- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulltime4wd
tag
válasz
kukinyo #21439 üzenetére
Nekem az a 7-es semmilyen lelkiismereti problémát nem okozott, ami ilyen hangokat tud kiadni magából dobozolt, új állapotban is, az vesszen
Nem forrasztottam, az éleket megpróbáltam a legjobban egymáshoz illeszteni, belülről pedig simán ragasztószalaggal "kezeltem". Szélzajt nem igazán okoz, főleg a meredek dőlésszög miatt, a régi forgott 2600, sőt 3000-et is, az új(kommersz) 1300-1800 között, csak nálunk sok a por, úgyhogy gyakrabban kell takarítani, mert akkor hangosodik, de ez nem szűkítőfüggő.
Sok sikert, bármelyik megoldást is választod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Legrand szünetmentes tápegység
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged