- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz VoidXs #83522 üzenetére
Amit írsz az lehet igaz egy gyári rendszerű subládára amit esetleg meghajkurásztak már az összeszerelés után(MEO) de nálam sajna nem igaz! Amikor összeraktam és elkezdtem használni háát nem sok hiányzott ahhoz, hogy előkerüljön a balta! Most nem a passzív hangszórós subládáról beszélek amibe egy használt LG mélynyomót raktam! Ez teljesen új 2db 8" mélynyomó egy 120W-os (valós) erősítő 24V/6A-es szintén valós terhelésű táppal. Na ennek volt röfögő, pufogó, hangja is az elején! Ezt nem lehet megszokni Nagyon bántotta a fülemet! Megzavartam a rendszert többször is és ~2 hét után kezdett rendesen "morogni" akkor már nem volt röfögés és pufogás! Most konkrétan képesek azt a "tüdőben érzem" hatás adni amit szerettem volna. Nyilván azért besegít a 4db álló hangfal is Nálam a kis TV-nél vannak csak "polc" hangfalak a saját erősítőjével hajtva. De az is ég és föld a TV(bármelyik TV!) hangzásához képest!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest