Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
- Kompakt vízhűtés
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Radnix #151493 üzenetére
ÁÁÁÁ megedzőttem már olyan vagyok mint az Orosz Tél.
Mai nap lesz a hab a tortán...13.30 kor meg kell jelennem a Csepeli Biróságon rágalmazásért.
Itt a családom jelentett fel édesapám testvérei, hárman és unokatestvérem mert kiírtam a valós dolgokat a Facebookra róluk.
1. Egyik testvére elfoglalta a zalai ingatlant mondom kifizetem az ügyvédet és a család és a többi öt testvér nevében tulhasználati pert indítunk ez meg volt beszélve ...mikor kértem a többiektől az ügyvédi költséget osszuk szét azt közölték velem akkor lássak pént tölük mikor az első dömperemet .
2. Mivel ezt a zalai ingatlant édesapám fizette ki a 60 as években egyedül, és rengeteget dlgozott benne ..egyszer csak fel hív szkipén az unokatestvérem és a halott édesapámat sértegeti,hogy semmirekelő volt ,nem dolgozott, s nekem nincs helyem és közöm a zalai ingatlahoz,
3. keresztanyám apám testvére...
Itt az első ugyből kifólyólag a testvérét kitagadva nagymamám miatt eltartási szerződést kötött a nagymamámmal ,évekig fizetnem kelett ezért havi díjjat...ő ápolta etette stb ezért. Mikor meghalt a nagymamám hagyatéki tárgyaláson a a korrupt ügyvéddükkel egy előkészített lemondási és ajándékozási szerződéssel lemondattak édaspám szántójáról a nevükre Mivel ez Keszthelyen volt és ment a vonatom sem elolvasni sem átnézni nem volt időm mit iratnak át velem.
Itt szerintem nem ez lett volna a helyes hogy egy perc alatt kelett dönteni és lemondatni valakit főleg egy hagyatéki tárgyaláson. az ügyvédnek ezt meg kelett volna küldeni a szándékát korábban...másik ezt a házat édasapám fizette ki, harmadik évekig fizettem a járadékot nagymamának hogy a nevemre kerüljön az amit korábban kifizetett az édesapám , és végül milyen keresztanya az olyan aki képes lemondatni a saját ügyvédével a saját keresztgyermeke szántóját, soha nem kaptam tőle semmit és ezt is inkább elvette.
Na ezeket finoman senkit nem rágalmazva kiírtam facebookra így mind a hárman feljelentettek rágalmazásért.
Ez volt a kiírás ráadásul csak ismerősök látják :
-
Angel2014
addikt
válasz
BÁ Nutrition #151495 üzenetére
Így van....ezt egyesével adta be ...van olyan amit elkövettem de sok indokolatlan volt ..javarészt mivel fél, és tudta azt mit tett az volt a szándéka börtönbe juttason .
HussarF
Az bizony...7 hónaposan simán járt már. Egyedül csúzdázott a 2 méteres nagycsúzdán, [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Angel2014 #151491 üzenetére
Azert aki ellen gyanukent felmerul 27 kulonbozo eset az valszeg nem artatlan. Ennek ellenere tobbedszer hozod ezt fel ugy h meg te erzed sertve magad. Ismerve ahogy viselkedni szoktal sajat magad elmondasa szerint ebben testi sertes, garazdasag, fenyegetes, rongalas, szemelyi szabadsag megsertese, zsarolas, garazdasag stb tuti szerepelt ki tudja hany rendben. Vagy gondolom a tobbrendbeli eseteket osszeadva jon ki a 27. Mondjuk ez nagyon idetartozik xd
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #151490 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #151488 üzenetére
Látod többet ér..
Mikor Bálint hat hónapos volt nem szopott már, beba h2 tápot szedett mikor játszottam vele úgy fülön vágott beszakadt a dobhártyám 2 hét betegállomány.
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #151486 üzenetére
Esküszöm keresek valami szoptatós béranyát többet ér mint ha kokszolnánk!
Imétlem,hogy béranyát és nem bérapát!
-
válasz
aelod #151471 üzenetére
Nem, mert így nem lehetett volna elrejteni a spontán ejakulációt
Amúgy itt is volt most egy, körbenyálaztam ezt is. 20-as felni volt rajta, de kitöltötte a belsejét teljesen a féktárcsa
-
Blackhole13
senior tag
Van ötletetek hogyan lehetséges az, hogy reggel első étkezésnek szörnyen rosszul emésztem a zsírokat, és egy fél napig küzd vele a gyomrom, ha pedig valami egyszerű ch-s reggeli után 2-3 órával eszem ugyanazt, akkor semmi baja?
-
válasz
marked one94 #151463 üzenetére
Aztán közben kiderült, hogy nem is vagy kopasz
Én most csináltam egy viszonylag jót boomerang-gal, de insta sztorit úgy láttam, hogy nem tudok linkelni. Meg amúgy is telefonról néz ki jól
-
Woodslave
félisten
én is elgondolkoztam melatonin vásárlásán mert botrány xarul alszok. 1mg-osan keresek aki szedi honnan szedi?
-
Woodslave
félisten
válasz
marked one94 #151463 üzenetére
nem az én vagyok a gyúrástól
-
Mukucs
senior tag
Jó de a pushpulleg leginkább heti 4szeri edzéshez van, nem?
Tehát nem pihen a felsőtest 4 napon keresztül...
Az izmok felosztásán változtatnátok valamit?
-
Woodslave
félisten
válasz
marked one94 #151460 üzenetére
erőemelő létedre kicsit sokat mutogatod magad
de ez bőven jó. Milyen magas vagy amúgy?
-
marked one94
őstag
-
Mukucs
senior tag
Push/pull/leg osztásban heti 3x edzéssel muszáj a 3. Napra tenni a lábedzést?
Nem lenne célszerűbb betenni mondjuk a 2. Napra?
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #151450 üzenetére
évi 200 edzés
nincs meghackelve
[link]
Én úgy vagyok vele, ahogy egyik nagy öreg mondta:
"Tarts meg mindent, ami működik és dobj mindent, ami nem"Ezt alkalmazom kajára, edzésre, pihenésre. Úgy állítottam össze, hogy éveken keresztül fenntartható legyen, se anyagilag, se egészségileg, se az élet más területében ne érjen hátrány miatta.
Én szeretek inkább mindenben átlagos lenni, mint egy dologban jó, azon kívül mindenben szar. -
Mukucs
senior tag
válasz
Zola007 #151440 üzenetére
Állat..
És ha a zabos procedúrára elkészítéssel-evéssel (ivással) együtt van 10 perced, akkor mi a megoldás?
4:20kor kelek, 5 kor már indulok dolgozni, de mással is kell foglalkozzak, nem csak a zabbal. Utána 8 kor van kajaszünet, aztán 2 ig nadi..1-1 banán, ez-az.. nos?
-
aelod
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz
Apollyon #151437 üzenetére
én is így vagyok. Mondjuk tömegelésnél próbálkoztam könnyű kalóriával reggelre (gofri meg almapüré lidl - ebből könnyedén bemegy 500kcal reggeli után). De maradok én is a 3 tojás zöldség stb. megoldásnál. Bár a reggeli ch-től álmos nem leszek. Múltkor ettem egy svédasztalos reggelit, röhögtem hogy ha ez ebédre lett volna tuti kóma
-
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #151434 üzenetére
El nem tudnám képzelni, hogy reggelire zabos cumót egyek tojás helyett. Én mindig reggel viszem be a legtöbb zsírt, azzal egész sokáig elvagyok, egy zabos kaja után beálmosodok, és ugyanúgy éhes leszek mintha csirkerizst ennék csak. A zsíros kajával kibírom 3+ óráig is éhség nélkül, zabbal (vagy egyéb ch-val) kb. 2 óra...
Persze kinek mi, van akinek ugye a 20 óránkénti 1x evés jön be, vagy mi volt itt a múltkor. -
aelod
veterán
válasz
Jim-X #151431 üzenetére
Persze. 1 ujjnyira ellepi a víz a zabot és mikro. Sokkal jobb lesz. Csuszmákos tejbegríz szerű állaga lesz, utána meg ha kihűlt kicsit megy bele ízlés szerint gyümölcs vagy fehérje.
(#151430) Mukucs
Edzés után fehérjével én is megiszom. Lehúzom és kész. Akkor is egy 165g-os adag a jussom.
(#151432) Woodslave
És az csak a reggeli
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #151428 üzenetére
komolyan mondom ha valaki más mondaná (mármint akit még ennyire se ismerek) nem hinném el hogy meg lehet enni 165 gramm zabot egy adagra.
Jim: ja. Este megcsinálom, bele mondjuk fagyasztott meggy vagy mazsola és éjszakára hűtő. Jobb vagy nem nem tudom, nekem így nem okoz problémát, korábban ha nem így ettem nagyon savasított.
-
Woodslave
félisten
-
Radnix
senior tag
Kellett orvosi alkalmassági, mert lejárt a jogsim, így aztán ha már ott voltam, éltem a lehetőséggel és beutaltattam magamat vérvételre.
Nem sok meglepetés ért: magas kreatinin és kreatin-kináz szintet állapítottak meg.
Reggelente 5-6 g kreatin megy, heti 4 edzés, soha nem eszem zöldséget, csak ami a hamburgerembe kerül. Ezen paraméterek mellet a következő értékek adódtak: [kép]Kíváncsian várom a laktóz intolerancia tesztet, ha egyszer kapok időpontot...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Woodslave #151407 üzenetére
Este lemérem, amúgy 1,2 (egy egész két tized) bögrét szoktam főzni, ami 1 nap alatt elfogy ha csak rizsből van ch.
Ez az a mennyiség, amit kimatekoltam szemre úgy, hogy még nem leszek éhes ha ennyit a megadott időközökkel megeszek. Tudom ez gyökérség stb., csak nem akartam belefolyni a méregetős dologba, mert elkap az ékszíj, és ha elkezdek kalóriát is számolni, megőrülnek otthon ha külön főzök magamnak.Ja és nem párolom, hanem ~ 2,5-szeres mennyiségű vizet adok hozzá és úgy főzöm. Nem szeretem ha pergős, az nekem száraz, én úgy szeretem ha nedves.
-
Woodslave
félisten
válasz
Apollyon #151406 üzenetére
aha. Az kb. 1.2 kg ha simán vízben főzöd. Lehet ha valami tuti párolója van az embernek, vagy sikerül pergősre csinálni akkor nincs annyi.
én kétszer eszek egy nap és mérem. 250 gramm de most már inkább 225 gramm. De két alkalomra se kényelmes megenni igaz nem szószós.
-
Szegediek közül tervez valaki a héten Myprotein rendelést? Alpha Ment akarok venni, illetve C-vitamint, beszállnék a postaköltségbe.
Apropó C-vitamin: van bestbuy? Vagy vegyem a Myproteinről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest