Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
(#11599) Snoop27
Mit fogsz te kapni ezért......Bögreszett...
-
Snoop27
őstag
válasz
Osynho #11596 üzenetére
Ereztem, hogy a jo minosegbe bele fog kotni valaki
Gondoltam, hogy ennyi penzert sokat varok el, de nem is akarom megtalalni a legjobbat, csak egy olyat ami nagyjabol hozna az elvartakat. Ujonnan nincs semmi ajanlott? Sony BDVN9200WB-t is nezegettem, bar van aki dicseri es van aki nem annyira.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Egy Pana 55CS630-hoz szeretnek venni egy jo minosegu hazimozit (5.1). Ami fontos lenne a jo hangminoseg es hogy 2 vagy 4 tornyos legyen (mar ha igy nevezik). Panasonic SC-BTT465 es Samsung HT-J4550 modelleket neztem ki, de nem tudom erdemes-e ezekbe penzt fektetni. Ha erdemes akkor akar 200k-ig is fel tudnek menni. Koszi elore is.
-
junkpod
veterán
válasz
Ferenc. #11593 üzenetére
Hát én még nem hallottam TV adás esetében DTS hangot, ami digitális az DD kódolással jön de ezok is többségében csak sztereó (kivéve a fizetős filmcsatornák ahol vannak rendes 5.1 hangsávok, akár DTS-is)
Így szerintem normál tv adásnál semmi gondod nem lesz vele, de ha filmlejátszást indítasz a tv-n és az tovább tudja küldeni a DD/DTS jelet akkor számíts arra, hogy a teljes párbeszéd hang ki fog maradni, hiszen az a centerre van többnyire keverve.
Amúgy meg azért "hangfal" névvel nem illetném ezeket -
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Van egy samsung ht-tz212 házimozi, s 6 hangfalból csak 4 van meg, hiányzik a rear, azaz a hátulsó 2 hangfal, illetve mintha a center nem szólna sosem(bár nem tudom annak mikor kell szólnia, persze ha nem sztereo-ra van állítva a rendszer). Ugyanis eddig sztereora volt állítva, s akkor ugye csak a két Front(elülső) hangfalat és a mélynyomót használta a rendszer, ez a három hangszóró meg tuti jól működik, így így lett megoldva eddig, Fm rádiónál még mindig így megy lpcm hangal.
De a napokban lett véve egy új tv s azt a digitális optikai kábellel kötöttük össze ezzel az említett házimozival. s a Tv menüjében a hangnál volt választás hogy pcm vagy DTS hang legyen, na most átraktuk dts-re s sokkal dinamikusabb, jobb lett a hang, sima upc tv adásnál, a házimozi kijelzőjén meg is jelent a dts digital surround felirat.
A kérdésem pedig az, mivel nem értek ehhez, hogy így hogy a dts most aktív, akkor ha jól sejtem ahhoz viszont akkor mind a hat hangfal kéne, nem? Tehát így hogy a két front meg a sub működik csak, az elég a dts-hez? Vagy nem lesz tökéletes a hang? Azaz át jön minden hang így is, illetve a kellő magas hangzás?(vagy nagyon fontos a rear és center hangfal).
Illetve olyan lehet, hogy a hátulsó (és esetleg a center) hangfal hiánya okoz olyat dts-nél, hogy valamilyen hang majd nem lesz hallható, mert teszem azt, például azt csak a rear vagy a center játszotta volna le? Vagy nem jól spekulálom az egészet? Mert ha szükséges a rear hangfalak is, akkor az kérdezem ,hogy hol lehet és mennyiért kapni hátulsó(rear) hangfalpárt 3 ohm , (meg centert ha nem működik)?
Köszönöm!
-
claire78
senior tag
válasz
Nemir Ombe #11590 üzenetére
Ez ugyancsak egy fórum amit belinkeltél, nem tűnik túl hitelesnek.
Továbbra sem értem, akkor mit keverek, annyit nem írtam le, h direct módban a forrással megegyező csatorna lesz a kimenet is és "áthidalva" minden hangmódositót. A pure direct nem tudom mi, mert azt ez a készülék nem tudja. Az még a directnél is purabb, gondolom. -
Nemir Ombe
addikt
Egy kis "olvasmány" stereo vs direct vs pure direct -röl; [link] ha érdekel valakit....
-
arcitec
addikt
válasz
#54715584 #11585 üzenetére
Milyen menü szerint látod, a beállítás szerintit nézheted - az meg nem fog változni a "módokban" ...Akkor nem aszerint megy. Mit ír a Denon kézikönyve. A sztereó ne zavarjon meg,mert az hozzátesz. A direct kb u.a mint a Pure csak megtartja a forrás csatornáit. pl 5.0 a forrás, akkor mind az 5 hangfal szól...Ha 2.0 a forrás , akkor használd a Pure az az igazi "Audiofil" (mármint a készülék tudásához
) - Szerintem ...U.I
ár pont mostanában próbálgattam ezen módokat, de igazán különbséget nem nagyon vélek felfedni a Pure direct és a Direct között.
-
claire78
senior tag
válasz
Nemir Ombe #11587 üzenetére
Nálam így működik Denon 1200-on.
-
törölt tag
válasz
arcitec #11583 üzenetére
Elfelejtettem mondani/írni, hogy sztereó forrásról beszélünk.
Stereo módban több a basszus, direct módban kicsivel kevesebb.
Nem tudom hogyan tudnám megállapítani, hogy a 80Hz alatti hangok szólnak-e a mélynyomó nélkül is?Direct módban is ugyanúgy small minden hangfal és 80Hz-en vág az erősítő, legalábbis a menü szerint.
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
Egy technikai jellegű kérdésem lenne egy hozzáértő felé egy denon 2300w hez hozzá lehet kötni egy szoftvervezérlőt?? Úgy értem hogy van egy traktor kontrol s4 em és ez van most összekötve egy laptoppal na most az megoldható hogy összekötőm a laptopot az erősítővel vagy a s4 et az erősítővel ?? Vagy kéne egy külső hangkartya?? Értelem szerüen az erősítőre rálennenek kötve a hangfalak
-
arcitec
addikt
válasz
#54715584 #11582 üzenetére
De miért nem próbálod ki.
Z900-on
Direct
In this mode, audio from the input source is output as-is.
For example, if a 2 ch source from a music CD is input, the
output will be stereo, or if Dolby Digital signal is input, the
sound field will be controlled in accordance with the number
of channels present.
Ezek véleményem szerint u.u mennek , ha a mélynyomó nem szól, akkor nem hinném, hogy lenne vágás.De egyébként meg hallanod kell -
törölt tag
Ha erősítőn direct módban hallgatok valamit (Denon), olyankor a frontok teljes spektrumban szólnak? Ilyenkor ugye nem szól a mélynyomó, de a 80Hz-es vágás is megmarad?
-
arcitec
addikt
válasz
#98221312 #11576 üzenetére
Rosszul fogalmaztad meg a kérdésed, döntsd el magadban a jelenlegi miért nem megfelelő számodra. Ez fontos. Számít a hangerő is de nem abból közelítünk.(majd). Ha meg van mi hiányzik, el kell menned megfelelő helyekre hallgatózni, ha nem lesz elég, akkor sajna emelned kell a szintet(ár). Ha megtaláltad, lehet több is lesz mint a "hiány" ami nem baj. Már célban is vagy. A hangerő annyiban számít(hat), hogy egy jobb cucc, hangosabban is szépen szól, nem torzul és nem fogy el. Ha érted mire gondolok... Szóval a tanács kb ennyi..
Oszt ha meg van,esetleg kérdezhetsz, de azt is csak úgy, hogy hallgasd meg még azokat is, esetleg technikailag lehet jobb -(Ezeket már fogják mondani a jobban hozzáértők)-, de a döntés mindenképp a tiéd kell legyen .. U.I :Ha meg mondasz egy konkrét típust, fogják tudni mondani, hogy HANG MINŐSÉGBEN -nem hangerőben -jobb(nézzed meg) vagy hanyagold .. stb .. -
zsolesz7503
tag
válasz
Nemir Ombe #11578 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
zsolesz7503 #11575 üzenetére
Szerintem azt a Taga-t ne eröltesd .... ha AVR is kell, akkor inkább pl. ez [link] ami 200 felett van szerintem le tudod alkudni, sub-ot meg veszel később ....
-
zsolesz7503
tag
Sziasztok!
Ehhez a rendszerhez milyen mélynyomót javasoltok? Erősítő vélemény is érdekelne. Minél olcsóbb és jobb annál jobb. Valamint ilyesmi árban mint ez az 5.0-ás van jobb? Le kellett mondjak a tv vételről öcsém nyaggat adjam vissza az övét és így vennem kell újat de szegénység van 200k a keret. Taga
-
törölt tag
Meglátásotok szerint egy kb 20nm-es szobába milyen mértékű lenne egy belépőről közép kategóriára váltás, mint erősítő mint hangfalak terén??
-
FRayal
csendes tag
Sziasztok!
Harman/Kardon HKTS 65-ről valami vélemény? [link]Illetve valami erősítőt tudnátok ajánlani hozzá?
-
Joshi
titán
válasz
ferko0726 #11565 üzenetére
Csak az 535 kapható az Aquában 110-ért a 636 már nem kapható, helyette a 646 van ami már tud DTS:X-et is. Ha a jobbat akarod olcsóbban akkor használtat nézz mondjuk az AVX fórumon, én onnan vettem a 636-ot 100-ért még 1év garival.
Van is egy habár nem ismerem az eladót, szóval mindenre kérdezz rá.
-
-
ferko0726
tag
válasz
Nemir Ombe #11564 üzenetére
Köszönöm.
Pont ez az amiért írtam ide mivel sajnos nem tudom a lakásban egymás után meghallatni saját rendszerben őket így erre a fórumra illetve a ti tapasztalataitokra hagyatkozom.
Engem mint írtam a sok ficsör, Dolby Atmos, 2 db hdmi kimenet ...stb nem érdekel, csak és kizárólag hogy a két típus 535 vs 636 között van e jelentős hangzásbéli különbség.
"Csak" a szolgáltatásokban több a nagyobb 636-os és hangzásban ugyanazt vagy közel ugyanazt hozza mint a "kis tesó"? -
ferko0726
tag
Sziasztok!
Az Onkyo TX-NR 535 ill. Onkyo TX-NR636 készülékek között van számottevő hangzásbéli különbség akár sztereóban akár moziban?
2014-ben jött ki egyszerre mindkét modell, köztudottan több a ficsőr a 636-ban ami árban is igen jelentős, de kíváncsi lennék hogy ez a hangzásban is megmutatkozik e.
Köszönöm előre is. -
kpykpy
tag
sziasztok,
tudnátok olyan oldalt linkelni v megmondani tapasztalatból, melyek a legjobb házimozi erősítők, amik sztereóban is jól szólnak? 200e-ig. (használt is szóba jöhet)
hátha van pár amire nem is gondoltam
köszi!!!!
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
Ismeri valaki a következő sub-ot? KEF
Valakinek vélemény? Tapasztalat? Továbbá az lenne még a kérdésem, hogy egy Boston Acoustics ASW 250 helyett mennyire lenne előre lépés?
Köszi
-
Quetz
őstag
válasz
Karel666 #11554 üzenetére
Érdemes lehet még megkeresni az SVS hazai forgalmazóját. Adnak némi kedvezményt ha két subot veszel egyszerre, illetve ha egy éven belül rájönnél, hogy kevés a sub, akkor cserélhet nagyobbra és csak a különbözetet kell kifizetned. Ilyen feltételek mellett szerintem nem tudsz mellényúlni náluk.
-
Quetz
őstag
válasz
Vhiktor #11552 üzenetére
Hát igy mindjárt más a helyzet
Javasolnám a room EQ wizard letöltését. Van benne beépített hang generátor, képes frequency sweep-re (Mi ennek a magyar fordítása, frekvencia söprés?) és grafikont is rajzol belőle, van beépített SPL mérő is amit kalibrálás után tudsz kihasználni (ez a lépés elhagyható, ha a mikrofonodhoz adtak kalibrációs file-t). És a legjobb az egészben, hogy ingyenes a program, népes felhasználói táborral a háta mögött.
Egyenlőre én is lelkes amatőrként ismerkedem vele, egy UMIK-1 usb bemérő mikrofon társaságában. -
Quetz
őstag
válasz
Vhiktor #11547 üzenetére
A kalibráláshoz használd a C súlyozást, slow frissítéssel. Itt láthatod a súlyozások közötti különbséget. A kétféle db beállításról még nem olvastam, én a db-t próbálnám alapesetben.
Az EQ-t akkor állítanám, ha lenne bemérő mikrofonom, mert akkor azzal lehetne mérni teljes frekvencia tartományban SPL-t. A kapott grafikon alapján már lehetne EQ-t állítani. Az automata szobakorrekciós rendszerek elvileg pont ezt az EQ állítást csinálják meg helyetted, több-kevesebb sikerrel. -
válasz
Beni2360 #11548 üzenetére
Tudom, hogy az idősebb korosztály képviselője vagy, én sem vagyok már fiatal. De az egészen biztos, hogy a csúnyaság és szépség NEM életkor kérdése. Sok szép idős asszonyt ismerek, akik az évek múlásával nem "megcsúnyultak", hanem másképp szépek. Az általam linkelt hölgy viszont kifejezetten, szánalmasan csúnya, és ez a mértéktelen plasztikai beavatkozásnak köszönhető. Ilyen csúnya nem lesz az, akivel együtt éljük le az életünket, még XX, sőt XXX év után sem.
-
Vhiktor
nagyúr
Mivel nincs önkalibráló a házimozi rendszeremhez, de van SPL meterem így a kérdésem a következő lenne:
db(c)-re kell állítanom és slowra? Mert dbc-n teljesen más értékeket mutat mint db(a)n. Továbbá van sima db és db(b) beállítás is. Pink noise-t játszok le a kalibráláshoz.Eq-val kapőcsolatban is lenne kérdésem. Ugye sokan mondják azt, hogy nem szabad babrálni mert ha alapértelmezetten marad akkor szólalnak meg úgy a hangok ahogy a stúdióban megálmodták. Viszont én úgy tudom, hogy az Eq-ra azért van szükség mert minden szoba más, van ahol a mély van ahol a magas hangok vesznek el (csillapodnak) és a felhasználói EQ azért van, hogy be lehessen állítani, hogy a különböző mély és magas hangok ugyanolyan db értéken szólaljanak meg.
-
válasz
sundray #11543 üzenetére
Természetesen van ilyen, de nyilvánvaló, hogy ez nem kontrasztban, nem a színekben vagy élességben fog megnyilvánulni, ahogy egyesek látni vélik. A legalsó kategóriában elég sok hibás kábel van, ezért érdemes jobb szerelési minőségű, megfelelő sávszélességű, megbízható kábelt venni.
Lacielvtárs Csak neked :
Olivia Wilde az új kábeleddel.
Olivia Wilde a régi kábeleddel.
-
Quetz
őstag
válasz
Lacielvtárs #11536 üzenetére
Az egész kábel biznisz erről szól. Gyártanak rengeteg kábelt olcsón, ráraknak valami jó vastag, látvanyos és férfias védőburkolatot majd eladják méregdrágán... profit. Az árukeresőn találhatsz AQ hdmi-t majdnem két milláért
. Ez már annyira csúcs kábel, hogy TV nélkül is szép képet ad.
-
Beni2360
félisten
válasz
junkpod #11488 üzenetére
Nem baj, hogy nem érted, én is van sok minden amit itt nem értek pedig belépő szintű a topik. Kellene egy közép szintű topikot is nyitni mert itt más sok minden nem belépő szintű.
Tudod kinek a pap kinek a lánya. És igen ez már itt off lenne, nem szeretnék ezen tovább filózni, hogy kinek mi tetszik jobban. Az az én véleményem volt. -
válasz
Norbi 72 #11534 üzenetére
"Jó lenne egy saját fotó"
Jaj, nehogy már! Isten őrizz, kezdődne minden elölről. Biztos kis kompakttal, kézből, automata módban csinálná.
(#11530) Lacielvtars "akkor nálam - ha kiveszem a képletből a placebo hatást - akkor miért jobb vagy másabb a kép?"
Csak egy jól kivitelezett vakteszttel, és a junkpod által említett frame-capture módszerrel tudod kivenni a placebo hatást, SEMMI mással. Jobb ha belenyugszol abba amit már megírtam neked. Elhiszem, hogy hihetetlen számodra, de ez van.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #11530 üzenetére
Jó lenne egy saját fotó,hogy lássuk a változást,nálad.
-
Dorian
félisten
válasz
Hogyan veszed ki a placebó hatást?
Azt komoly érvnek gondolod, h "miért lehet drágán is kapni" ?
-
junkpod
veterán
válasz
Ha zavarja valami a hdmi átvitelt az feltunoen látszik nem pedig árnyalatok es élesség formajaban.
Csak egy módszer létezik ami nem adhat placebo hatast: a bemeneti és a kimeneti bitstreamet kell összehasonlítani cél hardver segítségével. Djnice fórum társ csinált ilyet lejátszók képminőség tesztelésére és ott a kép javító fosok nélküli dobozok azonos biteket dobták ki. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Norbi 72 #11520 üzenetére
akkor nálam - ha kiveszem a képletből a placebo hatást - akkor miért jobb vagy másabb a kép?
az létezhet hogy az olcsóbb kábel össze szedett valamit az elektromos hálózatból és amiatt lenne "rosszabb" a kép minőség a régi, olcsó "ajándék" kábelekkel?
mert igazából nem tudok rá adni magyarázatot, hogy mitől javult a kép minőség, ha már a fizika törvényei szerint nem javulhatott, valamint azt sem értem akkor miért van 2000 Ft-os és több tíz ezer forintos hdmi kábel, ha "mindegy" ezen kábel minősége?persze nem akarom megkérdőjelezni senkinek a hozzá értését, csak furcsállom a dolgot ...
-
Norbi 72
veterán
válasz
Nemir Ombe #11525 üzenetére
Túl karcsú a keret...
-
Nemir Ombe
addikt
-
Dorian
félisten
válasz
Nemir Ombe #11522 üzenetére
Igen. Szebb lehetne az életük, ha ők maguk nem nehezítenék
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
#15490560 #11523 üzenetére
Például .... a Tv hangjánál jobb lesz ....
(#11524) Norbi 72:
40nm-re nem merném ajánlani .... szerintem semmivel nem nyújtana többen, mint egy SB .... fele akkora helyre én is inkább javasolnám, de így .... valódi mozit egyik sem csinál, viszont az SB-vel kevesebb "nyűg" van ....
-
Norbi 72
veterán
válasz
#15490560 #11523 üzenetére
Komolyra fordítva a szót,inkább ez a szett soundbar helyett.
Szinte bármilyen forrást rá tudsz kötni.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #11519 üzenetére
120 a keret.
JBL CINEMA SB350 SOUNDBAR
Ez megfelelo lenne az igenyeimnek? Erre valo?
Norbi72: nem koncert termet szeretnek csinalni a nappalibol.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #11486 üzenetére
Jajj!
Hdmi kábel vagy átviszi tökéletesen a jelet,vagy nem.Pont.
A szemléltető képek a BD/médialejátszók,és beállításai közötti különbséget mutatják.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
#15490560 #11517 üzenetére
Ha nem írsz valami keretet, akkor annyi 0 lesz az "ajánlásokban" hogy meg sem tudod majd számolni .....
(mellesleg, ha valóban csak a TV hangjának javítása a cél, vegyél egy JBL vagy Yamaha soundbar-t (100e környékén találsz "normálisabbat" és "vállalható" hangjuk van kategóriájukban)
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettünk egy LG 49UH661V tévét. Ehhez szeretnénk valamilyen hangrendszert ami csinálna a filmeknek egy kis "mozis" hatást (5.1 nem kell) Nem értek hozzá, gondolom valami mélynyomó kéne. A boltban soundbart ajánlottak, de az nem hiszem hogy sokat tenne hozzá. Volt soindbar és mély kombináció is. Megmutatni semmit nem tudtak az üzletben, így tőletek kérnék segítséget.
A szoba 40nm, a tv 4 méterre van a kanapétól. Bluray filmeket nézünk 90%-ban, így van rajta DTS legtöbbször.
Preferált a JBL márka (van rájuk kedvezményem)
Köszönöm előre is!
Szerk: ha számít valamit van több hdmi 2.0 kábelem ha ez szempont a vásárlásnál.
-
törölt tag
válasz
liszi70 #11514 üzenetére
Tapasztalat ebben a topikban, meg amúgy a PH!-n manapság egyre kevesebbett számit. Nálam is járt vagy egy tucat HDMI kábel, aztán mégis egy Hama maradt meg. Egy VR vagy 4K és főleg HDR képminőség még tovább árnyalná ezt a képet. Ezt a témát lassan hanyagolni lehetne, mert mindenkinek a véleményében találni valamennyi igazságot és tapasztalati értéket. Ahova meg kevés a HDMI 2.0 kábel, ott még lehet probálkozni a DisplayPort kábel lehetőségével. Ezt a lehetőséget a PC-n meg amúgy is jobban preferálják manapság. Még jobban elterjedőben lesz idővel, talán házimozi területen is.
-
válasz
Nemir Ombe #11513 üzenetére
Igen, alátámasztja a saját tapasztalat is, meg a töménytelen mennyiségű műszaki-szakmai és teszt cikk is.
-
válasz
Lacielvtárs #11507 üzenetére
"ebben a HDMI kábel kérdésben is lehet csak a másabb kifejezéssel kellene élnem és nem a jobb szó használattal"
(#11508) Zsébernardo "a sávszélesség és a jó kontakt (érintkezés), meg a kábel anyagának minősége is számithat valamit"
Így van, számít...... Csak nem a képminőségben.
-
törölt tag
válasz
windlord #11506 üzenetére
Van jó HDMI kábel és van egy kicsit rosszabb. Teljesen releváns a digitális adatfeldolgozás, mert a sávszélesség és a jó kontakt (érintkezés), meg a kábel anyagának minősége is számithat valamit... Aztán sok pénzért lehet venni éppen hogy jó kábelt és jóval olcsóbban jóval szebb képminőséget nyújtó kábelt is vehetsz.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #11504 üzenetére
ez volt a cél, korán reggel éhgyomorra, kávé előtt
liszi70: maximálisan igazat adok neked, és többször is idézlek a gondoltaimban.
nem adom én fel, mert bujkál bennem a kisördög és minden érdekel, de szerintem ezt az oldalam már részben meg is ismerhettétek, még akkor is ha a káromra cselekszem.
az én tapasztalatim, csupán vélemények és nem szakmai vagy hozzáértő tényközlés.
ezt szeretném leszögezni. de Ti ezt is tudjátok.
Hajlamos vagyok túlozni, és anno is helyre igazítottál, amivel maximálisan egyet értek, hogy találjam meg a jobb és a másabb közti különbséget.
ebben a HDMI kábel kérdésben is lehet csak a másabb kifejezéssel kellene élnem és nem a jobb szó használattal...."ezt a tapasztalatlanságodnak tudom be, nem a rossz szándékodnak "
köszönöm hogy így látod, mert ez így van, én most vagyok első kisiskolás a házi mozi kérdésben, de nagyon jó tanáraim vannak -
Nemir Ombe
addikt
válasz
+Techno+ #11485 üzenetére
Ennyi pénzért már van új(!) Denon x3200 [link] vagy Marantz 6010 [link] is + még ott a használtpiac, ahogy BBéci is írta....a dobozokra egy keretet irhatnál, mert a "megfizethető" jelző elég tág határokat takar(hat)....
Lacielvtars:
Vasárnap reggel ez nagyon "magas labda" volt .... ne csodálkozz, hogy rá is ugrottak ....
-
windlord
őstag
válasz
Lacielvtárs #11500 üzenetére
Varj!
Most mar kezdek megkeveredni...Volt teszt vagy nem volt?
Ha volt, akkor eltalaltad a vakteszten a kabeleket vagy sem?
-
válasz
Lacielvtárs #11500 üzenetére
"minden bizonnyal én vagyok az aki bebeszélem magamnak ezt az egészet"
Igen, alighanem erről van szó. Az írásod pedig szégyenletesen félrevezető, sokkal jobban meg kellene gondolnod, mit és miért irkálsz, de ezt a tapasztalatlanságodnak tudom be, nem a rossz szándékodnak.
"no ezért is gondoltam hogy nem csinálok tesztet. teljesen felesleges"
Borzasztóan rossz következtetést vontál le. Ez adjon neked okot és erőt arra, hogy elkezdd végre az igazi, valós tapasztalatgyűjtést, aminek nagyon fontos alkotóeleme a normális tesztelés, vakteszteket is beleértve.
(A 3 próba nagyon kevés, írtam neked, hogy minimum 5-10 minta szükséges, de inkább 10. Az már releváns infót adhat.) -
törölt tag
válasz
liszi70 #11499 üzenetére
Asus monitoromhoz adott gyári Asus HDMI kábel egy Pioneer DVD lejátszó 1.3A HDMI kimenetének nem felelt meg, akkor ezt végülis egy 1080 FullHD monitornak hogyan is gondolták. A kihalófélben levő DVI kábel persze jó képminőségben teszi a dolgát jelenleg is, de a DVD lejátszónak egy Hama gyártmányú HDMI kábel már megfelelő minőséget nyújt (olyan 8-9 ezerbe volt). A Hama egyesek szerint szitokszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest