- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nah, ilyesmit valaki csinált már?
Videó
Ehhez milyen olaj kell? HDD-ket is "bemártják" vajon?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Jhericho #15697 üzenetére
A plexi nagyon drága. Érdemes előbb fából, azt ha elrontod akkor sem ~20k-t dobsz az ablakon kifelé...
Pár hsz-el feljebb az én tervem, Google sketchup-al megrajzolva, asztalos kivágja, és próba. Utána a tapasztalatokkal gazdagodva lehet plexit keresgélni...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
horitomy
tag
Szevasztok! Hatalmas nagy kérdésem van!
Kb. 2 éve láttam itt nem is akármilyen munkát. (Nem gányolás volt.)
Egy srác csinált fából TV állványt . kb 4cm vastag "deszkákat" a falra szerelt fel különböző magasságokban. Azt hiszem bordó volt a színe. Nem emlékszik rá valamelyikőtök?
(így 4-5 óra olvasgatás után feladtam a keresgélését.)
Köszönöm! -
Jhericho
tag
Sziasztok!
Elhatároztam hogy építek az én kis gépemnek Plexiből házat, de nemtudom hogy fogjak neki. Ezernyi kérdésem van.
Hogyan lehet megoldani a plexi lapra az alaplap fel csavarozását? Mik a méretek? Egy micro ATX lappal csinálnám és nemtudom mit miylen távolságra miylen helyre kéne fúrjak hogy biztosan jólegyen. Minden tanácsot elfogadok mert szükségem van rá, életem elő nagy építéseKöszönöm
üdv JHWindows lefordítva apacsra: Sápadtarcú várni homokóra.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Bár nem éppen PC modding, de gondoltam megosztom veletek mai művem.
Varázsoltam az asszonynak némi fényt. De azért jutott a nagylánynak is belőle.
Képeket itt lelitek.
Jöhetnek a vélemények.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
ViZion
félisten
válasz BangoSkank #15688 üzenetére
Fain lett, mondjuk nem egy lan-partyzós "ház", de praktikus (örök parám, h egy betörő a hóna alá csapja...ezért is építek én házat, azt megfogni sem lenne kedve!).
Itt a [link], első Sketchup "munkám", nem túl jól van textúrázva sem... szal. eléggé korai változat, csak az elrendezés miatt rakom fel. A terv az, h elöl egy 12-14-es venti tolná be a luftot, és minden felül, a csatlik felé távozna.
Nincs routerem, és előlapi eSata csatlim, így sokat "dugok", praktikusnak gondoltam a felfelé álló kimeneteket. Lehet vitatkozni!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
BangoSkank
tag
válasz ViZion #15686 üzenetére
Üresjáratban harminc fok körül van, videózás közben beáll 40 körülire, ezeken a fordulatokon, úgy, hogy a lapos 8as ventit kikötöttem (kerregős f*s ).
Vinyó seek kicsit hangosabb lett, de nem zavaró, a tápventi hangja jobban kihallatszik, pedig csak ~900on pörög (az a CPU_PSU Speedfanban)Egy rendes, vastag bútorlapot notivinyó szerintem nem tud megrezgetni, 3,5"-es már lehet, még nem próbáltam..
Én a tálcához rögzítettem az alaplapot. Szerintem jobb ha valami régi gépből nyesel egy tálcát, vagy van készen egy, mert azt masszívan hozzá lehet fogatni a fához néhány facsavarral, úgy tuti elbírja prochűtőt meg a videokártyát is. Fejjel lefelé is
(#15684) mmcc02 Most legalább van hely kinyújtani a lábaimat..
(#15685) albert8 Szép fehér, az nem jó?
-
BangoSkank
tag
A táp lentről kapja a levegőt, hátra nyomja a meleget. A proci egy 45W-os példány alulfeszelve, szóval a hőtermelés minimális. A procihűtőnek is van elég szívótere, olyan 1,5 centi. A fölösleges kábeleket a kivágott lyukakon átdugdostam (a DVD író meg a fiók közötti résben vannak kívül), így a levegő is tud mozogni. És a lényeg : hátulról teljesen nyitott.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz BangoSkank #15680 üzenetére
Nah, a zajt és a hőfokot kérdezném én is... °C-ben van változás?
Fa házat készítenék, egyenlőre bútorlapból, az van itthon, utána vmi igényesebb anyag, esetleg plexi is szóba jöhet.Alaplapot az alaplapi tálcára rögzítetted? Én azon gondolkodom, h a fára rögzítem, valami gumi távtartókkal...
Vagy mi van, ha felfekszik a fára? Persze a csavarok alá dobnék pár gumis alátétet -a fa és az alaplap közé- hogy ne feszüljenek a lábak véletlenül se...Ez elég gány, kezdjek guberálni a kamrában régi házat?
A tervet felraktam TeCsőre, majd dobok linket és várom a véleményeket... Természetesen semmi modding vagy ilyesmi nincs a modellen, csak az elrendezés miatt készült.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
albert8
veterán
Jó
De azért kifesthetted volna belülröl kifesthetted volna a fiókotFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
mmcc02
tag
Jó lett helykímélő megoldás...
mmcc02* Gondolkodom, tehát vagyok, ez a kérdés, válasszatok! Avagy röviden: Gondolkodom, tehát válasszatok! * Búbos páka *
-
jeni
félisten
válasz BangoSkank #15682 üzenetére
Szellőzéssel nem lesz gond?
-
BangoSkank
tag
válasz Probber #15681 üzenetére
Csak a fiók búgott, de azt elég volt egy összehajtogatott papírcsíkkal "beékelni" (utolsó képen a fogantyú felett ). Az asztal már nem veszi át a rezgést.
Majd egy kis faékkel kiváltom.
Bele se merek gondolni mi lett volna, ha a régi 3,5"-os vinyót teszem bele..[ Szerkesztve ]
-
Probber
őstag
Szerintem f@sza lett.
Egyébként így, hogy a fiókba került, nem erősödik fel, nem búg tőle az egész asztal?[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
BangoSkank
tag
Üdv!
Tegnapi gányolásom: [link]
Tegnap nem indult a gép, gondoltam ha már úgyis szét kell szerelni, bepróbálom a fiókba..ez lett a vége.
-
DIMITRIUS
tag
A zöld "szörny"
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
jeni
félisten
válasz spidersoft #15674 üzenetére
a LED feszültségére nincs belátásom,én csak tippeltem ha nem tetszik a kék akkor sárga LED legyen ott. De tény egyszerűbb ha sima venti legyen ott és nincs gond,hogy kék vagy sárga esetleg zöld,bár van pirosban is. Ami kaphatóak ledes ventiben különböző márkájúak az a fehér,zöld,kék,piros
-
spidersoft
senior tag
Lehet ki fog égni, ha csak simán kicseréled -- bár venti környékén ugye annyira nem rossz a hűtése Sárga LED nyitófeszültsége kisebb (3V helyett 2V környékén), mint a kéké, így nagyobb áram fog keresztülfolyni rajta. Ha megtalálod az előtétellenállását érdemes lenne azt is nagyobbra cserélni, de ez csak privát vélemény, én személy szerint nemigen tennék LED-es ventit a gépbe...
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok!
Van egy Elite 430-as házam ,és az előlapi kék ledes ventit szeretném valahogy sárgává varázsolni, sajnos nem találtam neten sárga ledes ventit ezért ha tudtok mondani valami ötletet azt szívesen venném Üdv jim -
DiamondBack
senior tag
válasz molnarpeter #15669 üzenetére
már rájöttem én is holnap módosítom
-
molnarpeter
nagyúr
válasz DiamondBack #15663 üzenetére
lejárt a szerk
Profi lett, bár szerintem a fekete takarón a ventik helyét teljesen kivághatnád, a lukacskák nem engednek át annyi levegőt és a többi ventisarkat is eltávolíthatnád -
molnarpeter
nagyúr
válasz spidersoft #15661 üzenetére
Használj füstölőt, hogy megtudd, merre jár az áer. A hátsó-alsó ventit szerintem tedd be a procinál lévő hátsó helyre, lenn elszívhatja a kari elől a levegőt. Egyébként teljesen normális, úgy 100 fok körül sok csak, addig nyugalom. Nekem a 7600GS-em alapjáraton 59 fok volt egy időben, miután kibányásztam belőle pár kiló port, cca. 10 celsius-szal hidegebb
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz DiamondBack #15663 üzenetére
Nagyon jó megoldás
és nagyon szép is lett az a matrica meg nagyon ütFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Dimitryj
aktív tag
válasz énvagyokAdam #15655 üzenetére
Nekem is ilyenem van és nagyon jó. Szerintem lemásolni kicsit macerás, de egy próbát megér. Először ilyent csináltam de ez kicsit igényesebb megoldás.
-
spidersoft
senior tag
válasz Pista0001 #15664 üzenetére
Kösz az infót. Bocs, hogy ide írtam, de nem találtam hirtelen alkalmasabb fórumot, jó lenne mielőbb megtudni (lehetőleg a cseregari ideje alatt), hogy most akkor ez hiba vagy nem... És igen, ezt csinálja... nem hajtja a ventit rendesen. De az előző, ami megpusztult állandó 100%-os venti mellett is 70°C környékén járt... Majd megpróbálom afterburnerrel átdefiniálni a ventifordulat profilját, hogy jobban tekerjen (egyébként zúg mint a veszett fene). Segítene esetleg valami korszerűbb ház, vagy ha a fenti elhelyezéssel nem hűt rendesen akkor nem is fog sohase?...
-
Pista0001
addikt
Nekem Sapphire 5770 Vapor-X van, 70 °C felett még nem járt. Szerintem a kártya bios-át kéne cserélni hogy jobban hajtsa a ventit. A linkelt GPU-Z kép szerint 57%-nál jobban nem pörgette, a Vapor-X-en nekem járt 60% felett is. Jó lenne tudni a két venti max fordulatát hogy lehessen viszonyítani, de mivel hasonló méretűek szerintem a légszállításuk hasonló lehet.
-
person
senior tag
Szerintem hőmérséklet ügyileg érdeklődj a saját topikjában. Bár szerintem teljesen normális még a 80-fok is komolyabb terhelés alatt. Én 3870-esem olykor még a 85-90 fokot is elérte. De volt hogy 100 fokig izzasztottam. FurMark-al rendesen meg tudod izzasztani annyira amennyire játék alatt sosem fog.
-
spidersoft
senior tag
Sziasztok!
Mertem nagyot álmodni és vettem nemrég egy Asus EAH5770 CuCore videokártyát (hozzá kell tennem: sose volt még ilyen korszerű cuccom), és sehogyse sikerült meghűtenem (két 8cm-es prociventi volt rásegítésként: egy közvetlen ráfújt oldalról, egy másik alatta szívott el)... több helyen írták, hogy a 70-75°C amin üzemelt teljesen normális (több progival is néztem: gpuz, afterburner, simán a catalystből), így kihasználva a cseregarit meg a hétvégét játszódtam rajta, aminek a következménye az lett, hogy feladta a harcot a VRAM (kockák kezdtek szaladgálni, ugye). Vissza futárral bótba, cserélték, ma jött a másik, de ezt már nem mertem járatni az addigi felállásban, átpakoltam a régi házba és gondoltam fúrok-faragok, és állítok elé egy 12cm-es tápventit, amit fullgázon terveztem hajtani próbának, hogy úgy mit fakít a hűtés. A gépház oldala fent, így a levegőt nagyjából vezeti a nagy ló kártya. A levegő az 5.25" lyukon ment be elől, papírzsepit elétartva el akarta szedni a kezemből, tehát télleg ott szívott, ahol kellett. A kártya alatt egy 8cm házventi húzta el a levegőt, ami még langyosnak se volt nevezhető, ellenben a kártya 75°C környékén járt ugyanúgy... szal vagy elcsámborog a hűtésre szánt friss levegő, vagy valami nem kerek ezekkel a kártyákkal (vagy csak én aggódok, és télleg nem baj a 70-75°C, és az első csak véletlenül távozott az örök FPS-mezőkre).
Egyszóval ez egy jótékony és ideiglenes gányolás, ami egy segítségkéréssel van egybeépítve: valakinek bármilyen ötlet, hogy hogy lehetne ezt a retket meghűteni?... Előre is köszönöm az ugyanilyen kártyával gyűjtött tapasztalatokat, és hogy ki hogy oldotta meg a kérdést
Képek alant (levettem a gép oldalát, mert nem látott át rajta a fényképező):
[ Szerkesztve ]
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz énvagyokAdam #15651 üzenetére
Használj bugyigumit (amelyik szövetes), az a gumiszál szakadása esetén a szövettel biztosít esetleges leesés ellen. Fél/egészévente cserélném, bár én nem csináltam még hasonlót. Ha seekzaj is zavar, azt HDTune-nal tudon csökkenteni
benedekco: Gány powwa!
Rexpect: én hatékony porszűrőt ajánlanék Amúgy meg tudod, csak a házba szívó ventik elé rakj szűrőt, ha sikerül jót kifogni, akkor ér valamit
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Milyen porszűrőt ajánlotok, mert a CM házamban az oldallapon nincsen, aztán tennék fel rá, hátha jelent valamit .
-
jeni
félisten
válasz énvagyokAdam #15655 üzenetére
ventivel együtt 4005 Ft a PC diszkont boltban
-
énvagyokAdam
tag
válasz Blabcsi #15652 üzenetére
Hali!
Nem venti. Ha azokat lehúzom, csak egy kis minimális "zélzaj" tűnik el, ha a winyókból randomra kihúzok 2-3 darabot akkor abbahagyja.
Azt hiszem megtaláltam a megoldást. Őt fogom lemásolni: [link]
Valahol van egy régi házból kioperált HDD tartó. Legalábbis a két oldallapja. Csak kicsit ki kell egészítenem(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
addikt
Adott egy filléres mikrofon, ami eléggé közismert a PC-sek körében. Talán valami trust, vagy genius "csoda". Mivel eléggé felveszi a szélzajt (fújás pl levegővételnél) így gondoltam kap egy kis csillapítást. Postásgumi és az alaplap dobozában található szivacs segítségével stúdió terméket lehet készíteni.
elnézést a dupláért, lejárt a szerk idő
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Blabcsi
senior tag
válasz énvagyokAdam #15651 üzenetére
Üdv.
Nem lehetséges, hogy valamelyik venti rezonál be?
Nekem a TX2 hűtőm ventije ilyen. Vissza kellett venni a ford számát kb. 10%-al és láss csodát, illetve csendet.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
énvagyokAdam
tag
válasz bandi94 #15650 üzenetére
Az összes csavar a helyén, egyik sem laza, popszegecseknél is minden stabilan tart, külső hdd tokozást el akartam kerülni, ezért is vettem server házat annak idején. A ház amúgy tele van merevítésekkel, és kopogtatások hatására semmi nem zörög. Az egész ház egyben veszi át a rezgést, azt a padlónak továbbadva amúgy a lakás túloldalán 2 téglafalon át is lehet hallani. Próbáltam alászivacsozni, minimális hatást értem el.
Blabcsi: Eddig ez a legszimpatikusabb megoldás, egyedüli hátránya hogy ha ezek a távtartók gumiból vannak akkor elég necces lenne őket esztergálni, ha pedig keményebb anyagból akkor lehet ugyanúgy átvinnék a rezgést. Más "gyártási" módszer pedig nem jut eszembe.
mmcc02: igen, a gumis módszert én is olvastam itt, csak kicsit félek tőle mert nem tudom hogy az anyag mikor fárad el, mennyit nyúlik, stb. De most talán ez a legesélyesebb megoldás akármennyire gány is.
Vagy lehet az egész gépet kellene gumikra fellógatnom?
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
bandi94
tag
válasz énvagyokAdam #15646 üzenetére
Külső hdd tok.Vagy fogsz néhány darab u szelvényt, és azokat rácsavarozod a winyó oldalára, majd ezeket bele a házba.Vagy fogod és mindent megerősítesz egy marék csavarral, biztosan nem fog berezonálni.Amennyire ezeket a házakat ismerem, egtöbbször ez hibádzik, a winyókkal semmi baj nem lesz szerintem, csak a ház oldallapja rezeg, esetleg az üres fiókok.
[ Szerkesztve ]
Epiphone Les Paul with Seymour Duncan SH2-SH4 Hot Rodded set
-
mmcc02
tag
válasz énvagyokAdam #15646 üzenetére
Szia!
Lógasd fel a gumira (5.25-ös helyekre), már valaki csinált ilyent, ha jól emlékszem.
(nem refreshelem az oldalt )
mmcc02[ Szerkesztve ]
* Gondolkodom, tehát vagyok, ez a kérdés, válasszatok! Avagy röviden: Gondolkodom, tehát válasszatok! * Búbos páka *
-
Blabcsi
senior tag
válasz énvagyokAdam #15644 üzenetére
Remek gány megoldást találtam: [link]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
énvagyokAdam
tag
válasz molnarpeter #15645 üzenetére
Köszi a tippet de rápróbáltam már egyszer. Nem vált be. A HDD annyira passzetnos hogy vastag gumival be sem csúszik, vékony gumi meg nem ért semmit.
Azt kihagytam hogy sínen becsúsztatós rendszerű a hdd rögzítés. Esetleg ezeket a műanyag rugós oldaltartó csúszkákat lehetne kicserélni valahogy, de fogalmam nincs hogy álljak neki...[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
énvagyokAdam
tag
Üdv!
Adott egy házi kis "server". Ház: Chieftec Bravo, van benne 9db wichester. Egészen 6 HDD-ig a ház tökéletesen elnyelt minden ilyen rezgést, de most már hogy ezt a számot túlléptem, eléggé hangosan rezonál az egész.
Kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám ezt a rezonanciát a legkisebb gányolással és minimális anyagi ráfordítással megszüntetni? Mivel van 6db üres 5.25"-ös helyem, gondolkodtam ide beszerelhető HDD tartók beszerzésén de nem tudom ezek mennyire adják át a rezgést, és az áruk sem tűnik túl kellemesnek.
Esetleg valakinek van valami tippje?
-
bandi94
tag
Szerintem nem fogok festegetni, a festés sosem ment jól nekem, ez ideiglenesen végleg így marad.
A szigetelőszalag azért van rajta mert van egy hozzám hasonló barbár haverom, aki egyszer beledugta a csavarhúzót és az szétcseszte az usb alzatot, a windows meg kiírta, hogy hibás az eszköz, túl nagy áramot vesz fel az usb-n@r-chee:A flexel való igényes vágásnak is megvannak a maga fortélyai, nem is muszáj nagyon egyenesen vágni hozzá. Én a hátuljáról vágtam, de szerintem inkább a hőtől durrogott le a festék.
@albert8:próbáltam hq módon dolgozni, de ettől tudok én jobbat is, csak ezt egy kicsit elqtam. A zöld meg:radioaktív orrváladék! (t@kony)A valóságban azért sokkal inkább méregzöld mint a képen.
Köszi mindenkinek a kritikát és az ötletet!
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz bandi94 #15639 üzenetére
az oldalsó lemez belső éleit le lehet festeni szépen feketére,de előtte ha van hőlégfúvód illetve hajszárítód akkor azzal felmelegíted persze előtte le kell tisztítani rendesen és mikor a lefújandó lemez elégé meleg akkor rá fújsz festéket többször melegen tartva a lemezt és akkor jobban ráköt a festék.
vissza nézve a képet a házad elejéről,ott úgy tűnik,hogy annak az egyik USB bemeneten mintha le van ragasztva kék szigetelő szalaggal
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Tényleg durva kis gép azaz Elite modding
Mintha sugárzó anyag lenne az a zöld(#15640) r-chee:A tied nem ide való mert ez nagyon minőségi
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
r-chee
őstag
Jó lett, s úgy nézem, nagyjából egyenesen is vágtál a flexel . Ha leragasztod előtte maszkoló fóliával/szalaggal, és azon jelölöd be a kivágás helyét, talán nem pattog le a festék. Plexit meg asszem fel lehet polírozni.
Nekem is van egy kis "házi" módosításom: LINK
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
bandi94
tag
Üdv minden elvetemült moddingosnak!Én is nekiestem a gépemnek, de flex-el ! Szépen kivágtam a ház oldalát, majd beleszerkesztettem egy darab 10mm (!) es plexit, amit egy LCD monitorból kukáztam, majd lemostam róla nitrohígítóval a pöttyöket.A neon már csak csicsa.Az meg hogy a gépház rácsos eleje mennyire totálbrutál módon néz ki a mögötte világító cuccostól, arra nincs szó.Szerintem bazi jó lett.Még egy ventit lehet hogy beszerkesztek az 5,25" os meghajtóhelyekre, de az is lehet, hogy a tetejére vágok egy lukat a ventiknek.Annyit hibádzik a moddingom, hogy néhol nem bírta a flexet a festék a gépházon, de a festék nem a gép tertozéka , a plexi meg itt-ott karcos a sok tárolás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
Kösz
(#15634) Probber: Nem, nem mindig, azért tettem rá kapcsolót, hogy ha cseszné a szemem, akkor ki tudjam kapcsolni. Egyébként nem zavaró, nem olyan fényes, mint ahogy a képen látszik.
(#15637) benedekco: Ennyire egyedi ötlet volna?
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
addikt
válasz I'm Jocc #15620 üzenetére
Tépőzár bazee! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Beszarás! Copyright-ot neki!!!!!
Mellesleg látom beindult a kacspoló őrületre: (#15612) molnarpeter
Kössz a tippet! Majd beteszem egy nagy helyre, vagy ha lesz új házam akkor abba. Ha meglesz az új, akkor azt le fogom hang csillapítani. Az lesz majd még a csoda!re: (#15608) siti
És mond, mit produkál max fordulaton?[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
dudika10
veterán
válasz molnarpeter #15635 üzenetére
Abból a kis adag kábelből 2 szál "eltűnt" az 5,25-ös helyekhez a DVD alá. Nem igazán látszanak. A másik 2 szál sajnos kell oda, USB, gombok és az előlapi hang.
Megigazítottam a hátsó ventilátor kábelét, még lehet kap egy harisnyát ha lesz időm és sikerül vennem harisnyát meg zsugorcsövet és a CPU hűtő kábelét is megigazítottam és eltávolítottam a papírfecniket róla. Ahhoz képest, hogy a ház semmilyen lehetőséget nem kínál a kábelelvezetésre szerintem nem rossz.
Ez az egy dolog amiért gondolkozom rajta, hogy lecserélem... Nincs benne hely se, hogy magamtól megoldjam."Szép"
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Ahogy ígértem, beköltözés után:
(Kép minőségéért ismét elnézést.)
[link]Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
I'm Jocc
tag
válasz molnarpeter #15630 üzenetére
Nekem is szarakodott. Egyik tönkrement, másikat megmentettem. Szétszedtem a csövet, és ugye van ott egy kis fém szál. azt forrasztottam vissza, és láss csodát, működik Úgy voltam vele, hogy így is úgyis újat veszek, így max lesz +1 fénycsövem... És bejött
Időtöltésnek jó volt, és most sokkal hangulatosabb lett az egész szoba szerintemNever give up, NEVER BACK DOWN!
-
I'm Jocc
tag
válasz molnarpeter #15628 üzenetére
Köszi Amúgy én nem használtam semmilyen LEDsort. Úgy kezdődött, hogy egyik zöld revoltec fénycsövem tönkrement. Hát mondom 1 kevés, így veszek még 2-t, az pedig kék lesz. Volt itthon nekem egy pár kék helyzetjelző LED-em (autós, 12V) és azok kerültek előre az alsó részre. Zöld fénycső a házban, kék fénycső íróasztal
-
Blabcsi
senior tag
Fkenny, I'm Jocc. grat.
Izlés, türelem, kézügyességből JELES.
Bravó.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
fkenny
senior tag
Lessétek meg Véleményt írni kötelező!
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
I'm Jocc
tag
Szevasztok!
Hangulatvilágítást alkotok gépre meg szobámba, és a gépről megy az egész. Egyenlőre félkész állapotban van a dolog, kapcsolókat beraktam az első USB csatik helyére. Holnap, ha minden igaz, akkor befejezem az egészet, és akkor még teszek fel képet.
Addig a kapcsolóim:Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz molnarpeter #15572 üzenetére
Köszi
Tescoba viszont elvből nem járok.
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz DiamondBack #15590 üzenetére
Szép... Nem mondhatom, hogy szépecske, mivel ez a ház óriási
(#15592) benedekco: Jó lett, akár egy floppyhely előlapi takarólemezébe be is építhetnéd a kapcsolót, hogy igényes legyen
(#15593) jaja1981: Ezek szerint én még jó vagyok, csak előlap nincs a gépemen Egyébként tedd be pl. egy szekrénybe
(#15600) dudika10: Jó lesz ez, jó lesz ez
(#15603) Scaevola: Csak a végén ne terjedjen ki a tűz a játékokból a valóságba
(#15608) siti: Na ezt érdemes volt megnézni nagyban, kíválló gánymunka kéremszépen
(#15611) ViZion: Már várom
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ez egy felesleges hozzászólás. Csak vissza akarok ide találni, mert itt a gépem helye...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
albert8
veterán
válasz dudika10 #15602 üzenetére
Nem azt mondtam hogy tökéletes
Nekem is azért volt pár évig mert dizájnos és elég kevés van de a belseje az förtelem tudom nekem is volt
ha valahogy megcsinálná a Raidmax a házak belsejét akkor vinnék mint a cukrot és párosulna a szép a jóvalFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Scaevola
tag
válasz Dimitryj #12830 üzenetére
Hello.
Jelentem, még mindig megy a tápom bfbc2-vel, frontlines fuel of war-ral izzasztva... semmi gond. Majdnem egy éve azt írtam, hogy szólok, ha tönkrement a tápom... most azt mondom - tekintettel a körülményekre - hogy évente jelentkezek.Persze senkit nem akarok lebeszélni a 30-40e Ft-os tápokról...
apex
-
dudika10
veterán
válasz albert8 #15601 üzenetére
Jó kis háznak nem mondanám, oldalai papírból vannak, mindig összevagdosom vele a kezem és a HDD keret is nagyon el volt cseszve szerintem.
Nekem tetszett a külseje pár éve amikor hozzám került és maradt. Aztán az asztal szépen alakult és most már minden fekete így nem maradhatott a belseje szürke ráadásul pont itt van mellettem és folyamatosan azt kell néznem.
Ha lesz időm berendezni akkor majd dobok arról is egy képet (minden gigabyte, csak kék és fekete lesz a belsejében szinte.Büszke vagyok magamra, mert nem folyt meg szinte sehol a festék, 1 helyen lett picit rondább, de nem látszik nagyon. Kösz.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest