Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz VoidXs #83522 üzenetére

Amit írsz az lehet igaz egy gyári rendszerű subládára amit esetleg meghajkurásztak már az összeszerelés után(MEO) de nálam sajna nem igaz! Amikor összeraktam és elkezdtem használni háát nem sok hiányzott ahhoz, hogy előkerüljön a balta! Most nem a passzív hangszórós subládáról beszélek amibe egy használt LG mélynyomót raktam! Ez teljesen új 2db 8" mélynyomó egy 120W-os (valós) erősítő 24V/6A-es szintén valós terhelésű táppal. Na ennek volt röfögő, pufogó, hangja is az elején! Ezt nem lehet megszokni :N Nagyon bántotta a fülemet! Megzavartam a rendszert többször is és ~2 hét után kezdett rendesen "morogni" akkor már nem volt röfögés és pufogás! Most konkrétan képesek azt a "tüdőben érzem" hatás adni amit szerettem volna. Nyilván azért besegít a 4db álló hangfal is :DDD Nálam a kis TV-nél vannak csak "polc" hangfalak a saját erősítőjével hajtva. De az is ég és föld a TV(bármelyik TV!) hangzásához képest!

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák