Hirdetés
- A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
gp A PC-re szánt alkotás alig néhány hét múlva végre elérhető lesz az érdeklődők számára.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weor
csendes tag
válasz havenday #9100 üzenetére
Innen is töltheted/tölthetitek, ha az szimpatikusabb:
https://drive.google.com/drive/folders/12IWVgamKiNT_qC21VdlSMF4bjXYUZ_lc
Ugyanazok a modok és ugyanaz a csapat, csak erről a google drive-ról átcuccoltak a yandexre, mert kifogytak a tárhelyből.
Több, mint 20 éve foglalkozom számítástechnikával, elhihetitek, hogy semmi baj nincs a yandexszel, csak egy tárhely
Nekem a HD NPC mod is bejött, itt írtam róla fentebb a 9066-os hozzászólásban.
De a HD textures mod is király, szebb minden (terep)tárgy.
Ezzel a kettővel egy baj van, hogy legalább 8 gigás videókártya kell hozzá.Ezen túl van egy legalább 4 oldalas jegyzetem helyes telepítésről, modokról, hibajavításokról, korrigálásokról, amiket érdemes megcsinálni.
Ami még célszerű, hogy Configurator nélkül elindítva gyorsabban tölt be és több az fps is, a Revisited leírásában benne van (asszem az egyik pastebin linken), hogy milyen parancsikont kell csinálni.
Tervezek ide egy részletes, képekkel ellátott teljes leírást a telepítéstől az opcionális modokig, ha lesz rá időm, de az nem idén lesz azt hiszem
[ Szerkesztve ]
-
Weor
csendes tag
válasz havenday #9102 üzenetére
Szívesen
Még egy tipp:
A user.ltx fájlban ezeket az értékeket:
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 1.
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_tonemap_lowlum 1.átírod erre és akkor élethűbbek lesznek a fényviszonyok:
r2_sun_lumscale 1.2
r2_sun_lumscale_amb 1.4
r2_sun_lumscale_hemi 1.2
r2_tonemap_lowlum 0.8Közben előtúrtam a jegyzeteimet, hát elbaszott sok minden van...
A teljesség igénye nélkül:
A Lada Niva 200 kilót tud cipelni a játékban, miközben a gyári adatok szerint 340 kilót.
- ezt is átírtam (persze először nem ment, mert el van baszva a Lada neve az eredeti fájlban, rá kellett jönni erre is... )Az egyik pályán a sajt neve orosz maradt
- ezt is felkutattam, hogy melyik fájl és átírtamVan egy küldetés, hogy lőj le egy varjút az égről, csak mire leesik a földre, el is tűnik a tetem
- kijavítottam, hogy több idő legyen, mire eltűnikA magyarítást sikerült előhozni a Revisitedben, de ez még kicsit bugos, ha lesz időm javítom.
A játék 3 helyről tölt be: becsomagolt gyári fájlok, mods könyvtár és végül a kicsomagolt fájlok
- sikerült priorizálni, hogy a mods könyvtár legyen a legutolsó, amit betöltA rookie fokozatú zsoldosok kapucnis nyomik
- lecseréltem a textúrákat más zsoldoséról lelopva (szerintem egy zsoldos katona nem úgy néz ki, mint egy bandita)A zsoldosok hullái közül nem mind volt vonszolható (ez már a sima Lost Alphában is így volt)
- javítva, hogy minden hulla vonszolható legyenA Yantar pályán el van cseszve egy küldetés
- javítva scripttelMeg ugye ott van a 9024-es hozzászólásom is.
Szóval sok meló, mire néhány biszbaszt összeszedtem és javítottam, és még a magyarítás a Revisiteddel nem is lett kész.
Jövőre ha lesz időm, ezekről írok részletesen képekkel, ha valaki javítani akarja, meg a javított fájlokat is feltöltöm valahova, meg folytatom a magyarítás összehozását rendesen a Revisiteddel.
[ Szerkesztve ]
-
havenday
tag
Itt megakadtam, mutatom képen. Telepítéskor a Xvid telepítője kicsi blakban nyílik meg, görgetni kéne benne, de nem lehet.
-
havenday
tag
Feltelepítettem, felraktam a Revisited-et, 3X becrash-elt, meguntam, letöröltem mindent. Ezt már régen is untam
[ Szerkesztve ]
-
havenday
tag
igen. Miért?
-
havenday
tag
Háááát, úgy telepítettem mindent, ahogy le volt írva, lépésről-lépésre, a launcher indítása után nem mutatott telepített mod ot. Elindítottam, elkezdte betölteni a jáékot, majd kilépett a teljesképernyős módból és csak pörgött, kép ott lesz alul. Nagy nehezen ki tudtam lépni, WIN újraindítás. Indítás után a feladatkezelő szerint fut a launcher, 530 MB ot foglalt el. Ezt win restart után, mikor még semmihez se nyúltam. Restart újra, be se indult, fekete képernyő. Reset gomb a házon, újraindítás, a WIN védett módba lépett be!!!!
-
Pet84
tag
válasz havenday #9113 üzenetére
Ezt is megcsináltad?
Open the zip file Lost Alpha Configurator. Move the configurator exe from the Lost Alpha Configurator archive to your LA DC 1.4007 root dir and overwrite. Make a backup of the original configurator if you wish. *This is the newer one from DCE which works better.Nasenscheidewandverkrümmung
-
Pet84
tag
válasz havenday #9115 üzenetére
Az eredeti configuratort kéne megpróbálni akkor visszatenni, az valahol benne lesz sztem az eredeti LA DC installjai közt. Vagy ha ez nem, akkor még configurator nélkül elindítani, Weor írta az egyik kommentjében:
"Ami még célszerű, hogy Configurator nélkül elindítva gyorsabban tölt be és több az fps is, a Revisited leírásában benne van (asszem az egyik pastebin linken), hogy milyen parancsikont kell csinálni."Nasenscheidewandverkrümmung
-
Zsoxx
senior tag
Az 1.4007 nálam is crashelt Win10 alatt és fagyott, néha csak a resetgomb segített, aztán inkább WMware Workstation virtuális gépen futtattam, mielőtt totál szétcseszi a Windowst. Pedig semmilyen plusz modot nem raktam fel hozzá.
-
shield
őstag
Tényleg jó lenne már egy jól összeállított LA. Sokat kínlódtam vele, feladtam, pedig elég türelmes vagyok a Stalkerekkel.
Ha jól emlékszem az 1.300-as verzió ment a legjobban nálam, de annál még elég lakatlanok voltak a pályák, ha jól emlékszem.
Egy stabil verzió jól jönne, magyarítással.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
havenday
tag
Megszereztem az első szerszámkészletet, amit még a kordonban kértek tőlem. Lesz több is ebből a fajtából vagy mindháromból csak egy-egy? Mindegy kinek adom le, vagy érdemes egy valakinek oda adni?
-
Veszett Róka
csendes tag
válasz havenday #9122 üzenetére
Több is lesz belőlük, érdemes több technikust is felszerelni velük, és elsőre a központi helyeken szereplőket. Én csak Foxnak, Diodornak és Ivancovnak adtam szerszámokat, de amúgy öt teljes készlet van a pályán.
-
havenday
tag
Köszönöm!
-
Weor
csendes tag
válasz Dhampir #9121 üzenetére
Elég sok tárhelyszolgáltató létezik...
Értem a kérdést és ha meglesz hozzá az időm, akkor telepítőt szeretnék csinálni, amiben benne lenne minden javításom, opcionálisan választható magyarítással és/vagy kiegészítő felirattal, telepíthető Revisiteddel, meg az általam preferált és tesztelt modok, mint a HD NPC pack, meg a HD Textures pack, meg ilyenek normális leírással a telepítőben, meg képekkel.
És persze a leguccsó configuratorral, mert hát tudjuk, hogy amit az LA telepítője tartalmaz, azzal mehetünk a slozira és kitörölhetjük vele.
Oszt nem kéne mindenkinek minden telepítésnél baszalognia.
De ez jövőre valamikor csak.
-
havenday
tag
Eddig lefagyott random, max negyed órát bírt. Most elindul a mentett állás töltése, majd kidob, nem crashal csak kidob játékból, mielőtt betölődne. Csk win újraindítással tudok bármit is csinálni, mert a configurator forog és az egér kurzor nincs.
-
capulet75
addikt
Dark Valley-ben a helikoper szétlőtte a Nivát füstölősre, még mielőtt beleültem volna. Így meg nem indul. Van erre valami megoldás, vagy töltsek be valami korábbi mentést?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Weor
csendes tag
válasz capulet75 #9130 üzenetére
Jézusra esküszöm a kereszten, hogy nem akarlak bántani, de te indítottad ezt a topicot 12 éve, van több, mint 500 hozzászólásod és megkérdezed, hogy mit lehet tenni a megrongált autóval?
Szerszámosládával megjavítani. NEM szerszámkészlettel, amit küldetésben kaptál, hogy szerezd meg, hanem a zöld szerszámosládával: [link]
Ha pedig azért nem indul az autó, mert kifogyott a benzin, akkor benzines kanna kell és meg kell tankolni: [link]
Az autó hátuljánál lehet előhozni a menüt:
-
capulet75
addikt
Nyilván nem emlékszem már, 12 év a krvarég volt. Azóta lett 3 gyerkem, meg csinálok 876459 más dolgot. Gondoltam megkérdem, mert ki tudja már, de mea culpa.
Ja, nincs zöld szerszűmosládám.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
Át lehet szerkeszteni az fsgame,ltx-et? Jó lenni picivel több súlyt vinni, mert sok idő ide-oda mászkálini a cuccokért.
-
Pet84
tag
válasz Veszett Róka #9135 üzenetére
"odaadod a csomó cuccot egy hullának"
Nasenscheidewandverkrümmung
-
havenday
tag
válasz Veszett Róka #9135 üzenetére
hmmm, nem rosssz
-
Weor
csendes tag
válasz capulet75 #9133 üzenetére
Csaló!
Az fsgame.ltx (nálam legalábbis) a könyvtárszerkezetet, illetve azok prioritásait tartalmazza, szóval nem az kell neked.
Elvileg a gamedata\config\lost_alpha\la_skills.ltx fájl tartalmazza, hogy mennyit tudsz cipelni.
Jobb klikk / társítás / jegyzettömbbel tudod megnyitni és módosítani.
De van rá mod amúgy (google első három találata között volt ):
https://www.moddb.com/mods/lost-alpha/addons/carryweight-14007-la-dc
És hogy még trollkodjak kicsit és idézzek egy klasszikust:
örökéletkód nem kéne?!
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Nem csalni akarok, időm nincs. Nyilván elmehetnék 3x oda-vissza az összes mapra, ahol lerakatot csináltam, de nem ezzel akarom tölteni azt a kis időt, amikor le tudok ülni gámázni egy kicsit.
-
Weor
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Pet84
tag
Nekiültem én is. Még mindig be tud szippantani néha elképesztően néz ki a táj csutkára húzva a grafot így 10 évvel megjelenés után is.
Amitől elszoktam és most vissza kellett szokni rá, az a fegyverek viselkedése, szórnak összevissza a gyengébbek amíg nem fejlesztem fel őket, az ellenfelek sokszor meg se rogynak 1-2 jól elhelyezett lövéstől se. Nem bánom mert a vanilia Stalkerben is így volt. Kíváncsi leszek ez a Stalker 2-ben hogy lesz megoldva.
A rövid csövű shotit viszont most nagyon megkedveltem, soha nem használtam korábban egyik stalkerbe se.[ Szerkesztve ]
Nasenscheidewandverkrümmung
-
havenday
tag
Ez a DXdiag crash poblémát meglehet valahogy oldani? Van, hogy csak a számítógép újraindítás segít csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingatlanos topic!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen