Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
Hangban nem vagyok igazán járatos, talaltam valamit amit ki lehet próbálni azt majd kiprobalom.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
eL Geri
őstag
Hallás alapján hol a legjobb? Mit kellene hallani / érezni?
Engem most zavar, hogy a szobában pont azt a részt rázza (kis túlzással), ahol egyrészt az elektronika van (tv, erősítő), másrészt ott van a szomszéddal közös fal.
Pedig elmozdítani se nagyon akarom a helyéről a ládát. Esetleg kicsit elfordítani tudom. -
BBéci
legenda
Voolt nálam a régi, sima SB-1000/PB-1000/SB-2000/PB-2000 majd később mindegyik PRO változat is. Pontosan azt fogalmaztam meg, amit te: a zártak gyorsabbak, megfogottabbak, precízebbek. Hogy a reflexesek hangosabbak? Igen. De azt a hangnyomást mindegyik zárt elérte, ami nem csak szükséges, hanem még éppen elviselhető, nem kellemetlen.
#84025Mauzes
A centert is vedd le 80-ra!Azért kelnek el gyorsan a kiegészítők, mert a meglévő rendszerből akarják kihozni a maximumot. Azt most ne részletezzük, hogy ez mennyire sikeres.
Jó ideje agyalok azon, milyen összekötőt vegyek CD-játszó és processzor közé, mert a jól bevált (Oehlbach) darab csak 60 centis és hosszabbra van szükségem. Ami másfél méteresem (WireWorld) van, annak pocsék a hangja.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VoidXs
Topikgazda
Quetz-nél finoman szólva komolyabb subok vannak. A videón extrém durva THD-t hallani, ami normális, ha 9 Hz-en remegtetsz egy olyan membránt, ami nem alkalmas rá. Ezt hívják úgy, hogy 100% THD, és a REW ki is méri neked.
Swenk: 17 Hz körül van a szem rezonanciafrekvenciája, szerintem arra gondolsz. Amikor rezeg a szemed, foltokat látsz, ami miatt az ezzel a frekivel szennyezett ipari környékeken konkrétan megnő a szellemekről szóló rendőrségi bejelentések száma.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
svgyula
addikt
Az elmélet adott. Egy zárt ládában a hangszóró tölcsér kilengő mozgását mint egy lengéscsillapító a benne lévő levegő csökkenti. Azoknál nem hallani a visszatérő tölcsér keltette hangokat. Bent marad a dobozban. Ezért azoknál nincs "töltés telítés" csak a valós elektromos rezgést továbbítja, azt viszont pontosan. Ezért nagyobb teljesítménnyel érni el az ugyanakkora brummogást. A reflex nyílásnál a hangszóró kilengését csak a felépítése korlátozza és a visszatérő tölcsér hangját is hallani lehet. Bár ezeknek a valósághoz semmi köze de a fülnek kellemes és erősebbnek érezni. De ugye a visszatérő tölcsér hangja az a "hulladék jel" ami a valóságban soha nincs jelen, csak a reflex nyílással ellátott hangfalaknál használják az "élmény növelésére" Ez Kb olyan mint a széles sávú hangszóró a valósághoz semmi köze a hangzásának de a fülnek kellemesen cseng.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
VoidXs
Topikgazda
A zárt nagy előnye, hogy a szarul kevert, mélyekben időben lyukas zenéket a lomhaságával kitölti, ezért mindent kellemes rajta hallgatni. Ugyanilyen okokból nagy mozik crossoverre zártat használnak. Ettől még nem a valóság, csak egy tüneti kezelés.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Formaster
addikt
A kétfalú szoba A helységfélig nyitott, egyik oldalról végig üveg, de ha elhatároljuk részben, akkor mondjuk egy 40 négyzetméter. Kérdés, hogy itt mivel járok jobban, 2 reflexxel a TV szekrény 1-1-szélén, vagy 2 jól pozicionált reflex nélkülivel. (nem, nem fogok elköltözni )
-
BBéci
legenda
Arra is pont ugyanazt írtam volna. Ismerem, használtam mindkettőt. A PB-2000 Pro talán elegendő lenne, ha nagyon alacsonyak az igények.
#83721makkmarce
Ne viccelj! 20 centis hangszóró 60 wattal?
Frontsugárzóimban 21 centisek vannak, sztereóban egész rendesen tolják a basszust, de házimozihoz kell a combos szubláda, pedig csak 22 négyzetméteres a nappalim.
Ki az a nagyokos, aki a PB-1000 Pro-t javasolta 40 négyzetméteres helyiségbe?
Ezek szerint nem szoktad érezni a mellkasodon, gyomrodon a lövések, robbanások hangját, nem csörömpölnek a poharak a szomszédos konyhában, mint nálam.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
félisten
Azt nem tudom. Nálam Philipsen OLED nél nem lehet külön állítai hogy ARC vagy eARC , automatikusan kezeli ezt, hisz ha jól tudom vissza fele kompatibilis. Csak be és kapcsolni lehet a hangátvitelt HDMI-n.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
svgyula
addikt
Nagyjából nem az ár számít, ugyanis a "D" osztályú erősítőknél komoly alul áteresztő szűrőket kell minden kimenetre szerelni mert azok 40-60Khz-n üzemelnek. Ezért nem fontos pl. az agyon-vissza szűrt tápegység sem. Egy sima kapcsolóüzemű táppal elvannak. Ezt a nagyfrekvenciás jelet hallható hangfrekvenciás jellel "zavarják" és az az ami hallható. Viszont ha nincs megfelelő szűrő a végfok után, akkor az könnyen kinyírja a hangfalakat amiben gagyi hangváltó van(ha?).
Hallani ugyan nem lehet de attól még simán leégeti a hangszó(ók) tekercseit.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
makkmarce
őstag
-
BBéci
legenda
Akkor ér valamit, ha azt a frekvenciát és ott csillapítja, amit kell és a szükséges mértékben. Ez érvényes a diffúzorokra is. Simán el lehet érni ellenkező hatást, ami másképp lesz rossz, mint a kiindulási állapot.
-
Swenk
aktív tag
Igen, de a mostani frissítés után a tidal connect eszközként felismeri a heos segítségével a denon avrt. Nálam pl a Denon X2800H-t.Vagyis nem kell a heos appot megnyitni és a beintegrált, sokkal primitívebb felületű tidal alkalmazát használni.Az androidra, vagy a pc-re telepített originál tidal applikációt lehet használni, amely sokkal több lehetőséget nyújt és a felülete is szebb. A zene kiválasztása után, a nowplying felületen megszólal a zene, az androidos eszközön, vagy laptopon, jobbra fent van egy kis ikon, rákatt . Ezután a denon avr bekapcsol, és már szól is a kiválasztott zene. A lejátszó ugyan az marad, mint a heos alkalmazásban, ám a felület szebb, és többet tud a tidalconnect segítségével. Vszteségmentes a lejátszás.Hasonlít az airplayhez, de az lerontja aminőséget, azt mondjá, én nem ismerem. Ilyen a spotify connect is. Egy katt és szól a zene.
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
Persze... foleg amiota zenelek sajat magamnak. De ezt mar tobbszor leirtam ide is. Hit vitaba nem akarok belemenni. Csak ezek a regi beidegzodesek amik nehezen kopnak ki, ezzel van a baj.
Az analog A/B osztalyu stereo cuccok a csucsot kepviseltek a 70s evekben, foleg a japan verziok. Fasza zaj mentes tapok, es jo minosegu tranzistorok. Ha valaki ezt keresi akkor persze azt kell megvennie, leraknia a nappaliba aztan szol ahogy szol, szalagrol vagy lemezrol, azt a kort fogja hozni az osszes elonyevel es hatranyaval egyutt. Annak a kornak az volt a csucsa, ezt barmikor ujra letre tudod hozni magadnak otthon 1.5 havi atlagfizubol. Tehat ha valaki ezt az erzest keresi akkor igazad van, egy 200e analog stereo erosito jobban szol.
Most meg bekapcsolod a modern AVR-t, bemered vele a szobadat, o kijavitja neked az akusztikai hibak jelentos reszet, a mely tartomanyt a sub-ra kuldi es megprobal teged annyira kozel vinni amennyire csak lehet ahhoz ami a studioban keszult, mindezt a negyed akkora fogyasztassal es 90%+ hatasfokkal. 1992 ota a lemezek nagy resze mar digitalis studioban keszult, tehat az analog dolgokat erzeseket felesleges ezekben keresni mar.
Ezek kozul most akkor mi az hogy "jobban" szol meg mi ver koroket a masikra? Ez az amit mindenkinek maganak kell eldontenie. Ha leragadt volna az ember mindig annal amirol azt hiszi hogy ennel nincs jobb, nem lennenek ilyen muszaki megoldasaink. A legjobb amit tehet, hogy hasznalja a modern cuccok adta software-s es hardware-s lehetosegeket ha mar egyszer kifizette, ahelyett hogy megerzesekre es regrol itt maradt szalloigekre es fizetett hirdetesekre hagyatkozik.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
BBéci
legenda
Semmiféle kalibrálás nem tud kakiból várat építeni.
Ha egy erősítő vagy AVR színezi a hangot, nem lehet eldönteni, hogy hegedű szól vagy brácsa. Ha nem kellő színvonalú a felbontó- és részletező képessége, nem fog libabőrt előidézni a hallgatóján. Valóban jó rendszeren meg lehet különböztetni a Steinvayt a Yamahától. Hosszan sorolhatnám a példákat, hogy miért sokkal jobb hangúak a sztereó erősítők. Nem véletlenül illesztenek be sokan egy kétcsatornás vasat a frontsugárzók hajtására, amibe közvetlenül vezetik a megszólaltatandó zenét.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Smiley
addikt
De pont ez a lenyeg, ha van egy kesz szoba kalibracioja ami segit kiegyenliteni az akusztikai hibakat akkor miert kapcsolja ki? Pont ez a nagy elonye ezeknek a mindenfele analog szarokhoz kepest, hogy realtime tudja neked digitalisan olyanra modositani a hangot ahogy az adott helyen a legjobban szol. Marmint ez olyan mint a ferrari-ban kikapcsolni a sport modot a versenypalyan, mert a trabantban se volt ilyen kapcsolo.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
makkmarce
őstag
nem ez a gond, hanem az szokott lenni, hogy keresztbe szólnak, és nem lesz tiszta az alsó tartomány, hanem ilyen összevissza zajt kapsz. Én is próbálgattam egy időben, és nem vált be, DE simán el tudom képzelni, hogy a mostani modernebb szobakorrekciós eljárások már össze tudják hangolni, hogy ne bolonduljon meg az egész.
okoskodom, tehát vagyok
-
félisten
Na igen de nála nincs bemérés, valószínűleg nincsenek belőve a crossoverek ehhez tettem hozzá,meg éjszakai mód meg a fene tudja mennyi minden van ami befolyásolhatja ezt. + mindentől függetlenül a main+ Sub szerintem nagyon rossz végeredményt ad.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
Ja, hát az egy vicces példa arra, hogy mi mindent hülyeséget meg lehet tenni a relatíve legjobb hangzásért. Mert ott volt viszonylag lineáris, zavaró kioltások nélkül, viszont vesztettem valami 6-10 decibel hangnyomást, így filmezésnél néha bekapcsolt a limiter. Az Adam Sub8-nál ez meg elég jól hallható, ugyanis nagyon lehalkítja, hogy észrevedd hogy baj van, mert ugye stúdió cucc, nem szabad kompresszálnia a hangot.
Na, még egy emlék kép.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Kontextusban értelmezd.
Ha nem mérsz vagy próbálgatsz, akkor érdemes az irányelveket betartani, amik szerint a legnagyobb eséllyel jól fog szólni. A fenti esetnél a kolléga nem próbált ki semmit, csak odarakta a mélynyomókat, ahova elsőnek jónak gondolta, de sajnos az a két subos elhelyezés 99%, hogy nem jó, s sajnos mégis általános jelenség hogy így használják, mert esztétikailag ez a legjobb. Akusztikailag meg rosszabb szokott lenni, mintha egy sub lenne, az #80965-ban linkelt videóban ki van fejtve miért.
Az én esetem más. Anno nálam azért volt unortodox mélynyomó elhelyezés, mert több elhelyezést kipróbálva az lett a legjobb. Nem azért raktam oda, mert oda akartam. Míg kolléga meg így járt el.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Anubis_9
őstag
Igazából arra már rég rájöttem, hogy nekem sincs szükségem 7.2-re, a hangfalrendszerem is csak 5.1-ben van kialakítva. De a tanácsot szívesen elfogadom, mert látom, valóban nem sokkal drágább: miben tud többet véleményed szerint az 1700-as?
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Khaosz55
addikt
Semmi esetre sem érdemes változtatni amit a dirac beállít. A lézeres távolság mérés nem sok mindere jó. Én ellenmértem a Rew-ben annak amit a dirac beállít távolságot és nagyon pontosan beállítja a távolságokat. Nekem a proci nem is cm-ben adja meg hanem milisec-ben a távolságot és nem is enged változtatni rajta, ha jól tudom.
-
-
Quetz
őstag
Pontosabban, az alap illetve a kalibrált Audyssey mikrofonokat az AVR-hez csatlakoztatod, ott keresik a szoftverek. Az Umik-1 pedig a pc/laptop-hoz kapcsolódik és REW/Dirac beméréshez használhatod.
A leírás szerint az ACM1-X mikrofon kalibrációs file-ját a Multeq-X program tölti le a netről, miután hozzárendelted a mikrofont.
-
powerup2
addikt
Umik 1 mikrofon jobb mint amit a denonhoz adnak. Bár én csak akkor venném meg ha tudom megveszem a denonhoz a dirac-ot.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Gino20
őstag
Nem kötelező DLBC-t is venni. A Dirac önmagában is fényévek az audyssey-hez.
UMIK meg, ahogy írják. Az amúgy is jól jön, ha nem akarsz olyan mosott sz@r méréseket, mint amit küldtem pl a Centeremről. Ha több SUB-od van, akkor meg ott a miniDSP 2x4. ~100 euró körül lehet kukázni a használt piacról csak figyelni kell a hirdetéseket, pl [link] + 15-20 eur posta. -
tranceplanet
addikt
-
VoidXs
Topikgazda
Más adatot is nehéz, nem csak ezt. Tudatosan teszik, mert a tapasztalatlanabb kollégák ez alapján priorizálnák egyiket vagy másikat, miközben van végtelen más metrika, ami valójában számít. Lehet jó és rossz D-t csinálni, ahogy jó és rossz AB-t is. Bőven abban a korban vagyunk, ahol nem ez számít, egyedül az alapján döntenek, hogy melyikkel kerül olcsóbban adott minőség/teljesítmény a kezed alá. Ez természetesen minden gyártó ellátási láncától függ, ami más és más.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem pont és nem ugyanaz, de nagyon jelentős az egyezés. Azok a kis eltérések, és még ami nem látható, igazolhatják az egy kategória különbséget.
-
félisten
Hát elég részletes vizsgálat ha megnézed,hihető amit mond.
Súlyban is van köztük kb 2 kg.
A 3800 H és a cinema 50 közt semmi nincs,csak pár százezer.
Lehet a 3800 ra fel lehetne dobni a Cinema 50 szoftverét kis mókolással.[ Szerkesztve ]
-
félisten
3800 H és a Cinema 50 valóban teljesen ugyan az de itt [link] a Cinema 40 és a 4800 között a tápegység az áramkör és a hűtés eltéréséről beszél valamint a bemérésben van valami különbség és 3 helyett 5 év garancia van a Marantzra.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Szerintem a Cinema 40 egy osztállyal feljebb van, mint a 4800. Az a Marantz kezdetben 100000-rel többe került.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Igen mert a légmagos tekercsből jóval nagyobb kell mint a vasmagosból. A nagy teljesítményű hangfalaknál probléma a
vasmag telítődése és utána már változik a hangzása is. Amit beraktam fényképet azon is légmagos a tekercs ill. műanyag csévetestre van tekerve. Természetesen az új! A magyar(fekete doboz) az vasmagos! Valószínűleg ez is egy része a rosszabb hangzásnak. Amit én itthon tekertem annak meg fából esztergált a cséveteste mert az volt itthon műanyag meg nem.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-igu-
addikt
-
BBéci
legenda
Talált, sűllyedt. A SpeakerFlux kábel csatlakozóiról van szó. Egy évig volt nálam, a hangra erősen pozitív hatása volt, de a csatlakozói... Kaptam cseredarabokat, de nem szereltem fel őket.
-
ada19
senior tag
"Egyszerűen azért, mert azzal a véleménnyel, hogy a reflex gyorsabb lenne úgy általában, szó szerint gyakorlatilag egyedül vagy a világon…
Rengeted vélekedést olvastam a neten, a gyártókat beleértve és mindenhol a zártat említik kontrolláltabbnak…"Számtalanszor ki lett már tárgyalva (mérésekkel igazolva) hogy ez nem igaz, csak már dogmaként jön fel évek óta mindenhol, úgy ismételgeti mindenki mintha fizetnének érte. Az egyik oka ennek a hibás következtetésnek hogy az olcsó reflexes subok között sok trehányul tervezett/kivitelezett van, és onnan sokan pár árkategóriával magasabb zártra váltanak.
James Larson (Audioholics) szerint:
"Both subs have excellent time-domain performance, and the “quickness” or “speed” or “tightness” or whatever vague adjective that audiophiles want to assign time-domain behavior will be indistinguishable from each other as well as any other competently designed sub whether ported or sealed."
ForrásMégsenem
-
VoidXs
Topikgazda
A zárt nekik a hazai pálya. Amit hiányolok nagyon a listáról, az a Velodyne, messze tőlük hallottam a legjobb zártat.
Quetz: Ez rossz észrevétel, az impulzusnak a fázis fontosabb része, illetve tartalmaz minden késve induló és/vagy ismétlődő hangot. A tökéletes Dirac-delta, ahol minden freki jó időben, zengés nélkül szólal meg, például időben végtelenül kicsi. Az összeadódó frekvenciák mindenhol kioltják egymást, kivéve a kezdeti időpontban, így amit lecseng, az valóban a zengés és/vagy group delay. Egy impulzuskorrigált mélynyomó <1 ms-t is tud, de ilyen szinten korrigálni csak refist tudsz.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Mint egy általános definiálatlan buzzword, amit valami szakmán kívüli anno úgy húzott ki a seggéből, a piac meg kénytelen volt élni vele, valóban nem tudjuk, hogy erre vagyunk-e kíváncsiak. Szerencsére abból ki tudunk indulni, hogy külföldön már gyakran használják a tranziens szót, az pedig az, amit itt mértem. A group delay amúgy ugyanaz, csak FFT után a fázisok unrollja, néhányan azt mérik helyette, egyenrangú a kettő. Eddig bárki próbálta megismételni, az eredmény vagy ugyanaz lett, vagy hibahatáron belüli különbségről beszéltünk, de azt is a refis javára.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Ez bőven nem oda való. A crossoverre számolj egy 5-ös átlagot, a kalibrációra még ugyanannyit. Szobagörbéről ne is beszéljünk. A kompromisszummentes referencia 125-től indul, ezt nem is várom el egyiktől sem. A 115-öt viszont már igen, ebben a sávban is elvárnám, és igazából egyik sem hozza, de nincs jobb versenyzőnk. Már lassan ott tartunk, hogy a DIY nem tud versenyezni ezekkel, 120 egy normális driver is...
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
20 Hz-nek akkor van értelme, ha tudja is a sub értelmes szinten (110). Ezeknek még a 25 is rolloff alatt van.
#78549 I'am Dony: Milyen mindhárom? Összehasonlítva mindent:
Tulajdonság Klipsch SPL-120 SVS PB-1000
Valós extension 40 Hz 40 Hz
20 Hz nem tudja nem tudja
25 Hz nem tudja nem tudja
Max SPL 115 dB 111 dB
Kalibrálás headroom 0 dB -4 dB
Portzaj minimális jelentős
Garancia 2 év 5 év
Hibaráta magas alacsony
Jól tudom, hogy az SPL-en csak egy ellenállást kell kicserélni, hogy ne legyen semmi erősítőhiba? Innentől nem kérdés.#78551 lenox: 40-ből hol lett 80? Ha a S&V mérés a kettő közül a helyes, akkor valóban jobban megérné az SVS, de korrigálva is drasztikusan más a kettő. Most melyik a pontos? Melyik mellett tud kiállni egy harmadik mérés?
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Pedig konkrétan ott vannak a számok. Csak ott van az SVS-nek előnye, ahol már bőven falloffon túl vagyunk. Az miért számít alacsony hangerőn kívül? Ott meg mikor szól sub?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest