Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Keresztkerdes, milyen avr-ek tudnak audyssey xt32-t es ket subot, de subonkent kulon processzinget, kesleltetest? Ha jol sejtem a fenti Denon x3800h tud, de mi tud meg?
-
Vhiktor
nagyúr
Számomra hatalmas csalódás a dirac.
Megvettem a teljes csomagot és 2 sub esetében egyszerűen elrontja a basszus, rewben visszamerve is. Audysseyt visszamerve sokkal jobb a helyzet. Már mindent kipróbáltam. Refundot fogok kérni, ez így gáz.Egy valami szól mellette hogy jobb a térérzet, de a basszust kinyirja mind3 filterrel(live, bass management és control) egyforma xar
50 és 70 Hz között csinal több mint 10 db beszakadast, amíg audyssey nem.....
Audyssey
dirac
-
taknyí
senior tag
Sziasztok !
A Totel Szervízről írnék pár szót.
Ha javítás csak a Totel!
Összetett volt a probléma de addig tolták amíg tökéletes lett az eredmény. Ma vettem át, tökéletes lett az erősítőm. Minden tekintetben jeles (szakértelem, kapcsolattartás, segítőkészség, tanácsadás). Tele vannak ezen okból melóval, de megéri rászánni az időt. Az árajánlatuk a javításra beton, egy fillérrel sem kértek többet mint a hibafeltáráskor adtak, szerintem még, ha valami plusz lóvé indokolt lenne akkor is a vállalt áron dolgoznak a tökéletes eredmény eléréséig. Értem ezt úgy, hogy egy 10 éves cuccnál már oszt, szoroz az ember, hogy megéri-e a javítás, valószínűleg ez az üzletpolitikájuk és tartják az árat.
Ne értsétek félre ez nem a reklám helye, hanem az elégedettségé.Köszönöm nekik innen is, hátha olvassák, ki tudja?
KÖSZÖNÖM TOTEL DENON x1000.
-
BBéci
legenda
válasz
Totta92 #84883 üzenetére
Amennyiben nem veszed észre a hangminőség romlását, akkor rendben van.
Már a kétszeri jelátalakítás ront rajta, nem beszélve a többi jelútról, amik egy tévében a legegyszerűbb és legolcsóbb alkatrészek felhasználásával készül. Nem véletlenül van az AVR-eken 6-8 HDMI bemenet.
Belépő szinten talán elfogadható a tévén átvezetés, de ha nem muszáj, senki ne válassza! -
Zsmester89
őstag
válasz
TazLeacher #84882 üzenetére
ARC van, nem?
-
krx21
nagyúr
válasz
TazLeacher #84882 üzenetére
Akkor a “sima” ARC is jobb mint az optika…
-
Totta92
tag
válasz
TazLeacher #84880 üzenetére
Nálam ez úgy van megoldva, hogy minden video jel a tv-be megy hdmi-n keresztül, majd egyetlen egy optikai kábellel van összekötve a tv és az erősítő.
Szépen átmegy a dolby, 5.1, ps5 5.1, minden ami szükséges Nekem. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84881 üzenetére
De a Denon X540BT nem támogatja az eARC-ot..ha lenne 2.1-es 8K-s erősítőm, akkor nem lenne gondom.
-
Zsmester89
őstag
válasz
TazLeacher #84880 üzenetére
eARC-n megoldható simán
tv-nek (és az erősítőnek is) tudnia kell.
-
TazLeacher
nagyúr
Egyelőre csak elméleti kérdés: van egy 5.1-es 4K-s, de fapados erősítőm. Jeleneleg minden ezen megy keresztül, minden ebbe van bedugva, 1 db HDMI megy a TV-be az erősítőből.
Meg lehet vahogy oldani, hogy mindent közvetlenül a TV-be dugok, így a videójel nem megy át az erősítőn, de a hangok a hangszórókból jöjjenek? Pl. újabb TV támpgatja a 120 Hz-et, a PS5 is, de az erősítő (X540BT) nem. Mit és, hogy kellene összekötnöm, hogy 120 Hz legyen, de a PS5-ből jövő hang a hangszórón szóljon? Illetve a médialejátszónál is ugyan ez a helyzet, azt is direkbe rákötném a TV-re, de szeretném, hogy a hang a hangszórókból szóljon.
Most nem lenne keret új erősítőre, nem is feltétlen szükséges más okokból csak a "videójel" okán, egy belépő szettem van, annak ez elég lenne, de nem szeretném, ha az újabb formátumokat lebutítaná.
Megoldható ez, vagy ha hangot akarok, az együtt jár mindenképp a képpel is?
Bocsánat, ha nagyk noob kérdés.
Köszönöm előre is.
-
Olyat lattam mar amugy, hogy masik konnektorba (masik fazisra) volt dugva az erosito es a hangszoro, es ennek volt hangja, ez mondjuk ha 15 meterre van, akkor elofordulhat.
Nálam van ilyen, 15 méteres dzsunka RCA kábellel van bekötve a sub, másik konnektorba. Folyamatos halk brumm van. Földhurok. Ha elviszem a kábel mellett az áramot ugyanarról a konnektorról mint a DAC meg a többi hangfal, akkor nulla zaj lesz. Másik opció a vezetéknélküli kapcsolat lenne ugye.
-
lenox
veterán
válasz
makkmarce #84875 üzenetére
#84840 -ban irtad.
Amugy azt se bizonyitja, pont azt irjak, a leggagyib kabellel se veszel eszre semmit 16 meteren, de:
Szerencsére a mai modern berendezések jóval alacsonyabb kimeneti ellenállással rendelkeznek (100 - 200 Ohm)
Normal kabelre ok 150 pF/m-t irnak (amugy atlagos arnyekolt RCA-ra en 100 alattit olvasok), de akkor a cikk szerinti mezei scenario (200 Ohm, 150 pF) az 94+ m-nel sem okoz hallhato kulonbseget. En tovabbra is az arnyekolason aggodnek leginkabb. -
makkmarce
őstag
"Ahhoz, hogy 15 m-em 0.1 dB-nel tobb veszteseg legyen 0.001 mm2-nel kisebb keresztmetszetu kabel kellene, azt gondolom kizarhatjuk."
nem igazán, mivel a jelforrás kimeneti ellenállása alapján 7-40 méterenként esik 0.1dB-t a jel magas tartománya(lásd előző linket). Az viszont igaz, hogy SUB ládához jó akár az 50 méteres normálisan árnyékolt kábel.
Szétvágtam itthon egy ilyen régit, ami már megtört amúgy is, hát van benne valami, de nem nevezném komoly árnyékolásnak, így érthető, hogy zajos lett.
Köszi a tanácsokat, látszik, hogy azért nem olyan sérülékeny a jel
-
lenox
veterán
válasz
makkmarce #84870 üzenetére
Ahhoz, hogy 15 m-em 0.1 dB-nel tobb veszteseg legyen 0.001 mm2-nel kisebb keresztmetszetu kabel kellene, azt gondolom kizarhatjuk. Mediamarkt-ban mar en is vettem gagyi RCA kabelt, es nem volt rajta arnyekolas. Aztan vettem olyat, amin volt, es hopp, megszuntek a zajok. Olyat lattam mar amugy, hogy masik konnektorba (masik fazisra) volt dugva az erosito es a hangszoro, es ennek volt hangja, ez mondjuk ha 15 meterre van, akkor elofordulhat. Nyilvan ezt xlr kabel se oldja meg.
-
makkmarce
őstag
hogyne lett volna, de utoljára 25 éve kötögettem RCA kábeleket ilyen 10-20 méterre, még a mediamarkt-ban vettem noname kábelt. Hogy az árnyékolás folytonossága milyen volt benne, vagy hogy az érvastagsága(biztos, hogy 0.5mm2 alatt volt).. hát őszinte leszek, már nem emlékszem.
Arra viszont emlékszem, hogy elég zajos volt. -
makkmarce
őstag
nem tudom, kidobta a net, most nem találom, de helyette találtam pl olyat, hogy az XLR-t is max 50 méterig ajánlják. Függ a kimeneti ellenállástól, nem csak a másik eszköz bemeneti ellenállásától, de találtam egy ilyet helyette:
http://www.tonestack.hu/cikkek2/kabelek/interkonnekt-kabel.html
Szóval 7km az irreális, de tényleg nincs méterenként 0.1dB, viszont ebben nincs benne a jel torzulása és az összeszedett zaj, csak a veszteség (mondjuk a subnál jóval kevesebb).
Nekem mindig az 50hz mászott be az RCA-n, nem volt ideje elveszni a jelnek -
Quqesz
nagyúr
válasz
Totta92 #84866 üzenetére
Általában 80Hz-en vágják a frontokat small állásban. Ezért a 80-120Hz közötti rész hallható a fronton és a subon is. Ha 80Hz-en hagyod, akkor sem vész el frekvencia. Hogy hogyan hallod az már más kérdés, sztem neked ahogy tetszik úgy hagyd. Ami még elképzelhető, hogy nem a legjobb helyen tanyázik a subod, áthelyezés lehet javítana. Nekem sw115 van, 120Hz-en hagytam, az avr is ott vágja....
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Ezt olvastam:
“A házimozi erősítőkben és processzorokban többféle basszuskezelési rendszer található.
Fix: Az ilyen rendszerekben csak a hangszórók „mérete” állítható (Large v. Small), a vágási frekvencia nem. Általában az ilyen rendszerekben a keresztezési (vágási) frekvencia valahol 80 és 120 Hz között található.”Ezzel kapcsolatosan lenne kérdésem adott egy kicsit öregecske, de számomra annál megfelelőbb Yamaha RX-V359 típusú erősítő.
A hangfalaim small-ra vannak állítva, akkor a Yamahánál tudja valaki pontosan mennyi a vágási frekvencia az első hangfalakra?Amiatt érdekelne mert a mélynyomómon (Klipsch R-12SW) ha 100hz fölé állítom a vágási frekvenciát, már nagyon “bufogós” zavaros számomra, ha pedig kitekerem LFE állásba még rosszabbnak hallom.
80hz-nél találtam meg azt a pontot ahol szép “öblös” mély hangokat kapok, és nem beazonosítható a mély pozíciója.
De nem akarom azt sem, hogy a 100-120hz körüli hangok eltűnjenek, emiatt is érdekel a véleményetek. -
eL Geri
őstag
Vettem ilyen motoros TV fotelt (sima JYSK, semmi csicsa), aminek magas a háttámlája.
Azóta úgy érzem, hogy nagyon erőtlen, olyan semmilyen lett a hangzás
Még nem kalibráltam újra a rendszert a fotelba téve a mikrofont, de lehet megbánom ezt az elvileg kényelmes fotelt.Járt már más is így?
-
ripo05
tag
A segítségeteket kérem a következőben. Van egy LG C3-as tv hdmi kábellel összekötve egy Denon 1800 avx-1800-al. A filmek többsége jó hanggal működik, viszont van néhány ami DD+ (eac3) és valmiért az erősítő csak sztereo jelnek érzékeli. Kipróbáltam 2 hdmi kábellel is, és nincs változás. Viszont Dolby Atmos, DTS-X filmek pedig jók. Mit kéne megnéznem, hol keressem a hibát?
-
Quetz
őstag
válasz
Anaren91 #84837 üzenetére
Csinálj iperf és ping tesztet a samba szerver és a tv között. Androidon elvileg a PingTools Network Utilities tudja ezt. Ha nincs csomagvesztés és megvan a kellő sávszélesség, akkor hibás a TV szoftvere, nem úszod meg külső lejátszó nélkül. Az AVForums-on van dedikált topikja a tv-nek, változatos problémákról lehet olvasni.
-
Ebben nemrég futottam bele, már első pillantás alapján is a legostobább center:
Ez valami elképesztő hogy ezeket képesek legyártani. Mondjuk már az is nonszensz, hogy a legtöbb két utas center azért nem jó, mert mindkét mélyközépre ráengedik a középtartományt. Mekkora arányban lehetnek ezek? Pro audiónál mindig rendesen megoldják 2.5 utasként. Persze így az akusztikai középpont nem lesz középen, cserébe nem gyenge a hang és kicsi a sweet spot. Utóbbiak meg sokkal-sokkal fontosabbak.
-
svgyula
addikt
válasz
Anaren91 #84854 üzenetére
Szia! Azon a TV-n van 3.0 USB csatlakozó. Egy 1TB SSD-t simán olvas és minden normálisan megy róla. A HDD csak gyors jellemzően a 7500-as fordulatú képes megfelelő adatátvitelre. Viszont fontos mindenféle energia
optimalizálást kikapcsolni mert meg fog akadni az adatátvitel. Aztán vagy a hang vagy a kép akad be időnként.Hálózati szórakozás jó időtöltés de inkább ezt szórakozásra használd. Vagy szakemberrel konfiguráltasd be. Érdemes a router USB csatlakozóját használni bár azoknál az alsó polcos csak USB 2.0-val rendelkezik. Én maradnék a közvetlen tv-re csatlakoztatott eszköznél. Nálam ez vált be. Időnként PC-ről frissítem az állományt és ennyi. Ja ne dugdosd vegyél egy minőségi 9!! vezetékes USB 3.0 toldót és hozd ki a tv mellé. Ezután azt csatlakoztatsz amit akarsz. -
Anaren91
senior tag
válasz
Zsmester89 #84842 üzenetére
Szia csináltam egy gyors tesztet. Kábelen 87/87, wifin 110/280. Telefonon(Iphone 13 pro max) nappaliba tv előtt 554/583. Telekom 2 Gbit van bekötve, router elvileg 1 Gbitet kellene hogy tudjon wifin. De ha jól tudom egy 4k filmnek hdr-el egy olyan 50 mbit elég kellene hogy legyen.
-
proci985
MODERÁTOR
-
BBéci
legenda
A plafon távolsága leginkább akkor számít, ha Atmost akar szimulálni a soundbar.
Viszont a 150 négyzetméter az már simán moziterem méret, akkora térben mindegyik soundbar hangja elvész, pláne nagy belmagasság mellett.
Vegyél egy JBL-t, azok erőteljesek, hátha beválik. Ha távolról (neten, telefonon) rendeled, 14 napon belül visszaviheted. -
Vesa
veterán
Sziasztok,
Nem biztos, hogy a kérdés ide való, majd átirányítotok máshová, ha nem, de hirtelen nem találtam jobb topikot.
Egy LG 65-ös TV-hez szeretnék valami normálisabb hangot, de nem feltétlen kell házimozi. Itt nálam biztosan hozzáértőbb emberek vannak és az elsődleges kérdésem, hogy jelentős belmagasság esetén milyen rendszerben érdemes gondolkodni? Nekem egy jobb soundbar is elég lenne, de mintha azt olvastam volna valahol, hogy azok jobban működnek normál belmagaságnál, mivel a mennyezetről visszaverődő hangra is építenek. Na, hát nálam ilyen nem lesz, mert egy családiházas 150nm-es nappaliba menne a rendszer, ahol belülről látható tetőszerkezet van, mindenféle ferde élekkel és fafelületekkel, gerendákkal. Hatalmas elvárásaim nincsenek, nem akarok milliós rendszereket mert gyakorlatilag csak sorozatokat néznek a srácaim és a feleségem, nincs mozizás. A cél, hogy a TV gyenge hangját feltoljuk egy vállalható szintre, rendes mélyekkel és általánosan jó hangázzal. Összegszerűen, soundbarra olyan max. 300k-t szántam volna, ennél többet nem szeretnék erre áldozni.A kérdés tehát az, hogy ilyen nappaliba egyáltalán gondolkodhatok-e soundbar-ban, vagy kénytelen leszek erősítő/hangfal rendszert összerakni?
-
BBéci
legenda
válasz
proci985 #84844 üzenetére
Amiket makkmarce írt. Lehet, hogy nem jogos a félelem, de nem adok esélyt a jel/hangminőség romlásnak.
Saját szubládám 23 éves, csak porosodik, mert folyamatosan jönnek mennek a tesztalanyok. Ha majd valamiért befejezem a teszteléseket, csakis olyat fogok venni, amin van XLR bemenet és nem a kábelhossz miatt. Nem érdekel ha valaki placebónak nevezi, kipróbáltam több mélyládát, azonos típusú kábelekkel, csak a csatlakozójukban volt eltérés, az XLR-es hang mindig jobban tetszett. Processzor és végfok között, CD-játszó és sztereó erősítő között szintén. Természetesen vaktesztelve. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
makkmarce #84840 üzenetére
termeszetesen tisztesseges kabelrol beszelunk.
REWvel pedig utana tudok merni es igazitani, emiatt kerdem, hogy mit nem szamitottam be
BBéci: mi a konkret fizikai oka? fogadooldalon lenne XLR, de nem praktikus a csatlakozo fizikai meretei miatt. plusz eleve, mindket oldalon kene XLR, hogy jol mukodjon.
-
BBéci
legenda
válasz
proci985 #84839 üzenetére
15 méterre inkább XLR-t szoktak használni, de ha se a forráson, se a fogadó eszközön nincs ilyen csatlakozó, akkor inkább az imént javasolt megoldást választanám. Kipróbáltam és meglepődtem azon, mennyire jól működik.
De természetesen nem lehetetlen a hibamentes átvitel RCA-val is. -
Quqesz
nagyúr
Ebből elég lenne egy is....
-
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok,
Nem találtam megfelelő topicot a problémámra, de kapcsolódik a házi mozihoz, így merészkedem ide beleírni, hátha valaki tud nekem segíteni.
Most vettem egy új TV-t (TCL 65c805) és mivel Android TV gondoltam nem vacakolok többet, letöltök rá egy lejátszót, és SMB-n keresztül streamelem a filmeket. Na addig eljutottam, hogy már be tudom állítani mindenbe is az SMB-t, viszont minden lejátszó vacak valamilyen szinten... Nova player nem játszik le folyamatosan, fps droppol, VLC kilép amikor rámegyek a hálózati meghajtóra, Kodi megakad film közbe másodpercekre, MX nem támogatja a passthrough-t (régi yamaha erőlködő optikán kötve...)Ha valakinek van valami ötlete hogy tudom ezt normálisan megoldani, azt megköszönöm.
Eddig egy FHD tv-, volt, a media pc-m direktbe volt rákötve hdmi-vel, 1080p 60hz ment is, de 4k-ba csak 30hz-et tud a régi hd530 ami benne van....Szerk.: Most az asztali gépemről próbáltam streamelni, 5800x3d, 64gb ram, RX 6700XT WD red 3 terra. A tv a router 1gbites portjára van dugva, a gép pedig 2 gbiten van. Szerintem ennek vaj simán kellene mennie...
-
Vhiktor
nagyúr
Túl vagyok a fullos dirac kalibracion, teny hogy telehsne máshogy szól mint audyssey. Viszont a deq rettentően hiányzik.
Sokszor használjuk "halk" hangeron, ott nagyon jól jött. -
b.
félisten
válasz
Janaboy #84831 üzenetére
Nem ismerem alapból,szerintem elég jó ezért az árért, bár a gyártó nem a Subjairól ismert.
Általánosan írtam, ha alig van közte árkülönbség akkor érdemes a nagyobb verziót megvenni, mert tényleg nem nagyon lehet ( ésszerű keretek között) elég nagy subot venni. Nálam a kettő 112SW nem kicsi jószágok,de nem sok amit adnak megfelelő beálítással.Amúgy nincs közöm a hírdetéshez,de tettek fel egy Klipsch 121SW-t jó áron itt az aprón, ebben állítólag némileg javítottak a portzajon és a minősége jobbnak tűnik, mint a 120 -nak. [link]
-
Darwen
csendes tag
Sziasztok!
pár hete a #84466.-ban kértem tippeket az 5.0-m bővítéséhez, adtatok is iránymutatást.
A tanácsot megfogadva maradok márkán belül, most remek akció van az egyik eus webshopban. Egy mélynyomónak van hely az erősítő közelében, max 15m kábellel vihetném el a kanapé mögé a másodikat. Lakásban lakok, alattam laknak, tetőtéri a nappali tetősík falakkal.
A Wharfedale sw-12-t néztem ki, de lehet hogy túl erős lesz ide, illetve ebbe a rendszerbe? Jobban járnék az sw-10-el? Az árbeli különbség most elhanyagolható. -
proci985
MODERÁTOR
10-15 méternél jellemzően az erősítő mozgatását szoktuk ajánlani közelebb a hangfalhoz, de nálad ez nem opció.
volt Geniusom, a 2.5ös kábel bele se fog menni a csatlakozóba
15 méterre 2.5ös rézkábel kéne (10mre szintén), de az mostanában nem ennyibe kerül. itt most természetesen noname rézkábelről beszélünk.
az eredeti kabelei 0.25osok emlekeim szerint, szoval igazabol ha talalsz rezkabelt az jo, ha talalsz olcso kabelt akkor végülis működik. ha nem az is oké, de a surroundoknak adott esetben 5dB ejtése lesz. amíg ezt ki tudod egyenlíteni, addig oké.
-
Jigli
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit kellemetlenül érzem magam a problémáimmal ebben a fórumban. Remélem bele illik a "kezdő házimozi" kategóriába egy Genius SW-HF 3600. Tudom tudom, öreg mint az országút és hát hagy némi kívánnivalót a hangzása hiszen egy jobb soundbar már többet tud.
Egyenlőre marad ez a szett és most először lesz TV-re kötve optikán egy HD Audio Rush-on keresztül hogy legalább 5.1-em legyen. A gyári kábelek már nincsenek meg ezért az lenne a kérdés hogy ilyen teljesítményhez és a 8 ohmos hangszórókhoz milyen kábelt érdemes vásárolnom?
A surround sugárzókhoz 10 illetve 15 méter kábelre van szükség. A fronthoz 3 és 4 méter illetve a centerhez 2 méter kábelre lesz szükség.
Érdemes e bármilyen nemű árnyékolás illetve mi lenne az a vastagság és anyag ami elég már ehhez a szetthez.
2X1.5-re gondoltam a surround-hoz: [link] vagy inkább ez? [link]
2X2.5-re a többihezBármilyen tippet, tanácsot szívesen fogadok!
-
eL Geri
őstag
-
sinci01
aktív tag
Az elmúlt 1-2 évben rengeteg filmet megnéztem, és a mostani filmrendezők félnek a fénytől? A mai filmek 80%-a éjszaka, sötétben, gyertyafénynél, barlangban, pincében stb. fekete helyeken játszódnak, hogy a néző még véletlen se élvezzen semmit a látványvilágból. Nem beszélve erről a mostanság divatos sárga szűrő alkalmazásáról is. Szinte semmi természetességet nem tartalmaznak a filmek. Remélem ez csak egy korszak a filmkészítők részéről, és egyszer elhagyják ezeket a sötét jeleneteket. Más is észre vette ezeket, vagy csak én vagyok ilyen? (másik topikba is beraktam, kíváncsi vagyok több véleményre)
-
Janaboy
veterán
Olvasgatom itt mind a KRK S10.4 és mint a Jbl LSR310S leírását, de van itt pár kérdésem.
A KRK-nál melyik az LFE bemenet?Illetve ha jól látom a JBL-nél nincs standby mód?
-
Quetz
őstag
válasz
polcsa #84798 üzenetére
Olvasd végig ezt, hogy nehogy így járj: Dayton iMM-6 vs miniDSP UMIK-1
-
exception
aktív tag
válasz
Zsmester89 #84796 üzenetére
Ajtóütköző gumi a legolcsóbb megoldás, van vagy 400 ft darabja. Én próbáltam már a felfújt biciklibelsőt is, nem adott annyival többet, de annál jobban semmi sem csatol el, mint a levegő.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
ripo05 #84800 üzenetére
Nem a hangminőség miatt javaslunk 2.5-est (az átverés), hanem a hatékonyság miatt. Több infó itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest