m HDMI - TV:
- hang: 1m optikai kábellel az erősítőbe (a TV-ből!!!):
Kép-Hang szinkronban4) XioamiTvBox - 10m HDMI - Projektor:
- hang: 0.6m optikai kábellel az erősítőbe (a Boxból közvetlenül)
CSÚSZIK5) XioamiTvBox - 10m HDMI - Projektor:
- hang: 8m Jack-RCA-val az erősítőbe (a Projektorból)
Kép-Hang szinkronban... szóval úgy néz ki, hogy ha a TVBoxból megy a hang közvetlenül az erősítőbe, akkor van késés (több/kevesebb, a HDMI kábel hosszától függően)
... HA viszont onnan veszem a hangot, amiből végül "kijön a kép" (TV/Projektor) akkor minden OK a hanggal, attól függetlenül, hogy analóg, vagy digital vonalon érkezik az erősítőhöz.
Ez így normális? ... lehet ezzel valamit kezdeni? Optikai HDMI kábel bármit változtatna a kép késésén? -
Quetz
őstag
Ha ez az erősítőd van, akkor pedig ott irják: TXNR676 Advanced Manual.pdf - supported formats.
AAC (.aac/.m4a/.mp4/.3gp/.3g2/.AAC/.M4A/.MP4/.3GP/.3G2):
Supported formats: MPEG2/MPEG4 Audio
Supported sampling rates: 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz
Supported bitrates: Between 8 kbps and 320 kbps. -
eoj
csendes tag
Sziasztok. Kérdezném, adott egy onkyo 676e erősitő. Hogyan tudom az aac hang dekódolást előcsalni belőle már ha lehet. Támogatja egyáltalán? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
eL Geri
őstag
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Kicsit összezavarodtam, segítsetek! Főleg Xbox-os felhasználóktól kérdem.
Fél éve használok 5.1.2-es felállásban egy Denon 1800-at.
Xbox Series X a médialejátszóm, mert a 10-12 éves plazmám már OS-e már nem támogatott. Az Xbox a Denonba van dugva közvetlenül. Az Xbox-ra meg van véve a Dolby Atmos app (liszensz).Addig semmit nem állítgattam az Xbox-on, és örültem, hogy látszólag automatikusan érzékeli az erősítő, hogy milyen hang van és szépen teszi a dolgát. Tipikusan amikor Atmos játék megy, vagy Max / Disney+ / Apple+ streaminget nézek és van rajta Atmos formátum, akkor vált is Atmosra az erősítő felírata. Amikor meg tipikusan szinkronnal nézek, akkor vált Dolby Surroundra. Utóbbinak nem voltam megelégedve sokszor a térhangzásával, de ráfogtam a gyenge szinkronra.
Csak pont itt írtátok nemrég, hogy a Dolby Surround az gyakorlatilag a sztereó felkeverése, nem pedig az eredeti pl. 5.1-es keverés.
Így ma kicsit belenéztem az Xbox sound beállításaiba, és találtam egy olyan kapcsolót, hogy “Allow passthrough”, na mondom ezt megnézem.Ezután már egy Max-os szinkron film is Dolby+ -okat, meg érdekesebb dolgokat ír ki… más is lett a hang… de halkabb. Ami a fő baj, hogy a beszéd (a center) hang nagyon nagyon halk lett. Nem értem. Eredeti (akár Atmos) és szinkron sávnál is ezt tapasztalom. Nagyon fura.
Mi a nyavalya lehet, és mi az én setup-om esetén az ideális beállítás?
-
Sziasztok!
Beújítottam egy Denon AVR-X1800H-t egy Onkyo TX-NR686 helyett. Zenehallgatáskor a multich stereo hangzás tetszik, de ilyenkor a mélynyomó nem megy. Van erre megoldás, vagy válasszak másik módot? Pl matrix vagy dolby surrond?
-
-
Power17
tag
Sziasztok!
Kinéztem ezt az 5.0 át még. Taga Harmony tav506 v.2.
Ismeri valaki? Ez mennyire szól szépen esetleg 80% mozira. 25m2 re. Ezt néztem ki akár ujjonnan, de van fent használtan. Vagy még a Dali Spektor 6. Az mondjuk drágább. De van 5.0 belőle fent.
Persze sub az van.
[kép]
[kép]
Köszi!
Kellemesen Ünnepeket mindenkinek! -
b.
félisten
Nem tudom láttátok, hogy a JBL is jött 5 új erősítővel az olcsóbb szegmenstől a prémiumig? [link] vannak még nyűgjei, szoffveres bugok, hasonló belépő, középkategória. Külcsínre nekem tetszik amúgy.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Sanci38 #85158 üzenetére
Koszi ezzel én is szemeztem de az allapota visszatartott, akkor nagyjabol ez a kategoria amit keresnem kell, ami kihajtja a potencialt a hangfalakbol?
Ui: Ezek a harman kardonok milyenek. Eddig Onkyoim voltak sztereoba azokat szerettem, ezek viszont tetszenek mert eleg letisztultak, de nem tudom bekategorizalni oket, hogy mit kepviselnek mondjuk műszakilag?
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Vásároltam egy Taga 5.0 606 v3 szettet és ehhez kellene egy hozzá illő erősítő. Nem újban gondolkodom és ilyen 50-60k között mennék el, fontos lenne hdmi vagy optika megléte rajta.Mit ajánlanátok hozzá?
-
b.
félisten
válasz
stellaz #85147 üzenetére
Azt azért érdemes figyelmbe venned hogy egy jobb subbal ellátott soundbart rákötsz a Tv re, ARC-on át de akár vezeték nélkül is rá tudod, egyetlen TV távirányító és működik, jobb JBL vagy Samsung szerintem nem fog csalódást okozni.
Plug and play, hangban szerintem előrelépés és teljesen együtt működik a Tv be és kikapcsolásával, távirányítójával, nincs vele semmi dolga.
Konkrétan nem akarok most linkelni de itt az aprón vannak új garanciás a fenti típusokból. Elég jó vezetékmentes subbal ami az elhelyezésben is baromi nagy segítség. -
stellaz
veterán
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
stellaz #85150 üzenetére
Ezt hívjuk szubjektív faktornak. Ha tudod, hogy mi az a hangkép, ami neked tetszik, arra is tökéletes az oldal, hogy az alapján keress. Mivel nagyjából mindent mérnek, csak azt kell keresned, aminek a sound profile-ja hasonlít az Etymotic-ra, és meg is érkezel a jövőben.
-
stellaz
veterán
válasz
VoidXs #85148 üzenetére
Fej/fülhallgatós témában írtak olyan pontozásokat, amelyeket a személyes tapasztalataim alapján inkább a röhej kategóriába sorolnám.
Pl konkrétan itt van előttem az asztalon a Samsung Buds2, meg egy 400 dolláros Etymotic er4 professzionális fülmonitor, de szerintük a samsungnak jobb hangja van... hát, izé... maradjunk annyiban, hogy nagyon, de nagyon nem.
-
válasz
VoidXs #85148 üzenetére
Az egy dolog, hogy az SPL megvan, de ha dinamika alacsony és torzítás magas, akkor sajnos hiába. A fent említett Edifier is egyébként tök semleges hangzású, viszont azért a mélyközép hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen kb 150 Hz-nél van a keresztváltás, szóval nem olyan, mint egy rendes 2.0 vagy nagyobb szatelites 2.1. Mondjuk a középtartomány meg szvsz beszabehu az árához meg ahhoz képest hogy kompakt 2.1.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
stellaz #85146 üzenetére
Ennek a véleménynek egész kíváncsi vagyok az okára.
Általában nem a mélyközepek hiányoznak, hanem a nagyon mélyek. Egy korrekt modern soundbar teljesen lapos. Ez 80k.
-
stellaz
veterán
válasz
VoidXs #85144 üzenetére
Rtingsről mondjuk megvan a véleményem és nem túl pozitív
A mélyközepek szerintem teljesen hiányoznak megfelelő méretű hangszóró híján az ilyen cuccokból, azért is véreznek el zenén, de valóban nagyon a jók a csimm-bumm effektekben
Legalábbis amiket hallottam mostanában, eléggé ilyenek voltak, még régen volt egy JBL prologic szatelit rendszerem, az is ilyen volt a kétutas, 8 centis hangszóival (+sub) , pedig ami hang kijött belőle, az korrekt volt. Persze a tv saját hangszórójánál nyilván sokkal jobbak.
-
válasz
stellaz #85142 üzenetére
Edifier S350DB / S351DB 90e körül szokott lenni, rendes 2.1, nem gagyi bögreszett, normális 2 utas szatelitjei vannak (0.75" + 3.5") és a mélyláda sem egy puffogós szar, hanem egy gyors 8", ami valóban lemegy 35-40 Hz-ig. Feltéve persze, hogy ennyi pénzt hajlandó rá költeni és nem zavarja, hogy nincs HDMI ARC meg ilyesmi, hanem a hangfal saját távját kell használnia. Kivéve ha esetleg tanítható a TV távja vagy ilyesmi.
-
b.
félisten
válasz
stellaz #85142 üzenetére
Egy darab centerrel szerintem nem szólhat jól. Vagy
2.0 vagy 3.0 esetleg 3.1 stb rendszer vagy soundbar amivel megspórolod az erősítő árát.
Soundbarnál is az ártól függ a minőség.JBL, Samsung jók, ezeket ismerem, de a topikjában biztos van ajánlott árban. itt az aprón [link] is találsz a fenti két márkából bőven ár alatt is vagy használtan is. -
stellaz
veterán
+ #85141 VoidXs
Keret az olyan, hogy egyelőre csak győzködöm fatert, hogy ha már 150 ezerrel olcsóbb tv-t vett, mint amit eredetileg nézett, akkor erre is költsön valamennyit.A soundbarok nem szólnak nagyon közép hiányosan? Amiket eddig hallottam (meg volt), az ártól függetlenül mind ettől szenvedett.
Esetleg van valami bestbuy típus? -
stellaz
veterán
Sziasztok! Fater vett új tévét és próbálom meggyőzni, hogy:
- a tévé hangja botrányosan szar
- a tévé akkor sem tud térhangzást, ha ez van ráírva
- ne vegyen kínai bluetoothos, aksis szatelit rendszert 60 ezerért, mert nem lesz jóViszont esélytelen, hogy sokat költsön és egy hagyományos stereo rendszer éppen nem fér el a tévé a bútor kinyitott ajtaja között. Viszont arra gondoltam, hogy egy tisztességesebb center sugárzó lehet, hogy jól szólna és el is férne.
Viszont ha jól látom, akkor ezek csak mono hangot tudnak. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
- Ez így szólhat-e jól?
- Sztereo erősító ráköthető-e egyáltalán vagy mindenképpen center csatornás cucc kell hozzá?
- Ha ez így nem, akkor fektetett sztereo polc hangszóró az mennyire válhat be ilyen célra?Előre is köszi
-
Met
nagyúr
HKTS 16 BQ subjának van valami ismert hibája?
Ma nem kapcsolt be ahogy elkezdődött a film és jöttek a mély hangok.
Azt hittem ki van kapcsolva de nem, be volt.
Kikapcsoltam, bekapcsoltam nem villant fel a led.
Az erősítőn végigmentem a manuális hangerő beállításon és akkor kapcsolt csak be, utána már nem kapcsolt ki.
5 éves cucc. -
Power17
tag
Vettem egy Jamo j110 et hibátlan újszerű állapotban.
Az az érdekes, hogy ha hátul bekapcsolom a subot pattan egyet a hangszóró magas hangon. Az mitől van? A j12 nekem szépen ahogy kapott jelet semmi puffanás semmi.
J110 en van kettő imbusz csavar ami 3-4mm el kivan egyformán tekerve. Olvastam olyat, hogy van olyan RCA amin van test, le kell testelni?
Ez mitől van, hogy egyik ilyen másik olyan? -
Gino20
őstag
válasz
Quqesz #85130 üzenetére
"az az adott hangfalakon nem biztos, hogy úgy köszön vissza"
Persze. REW-el egy ponton mérve nem tud ugyan az "visszaköszönni""De ha pl mégegyszer lefuttatnám a mérést"
Ha nem tévedek, akkor ilyenre nincs lehetőség gyári eq-n belül, mert ahogy elindítod a kalibrációt, akkor az "nulláról" fog futni, vagyis nem veszi figyelembe a már kalibrált eredményt. -
Quqesz
nagyúr
Köszi, ezt így értem. Amit a szoftver kiszámol és korrigál, az az adott hangfalakon nem biztos, hogy úgy köszön vissza, hisz a szoftver nem tudja, hogyan reagál a hangfal a változtatásra. Erre kellene a visszaellenőrzés, hogy valójában mi is történt. De ha pl mégegyszer lefuttatnám a mérést, akkor ideális esetben amit most kimért, annak kellene visszaköszönnie az ellenőrzéskor ,ergo nem lenne másodjára mit korrigáljon. Na ez nem szokott összejönni gondolom. -
Gino20
őstag
válasz
lezso6 #85123 üzenetére
és én ezt nem is vitatom, hogy hány dB-n kell kell mérni a valós adatokat és korábban sem erről volt szó, de a "valós 20Hz 18"-tól indul" és a "méret nem számít, mert DIY-ban extrém reflexcső elhelyezéssel majd megoldom magam", az nekem ellentmondás. Anno is ezt kérdőjeleztem meg (még gyártón/sorozaton belül is "látható" - mérhető a méretbeli különbség).
-
Quetz
őstag
válasz
lezso6 #85123 üzenetére
Otthoni méretekben az LFE csatornának 110dB-t kellene tudnia, a subwoofernek viszont többet, mert a bass management még pakol a szubra a többi csatornáról. Ez az elmélet, a gyakorlat, hogy nagyon kevés film van 0-ra kivezérelt jelszinttel és még kevesebb koherens hanghullám egy adott időpillanatban.
-
Quetz
őstag
válasz
Quqesz #85119 üzenetére
Az ARC ábrája erősen simított mérési értékeket mutat, a korrigált grafikon pedig nem valós visszamért, hanem ezt számolta ki a program. De az összes többi korrekciós algoritmus is ezt csinálja, azaz egyik sem méri újra, hogy mi lett az eredmény. Azt csak te tudod megcsinálni REW-el.
Mivel a korrekciók több pontos mérésen alapulnak általában, ezért az egy hallgatói ponton végzett ellenörzés sosem lesz olyan szép, mint amit a korrekciós algoritmusok mutatnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne változtatna/javítana a hangzáson az ARC. -
Gino20
őstag
válasz
VoidXs #85105 üzenetére
"Nem ok nélkül indul a valós 20 Hz 18" mérettől"
[Nem a méret a lényeg]
[A nagyobb ugyanazon a teljesítményen hangosabb lesz]Most akkor, hogy is van ez?
mert X hónapja arról akartál meggyőzni, hogy a méret nem számít és pl átlósan elhelyezett reflexcsővel te DIY 12"-on is eléred a "kívánt" eredményt.
-
Quqesz
nagyúr
Mármint úgy érted a piros a valós állapot, az ARC amit szeretne a szofver, de nem ez szól? Akkor mi értelme lenne az egésznek? Amúgy van különbség hangzásban, ha ki vagy bekapcsolom az ARC mérés használatát, tehát valami történik.(fülre nincsen túltólva a mély tartomány a frontokon és a centeren, tisztább a hangzás). Persze a mérés után lehet még állítgatni és csak utána feltölteni az AVR-re.
-
Quqesz
nagyúr
Na én is kíváncsi lennék ez mennyire számít jónak Anthem mrx510 ARC 1M 5 ponton mérve, front 80Hz-en vágva, LFE 120Hz
-
Vhiktor
nagyúr
Nálam az én szobámban a 112 90 dB-n 30 Hz alatt értékelhetetlen, míg a 115 röhögve hozza a 15 Hz-et is. Linkeltem a méréseket.
Persze lehet, hogy nálam a szoba okozza ezt, a 112 elől van, míg a 115 hátul. Ha elférne előre egy 115-ös, azonnal cserélném le rá a 112-t. De nem fér el.
A lepkefing valóban túlzás, azt én inkább arra értettem, hogy 30 Hz alatt bezuhan, míg a 115 nem.Magasabb hangnyomás mellett még nem mértem, lehet, hogy ott már a 115 is megadja magát. Azért nem mértem, mert jelenleg nem hallgatjuk hangosabban a rendszert. De majd rámérek, ha lesz rá időm, én is kiváncsi vagyok.
-
b.
félisten
válasz
Vhiktor #85111 üzenetére
nekem 2 darab 112 van messze van az a lepkefingtól. nyílván kisebb,mint a 115 de végeletes a kijeletésed, az is egy nagyon jó árértékű SUB volt.
Nálam Dirac kalibráció VoidXs értékeit alapul véve kb 25-30 Hz között ahol már valamit kicsiholt,de már rég kalibráltam.A 115 nem sokkal volt beljebb anno, ha jól emlékszem 25,de nem 15 Hz az biztos. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Vhiktor #85106 üzenetére
90 dB-n nem nehéz, ott az R-10SW is fel tud köhögni 20-at, miközben az tippre egy 50-es sub lehet. 0 dB FS-en nézd meg a görbét.
lezso6: A szoknya és a szubharmonikus két külön dolog. Szubharmonikus nincs neki, de rohadt széles, -10 dB a csúcshoz képest az 1 oktávval lejjebbi komponense.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Vhiktor #85100 üzenetére
Nem megy az le addig, 30 a valós alja. 20-at épp eléri hallásküszöbön, de lényegi erőt ott nem fejt ki. Ezeket a 70-80 dB-n végzett méréseket el kellene felejteni, nem a valóságot mutatják. Nem ok nélkül indul a valós 20 Hz 18" mérettől, de inkább dupla 18"-tól.
lezso6: igen, a középfreki, de nagyon széles a spektruma. Ez nem egy éles csúcs, mint a zongora (aminek az alja lejjebb van, de nem emisszióban).
-
sony89
tag
Valakinek van itt onkyo rz 50? Vélemény róla jobb mint egy Denon 4800?inkabb mozira...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest