Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Beni2360 #11197 üzenetére
Ezt korábban részletesen kitárgyaltuk.
Az a lényeg, hogy a szubláda szerepének, fontosságának egyik oka az, hogy az erősítő tápegységét mentesítsük a szubbasszus tartomány megszólaltatásának terhétől. Ennek eredményeképpen a teljes 80 Hz feletti tartomány jobban fog szólni.(#11198) zsoika
A normális, tisztességes, valamirevaló készülékállványoknak nincs hátlapjuk, legtöbbször oldallapjuk sincs. Nem véletlenül. -
Beni2360
félisten
válasz
zsoika #11198 üzenetére
Valami hasonlóra gondoltam házilag de nem gondoltam , hogy ilyen drága de az asszony is nagyon drága.
Esetleg ez? nem annyira vészes árban. -
zsoika
addikt
válasz
Beni2360 #11196 üzenetére
Persze-persze ...csak gondoltam megkérdezem ki mit választott erre a célra. Gyűjtöm az 5leteket.
Ilyesmire gondoltam.Ui: Szerintem a nagyobb helyből nézünk a kisebb felé akkor benézünk. A szobából benézek a szekrény mögé és a szekrény mögül meg kinézek .
Az asszony belát így a szekrény mögé...látja a falat a résen. -
Beni2360
félisten
válasz
MasterMark #11195 üzenetére
Mit nem? Mit lehet?
És akkor mire való?
ű-- bocs tudom szerkesztés. -
Beni2360
félisten
-
zsoika
addikt
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #11170 üzenetére
Nem igazán,etalon rendszer XT-nél van...
(#11172) Nemir Ombe
Igaz.
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Jelentem ma estére sukerült összeraknom a nekem "új" rendszem.
A Denon AVR 1909 mellé egy Sony Pascal 835ED került Kábelnek Sinus Live fonott kábelt vettem ami nagyon megszivatott mert gondoltam hogy a 8x0,8 as kábelfonatot kettészedem.... csak hát nem olyan ám a fonat mint a bolt weboldalán
SUB kábelnek Proson olcsó koax kábelét választottam amit kicsit vékonynak találok de ennyi pénzért...Sikerült 2 teljes nap alatt kettészedni a kábeleket aminek az ára így feleződött(ha ezt így tudom hogy ennyi idő akkor nem ilyet vettem volna).
Az egészet megfejeltem egy HD hangok dekódolására/áteresztésére is képes media boxal Egreat A1 személyében
Köszönöm mindenkinek a segítséget ...külön köszönet illeti Nemir Ombe mestert -
Aurig@
őstag
válasz
johnywalker #11182 üzenetére
320-as mp3-al sem tesztelnék, az is tömörítve van, akkor már flac, wav vagy hasonló veszteségmentes formátummal.
-
Piotre87
csendes tag
Sziasztok
Előre is bocsi a nagyon amatőr kérdésért, de nem nagyon vagyok otthon még házimozi kérdésben, viszont szeretnék egy egyszerűbb rendszert összerakni. Elsősorban filmnézésre,másodsorban zenehallgatásra kéne.
2.0 -> 2.1 végül 5.1 a cél bár itt még komoly aggályaim vannak.Első kérdésem még mielőtt bármibe beruháznék:
Adott egy Samsung B650 LCD Tv. Filmet eddig elsősorban a beépített lejátszóval USB-n keresztül vagy Számítógépről HDMI-vel néztem (szobaátalakítás miatt ez már kevésbé kívánatos)
TV-n van audio kimenet (1db optical). Megoldható az én esetemben hogy egy USB-ről lejátszott film audio sávját erősítőn keresztül 2.1 vagy 5.1-ben jó minőségben adja vissza? Természetesen filmnek a megfelelő audio formátumot tudnia kell.Vagy szükségem lesz valamiféle médialejátszóra, htpc-re?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
johnywalker
őstag
válasz
junkpod #11185 üzenetére
Tessék, egy kis ismeretanyag az AAC-ról: av-online, apowersoft, hangformatumok
-
junkpod
veterán
válasz
johnywalker #11182 üzenetére
Aha. Azért egy forrást linkelhetnel...
-
Beni2360
félisten
-
Domonkos8
tag
Sziasztok!
Lehet rossz helyen kérdezem, de nem teljesen találtam megfelelő fórumot, kérlek segítsetek.
Következő a szituáció: Van egy Laptop, egy Orion HD LCD tv (elég régi), meg egy Sony erősítő. Azt szeretném, hogy a laptop össze legyen kötve a tv-vel egy hdmi kábellel (ez sikerült), de a hang ne csak/ vagy csak az erősítőről szóljon. A hdmi összeköti a tv-t és a laptopot. A tv-t pedig próbálom összekötni az erősítővel, de a hang csak a tv-ből szól... Az erősítő két kimenetes hangkábellel rendelkezik, de ahogy látom a tv-n is van ilyen, mindent mindenhova próbáltam már dugni, mégse sikerült. Légyszi segítsetek.
Segédlet
https://prohardver.hu/dl/upc/2016-10/16/515612_iih1nn3oidk0ky5f_img_20161016_164416.jpg
-
Kiskopika
senior tag
Kiprobalnam, de sajnos a projektoron nincs kep ha kozvetlenul az erositobe dugom. Ezt se ertem, hogy miert van. Az osszes itthon levo hsmi kabelel probaltam (1.5, 2 es 10 meteresek) ezek kozott van full high speed lutya fa...a kabel meg sima egyszeru is. Tv-vel mindem siman megy
-
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nemir Ombe #11172 üzenetére
Köszi, de úgy látom ettől az árkategóriától nem várhatok túl sokat.
Gyűjtők még inkább úgy 500.000 Ft-ig... -
Kiskopika
senior tag
válasz
Nemir Ombe #11172 üzenetére
Arra gondoltam esetleg valaki talalkozott hasonloval. A fura az hogy bizonyos ido elteltevel csinalja csak es nem mindig. Az is kerdes minek van baja, projektornak, az erositonek vagy a kabelel, esetleg a splitter?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Norbi 72 #11162 üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy a Te mozid egy "másik dimenzióban van" egy átlagos HM-hez képest....
és azt se, hogy egy 3xxx-es Yamaha azért könnyebben meghajt 7 csatornát, mint egy 6xx-es Onkyo (vagy kategóriatársai), nem véletlen, hogy egy kisebb kategóriás AVR-el jobb 5.1-et lehet csinálni, mint 7.1-et .... és az sem véletlen, hogy a nagyobb vasakba komolyabb táp kerül, akár ugyanannyi csatornához is ....
(#11171) Kiskopika
Vidd szervizbe, nem valószínű, hogy bárki is "online" megmondja mi a baj, ha nem pl. a kábel ....
(#11161) Gulyopapa
Pl. ez [link] és még egy normálisabb sub is beleférhet a keretbe ....
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #11127 üzenetére
valaki esetleg erre? Tegnap a szemfenyvesztok 2 sima dd5.1 el is produkalta a hibat, es mikor visszatert a kep a projektorra tovabb vibralt a kep es prizmas volt a kep, mint ha chip hibas lenne a proji de erosito es proji kikapcsolas utan minden megy gond nelkul tovabb.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #11163 üzenetére
Jól gondolod, hogy tévedsz.
A Norbinál úgy szól a 7.1, hogy...megszólal.
Amit küldtem listát a héten, annak a nagy része 7.1 film, ha jól emlékszem. -
tothpisti
újonc
Sziasztok, Onkyo TX NR 555 mellé milyen szettet ajánlanátok, én ilyenekben gondolkozom pl: Jamo S 626 HCS 5.0 vagy 426, wharfedale vardus 300 hcp 5.0. kb 150e a keret rá. Kis méretű szobában lenne.
Köszönöm.
Ui még kezdő vagyok a témában. eddig lg házimozijaim voltak, és itt az ideje váltani. -
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #11163 üzenetére
Mindkettőre.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #11148 üzenetére
Érdemes 7.1ben hallgatni a gyari 7.1es hangsavot?
Naná.
Jol gondolom hogy ott ez esetben 8 hangcsatorna van, es nem az erősítő keveri ki a plusz back surround hangokat?
Lehet tévesen következtetek?Igen.
(#11161) Gulyopapa
Mennyi a keret?
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok.
Van egy régi házimozi set-em :
Onkyo TX-DS595 erősítő
Jamo 128 hangfalak és sub ( 5.1 )
Erről szeretnék továbblépni, nem aranyárban.
Szóba jöhet komplett set, erősítővel is ( home theatre in a box ).
Olyat szeretnék ami egy 20m2-es szobát kiszolgál és tudja a mai korszerű hangzásokat ( True HD, Atmos, stb )
Előre is köszönöm! -
Piftuka
veterán
válasz
Lacielvtárs #11005 üzenetére
Klassz, hogy egy kábel ilyen minőségű javulást tudott eredményezni!
BTW... Hallgasd meg a szettedet ezzel a zenével is! Stúdiók is szokták használni hangfaltesztelés céljából...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #11158 üzenetére
Ejjjha komolyan, 600 ezer lenne a pár?
Milyen kategória az?.
Nem esek kétségbe, majd ha oda jutok, addigra úgyis olcsóbb lesz, remélhetőleg. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #11155 üzenetére
Csak szólok, hogy darabár (pro Stück) ....
.... de ne ess kétségbe, van megoldás pl. [link]
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #11155 üzenetére
meglettek a 7.1 filmek?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #11154 üzenetére
köszönöm a linket. majd háromszáz ezer magyar píííz...
ebből használt tuti nincs, így majd marad az új.
az igen egy jobb avr és ezek, és több mint fél mikulásnak mindért meg is lesz a helye -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #11153 üzenetére
Nyugi az Elac-nak is van "plafon sugárzója" [link] igy teljes lehet a rendszer...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #11151 üzenetére
Értem, nem is erőltetem, csak mielőtt lebontom, gondoltam rákérdezek
Jobb avr plusz plafon sugárzó, jol hangzik.
Tényleg az elacnak van Atmos plafpn sugarzoja? Majd ra keresek.Jobb avr, egy szint alá mar nem vagyok hajlandó menni, igy az zsebbe nyúlós lesz, de nem baj...
Legalabb gyakorlom a türelmét.Bemi2360: köszönöm a tippeket
Rajuk lesek, bar a warcraftot neztem eredeti hanggal, a hang rendben volt de a film...
Bar a Mad max uj része is mintha 7.1 lenne, Dolby True Hdban, es az etalon a hangzást illetően... -
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #11150 üzenetére
Pl:The.Finest.Hours.2016.1080p.Bluray.Remux,
Warcraft.2016.REMUX.
Unbroken.2014.BD25.AVC.TrueHD.7.1.
kapásból. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #11150 üzenetére
Szerintem ne eröltesd a 7.1-et, főként cca. 20nm-en (bár vannak kivételek), a +2 háttér helyett inkább egy nagyobb AVR + 2 hsz a plafonra/ba Atmos-hoz....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #11149 üzenetére
De, vannak 7.1es filmjeim, csak nem emlékszem hogy melyik is az...
Igaz az egység miatt gondolom mas lesz, de van meg a tarsolybam egy par elac, amit nem vettem meg.
Azért is kérdeztem, de akkor előbb kiprobalom.
20-22nm-es a szoba. Eddig ugy érzem, nem szükséges a 7.1.
No meghallgatom milyen teret kapok a gyari 7.1es hanggal es utana döntök/dontuk van e értelme meg két elac surround hangfalnakAmit az Onkyo alapból kever, minden allitgatas nélkül.
Nekem ez tetszett eddig a legjobban.
Amugy neked, nektek, melyik az ajánlottan?
Van neo6 vagy mifene meg thx2, meg egy rakás... -
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #11148 üzenetére
Ja hogy eddig nem is igazi 7.1-et próbáltál?
Próbáld ki, meglátod. De akkor is lehet nem teljesen egységes a más-más surroundok miatt.
szerk.: Milyen keverést használtál?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Beni2360 #11147 üzenetére
Tanulás ide vagy oda, kérdezni mindig lehet.
En sem vagyok nagy , mégis szoktam otletelni.Viszont nekem is lenne egy kérdésem mindenkihez.
Teny hogy minden filmnél ami dts-hd hanggal most próbálok, sokkal jobb az 5.1 mint a 7.1.
Foleg hogy a filmek zöme 5.1.
Erzem, hallom hogy a térhatás rovására megy a 7.1 keveres az 5.1el szemben.
Viszont érdekelne a vélemények hogy ami gyárilag 7.1,ott is ugyan ez lehet a helyzet?
Keresek 7.1es filmet hogy azzal is tesztelhessek, de hatha gyorsabban kapom tőletek választ.
Meg nem bontottam le a plusz hangfalakat, hanem kikapcsoltam az erősítőben a 7.1et.
Érdemes 7.1ben hallgatni a gyari 7.1es hangsavot?
Jol gondolom hogy ott ez esetben 8 hangcsatorna van, es nem az erősítő keveri ki a plusz back surround hangokat?
Lehet tévesen következtetek?
Előre is köszönöm a választ -
törölt tag
válasz
MasterMark #11144 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos nem sikerült, a fáradozásotokat köszönöm! Nem szándékos a "rosszul" fogalmazás!
"B" re állítva meg se nyikkan, "A"-nál kizárólag az énekhang dominál.
Még egyszer köszönöm, hogy így látatlanban megpróbáltatok segíteni.
Jó hétvégét!
Botond -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #11139 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #11138 üzenetére
félkövérrel szedem ami nálam hatalmas gondot tud okozni
"Nyugi, pár év és már "egész jó áron" megvehetők lesznek...."
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #11136 üzenetére
"mennyi lenne a matekja?"
Nyugi, pár év és már "egész jó áron" megvehetők lesznek....
-
törölt tag
válasz
MasterMark #11131 üzenetére
Nem megy...
Szóval átkötöttem!
A "B"-t nem lehet surround ra állítani, not possible when speaker B is selected ezt futtatja az előlap...
"A"-nál kb csak az éneket lehet hallani.... surronund....
:-(Nem értem...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #11133 üzenetére
bizony bizony, én voltam ám az
[link]és a létező legrosszabb elhelyezésű szubom
jah és a jelent: a Transformers c. filmben is van ilyen, pontosan nem tudom hol, mert már rég láttam, de az első részben tuti, amikor keresi a srác a szemüveget és kinn vannak a robotok és szövegelnek, meg amikor előszór találkozik az összes robottal az idegesítően sokat beszélő főszereplő és ott mondja az egy robot hogy a feromon szag alapján párosodni akar a nővel.
az még ilyen hang hatást ad.
az egész gravitáció ilyen még, de főleg amikor mondja Georger Clooney, a baleset után, hogy az űrállomásra kell eljutniuk, és rámutat, akkor a kamera így kerül és körbe megy a beszéd hang, kiválóBeni2360: azt látni kéne, és hallgatni, én magam több irányba is raktam anno a back surround hangfalakat.
mindig áltattam magam hogy mennyivel jobb, és most kiderült hogy nem lett jobb, hanem normális háttér sugárzók kellettek volna anno is
tanácsokat még nem szívesen adok senkinek, mert még én is most tanulok, tapasztalok, így majd a nagyok jobb tanácsot tudnak adni, mint énNemir Ombe: abban biztos vagyok, és mennyi lenne a matekja?
tartom valószínűnek hogy olyan kicsit lenne ahhoz a pénztárcám, mint a fenti képeken látható szekrény szubom -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #11121 üzenetére
Találtam neked 1-2 jobb AVR-t Elac-hoz.....
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #11132 üzenetére
Gratula ismételten.
Te talán tudsz erre a kérdésemre válaszolni a sr elhelyezéssel kapcsolatban? merre fele sugározzon és hova lehetne helyezni? A polc az 1.8 m a felső pontja. A hátsó falra vagy oldalra? -
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #11132 üzenetére
mozog, forog a kamera es vele a beszéd hang
Ilyen jelenet tudsz mondani?
Amúgy én még az Oblivionnak az elején amikor a baseball stadionba leszáll a hajóval, és a kamera fix, de "megkerüli a fejünket" vele jelenettel szoktam próbálgatni surroundokat.Egyébként jól rémlik, hogy te voltál akinek a cav-ok be voltak szorítva a szekrények közé, illetve valami kis kocka szubod volt az egyik polcra berakva valahova a szekrényben? És azt mondtad jólvanazúgy?
-
Lacielvtárs
nagyúr
Uraim. Eddig is tudtam, csak nem sejtettem hogy igazatok van, ez ismét bebizonyosodott....
Kiváló egységet alkotnak az ELACok.
Most hogy mind egy márka es kozel azonos kategória, a tér hatás is sokkal egységesebb lett.
Es tenyleg nem kell 20nm-re a 7.1.
Nekem volt, de az elacok egységes annyira kellemes térerzetet ad hogy hamarosan lebontom a két plusz hangfalat.
A back surroung hangja egyébként is kilog, hallhatóan a hangzásbol.
Ez nagyon kijon a gravitacio c. filmnel...
Viszont cserébe ha mozog, forog a kamera es vele a beszéd hang, most nem érzek szinte különbséget a beszéd hangnal.
Ugy érzem most sikerült elernem valamit, amit szerettem volna.
Jelenleg a Tron örökség film eredeti hangsavval tesztelek, es nem tduok betelni a hangzással
Örülök hogy koztetek lehetek, es hála az itteni nagyoknak, vegre egesz korrekt rendszert ertem el.
Most hamarosan jon a háttér hangfal kabel csere, majd az erősítő csere.
De most, mint ahogy a bibliaban írva vagyon, mondá az úr a hetekig napon, hogy minden vala jo, es meg pihent.
En is igy teszek -
-
törölt tag
válasz
MasterMark #11129 üzenetére
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok
Segitsegre lenne szuksegem. Kb egy eve hasznalok egy pioneer vsx921 et forraskent pedig egy htpc-t (i3, 8gb ram, hd4400 video). Lejatszo progi Kodi, de Power dvd is hasonlo a helyzet. A kovetkezo a problema dts hangtol felfele film nezeskozbe egyszer csak elmegy a kep es a hang, majd par masodpercre ra vissza. Ez altalaba minden filmnel hasonlo idoben tortenik meg kb 1 ora 40 perc kornyeken, ketszer tapasztaltam korabban bd50 filmek eseten. Ilyenkor a dts felirat atvalt stereora es hdmi jel potty is eltunik kis idore. Majd ezutan vagy minden megy tovabb rendesen vagy akadozni kezd a kep es hang egyszerre.
Hol lehet a hiba? HDMI kebel egy enternetes deloch. -
guppy_83
tag
válasz
Nemir Ombe #11107 üzenetére
Köszi, de ha jól látom csak az onkyo-nak van 1-nél több optikai bemenete...
Ami fontos volna, mert legalább 2 kell.Köszönöm a válaszod!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Norbi 72 #11118 üzenetére
köszönöm
ha hiszed hanem már azon agyalok hogy milyen erősítő legyen a kövi, mert tudod, ha ezen a lejtőn megindulok, akkor nincs megállás.
ma hallgatom meg őket, és nagyon úgy néz ki állvány lesz a vége.
ezek már minőségi hangfalak, és van súlyuk is, és a vályog falak nem bírnak megtartani normásan, biztonságosan egy ilyen hangalatBBéci: nálam az LG tv kezeli az ARC-ot az jelenlegi Onkyo erősítőmmel.
Igaz a biztonság kedvéért, benn van az optika kábel is az a tv és erősítő között -
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #11085 üzenetére
Szép!
Már csak egy 4x-es Onkyo,vagy egy 4xxx-es,vagy magasabb Denon,és teljes(majdnem) lesz a cucc.
-
arcitec
addikt
válasz
junkpod #11094 üzenetére
Az enyémen akkor sem
. De nem is érdekel, mert :
1.) A TV többnyire házimozin megy, egyéb adásokon meg annyira nem rossz a TV hangja sem, vagy max le van halkítva a TV.
2.) Sokat fogyaszt az erősítő így készenlétben.Mondhatni elég sokat ..
3.) Lehet beszerzek egy Logitech távot és a "macrók" megoldják. -
törölt tag
válasz
#09634560 #11109 üzenetére
Szia, köszönöm a reagálást!
Valami tuti nem jó, mert most a dts választásnál (dvd lemez menü) nagyon csak a szöveg (ének) él, a zene nagyon halk!
Az összes hangfal a "lecsukós" aljzatban van csatlakoztatva, az erősítőn "a"-"b" variáció is van és két "hatalmas" front aljzat is, ami nagy tekerővel van ellátva! :-)
Bocsánat ez nagyon laikus megfogalmazás!Tehát addig akkor tuti a dolog, hogy koax a dvd-erősítő összeköttetés, a hangfalak kötésével lesz a gond, a bemásolt hátlap alapján jó a mostani kötés amit írtam?
Üdv
Botond -
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #11085 üzenetére
Gyönyörű irigyellek érte!!!
Csak csendben mint mindig megkérdem, hogy a gyerekeknek a menzájukat már befizetted? -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #11108 üzenetére
Örömmel várjuk..
CAV elment már? -
törölt tag
válasz
#38463744 #11102 üzenetére
Igen az a legjobb megoldás..
Ha resetelt az erősitő akkor lehet a hangzást ki kell választani, ujrakalibrálni...
természetesen öregedhet de nem ekkorát egyszerre..az alig szól inkább beállitási bibit jelöl ergo ha más helyre dugsz valamit az meg se szólal.. inkáb a surround mode , input mode vagy hasonló beáll. gond lesz az.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #11096 üzenetére
nem a hangdobozt gyilkolom, hanem a falat, kisebb nagyobb és kevesebb eredménnyel
spiky03: bizony, ELAC lesz a rendszer, és most jutottam el oda hogy minden hangfal ez a márka legyen, holnap jön a bemérés és a teszt...
lehet beszámolok majd róla -
guppy_83
tag
válasz
Nemir Ombe #11078 üzenetére
Köszönöm!
Milyen AVR-t ajánlanál ami ezt a szetett jól/szépen szólaltatja meg? Illetve van benn wifi / bluetooth?
Köszönöm!
-
törölt tag
Elnézést a botladozásért!
A segítséget előre is köszönöm!
Botond -
törölt tag
dvd-ből koax kábel jön és megy a koax helyére
ez a legjobb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- OLED TV topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest