Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dorian #187504 üzenetére
Igen, próbálok ezen az úton járni, de nem megy egyik pillanatról a másikra. Másik meg, hogy nem akartam 20% bf-re még tömegelni, mert akkor végképp úgy néztem volna ki, mint a lefosott kmkő..
m3ss: progresszio vmilyen modon, legyen az akar suly, ismetlesszam, volumen akkor kvazi hiaba bulkolsz. vagy rosszul gondolom?
Nem, jól gondolod, természetesen van progresszió, ha ugyanazt a súlyt emelgetném, akkor nyílván nincs miről beszélni.most a vallfajas az mas kerdes, nem is ertek ehhez meg ezt te erzed.
azt csak amiatt írtam, hogy oda pl sose fogok tudni olyan súllyal dolgozni, ettől független igyekszem kihozni magamból amit lehet.en elkezdenek a helyedben azonnal guggolni, bolgar guggolni. ahhoz nem kell a vall. ez a testtomeg nagyon keves. de mintha nem lenne holnap olyan hozzallassal
persze csak ha begyakoroltad a technikajat, de ennyi ido alatt az csak megvan mar.
Köszi erre ránézek, jelenleg guggolás is gépen megy. Testtömegen meg igyekszek változtatni, de amit Doriannak is írtam, 20%+ bf-re nem akartam tömegelni.
Bulkot idén még nem nyomtam, tavaly az itthoni HIIT edzéseket csináltam amikor bulkoltam, felmentem 72kg-re, de jött vele zsír is, mivel sz@rul ettem :I Ezért kezdtem most megint diétába, illetve ahogy írtam, november végétől kezdtem terembe járni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen NAS-t vegyek?
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest