-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz
brownus #156662 üzenetére
Én folyadékot csak édesítőszerrel fogyasztok, különben nagyon könnyen legurulna plusz 300-400 kcal naponta.
A nasi meg a fehér liszt azért kell szerintem, olyan finom, inkább éhezek reggel, vagy este egy kicsit, csak a napi nasi meglegyen!
Azért a havi 1 kg az megfontolt tempó, de te se lehetsz egy égi meszelő ha 70 kg-val 25-30% közé teszed magad.
Csak így tovább! Youtubeon láttam videókat az indiai Goa nevű partszakaszról, olyan lehet mint az Ozora, csak az év 365 napján!(#156663) HussarF: Elvileg egy kis mértékű eltérés természetes, amennyiben az ügyesebbik oldaladon van alacsonyabban a váll. Szóval egyelőre ezzel nem foglalkozom, igyekszem az APT orvoslására, és reményeim szerint azáltal ez a probléma is javulni fog. Beleültettem a bogarat a füledbe és te is észrevetted magadon?
-
S e t h
nagyúr
válasz
brownus #156508 üzenetére
Októberben nyomtam fekve utoljára, klasszikus értelembe véve azóta nem melleztem, csak kábelkeresztezés megy.
Nálam is mellső váll, vmi kattog is, ha a karomat a másik vállam felé, a törzsem előtt mozgatom.
Volt két hét fiziko, előtte a kabát felemelése is gondot okozott, most fájdalom nincs, de a nyomó gyakorlatok teljesen kimaradtak.
A bicepsz-hát azóta elég szép terhelést kap, mondhatni ők köszönik a plusz figyelmet.Vmikor rászánom magam és elmegyek orvoshoz, egyelőre elvagyok, de jelenleg úgy érzem, hogy a váll edzésének és a mellének jó időre harangoztak.
-
Zola007
veterán
válasz
brownus #156512 üzenetére
masszőr, krém, fizikoterápia
Ha a csípőízület lenne problémás, azt nem tudnád olyan könnyen kezelgetni/tetni
nem feltétlen indokolt egy pontszerű gyulladásra/fájdalomra egy egész testben eloszló tablettás készítmény, szinte semmi nem jut a gyulladás helyére belőle
vagy injekció vagy krém napi többször bemasszírozva -
aelod
veterán
válasz
brownus #156514 üzenetére
Nekem volt hasonló acromium nyűgöm. Először műteni akart a baromállat, hogy majd levagdossa. Hevesen elleneztem és akkor felírta az UH kezelést. Akkor nem is edzettem + a kezelés meg szedtem NEM Forte cuccot és helyre jött.
BTW Danfit tiszteletét tette a gildában nálunk a tegnap. Lábaztunk egy jót
-
patex1983
őstag
-
benfolds
őstag
válasz
brownus #156286 üzenetére
kipróbálom, köszi. (Tamoonak is). az ingyenes appban mondjuk alig volt valami.
azért tetszett ez a kettler classic, mert kapok egy padot, rudat, súlyokat, amivel már tudok fekve nyomni, ezek amúgy is kellenének mindenhogyan, a hátazás és a tricepsz meg extra, bár lehet, hogy arra már nem annyira jó egy ilyen alap gép. a pillangó részével kapcsolatban bizonytalan vagyok (a kettő közül melyik lehet jobb?), de kezdő szinten sem jó egy ilyen? tényleg annyira használhatatlan? attól annyira nem félek, hogy kinövöm, bár legyen igazatok.azt elfelejtettem mondani, hogy elég vékony vagyok, szóval jó lenne azért egy kis tömeg is, hogy erősödjek.
-
válasz
brownus #156294 üzenetére
Én Aeroflottal szoktam mostanában a legtöbbet utazni, de azért főtt kaját ott nem adnak, csak szendvicset, meg innivalót, esetleg desszertet. Viszont Moszkvában a vodka körülbelül harmadáron van, mint itthon. Egy üveg, amit itthon 3000-3500-ért kapnál meg, kint csak 1200 ft körül van átszámítva. Hoztam is haza egy kis kóstolót
-
flash-
veterán
válasz
brownus #155629 üzenetére
+1 ennyi
mértékletesség, egyéni igények figyelembevétele, változatosság ,már ennyivel többet teszünk mint az emberek 99%amondjuk ez a tipikus fosmédia által telefújt hiszti , csak a szokásos...
gilisztához meg nem sok közünk van
amiről 1 -2 kutatás van(ráadásul ilyen hulladék kategória)sztem szóra se érdemes -
flash-
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
brownus #151639 üzenetére
Ha a víz lemossa, akkor ez csak annak jó, aki nem izzad edzés közben? Vagy edzés után ajánlott? Ti mennyi Marikát toltok edzés után? Szívnek árt? Hizlal? Laktóz érzékenyeknek is ajánlott? Ha Marikát használsz, attól még natural leszel? Kb ennyi jutott eszembe, így hirtelen.
-
MATEO6600
őstag
válasz
brownus #150318 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy 3:15-kor reggelizik, és 3:40-kor már edz, akkor mi a f*szomat ehet ha már egyből tud utána edzeni?
Néha én is szoktam reggel 6ra edzeni járni, de akkor előtte inkább nem eszek semmit, mert nekem kell az 1 óra szünet edzés előtt, és ezért nem kelek fel korábban. -
mike1334
veterán
-
Apollyon
Korrektor
-
Radnix
senior tag
válasz
brownus #144786 üzenetére
Semmi magic... Csak az energiabevitelt kell trackelnie, meg fehérjebevitelt 2g körül tartjuk. Zsír ch arányra pedig csak annyit mondtam neki, hogy ha lehetséges ne szaladjon el a zsír 50-60g fölé, de akkor sincs gáz ha időnként úgy sikerül, ha a többi rendben van. Viszont az utolsó gramm áfonyáig mindent trackelni kell, nincs olyan, hogy azt a 15 g lightketchupot nem írom be...
A trükk csak annyi, hogy a változáshoz igazítottam a kalóriát, meg a kardiót, meg most 2 hétig ment koffein is neki. -
Apollyon
Korrektor
válasz
brownus #144671 üzenetére
Jeee a pajzsmirigy téma, kolléganőmmel ebből vérre menő viták voltak már szinte
Szerinte, ha egy nő el van hízva, akkor nem tud mit tenni ez ellen, ha "pajzsmirigyes". Egy másik, volt kolléganő, aki kissé molett volt (nem az a durván), ő is ilyen gonddal küzdött, és hát ő sem diéta szerűen étkezett, elfogadta hogy ez van, és nem tehet semmit ellene. Gyógyszereket azért szedte persze.
-
Lacy6
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz
brownus #144471 üzenetére
párszor már leírtam, hogy nagytételben a tejsavó ára 1200-2000/kg minőségtől függően, de több 10 tonnás volumenben becsúszik ezer ft alá.
3e ft/kg felett vedd úgy, hogy te tankolod a cégesvezető Aston Martinjába.7-8 ezres Sc*t* és egyéb árakon mindig jót röhögök, illetve azon is, mikor a terem bikája, aki azt hiszi, hogy ő az atyauristen, hagyja magát átb. szni a marketing és a dealer által
-
Woodslave
félisten
válasz
brownus #144471 üzenetére
a stillmasst? Még van otthon egy korábbi rendelésből csoki, tegnap edzés után mondom iszok egyet hátha nagy baklövést követtem el a rendeléssel, de nagyon finom volt, meg semmi ilyet nem éreztem amit leírtál. Az hogy miért adják ennyiért azt nem fogom fel én se, de lehet azt jelenti, hogy mások (meg ők is amúgy) adják qrva drágán
-
Angel2014
addikt
válasz
brownus #144267 üzenetére
Nincs neked gerincferdülésed? Voltál már dokinál?
Teljesen aránytalan a csuklyás izom két oldala, és a nyaknál is az a kitüremkedés erős meszesedésre utal.
Woodslave : Idáig egy adag fehérje, és egy adag zab edzés után, és két tojás van bennem, de azt is kétszerre ettem meg..most mentem le brokkoliért és csirkemellért. Rizs nélkül fogom tolni ha esetleg szarul leszek egy két villányi rizst bekapok. Olyan zacskósan csinálom ahogy te is..
Vízben pácolást úgy csinálod ,hogy felkockázod a csirkét berakod egy tálba öntesz rá vizet és egy kiskanál sót?
-
-
-
-
Woodslave
félisten
válasz
brownus #139048 üzenetére
ja qrva jó.
Mások szerint meg qrva xar a telített zsírtartalma miatt hiába hypolják. Én lehet a kacsazsírra szavaznék már...
(az legalább jó ízű), de olvastam már hogy összetétele szerint a disznózsírnál se jobb.. Fax tudja tényleg. Én nem veszek egy ideje
Then there’s coconut oil. It’s the latest cooking fad, and people all over the Web are claiming that it’s much healthier than any other oil out there. Well, sorry to burst your bubble, coco-nutcases, but according to the American Heart Association (AHA), it is just as unhealthy as butter and beef dripping
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest