Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz tomyka74 #56091 üzenetére
igen igazad van, szerintem is jól járt vele, nem a pénz miatt adtam el, hanem az életben változtatnom kellett, és az otthoni mozi építés, valamint azzal járó lustaság, amit el kellett hagynom, de gondolkodom egy újabb mozi építésen ám
most hogy megvolt a teljes életmód váltás"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz #09634560 #56090 üzenetére
néha azért eszembe jut a rendszer, hogy milyen jó volt, főleg ha a center hangra gondolok, mert sajnos az nem állítható a JBL hangrúdnál.
de a hangminőség is néha azért hiányzik, de elfogadom a döntésem, mert jobb az egészség, mint a lusta mozizásigen 2070-es volt
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
Kedves tőletek hogy így fogadtok újra
Bbeci: így van
Embe:
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
Sziasztok, publikus, kicsit magamba roskadtam és mellé estem
Nincs semmi gond, csak aki nem tudja a nagy fogyás, műtét, szabás varrás és elegge megviselt...
De élek és ha minden jól megy maradok is már, és ezt vehetitek fenyegetésnek
De jó újra itt, vissza kértem Olívia Wildeot is, így ido ugrás is voltHát ha hasznos tagja leszek a topiknak
-
válasz venom8888 #56062 üzenetére
10 óra üzemidőt tud, igaz én már szinte nem is használom a háttér hangfalakat külön...
de valóban bír annyit, ha egyszer 5.1-re adnám a fejem.
egyszerű a használata, fogom felrakom a falra, nekem van otthon direkt ehhez két polcom, indítom a filmet, amikor végzek a mozival, vissza rakod a hangrúdra és kikacsolt állapotában feltölti kb 3 óra alatt a háttér sugárzók aksiját.
de lehet külön microusb-ről is adni neki a tápot."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
válasz Gendi83 #48940 üzenetére
szia, szerintem határozz meg összeget hogy mibe gondoljanak a hozzá értők, valamint mire akarod használni, mozi/zene arány, és hasonlók.gondolom 5.1 rendszert akarsz össze rakni.
az Onkyo dinamikus hangú avr, magamutogató, amolyan mindennek ágyú dörrenő hangja van rajta.
a Denon már natálisabb hangú, természetesebb.
a Yamaha sem rossz...igazából ha volna rá lehetőséged meghallgatni az volna az igazi mérvadó, mert ez erősen egyéniség és ízlés függő.
-
jó estét az Uraknak, egy kis nyálcsorgatás, még a műtétem előtt voltam egy valódi demo szobában.
Sajnos meghallgatni nem tudtam, forrás hiányában, de még tervezek visszajutni.
ha valakit érdekli, itt vannak képek.
engem már a látvány is lenyűgözött
[link]"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
szia, nekem is pont olyan JBL ketyerém van
ha mindennek van hangja akkor jó úgy ahogy írod, bár nálam a tv-be megy minden és ARC-on megy a JBL ketyerébe a hang, és tökéletesen működik minden funkciójaettől függetlenül ezen topik" nem erőssége" a soundbar, tapasztalatból mondom neked, mert az nem mozi, csak esetleg "mozicska"
[ Szerkesztve ]
-
válasz #09634560 #48301 üzenetére
szia, nálam semmi ilyen, egyelőre felhagytam a mozival és zenével épp a háttérben megy ID tv csatolna, a JBL soundbaron
de majd egyszer eljön az ideje, csak most más a prioritás az életben"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
szép jó estét az Uraknak, hasplasztika pipa
történt valami említésre méltó amíg ki voltam ütve (másfél hét kórházban fekvés)?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Flowtation #46494 üzenetére
Köszönöm
-
-
válasz arcitec #46477 üzenetére
Egyébként igen, futni nem bírtam volna, arról nem is beszélve hogy volt egy fiatal kori boka sérülés, ami miatt nem is tudnék futni...
De summa summa, a lényeg hogy ment a mozi, ez van
-
-
válasz arcitec #46469 üzenetére
Azért mert holt tőke volt.
Időközben rajottem hogy inkább a kivancsusagom és vágyaim irányítottak mintsem a hobbi érzés, ezért fogyasztottam le a rendszert.Persze jogos az észrevétel, de tudod azt is megtanultam ennyi idő alatt hogy ezek csak tárgyak.
Amit nem használunk, el kell adni.Amúgy korrekt áron kelt el, szerintem mindketten jól jártunk az üzlettel
-
válasz Dorian #46471 üzenetére
Kellett a pénz szoba biciklire
[kép]
[kép]
Egy hónapja tekerek, és nem mindig indítom el a mobil appot hogy számoljon.
A bringa km órán már körbe ment aulz 1000 km, számláló[ Szerkesztve ]
-
-
szia, amint lesz időm írok szívesen róla mit és hogy csináltam, de nem bonyolult a képlet.
mindenkinek más jön be, nálam a szénhidrát csökkentés volt a megoldás.
este hat óra után nincs semmi étkezés.
ha van rá mód, lehetőség, mozgás, mondjuk én nem mozogtam, nem is bírtam volna...
most már igen, nem is keveset mozgok.
Egyik cimborám írta anno, hogy nincs kövér testalkat.
A "német származású szobafestő" bebizonyította, ha az ember eleget mozog és keveset eszik, lefogy
bocsánat, nem sértésnek szánom, senkit nem akarok megbántani ezzel a viccel, de nem bírtam kihagyni[ Szerkesztve ]
-
-
válasz fehér_ember #46461 üzenetére
köszi,
nem tudom, most úgy gondolom, "megpihenek"
nem fogok csendben lenni, csak sokkal inaktívabb leszek, mert nem a telefon és a net lesz az első az életemben
de azért gondolok majd rátok is, amikor járom a világota fogyás nem volt egyszerű, mert már ott tartok, hogy többet fogytam mint amennyi vagyok jelenleg, a régi test súlyom, "közel 120 %-át" leadtam
[ Szerkesztve ]
-
Urak, ahogy anno beköszöntem ide, amikor elkezdtem a mozis pályafutásom, most illő módon elköszönök.
Szeretném mindenkinek megköszönni a segítséget, amit nekem szentelt a szabad idejéből.
nagyon jókat beszélgettünk, de most elbúcsúztam a mozi világtól, vagyis a minőségéi mozi világtól.
Egy gyerekkori álmom vált valóra, amikor sikerül össze rakni a mozit.
Viszont a nagy mértékű fogyásomnak köszönhetően, egy holt tőkévé vált a mozim.
Így megváltam tőle.
Most is van 5.1, igaz lényegesen "rosszabb" minőségében, de nekem elegendő.
Már közel egy éve érik bennem a gondolat hogy felszámolom.
Ez az elmúlt hetekben megtörtént.
Néhány kép búcsúzásul
[kép] [kép] [kép]
tudom, a létező legrosszabb elhelyezés a sub-nak, de majd fel fogom cserélni, de egyelőre a sorozatoknak így is megfelelő...Mindenkinek mindent köszönök hogy itt lehetettem és elviseltetek, itt leszek, amikor tudok, de most már elkezdtem élni az életem, a négy falon kívül is, amit eddig a súlyom miatt nem tettem.
Dorain szavaival búcsúzom (kicsit aktualizáltam a helyzetemre":
"Mielőtt elkezdtem mozizni, a különböző stílusú és minőségű filmjeimet élvezettel hallgattam/néztem rendszeremen, pusztán az élmény kedvéért. Most 3-4 év mozizás és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda ;)"[ Szerkesztve ]
-
819 új hsz
nem fogom visszaolvasni
új PH, alakul az élet ha nem vagyok itt
volt valami említésre méltó Uraim?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
-
-
-
Köszönöm mindenkinek az elismero szavakat
Igen jól mondod, megtartani ugyan akkora erőfeszítés lesz, de rajta vagyok.
Ez gondolkodásbeli életmód váltás.
Amúgy testvérem Facebookon a Norbi csoportba megosztott egy fotót, és még a Norbi Update "srácot" is lenyugozte az eredményMindenki : igyekszem maradni itt, mint régen
-
Köszönöm kérdésed, nagyon jól, egy nagyon pici hiányzik és meglesz a 100 kg mínusz, csak már nem propagalom
A héten beteg vagyok, mentem a házi orvoshoz és így fogadott.
"íme az ember, aki megfelezte magát"
És valóban szó szerint, annyit fogytam, mint amennyi kg vagyok most[ Szerkesztve ]
-
válasz Vicarious1 #45023 üzenetére
Igen, igaz, nem tudom mi lehet vele...
Amikor beszéltünk, még minden rendben volt, valamikor tavaly karácsonykor"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Vicarious1 #45021 üzenetére
Ott a pont, ezt én is igy gondolom
-
válasz Vicarious1 #45019 üzenetére
Ez nem nyaralás volt, de teny hogy bitang rég voltam itt.
1114 olvasatlan üzenet várt...
Nem olvastam vissza
Volt időközben minden, még lakás felújítás is, de a mozi alkotó elemek nem változtak[ Szerkesztve ]
-
Szép jó napot az uraknak.
Egy kicsit el voltam veszve, nah jó, nagyon
Volt valami érdekes vagy csak a szokásos?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
-
-
Szép jó estét az uraknak.
No, kivégeztetek már valakit?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz univerzita #42416 üzenetére
Dehogyis, hidd el a béka segge alatt kezdtem, és az itteni nagyok tanácsát követve raktam össze egy korrekt rendszert, és a minőség, hidd el, nem 100 ezer forintnál kezdődik.
Az hogy egy kiegészítő, akár egy hangsugárzó konzol, polc vagy akár egy tápkábel mennyit jelent, azt én magam soha nem hittem volna, és mégis.
Igazuk volt de direkt offba teszem, ne látszódjon
A helyzet hogy igazuk van, és ha az ember eler egy 'szintet' minden xar ami előtte volt és nem tudja nyugodt szívvel ajánlani....
És amúgy is, 'Egy bizonyos szint fölött, nem süllyedünk egy bizonyos szint alá' ugye Dorian?Daywalker: +1
[ Szerkesztve ]
-
válasz Daywalker #42413 üzenetére
&univerzita
Látom semmi nem változott örülök hogy minden a 'régi'
Amúgy BBeci ajánlatai eddig mindig bejottek, függetlenül attól hogy drágábbak mint az átlag 'tesco gazdaságos' megoldások[ Szerkesztve ]
-
Szép jó napot az uraknak.
Volt valami érdekes erre felé?
1338 hsz nincs kedvem végig olvasni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Daywalker #39244 üzenetére
Igen, a mozi és zene hallgatás is egy fajta életmód, mint annyi sok minden itt
BBéci igazad van, ebben is
'Valljuk be, szívesebben megnézünk egy lapos hasú, feszesen gömbölyű popsijú nőt, mint egy elhízottat'[ Szerkesztve ]
-
-
válasz spiky03 #39205 üzenetére
Köszönöm, nekem is tervben van még további 30 kg és utána már merek tükörbe nézni
Ez nem új évi terv, már féléve csinálom, csak most írtam róla.
Kivancsi vagyok Norbi72 hol tarthat a fogyókuraval"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
válasz Beni2360 #39193 üzenetére
Köszönöm, nálam most fogyókúra van, de nagyon, így nem volt nagy kajálas
Ami eddig lement súly, kb 30-35 kg, derekboseg 164 cmrol lement jelenleg 143 cm, de nincs megállás, le akarok menni emberi, konfekcio méretig[ Szerkesztve ]
-
-
Jó estét urak...
678 hsz
Kinyirt valaki valakit az elmúlt hetekben, hónapokban?
Boldog Új évet kívánok"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz Gtaati #37975 üzenetére
és ezt a néha így vagy úgy hallod, zenén jön elő?
nem
az is egy fontos szempont hogy magadban meg tud határozni mi is hiányzik...
anno én is voltam így ezzel, de az elhelyezés is fontos, no meg szoba akusztika, de ezt úgy is tudod
lehet a forrás a ludas ilyen esetekben?[ Szerkesztve ]
-
válasz I'am Dony #37965 üzenetére
nálam a Canton szub eléggé brummogott, visszhangzott, az Onkyo-CXR200 csere után, mivel nincs akusztikai korrekció a cambridge avrben
ezt az ELAC szub csere és bemérő rendszere, maximálisan megoldotta, korrigálta[ Szerkesztve ]
-
válasz Gtaati #37961 üzenetére
szia, nem rossz az ötlet amit gondolsz, de szerintem a CXR200 kívánja a "jó minőségű" hangsugárzókat.
nem emlékszem neked mi is van, de a méricskélésnek, szerintem, akkor van létjogosultsága, ha valamiben kevésnek érzed a hangot, vagy valami zavaró anomáliát tapasztalsz, mint anno én az ELAC 2070 vásárlása előtt a Canton szub--al ...[ Szerkesztve ]
-
+1, hát igen, én is ezért "pihentem meg"
nagy a kontraszt ár/érték arányban márJigsaw04: lassan érdemes lesz cserélni az ELAC-jaid, kicsit magasabb kategóriára
ha gondolod elviheted kölcsönbe meghallgatni mint tud az új Denon-od a BS 263 dobozokkal[ Szerkesztve ]
-
válasz zsoika #37719 üzenetére
Nem így történt, előszoba szigetelés, teliesites volt a mai feladat, most 'valós' dolgokra költők. A mozi nekem több mint tökéletes, most egy ideje már csak élvezés van, és imadom
Ui, te már voltál nálam, főleg, télen, tudod milyen hideg az előtér. No azt csináltuk meg, fűtés lett beuzemelve és szigetelve lett.
Elég korrekt lett[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz spgabor #37639 üzenetére
Banán dugó felesleges, csak akkor indokolt, ha sokat 'dugdosol'
Hangfal kábel már a 2,5 mm-es kereszmetszettol javasolt, és érdemes magas tisztaságú sárgaréz hangsugárzó kábelt választani.
Ha rakeresel itt a topikba, találsz linket, de azt hiszem a kácsának is van megfizetheto áron ilyen kabele, legalább is aut szoktak az urak itt ajánlgatni...[ Szerkesztve ]
-
válasz spgabor #37636 üzenetére
Mozin azért általában 80 Hzen vágunk és ha nincs szub akkor a melyek a front oldalon fognak szólni, ami azért közel sem olyan 'kellemes' mint egy szubbol.
De persze vásárolj olyan sorrendbe ahogy meg tudod oldani"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
+1 a CAnak
Mondom ezt úgy mint egy CA tulaj
Utana néztem, és azért a Sony is korrekt vasnak tűnik.
A cambridge sztereón szerintem jó lehet, de meg kellene hallgatni mindkettőt, ha van rá módod, mivel azért ez erősen ízlés függő...[ Szerkesztve ]
-
válasz spgabor #37632 üzenetére
Szia, célszerű az egységre törekedni.
A mély meglesz mozin, mivel lesz szubod, így 'független' hogy a front álló vagy állványos, mozin úgyis vágni fogod a frekiket, és a szub mondja majd a mély hangot[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Kal-El #37108 üzenetére
Szia, jack to rca kábel kell szerintem neked.
Nem hinném hogy annak a music centernek szüksége lenne egy optika jel átalakító forrásra, szerintem elég az alaplapi füles kimenetre kötni...
Bár az általad vázolt elképzelés is működhet'Mondjuk másik hifi, amin van digitális bemenet?'
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Beni2360 #36932 üzenetére
Az pedig annyi, kb egy dts féleség
Formaster: én már hallgattam az rz900as vassal a dts virtual x-et.
Nem volt rossz, szerettem, sőt az álatmos, sem rossz.
Ettől függetlenül én úgy hallgatom, ahogy van a forrás, nem kevergetettem az avr a hangsavokat[ Szerkesztve ]
-
válasz #37030656 #36921 üzenetére
Hát igen, a nyolc csatornás magyar hang a felhőkarcoló c. filmen van.
Az 'új' formátum ac3 hangsavval.
No meg az új jurassic world is 7.1es magyar hangú.
Több nem nagyon jut eszembe.
Láttam még itt ott ilyen ac3-as 7.1es hangú filmet, de valóban nem jellemző.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz zsoika #36539 üzenetére
Jól mondják a többiek, a tovabb osztás számít jogsertesnek...
De itt most a ph alapelvei miatt nem szabad beszélni erről.
Még így is toleransak az adminok és modik, mert nincs azonnali 'kivégzés'Szóval, mivel nyilvános az oldal, és termesztesen nem támogatják a warezt, főleg úgy hogy itt beszélne ki az ember mit hogy kell feltorni, ellopni, stb...
Alapvetően érthető, VoidXs kolléga mondja, hogy még a forrásokból kinek mi van meg, arról sem szabad beszélni, szerintem az is érthető, mivel az majdnem olyan mintha a drog is tiltott, nem beszélünk róla, de mindenki kifejti a véleményét hogy kinek melyik a megfelelőbb, stb...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Formaster #36484 üzenetére
Nálam anno a cikkben szereplő beállításokkal ment a 7.1 minden egyéb beállítás nélkül.
A többire sajnos nem tudom a választ...Ui, a mix channel nem lehet hogy olyan mint avr esetén az all channel funkció?
Akkor minden doboz szól függetlenül a forrástol...[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest