Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Lacielvtárs #130743 üzenetére

    "ezen HDMI kábeleknek köszönhetően, kiváló lett a kép minőség. Bele sem merek gondolni abba, hogy milyen mértékű javulást hozhat egy még komolyabb HDMI kábel csere."

    Ezt a tapasztalatodat jól jegyezd meg, mert ezt hívják PLACEBO-nak. Ez egy borzasztó fontos dolog a hifi-házimozi világban. (Is.) Már milliószor volt róla szó, de egy újszülöttnek minden vicc új. Hacsak nem volt hibás a kábeled, tökéletesen kizárt, hogy te bármilyen VALÓS képminőség javulást tapasztalhattál a kis LCD-den a HDMI-kábel cseréjétől. Erről könnyen megbizonyosodhatsz, ha elvégzel egy egyszerű vaktesztet.
    Mindezt nem azért írom, hogy elvegyem a kedved, örülünk, hogy ilyen lelkes vagy a témában, de fontos, hogy az ilyen egyértelmű bullshitek, hatalmas túlzások ne terjedhessenek tovább akadály nélkül. Amit láttál, pontosabban látni véltél, az NEM a kábel hatása volt, ha megérted ezt, ha nem.
    A többi tapasztalatodban is benne van a psziché, múltkor az új szubkábeledről írtál valószínűleg erősen túlzóan, és ez mindaddig így is marad, amíg nem fogadod meg azt a jó szándékú tanácsot, hogy a tapasztalataid leellenőrzésére végezz el normális teszteket. Pláne, mielőtt cikkeket írsz róla. :)

    Kedvenc helyesírási hiba az írásodból : "olyan rég írtam már cikiket a házi mozim építésével kapcsolatban" Nem, nem rég írtál cikiket. :DDD (Bocs, nem hagyhattam ki. :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák