Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuri860213 #152396 üzenetére
Nem tudom, nekem ez nem kox
Rájöttem, nekem nem koksz a teszto propionát meg az enantát, mert igazából azért vagyok izmos, mert kurva sok energiát belefektetek, keményen diétázok és edzek. Most ha nem csinálnék semmit, nem lennék izmosabb tőle, meg hiába szedi be valaki, attól még simán maradhat szar. Szóval nem tudom, nekem ez nem kox.
Lol, ha ez így menne...
(#152398) Zola007
Én ezt a tagadást nem értem. De magának hazudik... -
Zola007
veterán
válasz
Én sem bántásként írom, hanem mert egyrészt olyasmit vársz ettől a cucctól, amit nem tud, másrészt áltatod magad.
Senki meg nem szólna itt a topikban, ha holnaptól szúrnál, nem ez a lényeg.
Csak ez szokott lenni a tipikus testépítő evolúció, mint a kaja a McDonald'sban. Először csak kiskrumpi kiskólával, aztán nagykrumpli nagykólával.kismetformin->kisdanabol -> kisszuszta ->kisjenő
-
aelod
veterán
válasz
arra céloztam hogy ha az ember valamit elért keserves munkával akkor nem szívesen dobja el.
A formát nem de az azzal járó kínt elég hamar el tudnom engedni. Pl. verseny után tartja a hóhér a formát. Hacsak nincs kettő egymás után, vagy fotózás, máskülönben nem sanyargatom magam a diétával.
-
gyuri860213
tag
válasz
Zola007 #152389 üzenetére
Nem a tartós diétáról van szó hogy nem tudod mit jelent hanem arra céloztam hogy ha az ember valamit elért keserves munkával akkor nem szívesen dobja el. De nem tudtam hogy honnan indultál,
sorry.
Nem tudom, nekem ez nem kox, ettől nem lesz jobb a protein szintézisem nem lesz több növekedési hormon a testemben nem lesz több a teszto stb. Közvetlenül semmilyen módon nem játszik szerepet az izom vagy erőnövelésben az hogy a máj nem raktároz glikogént vagy ha mégis igencsak kis mértékben különben elterjedt szer lenne a testépítésben. Na mindegy, nem akarok mentegetőzni csak leírtam hogy mi történt az elmúlt bő 1 hónapban. -
válasz
marked one94 #152390 üzenetére
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, myproteines kreatin monohidrát mennyire ajánlott?
-
Woodslave
félisten
válasz
marked one94 #152390 üzenetére
ez igen
-
marked one94
őstag
Egy kis írás hogy állok a felkészüléssel. Decemberbe megint indulok a pwb kupán egy kis tapasztalat szerzésként meg felmérni hogy állok erőbe. Most lett vége megint egy 5 hetes volumen ciklusnak aminek a végén volt egy picit nehezebb triplák.
Guggolás: 155x3
Fekvenyomás:130x3
Felhúzás:180x3Súlyom most 84-85 között mozog kövi héttől vissza állok 3000 kaloriára és meglátjuk mi fog változni a kövi 5 hétben. 83kg szeretnék indulni és elérni amiket kitúztem.
Guggolás még mindig nem az igazi + a bal térdem néha szokott fájni + a boka mobilitásom se sokat javult még. Felhúzások könnyűek, a fekvenyomásnál meg a könyök fájás végre teljesen elmúlt.
Mindenkinek jó edzést
-
Zola007
veterán
válasz
gyuri860213 #152378 üzenetére
Ebbe most belenyúltál. Bele könyékig.
Végül is nekem csak 17 hónap volt és mínusz 56 kg, amit egy huzamban diétáztam, igazad van, fingom nincs, mit jelent a tartós diéta.
"És még mindig nem akarok izmosabbnak látszani, nem ez az elsődleges cél, ha ez lenne már rég koxolnék"
És még mindig nem érti.
Hiszen most is kokszolsz. Azért szedsz egy gyógyszert, hogy olyasmit tudjon a tested produkálni, amire nélküle nem képes. Nincs kiskoksz meg nagykoksz. Koksz van és kész.OGTT pedig nem a "mi lenne ha" kategória.
15ezer forint, 75g cukor és 3 vérvétel. -
zzz03
őstag
ha a pikk szalamit pufi rizzsel eszem az gyuros kaja? angel dietetikus szakerto hol vagy? most tavaszi kreatint vegyek vagy telit? mer november van de meleg. nemertemeneztagyurast...
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #152383 üzenetére
Degeszre evés nálam némi erőnövekedést hozott.
160-ba guggoltam most hétfőn 3-at, igaz kereten mert nem volt szabad a sima állvány.
+30 kilóval húzóckodok 5-öt
Életemben nem guggoltam még 150-nél többel. Aztán meglátjuk mi marad belőle tavaszra. semmi -
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #152383 üzenetére
xar a genetikád..
igaz hogy a képeid alapján kezdtem el hinni ismét hogy vannak izmos naturálok az instagramon de mindegy
-
gyuri860213
tag
válasz
HussarF #152381 üzenetére
hanem a jó zabálások. Lol. A baj csak az hogy tisztán kajálok 90%-ban. hétvégén van 1 pizza megengedve. Amúgy bulgur, rizs, durumtészta, néha krumpli. csirke és sovány marha a menü, meg a reggeli tojás és zab. Nem csaló hónapokat tartok csak tisztán tömegelek. Edzés előtt néha 50g mogyorós csoki.
A másik öröm hogy erősebb se igen lettem ez alatt a bő 1 hónap alatt, kb ugyanolyan az erőszintem hiába eszem degeszre magam. -
válasz
gyuri860213 #152378 üzenetére
Én szoktam ennyiket diétázni. Ha azt akarom, hogy megmaradjon a forma, akkor folytatom tovább.
Beszednék én bármit, ha azzal meg lehetne tartani, de tudom, hogy nincs ilyen szer. Vagy tartod a diétát, vagy törődj bele, hogy most nem a tükör fogja az örömet okozni, hanem a jó zabálások. -
gyuri860213
tag
válasz
aelod #152376 üzenetére
Igazából azt gondoltam hogy nem jön fel 5kg egy hónap alatt, igaz nem tudom ebből mennyi a víz de kb fele-fele lehet. A hasamon reggel még látszanak halványan a kockák
Igazából csak azért írtam le mindezt mert páran kérdeztétek hogy mik a tapasztalatok , hát ezek. Mellékhatást nem érzek, igaz ha kaja előtt veszem be akkor egész nap fosok tőle
de ha kaja közben vagy után akkor semmi, más negatív hatást nem vettem észre,
-
gyuri860213
tag
válasz
Zola007 #152373 üzenetére
"A különbség csak az, hogy" Én végig diétáztam tavaly októbertől idén szeptemberig, majd ha végignyomsz te is ennyit hogy megmaradjon a forma akkor nem 2x fogod átgondolni hogy mennyire akarod elengedni ezt az eredményt. És még mindig nem akarok izmosabbnak látszani, nem ez az elsődleges cél, ha ez lenne már rég koxolnék. Amúgy ha elmennék egy terheléses vércukorra lehet nálam is kimutatható lenne az IR hála a túl hosszú ch megvonásnak.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #152366 üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
xar... Most reggelente kb 86 kg vagyok, de csak hétfő reggel szoktam felírni, az meg nagyon múlik azon mennyire hajlottam el hétvégén (volt már 87.5). Most nyáron kb 77-re mentem le, nem tudom megnézni most a papírt amire írtam, de lett volna még lejjebb bőven.
A tervezett nekem 2800 kcal, 195 pro, 330 ch 71 zsír, de erre még jön amit akarok, meg csipegetek de azért nem zabálom halálra magam. Meg próbálkozom baromságokkal szőlőcukor edzés után, közben stb.
Megfordult a fejemben, hogy egy diétát kihagyok hátha jönne még tömeg, de hova a faxba próbálkozzak 174 cm-hez mennyire reális egy akár 90kg is? Semennyire. A forma meg olyan hogy edzésen trikóban nem rossz, de ha levenném a pólóm most a strandon a karbantartó biztos hülyének nézne
-
Zola007
veterán
válasz
gyuri860213 #152371 üzenetére
"nem izmosabb akarok lenni csak kevésbé zsíros"
magyarul izmosabbnak akarsz látszaniOh, wait....Feels the same
Csak hogy ne érezd magad egyedül, 2 hete nekem is el kellett kezdeni szedni (1x500 XR) OGTT eredmény alapján.
A különbség csak az, hogy nekem már 5 éve kellene és nem érdekel mennyire vagyok izmos/zsíros. -
válasz
gyuri860213 #152371 üzenetére
Nekem is megy a kreatin nyár eleje óta, ha nem zabáltam nem vizesített. Ha zabáltam, vizesített.... Oh, wait, akkor lehet nem is a kreatin csinálta?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
a metformin a "félek szúrni ezért csak dbol" inzulinos megfelelője?
-
Zola007
veterán
válasz
-
válasz
De kár, hogy ezt senki nem mondta meg neked azelőtt, hogy szedni kezdted... Ja, de
-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave #152364 üzenetére
Neked milyen most a forma? Most az őszi/téli tömegelés megy? Nekem október 1 óta feljött 5kg! 76 vs 81kg. Nyilván 98%ban zsír és víz
Ennyit ér a Meforal napi 3x500mg ... Igaz kardio kuku, heti 6 edzés napi 1,5 óra.
~3000Kcal, 300-350 ch, 200g fehérje a többi zsír. Tanulság? Ne zabáljak annyit -
Woodslave
félisten
[link] gyúrás és vérkép. Asszem volt már egy ilyen cikk a body.builder.hu-n is régebben
-
MATEO6600
őstag
válasz
headhunter #152355 üzenetére
Na inkább térj vissza az értelmetlen, agyhalott, senkitnemérdeklő velvet-femina-nők lapja café trió linkeléseidhez.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Hagyjuk már ezt a handrast.
-
válasz
A tiszta energiás videódhoz még olvasd hozzá ezt is: [link]
-
válasz
Shingen #152351 üzenetére
Synthol
(#152353) kk831228
Majd szabályozzák, ha már akkora mértékű lesz, hogy szükség lesz rá. Azt hiszem most valahogy úgy van, hogy feleannyiért veszik át a visszatáplált áramot, mint amennyit a hálózatból jövőért kell fizetni.(#152356) Zola007
Headhunter a think-out-of-the-box megközelítést alkalmazza. Miért ne lehetnének jobb meglátásai az energetika szakterületén egy Apple kereskedőnek, mint egy nukleáris technológiára specializálódott mérnök-professzornak?Aszódi is hazabeszél egy kicsit, de nem propaganda módon, meg tudja indokolni az érveit. Nem olyan azért, mint egy Hárfás Zsolt, aki a greenpeace-es hozzáállás nukleáris megtestesítője. Persze azért rá is oda szoktam figyelni, mert szoktak jó információi lenni.
-
Zola007
veterán
válasz
Elég merész húzás egymással szembe állítani a BME Nukleáris Technikai tanszékének professzorát és Horváth András volt Apple kereskedő, újdonsült főállású youtubert
-
kk831228
addikt
válasz
Apollyon #152329 üzenetére
Gondolom az akkumulátorkat is fejlesztik azért...Az hogy a mostani telefon 1 mapot bír meg nem jelent semmit. Át kellene rakni egy 3210-be (ami egy hétig ment) a mostani akkukat ugyanolyan méretben, és azt megnézni hogy mennyit megy el mostani, és hogy mennyit megy el az akkori technológiával...
-
kk831228
addikt
válasz
HussarF #152335 üzenetére
Lassan itt is sok lesz a a megujuló , nem győzik felrakni a napelemeket a szakemberek...
legalábbis ezt hallota a szomszédom ismerősének a barátja...
Csak a visszatáplálással lesz gond. Lehet majd azert a is fizetni kell hogy a fölösleget visszanyomják a hálózatba...
-
Woodslave
félisten
Lábaztam egyet. Nem tudom eldönteni melyik guggolas a xarabb. A nagyobb súlyos vagy a magas ismétléses...
Mai adag fekvő combhajlito 15-12-12 guggolas 140kg 8-8-8-10 merevlabas 110kg 8-8-8-9 combfesz 13-14-14. Sietnem kellett de amúgy se csináltam volna mást csak vádli. És ez sajnos a nagy súlyos nap
-
Because
őstag
válasz
AsakuraDave #152346 üzenetére
pedig pont akkora a tenyerem 80 kilósan mint az 50 kilós kolleginának
ezért kurvázom azt a genetikát
-
Zola007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #152341 üzenetére
pont erről beszéltem
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, már fél éve járok edzeni, az lenne a kérdésem hogy eddig végig full sztenderd full alap edzéstervet csináltam. 3 nap/hét mell bicepsz, tricepsz hát, váll láb. És mindegyik izmot 4-4 gyakorlat 12 es ismétléssel és csak mindig próbáltam a maximum súlyokkal dolgozni amennyit éppen bírtam. Szóval ez totál basic alap edzésterv semmi extrával.
Na most vannak már annyi fajta cifra edzéstervek meg annyiféle variációk, különböző módszerek mint a piramis, meg változó ismétlések meg millió meg egy lehetőség, most így fél év után érdemes kicsit komplikálni vagy igazából jó ez a totál alap is? Fejlődni fejlődgetek nagyjából. 80kg voltam fél éve most 90kg vagyok zsír annyira sok nem jött fel szóval fogjuk rá hogy eddig nem csináltam (annyira) szarul.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Zola007 #152314 üzenetére
Bunkó burzsuj? Lol. Itt úgy beszélek veletek,ahogy ti velem. Szerintem a többi topikban igenis rendesen kommunikálok. Tőlem azt gondolsz amit akarsz,jobb vagy rosszabb nekem nem lesz az életem.
Hussaf: kvára nem érdekel a gumi téma. Azt hiszed nem tudok olyan témát amihez fingod sincs? Ezen pörögsz már 1 éve legalább. Unatkozol. Látom csak itt vagy menő. -
válasz
HussarF #152338 üzenetére
Lehet ez az előző link nem volt jó, nekem előfizetést kér, ha rákattintok, de talán ez működik
-
válasz
aelod #152336 üzenetére
Azért nem olyan gyors folyamat ez, nem januártól lesznek áramemelések, de ilyen 5-10 éves távlatokra jóval magasabb áramárakat prognosztizálnak. Persze, ha tudnám (ha bárki tudná), hogy mennyi lesz majd az áramár, akkor nem itt ülnék, hanem megcsinálnám életem legnagyobb üzletét és élnék utána, mint Dan Bilzerian.
Amúgy itt van a cikk, amiről BÁ beszélt.
(#152337) Zola007
Pár mondatban nem, mert hosszú és sok témát tárgyalMentsd el, és olvasd át, amikor van időd.
De van egy általános összefoglaló, hogy hogyan épül fel és hogy működik egy villamosenergia rendszer, ezen keresztül bemutatva, hogy miért van szükség Paks2-re. Van egy összehasonlítás az osztrák és magyar villamosenergia rendszerről is, hogy szemléletesebb legyen. -
válasz
aelod #152334 üzenetére
Jelenleg igen. Sok az öreg, olcsón termelő szénerőmű külföldön. Meg a németek brutálisan túltermelnek, amikor megindulnak a megújuló kapacitások, mert a szénerőműveket nem állíthatják le akkor sem, mikor azok termelnek, mivel azokat nem lehet olyan gyorsan leállítani meg újraindítani. Így még az is előfordul, hogy ők fizetnek azért, hogy átvegyék tőlük az áramot. Így most olcsó az import.
De az öreg szeneseket előbb-utóbb leállítják, a németek meg észbe kapnak, hogy nekik nem üzlet, ha ők fizetik fél Európa villanyszámláját és akkor majd nem lesz egyszerű a rezsicsökkentett áramárat tartani. Tényleg Paks2 kell majd hozzá. Mondjuk amikor azt mondják, hogy olcsó áramot fog termelni, azt is abban a viszonylatban kell értelmezni, hogy amilyen várható villamosenergia árak lesznek, ahhoz képest lesz olcsó, nem a mostanihoz.Ha mélyebben érdekel, akkor talán ez a bejegyzés segít kontextusba helyezni a dolgokat. Az egész blogon amúgy jó anyagok vannak.
-
válasz
whitezo88 #152332 üzenetére
31-33%-át fedezi a hazai villamos energia fogyasztásnak, jelenleg több, mint 50% a hazai termelésben.
És van egy 40% körüli villamos energia importunk. Az most jó olcsó, mert az "okos" németek kifizetik nekünk a jó drága áramot, amit nem tudnak hova tenni, ha kisüt a nap, meg megindul a szél, mi meg potom pénzért átvesszük. -
whitezo88
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #152331 üzenetére
Japánban is mekkora hiszti volt pedig ott nem is Csernobil volt hanem egy baszott nagy cunami...
Exem apja a paksi erőműben dolgozik és anno többször mondta hogy tiszta hülye aki Paksot be akarja záratni. Európa egyik legbiztonságosabb erőműve és az ország asszem 40%-át adja energiában.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Apollyon #152329 üzenetére
egyetertek
nemetorszagban is pl le akartak epiteni az atomeromuveket a nagy merkeli en vagyok a josagos terezanya vonal miatt aztan meg alig telt el par ev de mar a zoldek tuntetnek a megtartasuk mellett. xdh legyen vmi gyuros vonal is a kommentben:
szeptemberben osszecsesztem a bordaimat es a hetvegen mar szinte teljes terhelessel tudtam le az edzestpersze ez egy lepkefing volt chepeli mercevel merve, de nem baj
-
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #152328 üzenetére
Ez itt brutálisan offtopik, de amit most írtál az miben befolyásolja azt, amit én írtam?
Persze, kis számban még elmegy, de gondolj bele, többszázmilliós mennyiségben aksit gyártani az autókba, hogy arról üzemeljen elég nagy terhelés a környezetnek. Már most probléma van állítólag a kobalt kitermelésével ami a lítiumos aksikhoz kell, pedig annyira durván nem is indult még be az ipar.
De ez persze semmi. Ki kellene még építeni hozzá a hálózatot, mert nyilván nem kettőharmincról meg száztízről fogod tölteni. Aztán ott van még az, hogy ezt a többlet energiaigényt ki is kell szolgálni, tehát kellenek plusz erőművek is. Pláne, ha autókról van szó, gyorstöltés is fog kelleni.
Ebben az akku technológiában nem hiszek.. legalábbis abban ami most van. Eleve egy nyüves telefon nem bírja ki két napnál tovább, és ezt hosszú évek alatt nem sikerült megoldani. Erre az emberek meg ezzel a technológiával akarnak majd autót üzemeltetni.
Télen mit csinálsz majd a -5 és -10 fokokban, amikor eleve gyengébb lesz a teljesítménye az akkunak? Nyilván kevesebb kilométert mész vele, és akkor még nem is fűtöttél.
Arról nem beszélve, hogy mi lesz majd az elhasznált akkukkal? Akár többszázmilliós mennyiségben autónként több száz kiló elhasznált akkut mi a frász fog értelmesen feldolgozni és újrahasznosítani, hogy fogod cserélni, kidobod majd az egész autót?
De a legnagyobb gáz: a hatótáv... Az egy vicc kategória.
Rengeteg probléma van, ami megoldásra vár, de konkrétan fizikai korlátokba ütközik. Lehet, hogy elektromos autóké a jövő, de hogy nem akkuról fognak menni, az elég valószínű.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
BÁ Nutrition #152325 üzenetére
Az autó üzemanyaga a benzin.
Vagy majd a jövőben hidrogén.
De ez az elektromos autó baromság giga nagy bukta lesz. Legalábbis az akkumulátoros formája. -
válasz
BÁ Nutrition #152321 üzenetére
-
kk831228
addikt
válasz
BÁ Nutrition #152321 üzenetére
Ennyi idő után gondolom az i8 már garázsban van nálad...
-
kk831228
addikt
válasz
FIREBLADE78 #152312 üzenetére
jahh hát azt mondtad úgy áll rajtad mint egy... [link]
ezért gondoltam hogy majd belehízol...
. Ja, nem...
Az a baj ellőtték előttem a normál poénokat muszáj volt egy "inverz" poént bedobni...
Na de befejeztem, ismeretlenül is bírlak, nehogy komolyan vedd...
-
Kis esti pihenőnapos offszezonos csirkemellet sütős
-
Tökmindegy, tűzpenge szarik mindenkire. Lehúzza az ablakot és úgy bömbölteti a muzsikát, miközben végiggurul a Dugonics tér mellett
-
rwin5
őstag
20 millás kocsim van, de egy 2e ft-os deficit földhöz vág, hívom is a lelkisegélyszolgálatot [
]
-
Zola007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #152311 üzenetére
valóban nem
szabadlábon menőzöl vele
Minden poént félretéve javaslom, hogy mielőtt itt a prohardveren bármelyik fórumban elengedsz egy hozzászólást, várj a megírása után 2 percet éa olvasd fel mégegyszer, mert autós, bringás, gyúrós, stb. topikokban is süt némelyikről a beképzelt bunkó burzsuj, mégha nem is annak szánod és személy szerint azt gondolom normális srác vagy a hétköznapokban.
Just sayin' mint felebarát. -
kk831228
addikt
válasz
FIREBLADE78 #152312 üzenetére
2000-ért nem éri meg lehajolni, és koptatni a derekad...
-
kk831228
addikt
válasz
FIREBLADE78 #152294 üzenetére
xs lenne, vinném...
Amúgy meg nem tudom mi a problémád, majd belehízol... 😏
-
Kérdőív az index-en: Sportember vagy kanapéhuszár ön?
Az "Ön miért sportol?" kérdésre nem tudtam jó választ adni, mert nem volt olyan opció, hogy "Szeretek kibaszva lenni", így egy jóval buzisabb választ jelöltem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Tudományos Pandémia Klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Projektor topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest