- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
gyuri860213 #168390 üzenetére
Vettem Offline GAL multivitamin-t, tényleg már ránézésre is igényes, jó minőségű terméknek tűnik. Úgy érzem használ is, 2 nap után.
Nem tudom, a drágább, Dr. Best, vagy a többi (WTN, yiya, Life extension, Netamin), van-e ilyen minőségű, ár/érték arányú?Illetve szem erősítésre tudtok valamit?
Béresnél van Szemerő lutein forte filmtabletta, úgy érzem, az is használgat, de azért nem az igazi....
Agyserkentő ES7 Ginko Biloba kapszulámat is lecserélném, valami ajánlottabbra. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #170905 üzenetére
Az USA-ban
Metil ciklus javításánál ott a rizs. Nem aggódomNem bírom valóban de bármiben amiben steviol van. Power fruit italtól egy decitől egész éjjel kínlódtam a budin.
Na majd rápróbálok a GAL-ra. Amúgy tényleg minőségi cuccaik vannak. Ashwagandha-t szedtem.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #170894 üzenetére
-
marked one94
őstag
válasz
gyuri860213 #170892 üzenetére
Itt van egy egész jó kis podcast a gal vitaminról és egyéb dolgokról. [link]
-
aleister
veterán
válasz
No offesne, de ez így ("kétnaponta kell csak vitamint szedni") ebben a formában butaság. Ha vízben oldódó vitamin van benne, akkor az a simán lefolyik a wc-n huggyantásnál. Ugyanez igaz az ásványi anyagok egy részére. Pl a cinkről tudom, hogy nem raktározható.
Ránézve a Life extension two per day, hatóanyagaira a 2 tabletta naponként helyett, sokkal jobb választás szvsz fél tabletta délelőtt, fél délután. Legalábbis 470 mg c-vitamin szerintem sok egy nap. 25 mg cink sem kevés, főképp úgy, hogy valamennyit biztos viszel be a kiegyensúlyozott táplálkozással is.
-
aelod
veterán
válasz
A gal (kapszulás) multiba miért kell steviol?
-
vaakuum
addikt
válasz
gyuri860213 #169265 üzenetére
Oltottak másfél hónapja, utána két héttel még a reggeli kortizol szint is a minimum alatt volt. A többit majd a holnapi kontroll labor megmondja, hogy mennyire volt ebben benne az oltás, és mennyire egyéb ok....
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #169249 üzenetére
Gyakori de a legtöbb ember nem pajzsmirigyes. Nyilván ha valaki veszi a fáradságot és fény derül valamilyen rendellenességére (mert évek óta nem tud fogyni pedig akar és tesz érte) akkor semmi sem működik jól nála. Anyós mikor megtudta, hogy cukros (9 volt a cukra) érdekes, hogy minden speciális diéta nélkül le tudott adni 20 kilót csak azzal, hogy nem evett annyit mint előtte.
Volt egy pajzsmirigyes vendégem nála orvossal néztük meg az étrendjét amit írtam neki (doki csekkolta - jóváhagyta) és fogyott is 6 kilót a leányzó a beállított gyógyszer mellett.
És nyilván ami a legfontosabb a fórumtárs szempontjából:
Senkire ne hallgasson innen ahogy Gyuri írja. Minden endokrin esetben/kérdésben szakorvost keress fel mert ha jól tudom itt senki nem az. -
vaakuum
addikt
válasz
gyuri860213 #169248 üzenetére
Természetesen endokrin dokis téma, csak gondoltam itt is megkérdezem. A dokik szerint valami okból a covid oltás is durván lenyomja a kortizol szintet (okot nem tudnak, csak a tapasztalat mutatja nekik), ezért akit oltottak mostanában, annak biztos kell kontroll laborból, ha oltás után 1-2 héten belül alacsony volt az endokrin szintje...
-
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri860213 #168382 üzenetére
Na igen. Meg a sok szutyok minősége nem csak a felszívódásbeli különbségben jön ki, hanem szépen a májad, veséd is károsítja a szennyezett szarával hosszú távon. De a drágább se feltétlen sokkal jobb, csak jó eséllyel jobb...
-
Janaboy
veterán
válasz
gyuri860213 #168382 üzenetére
Köszi, sajnos nem eszek nagyon változatosan és nem is sok zöldséget (sok jó/hasznos zöldséget egyszerűen nem szeretek).
Magnéziumból van ajánlott tablettás formában is?
Láttam inferno88 ajánlását (Bioco és Magnerot), ha azok jók. -
Janaboy
veterán
válasz
gyuri860213 #168376 üzenetére
Mennyire érdemes magnéziumot szedni? Meg amugy egyéb vitamint?
Én jelenleg csak C és D vitamint szedek rendszeresen. -
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri860213 #167948 üzenetére
Fb csoportok szörnyűek, ketos részről valóban rengeteg félremenő baromság megy ott. De egyébként a ténés angol csoportokban is (wfpb - whole food plant based) iszonyat milyen tanácsokat adnak néha... konkrétan annyira berögzült csak az a jó amit én csinálok minden kérdésre betegségre is ez a tuti módszer legyen az keto, paleo, paleo-keto, téné vagy akármi... közben meg nem értenek hozzá s az h nekik bejött nem jelent semmit, konkrétan mások egészségét tehetik így tönkre! A magyar ténés csoportok többsége ugyanakkor pl kivételesen értelmesek, iszonyat erősen moderált, magyar doktorok (akik az esetlegesen indokolt s szükséges gyógyszerek mellett főleg a testmozgás, táplálkozásban s életmódváltásban hisznek s abban adnak útmutatást [link] ) által vezetett csoportok. Persze ott se feltétlen csak az egyetemes igazság hangzik el hiszen táplálkozásban nincs olyan a tudomány jelenlegi állása szerint...
-
diegho
nagyúr
válasz
gyuri860213 #167944 üzenetére
Ez az egész ilyen-olyan diéta egy oltári nagy baromság. Mindenki saját magának rakjon össze étrendet, ne pedig xy mondja meg, hogy megyen. Azt egye, amit szeret és egészséges, különben rá fog unni.
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #167914 üzenetére
kicsit több mint egy éve
Ja próbálkozom ahogy mindig
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #167913 üzenetére
Nekem a jobb, ue. Rotátor, gyulladás szinte bármi lehet a váll kényes egy ízület. Mondjuk én nem végzek semmilyen mozgást
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #167668 üzenetére
nem szokott problémát okozni ilyen szempontból. nem drága az a klorid, amit linkeltél, fura, hogy nincs annyira a köztudatban, mint a citrát.
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #167664 üzenetére
problémáztam már rajta, igen, de azt még nem kérdeztem szerintem, hogy érdemes-e elfogyasztani annak ellenére, hogy nem túl jó élmény, mert hátha azért felszívódik belőle valami.
köszi az ajánlást. -
myckey
veterán
válasz
gyuri860213 #167561 üzenetére
Én mondjuk reggelire, direkt BSN Syntha 6 ot vettem, akkoriban....alap változatot. Ebben van zsír, ch, rost és több típusú protein. Turmixoltam zabbal, tojással, olajokkal és néha tej a víz mellé, meg esetleg ilyen olyan magvak,gyümölcs, kis fahéj stb...lehet ezt ragozni....
Utána ment a serpenyőbe, vastagabb palacsintaként megkajáltam, ebben volt anyag, óra miatt figyeltem csak a következő kajára. De ez sem állandóan ment. Meg ez nem is shake. Magáért a löttyökért, nem rajongtam napközben, inkább kerültem a sok turmixot. Szervezet is inkább szilárdra van ráállva, ilyen korban. -
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #167306 üzenetére
Hát attól függ, honnan nézed.
-
myckey
veterán
válasz
gyuri860213 #167301 üzenetére
Jó lenne, ha ez így lett volna..... már valamelyik Goldban csapatnám IFBB Proként. Csapattam, Volna ! Ebben a "team"-ben, voltunk kb. 10 en. Egyedül én indultam "gyúrós" irányba, így nem lett/volt nehéz dolgom.
Egyébként meg "véremben van." Fatert sok-sok évvel ezelőtt, vitte volna versenyezni Fekete Ferenc ( Isten Nyugosztalja... utána lehet olvasni, ki és mi volt Ő a magyar testépítés számára, stb ) mikor még "Sportrobi" volt a divat, a hőskorszakban. Munka is lett volna a fővárosban, csak legyen edzés meg versenyzés meg stb...de nem így alakult, van ez így, sajnos.
Örökletes, meg kb mióta eszemet tudom, mindenfélét űzök, mozgok blablaésatöbbi...
De egyébként meg....már megszoktam. Mikor futós társaságba keveredem " minek fut, nem futóalkat, úgy se bírja, kifullad " Bunyósok között " azé mer izmos, azé má keménynek hiszi magát " Edzőteremben " tuti koxol, mert nem is úgy edz meg nem is úgy eszik azt mégis húsos, ez tuti nem lehet " De uszodában is megszóltak már, egy igen igen magas testzsírszázalékos hölgy ( finom voltam ) " ne az órát nézzem, úgy se jó az, meg ilyen izmosan nem lehet, azért mert gyúrsz stb....." Muszáj volt órát nézni, mert készültem valahova, időreDe aki már húsosabb mint az átlag, az tróger !
De van sok sok pozitív is, akinek nem a
pofájajár, hanem gondolkodik, és próbál a másik ember szemén keresztül látni. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166563 üzenetére
Dia sztem magasabb sokkal.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166528 üzenetére
Ennek én is utána járnék a helyében. Sokat tud rontani egy hozzá nem értő edző táplálkozási tanácsa ilyen esetben mivel nem szakember. Mindjárt az elején tisztázni kell ezeket egy PARQ teszttel és ha mutat ilyen rendellenességeket akkor egyszerűen nem vállalja el.
marked one94
[link] vélemény?
-
Speeedfire
félisten
válasz
gyuri860213 #166528 üzenetére
Nincs pajzsmirigy gondom. Annyira azért nem lassú, de nyílván lehetne gyorsabb, ha mindenre odafigyelnék. Az izomvesztést meg megbeszéltük a napokban.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #166530 üzenetére
Ennyire mélyen azért nem értek hozzá, de az biztos, hogy komoly hátrány.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166508 üzenetére
Nem rémlett, hogy diétázol most. Csak azért kérdeztem.
Én dagadt vagyok most 😆
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166503 üzenetére
75 kiló vagy?
Nagyon nagy túlsúlynál fokozatosan kell felépíteni egy fenntartható étrendet. Kérdés, hogy mit hogyan és mennyit edzel + cardio.
A másik dolog meg, hogy ennél az értéknél be fog állni a fogyás. Nem szabad nagyon a BMR közelébe menni, alája meg pláne nem. Csináld aztán meglátod. Ha így tudtál súlyt veszteni akkor menni fog tovább is. Viszont a fehérje mennyiség szerintem is kevés. Pláne ekkora tömeghez. -
Speeedfire
félisten
válasz
gyuri860213 #166503 üzenetére
Vedd figyelembe, hogy egész nap űlök. Ha elmegyek edzeni/futni akkor van nap végén ~2500kcal égetésem. 2000kcal mellett meg se mozdul a súlyom.
Próbáltam azt is, hogy nem számolom hanem kb-ra eszek. Ennek az lett a vége, hogy lassan 2 hónapja 88kg vagyok.
tibcsi0407: Nálam most heti 4 nap súlyzó van, meg kb 2-3 nap gyors séta. Agyalok, hogy súlyzó után is berakok 20 percet, de így is kivagyok teljesen edzés végén. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166451 üzenetére
Ezért kell mellé zsírt rakni és fehérjét. Megeszel 180g rizs darát 50g kókusz reszeléket és 45g fehérjét reggel 8kor nem leszel éhes egyhamar.
BTW a zabra is jön szépen inzulin válasz...Idén tavasszal ettem utoljára tojást. Egyszerűen nem marad meg bennem. Nem mentem el vizsgálatra mert nem olcsó egy ilyen teljes spektrumos dolog így inkább nem eszem semmilyen formában azóta tojást.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166422 üzenetére
+1
-
atee_13
őstag
válasz
gyuri860213 #166397 üzenetére
Matekot értem, de hogy lehet ennyire kevéssel elleni egész nap? Én még így is állandóan éhes vagyok
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
gyuri860213 #166300 üzenetére
Ez az ashwaganda jónak néz ki. Amúgy is szarul alszom. Köszi, mert eddig nem is hallottam róla.
Ebből is bioteches lesz, mert ma meg kell vennem és az van közel, holnap indulok vissza... -
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #166253 üzenetére
Így már érthető.
-
mayday00
őstag
válasz
gyuri860213 #166188 üzenetére
Annyira egészségesen él, hogy túl van már szívműtéten, gerincműtéten, meg a tököm tudja még milyen műtéteken..
Konkréten rokkant a csávó. 50 éves sincs, de 70 nek néz ki..Ennyit róla. Norbi.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #166193 üzenetére
Szerintem ha nem társul az izomépítéshez, megtartáshoz egy diétás módszer, akkor annak ebben a topikban nincs helye.
Ha esetleg vannak read-only emberek is itt, akkor Őket nagyon félrevezetheti az ilyen dolog.
Fogyókúrásnak biztos jó, de azért gyúrós szemmel is nézzünk a dologra. Mihez nyúl a szervezet először, ha nem kap tápanyagot? Bizony, a zsír mellett komoly izomvesztéssel is jár. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166188 üzenetére
Egy szakmai topikban fel sem kéne merülnie mint névnek
-
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri860213 #166178 üzenetére
Szerintem egy nagyon jó védelmi mechanizmua az embernek, amit ésszel fogyáshoz választva egyeseknek könnyen s tartós eredményeket érhet el. Attól függ mit nevezel hosszabb távnak, s nyilván egyénfüggő is meg h mikre figyel az ember, részemről ameddig elértem a fő fogyási célomat, arra a másfél évre szerintem rendben van, pedig ezt hosszabb távnak gondolom. Ha valaki életmódszerűen, több évig, évtizedekig tolja, azt már elhiszem hogy problémákat okoz. Én azt egy eszköznek tartom, amit be lehet vetni egy ideig, s addig egészséges is tud lenni tapasztalataim szerint - de ha valaki mint életmód tolja tovább, s már pl se fogyni nem akar csak tartani a súlyát, abban én is látok veszélyt. Ugyanakkor évente 2-3x én tervezek ketózisba kerülni, mert nem szeretném elveszteni az adaptálódásom teljesen. Ahogy pl a teljes vízböjtöt is tevrezem évente legalább 1x 3-4 napig tartani, mert annak is látom egészségügyi előnyeit + mentálisan is nagyon más megvilágításba teszi az embert magával s a táplálkozással kapcsolatban.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166178 üzenetére
Illés Norbi nagy keto fan. Reklámoz is külön ketont. Bekevered megiszod formában.
Hát nem tudom... -
szkorhetz
őstag
válasz
gyuri860213 #166170 üzenetére
A futás az rendes futás, 8-12 kili, kb 150-160 pulzus között.
Régen versenyszerűen kosaraztam, sajnos a sima kis séták, kocogások semmilyen szinten nem elégítik ki a mozgásigényemet.Egy hetes, nyaralásos kép, csak, hogy jobban elhelyezzük a dolgot: [link]
-
balika21
tag
válasz
gyuri860213 #166071 üzenetére
Szia, a fehérjéjüket is véleményeznéd? Rendelni akartam, de ahogy elolvastam amit írtál a magnézium tablettájukról, elbizonytalanodtam...
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166137 üzenetére
Nekem volt mindkettő. Váll egy hét lökés terápia kezelés évekkel ezelőtt. 2 hét edzés kimaradt.
Tavaly télen mell húzódás. Szóval ésszel kell már nem vagyok én sem huszonéves. Mellnél pl első 3-4 sorozat min 20 ismétlés bemelegítés, hogy teljen meg jól vérrel aztán jön csak a munkasorozat része.
Comb feszítőnél pedig kevés a guggolás és lábtoló mivel a vastus lateralis és medialis térd körüli rostjai nem kapnak ott eleget csakis az ülő feszítőn. Lábfej tartásokkal lehet trükközni is melyik rész dolgozzon jobban.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166131 üzenetére
Szerinted igen. Mások és szerintem sem elég. Nyilván versenyzői szinten gondolkodom.
Nálam 3-3 gyakorlat van feszítőre és hajlítóra is. Guggolás legalább 6 sorozat, lábtoló 4-5 plusz a vetkőzők. Ülő feszítő is minimum 6 sorozat.Van mögötte koncepció. Hangsúlyozom ez az én véleményem saját tapasztalatom. Én ha mellezek akaratlanul is terhelem a deltoid elülső rostjait. Mell végére óhatatlanul is érzem, hogy dolgozott. Na ha most még rádolgozok 2 váll gyakorlattal rensesen (elülső rostlefutás specifikus) akkor szinte biztos, hogy túlterhelem és begyullad. Vállból csak egy van szoktam mondani. Ha volt már váll sérülésed és kiesik legalább 2 hét a sérülés miatt akkor nem mész bele ilyen dolgokba mert vki fancy mozaikszó mögé leírta az edzéstervében.
Ezek miatt pl. szinte sosem nyomok fekve már vízszintes padon rúddal.Marked
Azért mert még mindig testépítésről beszélünk nem erőemelésről. És nem volt szó 10 féle gyakorlattól. -
szkorhetz
őstag
válasz
gyuri860213 #166131 üzenetére
10 szett ugyanabban a gépben/gyakorlatban? Minek?
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166126 üzenetére
Gyakorlatot írt a fórumtárs.
Egy gyakorlat egy izomra? Ohh whait hallottam már ilyen baromságot. Kőbányán gyakorolták is amíg nem volt elég gépük a teremben.
Miért lennél b#zi? Nem ezt mondtam csak azt, hogy Én sosem csinálnám. -
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #166126 üzenetére
Én tuti lesérülnék pár mell-váll nap után.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
gyuri860213 #166117 üzenetére
A beaxstet csináltam, ott van a hsz elején. Simán tudok lábazás mellett mást csinálni. Beaxstben total body split van, heti 3x van teljes test, benne 1-2 láb gyakorlattal, és simán megy.
Greg Doucette könyvében például láb + bicepsz van egy napon, ezt onnan szedtem, a hátnak van dedikált napja amikor nincs más, a maradék napon minden más. Én ezt módosítottam hát + tricepszre.
-
t256
őstag
válasz
gyuri860213 #166117 üzenetére
Ha nagyon muszáj, akkor össze lehet hozni.
Én azt csináltam,hogy ketté szedtem a lábnapot.
Combfeszítő-Váll, valamint Combhajlító-Hát edzésekre. Értelemszerűen, ha 3 napod van edzeni, akkor még van egy Mell-Kar napod. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #166000 üzenetére
Azért azzal vigyázni vigyázni kell. Én is így csavartam meg a derekam, szarul állítottam be a gépet. Már kitapasztaltam mi a jó lábtartás, gerincem végig nekifeszítem a támlának és úgy engedem be.
-
Speeedfire
félisten
válasz
gyuri860213 #165997 üzenetére
Nem ez történik. Addig engedem be, amig a csípőm, és a sarkam fixen lent vannak. A térdeim a belem mellé érkeznek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #166000 üzenetére
Nálunk egy Cybex és egy Life fitness is van, fasza mindkettő. Van Hoist is, de attól a géptől tengeribeteg leszek.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #165997 üzenetére
Idővel mindenki megtanulja elengedni az egot. Jobb esetben persze...
Itt ahol most edzek vasil gym gépek vannak. A lábtoló olyan meredek mint a k2. 250nél nincs több rajta általában.
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #165994 üzenetére
nem szűk húzódzkodásnál fájdul meg a jobb alkarom rohadtul. mintha az inak fájnának (lehet hülyeség), ilyen égő, zsibbadó érzés.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #165994 üzenetére
tuleroltettem bicepszezes/hatazaskor
A hátadat használd legközelebb -
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #165977 üzenetére
Király a forma.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
gyuri860213 #165850 üzenetére
Ennyiért a sciteces multi pro plus pl. lényegesen jobb ajánlatnak tűnik. A napi 1-2 szemes dolgok igencsak kompromisszumosak, de ennek a legalább az ára is sok, ebből a pénzből kijön 2 doboz multi pro plus.
-
Madwe
nagyúr
válasz
D3 vitaminból olyat érdemes venni, amiben van k2 is szerintem.
illetve ha valaki nem figyel az omega 3:6 arányra étkezésnél, akkor egy omega3 is esetleg, bár én személy szerint jobban preferálnám az étkezéssel megoldani a kérdést mintsem bogyókkal...
egyébként a multivitaminban amit linkeltél van d3, 2000ne is elég tud lenni nyáron szerintem -
Speeedfire
félisten
válasz
Ha elfogyott a mostani, akkor berendelek egy ilyen szettet. Ezek mellé más esetleg? Vagy elég ami benne van?
-
Speeedfire
félisten
válasz
gyuri860213 #165845 üzenetére
Melyik multi az amit ajánlasz akkor?
Nálam most vitamin hegyek vannak, de rendbe kellene tennem, mert így nem oké szerintem.
Biotech multi for man
a többi vegyesen jutavit, meg más egyéb
c vitamin, d vitamin, omega3
szelén, magnézium, cink, króm ezek mind szervesek
izületvédő artho guard
probiotikum
tökmag olaj -
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #165827 üzenetére
Ott is ösztrogént tolnak a gyúrósok, ahová Angel jár, szóval sosem tudni.
(#165825) mayday00
Egyszerre ennyi f*szságot nagyon régen láttam egy kommentben...
Tudom, hogy Te nyersen eszed a tojást, mert a második neved Rocky Balboa...LOL -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #165785 üzenetére
Fosom kifelé szépen.
Müzli nem való semmilyen formában testépítő étrendbe (még a leglazább hobbiszinten sem)
Pedig finom -
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri860213 #165792 üzenetére
Meglepő hogy egy gyermek tehénnek szánt cucc tele van növekedési hormonnal? Egyébként nyilván nem annyira hatásos mint a kox (vagy a bcaa
) attól még van benne, s nem biztos, h fogyózás alatt azzal kéne felbasznod a szervezeted. De lényegtelen is, mert amúgy se tolja akkor az ember kalória végett, ahogy cukrozott üditőket sem, gondolom
de jogos, tömegelés alatt szétdurran az ember a tejtől, sőt, minden magára valamit is adó gyúrós emberi tejet tol, az mégjobban serkent, s kevésbé elvetemült, mint egy másik állat teje -
whitezo88
nagyúr
válasz
az oké hogy a fúvatóporban van koksz, de a tejben is! Gondolom azért olyan rohadt drága sok fajta.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Akkor ezért nem növök nagyra, nem iszom a tejet, nem bírom. Másban van még sok növi?
Poén csak, mielőtt tényleg linkelnétek
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #165780 üzenetére
Amúgy jobban jársz ha reggelire zsírt és fehérjét viszel be szénhirát helyett
Szalonnás tojás de jó is az..kár, hogy nem tudom enni a tojást már...
-
laskr99
addikt
válasz
gyuri860213 #165780 üzenetére
Csak ezt egyszerűbb kivitelezni, korán járok melóba, ott mire beérek még semmi sincs nyitva, és este pont kifogom a zárást, szóval a közeli spar/lidl stb lenne jó csak, meg ott csak összeöntöm, megeszem és nem húzom az időt.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #165577 üzenetére
Aztán beszúrtad
-
marked one94
őstag
válasz
Meg is látszik
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Neked legalább addig nem koptak az ízületeid.
-
EXA
aktív tag
válasz
gyuri860213 #165457 üzenetére
Okés!
Köszi a választ!
-
válasz
gyuri860213 #165421 üzenetére
Akkor most érdemes egyáltalán multivitamint szednem, vagy igazából nincs sok haszna?
-
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri860213 #165345 üzenetére
Nem azt írtam, hogy azt csinálja, de valóban nem fejtettem ki azt a részt rendesen: amit ott leírtam, az a minimális, amiből semmilyen étrenden ne engedjen: minimális zsírbevitel ami kell a b vitaminokhoz, s elégséges fehérje az izomzat megtartása végett, a maradék kalória szükségleteit meg töltse fel chval és zsírral, kinek mi tetszik. Ahogy késöbb is írtam, fenntarthatónak kell lennie, de visszaolvasva így ez valóban szűkszavú s félreérhető volt
Igen, zab+fehérje viszonylag gyorsan felszívódó táp, életmódtól függ s szar inzulinreakció esetén végképp rossz ötlet, nem mindenkinek megfelelő reggelire azt tolnia. Azért a péksüteménynél még mindig jobb
-
atee_13
őstag
válasz
gyuri860213 #165351 üzenetére
És, hogy ha a fogyás az csak minimálisan cél? Tehát nem azt mondom, hogy nem lehetne innen onnan csípni picit, de lassan kezdenek egész korrektül látszani az alsó kockák a hasamon.
Eddig 80g zab 20g kókusz 5g csiamag 40g tejsavó +1 banán volt többnyire a reggeli. Érdemes ezen változtatni? -
laskr99
addikt
válasz
gyuri860213 #165348 üzenetére
Az idő sürget, vagyis így is 1 óra az út, így se érek mindig be a kívánt időben, úgy meg főleg. Mikor azt mondja a főnök,hogy oké 8:45 helyett 7re mindenki bent, majd 7-8ig ott vagyunk és kb haza aludni járunk, kicsit necces
Ezért írtam a hétvégi edzési dolgot.
-
atee_13
őstag
válasz
gyuri860213 #165345 üzenetére
A reggelire felkaptam a fejem. Én is zab fehérje kombót eszem ezzel azzal megspékelve.
Mi az ideális reggelire? -
atee_13
őstag
válasz
gyuri860213 #165177 üzenetére
A topik előtt a shopbuildert olvastam ott az volt az álláspont, hogy esti órákban már ne fogyasszunk szénhidrátot ezért mellőztem. Az esti szilárddal az a problémám, hogy gyakorlatilag nem tudok annyit rágni rendesen megterhelő (tudom hülyén hangzik). Reggel szilárd ebéd 1. 2. szintén. Rengetegszer már nem is ízvilág vagy élmény miatt rágok, hanem csak muszájból mert tudom, hogy meg kell enni.
Cukrokat kerülöm csak edzés után van szőlőcukor máskor soha. Tápérékeket is nézem kajákon, ha néhány % nál több a cukor hanyagolom. -
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri860213 #165168 üzenetére
+1, érdemes szétszedni a kreatint, különben meg tudja viccelni a gyomrot
Én 80kg vagyok épp, enyhe diétán, 190g ch 190g p 50g f, heti 6 edzéssel s 3 kardioval. Abból indultam ki, h itt a fehérje magas valamennyire, s én ketorol jöttem, uh a 200-250es ch nem tűnt soknak, de lehet igazad van...(#165169) atee_13 Szerintem jó az is ahogy most csinálod, ha neked így megfelel s haladsz is célod felé, de alapesetben inkább ajánlják a több ch-t edzés utánra, mintsem elöttre - de ha neked így van energiád edzeni, nincs hasi panaszod közben, estkompozíciód arra halad amerre akarod, akkor nincs értelme változtatni?
-
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri860213 #165148 üzenetére
Márpedig érdekes diétán lehet emberünk aki soha nem üriti ki a ch-t az izmokból s a májából, tekintve h ameddig ott található, addig a szervezet nem fog zsírt égetni, semmiképp sem, amíg van ch azon pörög, hiszen az az elsődleges üzemanyag, a zsír a biztonsági tartalék. Zsírégetés nélküli fogyásról pedig még nem hallottam
(egyébként csutkára feltöltött ch raktárakat teljesen kiüríti már csak egy sima 8h alvás is, az agy az egyik legnagyobb zabálója.) -
sutyesz96
őstag
válasz
gyuri860213 #165148 üzenetére
"Átlag emberünk aki lehet képben sincs a normális étkezéssel inkább ne egyen cukrot pluszban."
Természetesen a kaja rendben van, nyilvánvalóan az edzés utáni fehérje is felesleges pazarlás lenne -nem hogy a plusz ch-, ha ezt nem tettem volna rendbe először. -
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri860213 #165143 üzenetére
Ok, felőlem belemehetünk jobban, de szerintem felesleges?
a kérdés az inzulin rezisztenciára vonatkozott, s valóban, ameddig az izmokhoz elszállítódik a véráramban a glükóz, addig ott lesz a vérben, s inzulin választ fog erre adni a szervezet. De ezt a mennyiséget az izmokban meg a májban fogja eltárolni a szervezet, lévén teljesen kiürült.
inzulin rezisztencia pedig akkor alakul ki, amikor valakinek ugyan tele vannak ezek a raktárai (nem tolt egy jó kis edzést s amúgy is sok ch-t fogyaszt) de ennek ellenére folyamat eszi az inzulin-reakciót kiváltó ételeket, ne adj isten cukros folyadékokat. Ekkor a véráramban marad a glükóz, ami nem természetes hely neki, folyamatosan inzulint termel a szervezet, hogy addigis ideiglenesen tárolja, de nincs hova beépíteni. S miután az inzulin egyébként gátolja a zsírbontást s az ingadozó vércukor pedig éhségérzetet okoz (+ mikrotápanyagokban szegényen étkezik, uh hiába eszik kalóriatöbletben, mégis alultáplált) szépen elhízik emberünk (ki ki hogy, van akinek sok zsírsejtje van s nagyra tud növekedni az adott sejt, van akinek nem - viszont amint elérte a szervezet a raktározó határait, először IR majd dia2 alakul ki - van aki ezt 200 kiló zsírral éri el, van akinek ez látszólag zsírfelesleg nélkül összejön már).
inzulinon túl még a leptin, ghrelin is felborult emberünknél ilyenkor, jellemzően IRes az leptin rezisztens is lesz pl.az megint més kérdés, h étkezési ablak valóban nem olyan fontos, ettől függetlenül az alap ajánlás (limitált ch fogyasztás esetén főleg az edzés elött s után fogyasszuk - nem rögtön, de időben ahhoz legközelebb állóban. Edzés után 45 percig ne együnk, hogy a hgh magas legyen - ilyenkor jellemzően amúgy se éhes az ember még adrenalin miatt)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
gyuri860213 #165144 üzenetére
Foleg hogy nincs anabolikus ablak, hogy rogton utana kelljen anyagot bevinni.
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #164982 üzenetére
mondjuk nem tudhatjuk, hogy esetleg nem a térde miatt van-e elhanyagolva a lába.
-
roti86
őstag
válasz
gyuri860213 #164982 üzenetére
Ez egy poénos videó arról, hogy hogyan nem kéne a gyakorlatokat csinálni, azt remélem vágjátok
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #164889 üzenetére
köszi, csekkolom. amúgy csináltam 6 sor guggolást, 6 kitörést, meg vádlira 6 sort. + has. kész vagyok, mint a mateklecke. combfeszítő könnyebb lenne, de szerintem annyival kevesebbet is ér + a térdet is eléggé gyepálja.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #164864 üzenetére
Végül is
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #164862 üzenetére
Ezért kell edzés utánra, visszatöltésre a legjobb. BTW sosem ennék zabot edzés előtt...semmi értelme.
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #164642 üzenetére
van itthon aszkorbinsavam is. majd kísérletezek, köszi.
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #164594 üzenetére
labor lett volna, aztán az alapján további vizsgálatok, ha szükséges.
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #164580 üzenetére
azzal nem értek egyet, hogy nem tudsz annyit edzeni 2 óra alatt, hogy rosszul legyél. de abban lehet, hogy igazad van, hogy az én esetemben nem erről volt szó. amúgy április 22-ére volt időpontom kivizsgálásra, de tegnapelőtt felhívtak, hogy ugye hallottam róla, hogy járvány van? mondom igen. akkor jó lesz-e az október 11 reggel 9:15-ös időpont? mondom tökéletes.
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #164333 üzenetére
szerintem tök mindegy, hogy konkrétan mekkora súllyal csináltam. lehet, hogy neked a 100-ból is lazán megy a 6x12, nekem meg a 40 is sok. kisebb súlyokkal fogom csinálni, aztán meglátom. ez most jó lecke volt.
-
paye
tag
válasz
gyuri860213 #164225 üzenetére
Robin Hood...
Amikor levetkőztetik fürdéshez, azért ott verte az átlagot...? -
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #164225 üzenetére
Az első kép Mr. O a másodikhoz képest.
De jobban illett volna ide Gerard Butler. -
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #164195 üzenetére
Aldiban lehet kapni "e-mentes" roszkenyeret (ez a neve). Nem egy kulináris gyönyör mondjuk. Van kovászos fehér is, az nem tudom, hogy jó-e a kérdéses dolog szempontjából. Én ezt a két kenyeret eszem, bár szerintem egy igazi friss, jó fehér kenyérnek tejjel nincs párja.
-
mayday00
őstag
válasz
gyuri860213 #164195 üzenetére
A glutén nehezen emészthető ..A glutén konkrétan sehogy sem emészthető..Latinul a glutén = ragasztó..
Régen lisztből csinálták a ragasztót. Főleg tapétát ragasztottak vele. Liszt+víz = csiriz = elég erős tapétaragasztó. Bele ragad a belekbe, beteg lesz tőle az ember.. A gabona lassan ölő méreg. A glutén miatt is. Meg azért, mert feje tetejére állítja az ember normális inzulin működését.
Minden ember akinek magas a vérnyomása, cukra, stb...szorulása van, nem tud trágyázni, és még lehetne sorolni, mind kivétel nélkül eszik gabonát.
-
benfolds
őstag
válasz
gyuri860213 #163953 üzenetére
köszi. igazából nem a fájdalom a gáz (bár éjjel 18-szor, minden mozdulatnál felébredtem), hanem hogy nem tudom mikor merjem újra használni. ha azt akarnám megvárni, hogy teljesen elmúljon a fájdalom, az sok hét. az előző ilyennél is, amikor már használhatónak éreztem, akkor edzettem, aztán végül is azóta is fájogat a jobb vállam is folyamatosan, de ez ilyen. picit javult mára, szerintem egy hét múlva már lehet terhelni. addig is lábazok. túl vagyok az első rendes guggolásomon... (eddig inkább csak a kettlerrel bohóckodtam) aztabüdös@#&#@#@@{xxvb&{ fúúúú. annyit izzadtam, mint az összes eddigi edzéseimen összesen. kegyetlen. már edzés után is alig tudtam menni, mi lesz holnap? meg lehet előzni esetleg az izomlázat valahogy? nyújtani nyújtottam.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #163953 üzenetére
Most bárki kiválthatja.
-
MATEO6600
őstag
válasz
gyuri860213 #163864 üzenetére
A pistol squat bizony nagyon trükkös gyakorlat, könnyűnek tűnik.
És igen, kurvajól fejleszti az egyensúlyt meg a mobilitást! Nekem most pl izomlázam is van lábtájékon az itthoni edzéstől.
Más mint a hagyományos edzőtermi terheléstől, de épp ez a jó benne -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #163822 üzenetére
Lehet most göngyölítik fel a szálakat.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #163819 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #163781 üzenetére
LOL
-
medica
senior tag
válasz
gyuri860213 #163778 üzenetére
az ingatlanodon belül csinálsz amit akarsz (nem akartam tippet adni hogy lehet kijátszani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest