- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
aelod #153195 üzenetére
Régen párban edzettünk..míg kijött az egyik a rúd alól a másik állt be így nem kelett számolni az időt sem, a maxolások is jobban mentek mert tudtad áll valaki mögötted , feltéve ha olyan barát jött oda amikor már majdnem rám ragad a súly a fekvenyomásnál erre egy újjal megmutatja a rúdon hogy képzeljem el hogy rászállt egy méhecske
-
Woodslave
félisten
válasz
neophyte79 #153193 üzenetére
a kreatinkox megy, ma reggel megpróbáltam a 30 mp-es pihenőt fekvenyomásban, de arra nem volt elég, hogy felkeljek a padról és lefeküdjek
-
Woodslave
félisten
válasz
neophyte79 #153191 üzenetére
tudom oszt izmos se vagyok
-
válasz
Angel2014 #153176 üzenetére
Nekem megvolt régen ez a könyv csak lenyúlták tőlem. Pedig igazi klasszikus, ha nem is az edzéselmélet miatt, ami le van benne írva, de szerintem ez volt az első ilyen magyar könyv. Egy kis történelem is van benne meg politika.
(#153177) neophyte79
Te kinek a másodregje vagy? -
Woodslave
félisten
válasz
neophyte79 #153184 üzenetére
attól még hogy elbuzult a világ nem jelenti azt, hogy edzéselmélet meg tudomány ne lépett volna túl az oszott edzés 30 mp pihenőn. Jelenleg.
Az is igazolt, hogy az egyik mozgatórugója az izmosodásnak a volumen. Tegyük fel 30 mp-et pihensz (ami guggolásnál eleve lehetetlen sztem mert arra nem elég hogy normálisan felvedd a súlyt de mindegy) meg 2-3 percet pihensz.
A második esetben 100kg-val 5x10-et megcsinálod. 5000 legyen a volumen
A 30 mp-es legyen 6x6. Kb. 60-70 kg-val se fogja megcsinálni sztem Ha 70kg akkor a volumen 2520... A mechanikus tenzióról már ne is beszéljünk melyiknél magasabb... Nem mondom hogy használhatatlan, de az biztos se guggolásnál se fekvenyomásnál se egyéb komolyabb összetett gyakinál mint fő progessziós végrehajtást nem alkalmaznám.Mondjuk karnál simán jó lehet, mert 3x10 helyett akár 6x8 is belefér jól bedurransz..
Sztem (legalábbis amit hülye fejjel legalább a tudományból megértek - bár semmi jelentősége
)
-
flash-
veterán
válasz
neophyte79 #153177 üzenetére
nem 100-at kell cisnálni hogy így nézzünk mi is ki mint a képen a fijú?
100 ismétléses edzés(megj.:azért a videóiban kb fele akkora mint a fenti oldalon lévő képeken,pedig állitása szerint rendszeresen keményen edz, amit a videói is demonstrálnak..nos.. ... mondom én hogy a 100-as ismétlés a titka
.. vaagy valami máss?
-
Xelo
addikt
válasz
legalább ne adnád alá a lovat..
fogalma nincs hogy az iróniát eszik-e vagy isszák.
-
Woodslave
félisten
válasz
Ennyi. 1988 semmit nem fejlődött a sport tudomány
-
Angel2014
addikt
válasz
Mióta mondom neki is.
-
flash-
veterán
válasz
tibcsi0407 #153172 üzenetére
ez klassz..
veszek egy ilyet, aztán max a kókuszszírt majd a salátára teszem utólag -
tibcsi0407
félisten
Ha már tech fórum: [link]
-
flash-
veterán
válasz
tibcsi0407 #153170 üzenetére
azt szeretem
-
flash-
veterán
hali
a myprotein tiramisu milyen ízű? nektek mennyire vált be?
-
mike1334
veterán
válasz
neophyte79 #153163 üzenetére
Nem, én annak is örülnék, ha nem fájna a hátam. Igaz, többnyire csak olvasom a topikot, hátha egyszer valaki leírja a tutit.
-
neophyte79
tag
Itt még mindig mindenki izmos akar lenni?
-
kicsiogre
tag
válasz
Angel2014 #153158 üzenetére
Nem jól olvastad : " A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tájékoztatása szerint egy budapesti és egy székesfehérvári gyártóüzembe került a mérgező alapanyagból , A forgalomból kivont és fogyasztóktól visszahívott termékek listája az alábbi linkeken érhető el:
https://hunorganic.com/hirek-ujdonsagok/termekvisszahivas-zabpehely-zabkasa-20181129/
http://www.szafi-products.com/ " -
Angel2014
addikt
Néztétek Az összes zabot visszahívják mert mérgezett...
Emlékeztek a szomszéd csepeli csajra...élőben a danibuilding oldalon. [link]
-
Zola007
veterán
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egy hónapban párszor ügyfélhez kell kimennem és oda nem vihetem az edzős cuccomat. Tudtok mondani esetleg olyan edzőtermet a 2-es vagy a 4-es metró vonalán ahol a cuccot ott lehet hagyni? Esetleg valami csomagmegörzőt nem tudtok ahová le lehet adni?
Köszönöm
-
neophyte79
tag
Érdelek valakit súly, rúd és pad?
-
Zola007
veterán
Vótam, mások is vótak, sokan, nematta
Not a single josegg was seen that day. -
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot mindenkinek.
Ha választanotok kellene, innen melyik Húzódzkodót választanátok otthoni használatra?
Most nem az ár a fontos..
[link] Melyik lenne a legjobb választás?
Köszönöm a válaszokat.
-
Zola007
veterán
válasz
do3om #153124 üzenetére
Nekem ehhez kellene vagy 4 réteg gyapjú zokni.
edzőtársnak se lehet valami jó
gondolj bele, milyen mikor fekvenyomásnál spottol, te fekszel a padon, aztán csak belibeg valami a látótérbe.
Guggolásnál se engedném magam mögé, elég felülről a nyom egy rúd, nem kell még alulról is.Fitneszcsajok se szeretik, mert beenged egy patront és oda egy heti diétájuk.
-
S e t h
nagyúr
válasz
do3om #153124 üzenetére
Igazából azért takartam ki a fejemet, mert szégyellem, hogy nincs felső mellem, ami akkora szégyen, hogy már ruhát sem tudok vásárolni, mert nem adnak el nekem.
Attól meg nem félek, hogy vmit az italomba kevernek, mert rúgnék rájuk egy pörgőt, amit a Szegál István nevű jóbarátom mutatott meg nekem.
Nem tudom milyen zokniról beszélsz.
Az csak a nemi szervem, ami akkora tömegű, hogy a fény sem képes kijutni róla. -
do3om
addikt
válasz
S e t h #153119 üzenetére
Még jó hogy kitakartad a képet mert nem lenne jó ha kitiltanának, csajok is benézhetnek és ha meglátják szerintem egy hétre bezárkóznak a ruhásszekrénybe. De egyszerűbb ha máskor csak simán levágod a kép tetejét.
De volna kérdésem is mért húztál egy zokni a bránerre? Úgy látom vastag gyapjú biztos a hidegben összemenne.
A másik dolog veszélyes ilyen képet felrakni mert kifigyelnek!! Elmész gyanútlanul szórakozni és az ilyen tökéletes testtű pasiknak bekevernek valamit az italába szexuális hátsószándékkal! Utána meg hónapokra ki kel hagynod a guggolást, mert magömlésed lesz, persze nem a sajátod
-
-
do3om
addikt
Tricepsz meg fekvenyomáskor kicsit beszúr a jobb könyököm.
Van rá valami kenegető motyó hogy nehogy romoljon? Csak mert régen nem emlékszek hogy bármikor lett volna ilyen érzés benne.
Bejelöltem a készített képen hogy hol:
A fekete körben. -
paye
tag
Sorstársak!
Tud valaki MyProtein valós reklamációs elérhetőséget, mert a küldött e-mailokra nem reagálnak...?!
-
aelod
veterán
válasz
flash- #153041 üzenetére
Hanem? Őrült nagy súly? Valakinek a 70 kiló is az, meg van akinek a 160 meg se kottyan.
7végén nem olvastam topikot de látom nem változott semmi- A kreatint még mindig "kúrában" szedjük
- A mell belső felső részére izolálgatunk a grönlandi edzésmódszer szerint amit Chepelen honosítottak
- Tavaszra odab*szás lesz -
Angel2014
addikt
válasz
kicsiogre #153097 üzenetére
Én is leírtam neki ..legyen kissebb súly..tatálja meg azt a gépet ill gyakorlatot ami nem terheli a vállat és edze naponta vagy kétnaponta a mellizmot pl kétkezes súy, ingás hoist mellgépek ..próbálja a tenyerét és csúklóját forgatni hogy azt a szöget elkapja ami nem fájdalmas neki. Kis súllyal is fel lehet hozni a mellet de nehezebben csak nem leszel erős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest