- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
Juj, holnap megpróbálok a szomszéd gépéről képet csinálni. Beleépítette az íróasztalba, olyan gánytopic módra. Eszméletlen! Majd meglátjátok!
-
Yürei
csendes tag
válasz
geprombolo #13398 üzenetére
Nekem is azon akadt meg a szemem először! XD
----
Ha esetleg a mintázatot nem festenéd hanem kivágnád és mögé egy vékony üveg műanyag vagy akármilyen színezett dolgot helyeznél ami valamennyire áttetsző az szerintem elég jól nézne ki. Ha pedig az elejére fekete fémrácsot tennél enyhén meghajlítva az még dobna rajta egy nagyot. -
Dapro
senior tag
Sziasztok.
Miközben a képeket töltöm felfele az imageshack-re. vázolnám a helyzetet.Először is, mivel ráakadtam erre a topikba (jelzem totál véletlenül) ezért gondoltam én is hozzászólok és gazdagítom a repertoárt.
Szóval. Ez az egész úgy kezdődött, hogy egy szép estén nekiestem a jelenlegi gépházamnak. Sok ambícióval, konkrét ötletek nélkül, de úgy voltam vele, hogy hát ha én most nem kezdem el akkor sose. Fogtam a sövényvágót és paff félbevágtam, ki offoltam pár elemet is belőle. Mind1 a lényeg, hogy használhatatlan.
Ez lett belőle.
KÉP01
KÉP02
KÉP03
Nem viccelek 1 hete így áll a gépem. Közben pakolom fel-le amikor épp LAN-olás alakul ki.
Aztán rájöttem, hogy nekem van egy másik gépházam is, ami ráadásul nem is olyan gyatra.
Mivel akkor adtam el belőle az alaplapot ezért utána kiszedtem belőle minden mást is.
A gépház előlrőlJelenleg a tervem a következő:
-Full fekete matt festés EZZEL
-Előre Scythe Kama Bay Fekete + HDD stabilizer a cd-romok helyére így még HDD hűtésem is lesz (eddig sosem volt).
-Hátul egy +8cm venti (1k körüli)
-Felülre egy hordozást jóval megkönnyítő fület rakok amit egy Puma férfi válltáskáról fogok leoperálniA fül ami rajta lesz hasonlít erre az Ammo Case 533-as fülre.
-Tervezek rá naracssárgával mintákat, kanji jelet vagy "tribal vagy normál stripes"-okatMost így állok:
KÉP04
KÉP05
KÉP06A fehér részekből már fekete lett. Most szárad.
A többi kép holnap szerintem jönni is fog.Amennyiben valakinek van ötlete amivel még szebbé tehetném ezt a csodás házat kérem jelezze. Mindent meghallgatok. Lényeg a lényeg. Pénzhiány miatt csinálom ezt és szeretnék valami egyedit is. Ha sok pénzem lenne akkor egy Ammo Case 533-am lenne már rég!
=)Dapro
-
Yürei
csendes tag
válasz
csicsaaa #13395 üzenetére
Ez csak elméleti síkon létezik mivel nincs anyagom a megépítéséhez.
Ezen kívűl a PhotoShop tudásomnak is vannak határai és egyébként sem akartam egy gépet is köré ollózniIgazából az érdekel hogy ilyen módon javulna e legalább minimális mértékben a hőmérséklet.
----
Így a képeket elnézegetve tulajdonképpen ugyanazt csináltad amire én gondoltam csak kicsit máshogy.
---
Ha egyszer úgy hozza a sors hogy be tudom szerezni a szükséges anyagokat majd megépítem és beszúrom ide a képet. ^^ -
csicsaaa
tag
A fent látható képeken is látszik, hogy én megoldottam úgy, teljesen elszeparáltam a belső levegőtől úgy hogy egy 70-es csövet raktam a gyár ventire.Csak sajna hiába volt "fullos" a hűtésem
a tokozás közbeszólt
Amúgy részemről nem valami kidolgozott ez a be és kimeneti nyílás azokkal a helyes kis nyilakkalDe ha nálad minden klappol akkor miért ne?
-
Yürei
csendes tag
Ne akarjatok egyből megölni csak unatkoztam és össze vagdostam pár képet.
Mióta gondom volt a hűtésemmel sokat gondolkoztam itthoni megoldásokon még mielőtt eldöntöttem hogy veszek egy normális hűtőt.
Az elmélkedésből ez a valami született.úgy képzeltem el hogy a levegő ellátást a ház elején vagy oldalán keresztül oldanám meg.
A meleg levegő távozását pedig a ház hát oldalán keresztül.
Tulajdonképpen a ház belső légterétől teljesen elszeparáltan működne.
Ezáltal kiküszöbölve hogy a házban lévő "meleg" levegőt keverje a ventilátor.
Vegyétek figyelembe hogy nem értek a dologhoz, csak egy kósza gondolat.
A felfüggesztésen ne is gondolkodjatok azt nem volt kedvem össze ollózni.
Mi a véleményetek? lenne értelme egy ilyennek? -
csicsaaa
tag
Sziasztok!
Most láttam hogy van egy ilyen "őrült" topic is, és gondoltam megosztom veletek a rossz tokozású processzorom (Athlon 64 4800+) okozta első lépésem.
Erre a lépésre a házból való közvetlen hő kivezetése vitt, és egy darabig jó is volt.Valamiért mindig romlott a hőátvitel,és ezért voltak továbbiak, de ezek már nem "látványosak" már!Ezt a tokozásbeli problémámat a polírozás oldottam meg.
Ilyen módon oldottam meg, de már egy Artic Cooling-om van és ez sem teljesített vmi szépen.Kíváncsi lennék hogy így végleg megoldva a problémát, oldalról fújva le a hőt és kivezetve, mennyire versenyképes a gyári hűtő!Talán majd egyszer...
A burkolat AutoCAD tervezéssel, lézerkivágással készül 0.5-ös rozsdamentes (INOX) acélból. -
zoltanz
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #13372 üzenetére
Vannak flexibilis rövidebb-hosszabb megoldású riser -ek is 10-20-30 cm kb.
Így elég jól el lehet rendezni a kártyákat kisebb helyen is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #13389 üzenetére
Hát, erre combosabb rendszert is rá lehet akasztani, de félek én túllépném a keretet. Aztán tudod hogy megy ez a hosszútávú dolgokkal... Úgyis a nagyobbikra kell méretezni a házat...
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #13387 üzenetére
Próbálom elkerülni, de lehet, hogy rákényszerülök
Akarnék venni egy zotac ionitx n330-as alaplapot, amihez tartozék egy 90w-os táp. Na ezt a típust az országban senki nem tudja(akarja) beszerezni. Így lehet kénytelen leszek olyan alaplapot venni, amihez nincs táp, de mivel hangtalan kell így jönne szóba egy psu. -
pee13
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #13385 üzenetére
1986-os gyártás, röhögnék ha lenne még garancia.
Persze jó lenne néha
Garázst a népnek!
Amúgy szerintem ki lehet polírozni onnan, majd tavasszal meglátjuk, most nem térdelek a hóba a polírcuccal. Én csak azért fújok, mert le se sz@rják az emberek, hogy éppen kinek a tulajdonában tettek kárt. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #13386 üzenetére
Kb 10k
Kell?
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #13381 üzenetére
Hogyé adnak egy ilyet?
-
pee13
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #13381 üzenetére
Konstrukciós hiba!
Mekkora buli lehet már leszedni ezt a lapról, főleg ha jól körül van szórva cuccal! -
Pista0001
addikt
válasz
KillHates #13379 üzenetére
Köszi az ajánlatot, de ezt a tápot (szinte) semmiért sem adnám oda
. Elvileg akár egy komoly konfighoz is elég a teljesítménye (450 W max), gyárilag harisnyázott minden kábele, 24 tűs az ATX csatija, van 2 sata csatija is és nem is hangos egy kisebb beavatkozás óta. Sajnos a ventijei nem hőmérséklet szabályozottak hanem fullon mennek állandóan, de kapott mindkettő egy-egy 8 voltos tápstab. IC-t, azóta nincs vele gond.
A korábban említett HTPC-ben is ez volt annak idején, és vannak későbbre is terveim ezzel a táppal.
-
Pista0001
addikt
válasz
Az a baj hogy a gyártók nem nagyon mernek eltérni a "hagyományos" elrendezéstől. Olyat meg főleg nem láttam még hogy a háznak csak egyik mérete tér el nagy mértékben a szokásostól. Ha már kicsinyítenek - vagy éppen nagyítanak - akkor azt minden mérettel megteszik, nem csak egyikkel. Én már azon is meglepődtem hogy a HTPC házak közt nagyon sok ATX-es van. Abban a hitben votam hogy szinte mind mATX. De ha már úgyis a hi-fi méret a cél akkor ajánlom ezt a topikot.
Szerk.: Ha riserrel 4-et az egyik irányba 3-at meg a másikba fektetsz akkor nem magasabb
. Egy ősrégi P1-es Compaq Deskpro-ban láttam ilyen megoldást.
-
Gorneck
legenda
válasz
Attól még nincs ilyen ház sztem...szal marad a saját összerakás...
-
válasz
Az oké, de írtad, hogy csak pár dolog lenne a gépben. Nem gondoltam, hogy mind a hét slot-on megtöltöd...
-
TESCO-Zsömle
titán
Gorneck23: Nem kell, hogy a vinyó az alaplap után kezdődjön. Nyugodtan lehet az ODD-vel együtt a CPU felett.
(Ha már egyszer a kártyák miatt magas a ház)
Pista0001: Ahogy írod is, nálad a laposság volt a lényeg. Nálam a kártyák és a táp miatt legalább 15cm magas a ház. Ahogy azt korában írtam, a CPU (RAM) felett simán elfér, a levegőt úgyis oldalról és elölről fogja kapni.
KillHates: Egyrészt azért, mert drága a riser, másrészt meg mert 7 slot elfektetve magasabb, mint állva.
Nem lenne ilyen gond, ha nem volna 1-2 komponens, amiből nincs LowProfil. Bővítőkártyát meg nem akarok hekkelni.
-
válasz
TESCO-Zsömle #13367 üzenetére
Apukám! Miért gond neked, egy kártyát elfektetni egy riser-el?
-
Pista0001
addikt
válasz
30 centis mélységgel nem fogsz találni. Csak az alaplap mélysége 25 centi. Szerintem flexelj szét valami Codegányt vagy hasonlót amiért már nem kár. Még a mATX slim házak is messze vannak az igényeidtől, már ami a külméreteket illeti. Egy példa csak a méretek végett. Esetleg HTPC házak közt jó drágán találhatsz, de azok is mélyebbek lesznek 30 centinél jóval.
Szerk.: A tavalyi MTH-ra épített HTPC-m mélységét se tudtam 375 mm alá szorítani, bár ott az extrém alacsony felépítés volt a fontosabb cél. Ami azt illeti ez össze is jött: 6,5 centi volt a belmagassága, +2*3 mm anyagvastagság alul-fölül, +9 mm magas lábak, így 8 centi magas volt az egész.
-
Gorneck
legenda
válasz
Ennél sokkal kisebbet nem nagyon fogsz találni...6 centibe nem fér el még a vinyó se a te paraméterezésed alapján....
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Találkozott már valaki innen igazán kicsi, fekvő ATX házzal? Olyan házat keresek, amibe belemegy az ATX alaplap magas SLOT-okkal (nem félszerzetek), de ehhez képest kicsi. (sűrűn vannak benne a cuccok)
Igazság szerint nem kéne sokmindent belerakni, az alaplapon lívül egy akármilyen ODD és 1-2 vinyó. Ennyi. De a bővíthetőség miatt muszáj, hogy magas-kártyás legyen.
Széltére 40-43cm a max, mélységre hát általában ezek 40-50 között mocorognak, nekem inkább 30 kéne a Hi-Fi cuccok miatt. Magasság 15 -nél nemigen lehet kisebb ugye a kártyák végett.
-
Szabaka
tag
válasz
geprombolo #13365 üzenetére
Csak a lyuk 8-as
Nem volt nagyobb rácsom...
Ha minden igaz holnap felfúrom a falra is...
És igen, a felfogatása nem elegáns, de ezért van ebben a topicban...
-
geprombolo
őstag
válasz
Szabaka #13361 üzenetére
Szép lett a polc. Mivel HTPC lesz, nem fog annyira hevülni a gép, de egy gémer verziónál már erősen izzadna a gép a majdnem teljesen eltakart ventivel...
Nem lehetne esetleg egy nagyobb ventit belerakni? Így ránézésre ez egy 8-as, egy 12-essel jó nagy huzat lenne a gépben. Mondom én -
Szabaka
tag
Na, megcsináltam hozzá a "polc"-ot: kép1, kép2. (A monitort el kell bírnia az első résznek, ezért fel kellett áldoznom a szellőzés jelentős részét
, de még így is lélegzik!)
És megérkezett Hong-Kongból a távirányító is.
Még a monitort kell felfogatnom ma, és lehet felfúrni a falra.
-
Fecniii
tag
válasz
geprombolo #13357 üzenetére
köszi szépen az elismerő szavakat!
-
Szabaka
tag
Egyelőre nekem is a vinyó a leghangosabb része... egy HTPC-t próbálok összerakni régi alkatrészekből. Nem is igazán HTPC, csak TV
Olcsón kaptunk egy LCD-t, és nem volt még TV barátnőmnél, mondom megcsinálom sec-perc alatt... Találtam egy csinos kis NetVista házat, meg szinte mindent ami kellhet (DVD olvasó sajna csak fehér volt). Az alaplap sajna ATX-es, szóval kevés a hely, és tudom, hogy szörnyülködni fogtok, de a tápot is ki kellett bontanom
Viszont így minden a helyén, "és még spóroltunk is". Kibelezve is elindul. A procit egy 12 cm-es venti hűti adtam neki szellőzést is.
Szerintem egy XP alapú Media Center lesz a lelke, vagy egy XBMC nem tudom még. először a Hardveres részén legyek túl
Itt pedig egy elég összecsapott sematikus rajz, hogy hogyan lesz a falra szerelveElvileg ma jönnek a bútorlapok. És holnap rakom össze. Tudom, hogy nem túl elegáns, de szegény ember vízzel főz
Bocsi a képek minőségéért, majd teszek fel szerintem szebbeket is...
-
Pista0001
addikt
Így hirtelen végiggondoltam hogy mennyit fejlődött az első gépem óta (majd' 20 éve) a számítógép. CPU órajel 150-szeres (a kétszer annyi magról ne is beszéljünk), ram kapacitás 1000-szeres, azok az EDO ramok nem tudom mekkora órajelen mentek, ha jól tudom max 50 MHz, a mostani 1600 MHz, VGA ram kapacitás 256-szoros (a mai szinthez képest elég kevés ram van a VGA-mon), VGA órajelbe bele se merek gondolni (a Woodoo 1 50 MHz-en ment, de nekem Trident-em volt
), HDD kapacitás 12500-szoros, a DVD kapacitása a floppy-hoz képest közel 3200-szoros...
-
mbence96
csendes tag
Igen, igen 420 mega! Ez a legkisebb vinyó, ami itthon van
-
mbence96
csendes tag
ÜDV!
Feltettem a Windows-t a 420 MB-os Quantum vinyómra, és most jó minden! Nincs kékhalál végre...mondjuk egy átlag mai júzer már rég halláskárosodott lenne a gép mellett -
Fecniii
tag
Szevasztok!
Gondoltam megosztom veletek, tökéletes vinyó hangtalanítási technikámat.
Apám szólt, hogy már elviselhetetlenül búg a gépe és találjam már ki mit lehetne vele csinálni. Szétszedtem, ki-be dugdostam dolgokat, szépen rá is jöttem, hogy a vinyók búgatják a gépházat. Mondom neki vegyen egy 5,25-be rakható vinyó rezgés csökkentőt, vett is egy ilyet, sajna nem volt elég, mondanom sem kell a samu vinyók még ezen keresztül is búgattak rendesen, szóval elkezdtem gondolkodni meg utána olvasni a dolognak mit lehetne kezdeni a dologgal. Többen írták hogy postásgumival kell felfüggeszteni, de nem tetszett mert a postás gumi hajlamos a kiszáradásra meg a repedésre, féltem, hogy idővel a gép aljában koppannának a vinyók, ekkor jött az ötlet. Gumiszalag vagy ahogy nálunk hívják "gatyagumi"! Vettem belőle egy métert fogtam a tűt és cérnát és nekiestem a gépnek. Mondanom sem kell tökéletes lett, egyszerűen hangtalan az egész gép. Csak ajánlani tudom, kb 100forint 1m ilyen gumi és 10 perc megcsinálni.Az album a kész felfüggesztésről.
-
geprombolo tanácsára ide is beteszem az én régi kis drágaszágomat: billentyűzet + az asszony UV-s körömlakkja project
[link] és a régi topic-ja: [link] -
Dimitryj
aktív tag
válasz
geprombolo #13343 üzenetére
inkább egy NT4et küldj fel rá
nekem annó a p3as celeronom volt ilyen kb 2 hetente 98 telepítés folyamatosan fayott, szal. néha egyszerűen kaka. nem is használtam sokáig 98at csak 1,5 hónapig aztán haver elmondta hogyan is kell a másolt XPt (nem bootos, könyvtárba ömlesztett, angol) telepíteni... -
mbence96
csendes tag
Oké, most még megpróbálom a másik vinyó(k)ra telepíteni, aztán ha megint találkozok a kékséggel leírom!
-
mbence96
csendes tag
Hidd el én is....
És örültem is egy darabig...csak fel akartam tenni az office 97-et és akkor kezdődött...utána többször is...de mi okozhatja???
-
mbence96
csendes tag
Lenne még1 próbléma...adott a friss win98-am , de a kék képernyők ugyanúgy jönnek....mit tegyek?
-
mbence96
csendes tag
Sikerült!!!!!! Veze barátunk segített priviben és most jó!!!!!!!!!!!!! Köszönök mindenkinek minden segítséget!
-
fkenny
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #13313 üzenetére
A multkor 2 ultimate és vagy 7-8 home premiumos (vista) kulcsokat szedtem le vaterarol
(Butus linux most nincs ekezetem)
-
geprombolo
őstag
válasz
mbence96 #13330 üzenetére
Ment egy levél neked. Teljes win98-at? Juj, az warez, mert ezek a rendes emberek még nem tették ingyenessé ezt az elavult rendszert (sem). Torrenten biztos találsz, de lehet, hogy kapsz mellé egy víruspakkot bónusz gyanánt.
A winyód biztosan jó? Tedd be a másik gépedbe, töltsd le a HD Sentinelt és csekkold le vele, az megmondja a frankót. Ha ez megvan, akkor KillHates leírása alapján nekifuthatsz újra.
-
válasz
mbence96 #13330 üzenetére
Nem tartozik szorosan a topic témájához, de leírom:
én úgy csinálnám, hogy;
-bebootolok az indítólemezről
-leformattálom a merevlemezt a format c: /s /u /v /c paranccsal
-kiveszem a merevlemezt és berakom abba a gépbe amiről fórumozol
-rámásolom az optikai meghajtójáról a win98 telepítőlemezét egy könyvtárba
-vissza a régi gépbe
-boot floppyról
-a floppyról még elindítom a smartdrv.exe-t
-a vinyón megtallózom a win98 setup könytárában a setup.exe-t
-elindítom setup /i /e paranccsal
A merevlemezt nyilván nem kondícionálom, hanem azt átugorva telepítem az oprendszert. -
mbence96
csendes tag
Nah részletesen....elindítottam a haldokló W98-at, majd 5szöri újraindítás után végre lértehoztam egy indítófloppy-t..., a telepítő utána szépen végigment, de indítás után semmi...megvan minden progi, beállítás, csak 1 ikonnal van több (internetkapcsolat beállítása vagy hasonló), de most már a belépés után 3mp-cel jött a szeretett kék képernyő....nah akkor felnyomtam egy DOS 6.22-t és leformáztam...azóta el sem indul a telepítő....mit tegyek? Hol egy normális CD??????
Csak én vagyok a szerencsétlen , vagy más is járt már így?
Valaki írjon egy olyan linket, ahonna végre egy teljes W98-at tudok leszedni......
-
mbence96
csendes tag
Nem jó.....
-
mbence96
csendes tag
Elvileg sikerült írnom egy jó rendszerindító floppy-t, amivel elindult a telpítő és (egyenlőre) meg sem szakadt!!!
majd írok a fejleményekről!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Nem is drágák amúgy
Aki hüje az meg is érdemli. -
mbence96
csendes tag
válasz
pc-user #13320 üzenetére
Másik egérrel nem tudtam még, mert ez az 1 soros egér volt itthon, ma majd szerzek egyet, meg egy működő floppy-t, mer ugye az sincs (ha jól emlékszem írtam...) Ehyébként nemsokára nem lesz gond az egerekkel, mert teszveszen megnyertem 1 ft-ért egy ps/2 kivezetést
Az indítólemezt a haldokló w98-on is meg tudom csinálni?
-
-
válasz
Tothgera30 #13319 üzenetére
Ott a pont!
A magyar BSA szerint (mert miért is működne a nemzetközi törvények szerint) még a matricától nem lesz jogtiszta az operációs rendszered, hanem számlával kell igazolnod, hogy te azért fizettél. Ezzel kiküszöbölhető az OEM szoftverek továbbértékesítése. Mondják ők. Persze azt mindenki tudja, hogy kis hazán a nagy csalások országa; tehát, ha egy cég vesz egy kazal számítógépet oprendszer nélkül, majd feltelepítí rá a legfullossabb Win7-et egy torrent oldalról, a továbbiakban mást már nem is kell tennie csak valamelyik atomszolizott fuxos majmot megkeresnie Dunaparasztin és venni tőle számlát a bruttó érték töredékéért. Sajnos ez személyes tapasztalatom
egy nagy cég így úszott meg egy komoly BSA ellenőrzést a szemem láttára
-
pc-user
senior tag
válasz
mbence96 #13309 üzenetére
Próbálkoztál másik egérrel?
Win98 indítólemez (floppy) segítségével is megoldható a telepítés. Biztosan tudod, hogy floppyról való bootolás után a telepítés elindul a cd-ről. Ha nincs ilyen floppy lemezed és az ismerőseid között van olyan, aki win98-at használ, az indítólemez azzal egyszerúen előállítható ("rendszerindító adatlemez készítése" - ha pontosan emlékszem).
-
-
válasz
Hehehehe! Ekkora idiótát!
-
moha21
veterán
válasz
geprombolo #13315 üzenetére
Lehet csak szimplán le*zarja.
15 mp alatt találtam win98-hoz key-t a keresőben.
Attól még valaki beírja ezt a kódot a windows-a nem lesz eredeti. -
geprombolo
őstag
válasz
Ejnye, csak így kiadja a titkos kódot? Akkor így sose adja el a lemezt! Eddig mindig csak kitakarva láttam ilyet, most ez meg szép, olvasható. LOL, de hatalmas! Nagy szaki lehet az illető.
mbence: letöltöd a nero micro-t, (nem mondom, hogy szerezz hozzá kódot, mert az warez) az gond nélkül ír neked boot lemezt a korábban elmondott leírás alapján. -
mbence96
csendes tag
válasz
OK, köszi, még körbeérdeklődök a haveroknál, nincs-e elfekvőben 1....
A serialt meg gyorsan felírom! -
mbence96
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #13311 üzenetére
Kösz, de ilyenkor már hol adnak eredeti W98-at????
-
mbence96
csendes tag
Abban valaki tudna segíteni, h olyan W98 telepítő CD-t honnan tudok szerezni ami TÉNYLEG bebootol???
Köszi...
-
mbence96
csendes tag
Egyébként tényleg válogatós a lap, mert az itthoni 2 db 32 megásom közül az egyiket ismeri a másikat nem....viszont egér nélkül nehezen boldogulok...
, persze lehet bill.el is irányítani, de az nem olyan ...
-
mbence96
csendes tag
válasz
geprombolo #13306 üzenetére
Bocsi a késői jelentésért....az a helyzte, h szereztem egy 4,3 GB-os vinyót, telepített win98-cal, csak az a baj, h a 98 erősen haldoklik rajta.....és még mindig nem tudok mit kezdeni a 98 lemezekkel....ráadásul az egeret sem ismeri fel bár lehet h annak van baja...
Egyébként :gebrombolo...oár tüsi el volt görbülve a lapon....1 meg le is van törve...
-
jaja1981
addikt
válasz
geprombolo #13302 üzenetére
Persze.
Réig lapok nem látják az ilyen nagy modulokat mint 64MB.
Próbálj bele 32MB-ost, vagy van nekem egy 64 megás, ami 2x olyan magas, mint a sima ram, mert sokkal több chip van rajta.
HA érdekel oda adom, ha eljössz érte a 13. kerbe. -
válasz
Van egy kazallal belőle.
Van 512-esem is, de azt nem adom. Aranyat ér -
pc-user
senior tag
válasz
Akkor jól el lesz vele...
-
geprombolo
őstag
válasz
KillHates #13297 üzenetére
Hihi, az illesztőket én loptam le, a Technika Házában arannyal fizettek érte, ilyet még nem láttak, azt mondták.
Azt hiszem említettem már, hogy válogatós az SD-k terén, képes a 128-ast 32-esnek, a 64-est 16-osnak látni. Persze nem mindet, van, amelyik tetszik neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest